2015. február 5. csütörtök

febr. 5
14:23
KTE: korábbi újpesti védőt tesztelnek Kecskeméten (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE felkészülésébe a legutóbb Újpesten futballozó Nagy János is bekapcsolódott – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 5
14:39
BVB: Reus nem látja értelmét, hogy a Barcába szerződjön (She)
Nincs róla meggyőződve, hogy stabil helye lenne a kezdőcsapatban, ezért nem érzi indokoltnak, hogy a Barcelonába igazoljon Marco Reus, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Borussia Dortmund (egyik) legértékesebb játékosa.
febr. 5
14:57
Dombi Rudolf is az UTE-ban folytatja (Infostart)
Újabb olimpiai bajnokot igazolt az Újpesti Torna Egylet: a kajakos Dombi Rudolf csütörtökön sajtótájékoztató keretében írta alá szerződését Őze István klubigazgatóval.
febr. 5
14:57
Sevilla: a Benzemával ütköző Beto elhagyhatta a kórházat (She)
A Sevilla kapusa, Beto elhagyhatta a madridi kórházat, és már úton van az andalúziai város felé, erősítette meg az orvosi személyzet.
febr. 5
14:57
Tenisz: Politikai okokból, nyert helyzetből adta fel a meccsét egy arab játékos (Agroinform)
A tunéziai Malek Jaziri megnyerte az első szettet, majd feladta a mérkőzést - vélhetően felsőbb utasításra.
febr. 5
14:59
Bundesliga: Hertha-vérem és magyar szívem van - Dárdai (She)
Megtartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, egyben a Hertha BSC újonnan kinevezett megbízott edzője.
febr. 5
15:15
Dárdai Pál lett ideiglenesen a Hertha vezetőedzője (Infostart)
Ideiglenesen Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a korábbi pályaedző Rainer Widmayerrel közösen irányítja a német élvonalban szereplő Hertha BSC együttesét.
febr. 5
15:15
Felkészülés: nem kapott gólt a KTE Nagy J. bemutatkozásán (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő kecskemétiek felkészülési mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszottak a másodosztályú Szegeddel – adta hírül a KTE hivatalos Facebook-oldala. A felkészülésébe ma becsatlakozó korábbi Újpest-védő Nagy János kezdőként lépett pályára a mérkőzésen.
febr. 5
15:17
NB II: egyre közelebb a Sopronhoz az újpesti csatár (She)
Egyre biztosabb, hogy az őszt az Újpest kölcsönjátékosaként a Haladásban töltő Zamostny Balázs lesz a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE harmadik téli új szerzeménye – tudta meg a Nemzeti Sport.
febr. 5
15:19
MLSZ: Így picivel több időm marad a válogatottra - Dárdai (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Bundesligában szereplő Hertha csütörtökön menesztette vezetőedzőjét, a holland Jos Luhukayt, és Dárdai Pált nevezte ki ideiglenesen a felnőttcsapat szakvezetőjének. Dárdai Pállal a hivatalos bejelentés előtt készített interjút az mlsz.hu – most ezt közöljük.
febr. 5
15:33
Kosárlabda: Jön a Real Madrid-Barcelona! (Agroinform)
Újabb pikáns mérkőzések várnak ránk az Euroligában, a szokásoknak megfelelően négy tippel készültünk a fordulóra.
febr. 5
15:51
Dopping: tiltólistás lett a Béres csepp egyik összetevője (She)
A Magyar Atlétikai Szövetség tájékoztatása szerint a nemzetközi doppingellenes szövetség tiltólistára helyezte a Béres csepp egyik összetevőjét. Alább a szövetség közleménye olvasható, tartalmi változtatás nélkül.
febr. 5
16:09
Győri ETO: Újpesten folytatja pályafutását a középpályás (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Nemanja Andrics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO középpályása az Újpestnél folytatja pályafutását.
febr. 5
16:27
Dárdai viszi tavaszi táncba az Öreg Hölgyet (Infostart)
Dárdai Pált neveztek ki a Bundesliga 1-ben kiesőhelyen álló Hertha BSC sportigazgatója, Michael Preetz a csapat élére. A 38 éves Dárdai az utóbbi 50 év legfiatalabb magyar vezetőedzője egy, a világ legjobbjai közé tartozó külföldi bajnokságban.
febr. 5
16:27
Videó: a 84 éves szupernagyi elsőre tarolt, mindenki őt ünnepelte (She)
Azt mondják, hogy a kezdőknek mindig szerencséjük van. Ezt alátámasztja egy 84 éves olasz nagymama próbálkozása is, aki családja legnagyobb meglepetésére élete első bowlingozásán egyből tarolt. Íme, a remek dobás.
febr. 5
16:29
Felkészülés: a Fraditól kikapott, a Soroksárral ikszelt (She)
A Soroksár SC nemzetközi felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hobro IK-val.
febr. 5
16:31
Bundesliga: De Bruyne cifrát káromkodott a labdaszedőre (She)
Kevin De Bruyne, a Wolfsburg belga légiósa a Bundesliga 2014–2015-ös szezonjának egyik szenzációja, de most nem futballtudásával került a címlapokra.
febr. 5
16:45
Fed Kupa - Azarenka legyőzte Pironkovát (Infostart)
A Viktorija Azarenka vezette fehérorosz válogatott legyőzte Bulgáriát csütörtökön a budapesti Syma Csarnokban zajló Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport női tenisztornáján.
febr. 5
16:45
Felkészülés: a grúz ötödik már erős volt a Szparinak (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus a törökországi Belekben 2–1-re kikapott a grúz élvonal 5. helyén álló Dinamo Batumitól.
febr. 5
16:47
Férfi kézi: Két final fourt akarunk játszani - Nagy László (She)
A SEHA-liga megnyerése kötelező az MKB-MVM Veszprém számára, a Bajnokok Ligája final fourba kerülésért vívott harcban a katari világbajnokság felértékelte a lengyel és a francia csapatokat – nyilatkozta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában a teljesen felépült Nagy László, aki szerint a magyar válogatott a vb 7-8. helyén végzett volna. A szintén megkörnyékezett Nagy nem tartja normális…
febr. 5
17:03
Felkészülés: a grúz negyedik már erős volt a Szparinak (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus a törökországi Belekben 2–1-re kikapott a grúz élvonalban jobb gólkülönbsége miatt 4. helyén álló Dinamo Batumitól.
febr. 5
17:03
Dárdainak kék a vére, magyar a szíve (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát ideiglenesen megbízták a német élvonalban szereplő Hertha BSC együttesének irányításával.
febr. 5
17:03
La Liga: Ha kikapunk a Realtól, akkor is lehetünk még bajnokok - Godín (Agroinform)
Az Atlético Madrid hátránya tíz pont lehet, ha vereséget szenved szombaton a fővárosi derbin.
febr. 5
17:05
Tenisz, Fed-kupa: Azarenka legyőzte Pironkovát (She)
A Viktorija Azarenka vezette fehérorosz válogatott legyőzte Bulgáriát csütörtökön a budapesti Syma Csarnokban zajló Fed-kupa euro-afrikai zóna I-es csoport női tenisztornáján.
febr. 5
17:39
Fed-kupa: Babosnak 18 játék sem volt elég, nyertek a szerbek (She)
Babos Tímea egy egészen elképesztően fordulatos mérkőzésen végül alulmaradt a szerb Alekszandra Kruniccsal szemben a budapesti Syma Csarnokban zajló Fed-kupa euro-afrikai zóna I-es csoport női tenisztornáján.
febr. 5
17:57
Női kézi: az egyik Larvik-beálló babát vár, a másik eligazolt (She)
Gyereket vár Isabel Blanco, a Larvik női kézilabdacsapatának 35 éves beállója. A rutinos kézilabdázó még nem szeretne végleg felhagyni a játékkal, bár szerződése idény végén lejár a norvég csapatnál.
febr. 5
17:57
Tippjáték: Nyerj csúcstévét néhány kattintással! (Agroinform)
A winmasters.com jóvoltából újabb nagyszerű tippjátékon vehetnek részt játékos kedvű olvasóink.
febr. 5
17:59
F1: hiába a Ferrari tempója, a Mercedes volt Jerez ura (She)
A Ferrariról szólt a jerezi teszt, de talán mindenki tisztában van vele, hogy továbbra is a Mercedes az etalon a Formula–1-es mezőnyben – elég csak a megtett köröket, azaz a négy nap alatt teljesített kilométereket megnézni. Statisztikai összegzés Jerezből.
febr. 5
18:01
Felkészülés: Guzmics kezdett, Lovrencsics gólpasszt adott (She)
Guzmics Richárd együttese, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wisla Kraków felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett az orosz Kuban Krasznodartól. A magyar védő kezdőként lépett pályára, és klubja beszámolója szerint a 6. percben rögtön egy jó belépővel megakadályozott egy gólt. A Lech Poznan a bolgár Levszki Szófiával 2–2-es döntetlent játszott, és a szerdai találkozón…
febr. 5
18:15
Dárdai: több időm marad a válogatottra (Infostart)
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azt mondta: szerinte kicsivel még több ideje is marad a nemzeti együttesre azok után, hogy csütörtökön - Rainer Widmayerrel közösen - ideiglenesen megbízták a német élvonalban szereplő Hertha BSC együttesének irányításával.
febr. 5
18:15
Barcelona: katari tárgyalások, átnevezhetik a Camp Nout (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának otthona, a Camp Nou új nevet kaphat – árulta el a katalán együttest szponzoráló Qatar Airways vezérigazgatója.
febr. 5
18:15
Boatenget három mérkőzésre eltiltották (Metropol)
A címvédő és listavezető Bayern München világbajnok hátvédjét kedden, a Schalke elleni találkozón állították ki.
febr. 5
18:17
Fed Kupa: vezetnek a szerbek (Metropol)
A 16 éves Gálfi Dalma 1:1-ig tartotta a lépést Ivana Joroviccsal, ám ezután gémet sem tudott már nyerni.
febr. 5
18:33
Darts: ma este csúcsmeccsel rajtol a Premier League (She)
Igazi csemegével rajtol el ma este a darts Premier League Leedsben: a világbajnoki döntő „visszavágóját” rendezik meg az angol Phil Taylor és a skót Gary Anderson között. A Sport TV által élőben közvetített eseményen, ahogy a következő nyolc állomáson is csütörtökönként, a sorozat mind a 10 szereplője pódiumra áll.
febr. 5
18:51
Videó: a Bayern sztárja egy lábról is tökéletesen céloz, de az a passz... (She)
A Bayern München labdarúgói vidám hangulatú kosárlabdázással feledtették a csütörtöki edzésen a Schalke elleni szerda esti 1–1es döntetlent. Szép dobások, trükkös megoldások és nagy nevetések tarkították az egymás elleni játékot. Íme!
febr. 5
18:51
Karrier: Chips okozta David Moyes vesztét Manchesterben? (Agroinform)
Lehet, hogy az egészségtelen ételek okozták David Moyes manchesteri bukását?
febr. 5
18:53
F1: elárverezik a Caterham teljes felszerelését (She)
A csődbe ment Caterham Formula–1-es istálló elárverezi a teljes felszerelését. A brit központú csapat csütörtökön jelentette be, hogy egyéb tárgyak mellett az irodai és informatikai felszerelését, F1-es emléktárgyait, valamint a szimulátorát is megvételre kínálja.
febr. 5
18:55
Milan: Destro helyett Immobile lesz a végleges megoldás? (She)
Olasz lapértesülés szerint az AC Milan harcba szállhat a Dortmund olasz válogatott támadójáért, Ciro Immobiléért.
febr. 5
19:09
Manchester City: Bony Jovetics helyén a BL-keretben (She)
Egyetlen változás van a Manchester City Bajnokok Ligája-keretében az őszi idényhez képest: a januárban a Swansea Citytől szerződtetett elefántcsontparti Wilfried Bony került be a montenegrói Sztevan Jovetics helyére a 25 fős listára.
febr. 5
19:11
FTC: a Dortmund és a Tottenham is vitte volna az új igazolást (She)
Cristian Ramírezt, a labdarúgó NB I-es Ferencvárosnál a tavasszal kölcsönben szereplő hátvédjét korábban a Borussia Dortmund és a Tottenham Hotspur is szerződtette volna.
febr. 5
19:27
Videó: a nehéz kör - így zajlott Dárdai Pál első berlini edzése! (She)
Mint arról már beszámoltunk, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetősége a szerda esti, Bayer Leverkusentől elszenvedett vereség után menesztette Jos Luhukay vezetőedzőt és ideiglenesen Dárdai Pált nevezte ki az utolsó előtti, tizenhetedik helyen álló csapat élére. A magyar válogatott szövetségi kapitánya már meg is tartotta első edzését. Íme!
febr. 5
19:45
DVTK: Különböző okok miatt nem jött össze a külföld - Koman (She)
Koman Vladimir, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK frissen igazolt középpályása külföldön folytatta volna, de nem bánta meg, hogy hazaigazolt.
febr. 5
19:47
Wolfsburg: Mourinho faragott férfit belőlem - Schürrle (She)
André Schürrle, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Wolfsburg téli szerzeménye őszintén beszélt korábbi edzőjéről, a Chelsea-t irányító José Mourinhóról és az új kihívásról.
febr. 5
20:03
A Formula-1-es Caterham elárverezi a teljes felszerelését (Infostart)
A csődbe ment Caterham Formula-1-es istálló elárverezi a teljes felszerelését.
febr. 5
20:03
Férfi kosár NB I: az ASE nyerte meg a dobogósok rangadóját (She)
A paksi Atomerőmű SE 74–59-re legyőzte a Kecskemétet a férfi kosárlabda NB I csütörtöki mérkőzésén. A bajnoki éllovas a harmadik helyezett elleni sikerével növelte előnyét a tabellán.
febr. 5
20:03
Bundesliga: Valóban kieshet a Borussia Dortmund? (Agroinform)
Nehéz elképzelni, hogy kiessen a csapat a Bundesligából, ám az odds talán tartogat értéket.
febr. 5
20:21
Hat hétig nem játszhat a Dortmund jobbhátvédje (Infostart)
Hat hétig nem számíthat a világbajnok Kevin Grosskreutz játékára a német labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Borussia Dortmund.
febr. 5
20:21
Vízilabda: Molnár Tamás lett a játékvezetők első embere (She)
A játékosként háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás lett a Magyar Vízilabda-szövetség játékvezetői testületének elnöke.
febr. 5
20:39
BL: Ödegaard, Torres és Giroud is bekerült a tavaszi keretbe (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében érdekelt csapatok leadták a kereteik megváltoztatásával kapcsolatos igényeiket. Az Arsenalnál a sérüléséből felépülő Olivier Giroud, az Atlético Madridnál a frissen igazolt Fernando Torres, a Manchester Citynél Wilfried Bony, míg a Real Madridnál Martin Ödegaard és Lucas Silva került be – változások a tavaszi keretekben.
febr. 5
20:57
Női kosár Ek: nem sokon múlt, de kikapott Izraelben a Sopron (She)
Egypontos vereséget szenvedett a Sopron a Maccabi Bnot csapatától a női kosárlabda Európa Kupa negyeddöntőjében, a párharc első mérkőzésén.

Keresés