2015. március 14. szombat

márc. 14
15:19
Bundesliga 2.: átkát megtörve tapad a Kaiserslautern (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 25. fordulójában a Kaiserslautern hazai pályán 2–1-re legyőzte a Nürnberget, így pontszámban beérte a második helyen álló Darmstadtot.
márc. 14
15:21
Videó: hárman csapódtak a kapufához, egy a hálóban landolt (She)
Több játékos számára is fájdalmas mellékhatással járó góllal szerezte meg a vezetést a Crystal Palace a Queens Park Rangers ellen az angol labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén. A nagy rohanásban hárman is fennakadtak a kapufán, egy másik játékos pedig a hálóba csapódott.
márc. 14
15:51
PL: történelmi Crystal Palace-félidő a londoni derbin (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a Crystal Palace hazai pályán 3–1-re legyőzte a QPR-t.
márc. 14
16:09
UEFA-tisztújítás - Csányi Sándor: úgy érzem, tudok segíteni (Infostart)
Hosszú interjút közöl Csányi Sándorral, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökével az AP amerikai hírügynökség annak kapcsán, hogy a sportvezető pályázik az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsági tagságára.
márc. 14
16:09
NB I: Nyíregyháza-Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Nyíregyháza Spartacus–Ferencváros (Sport1) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 14
16:09
Tippjáték: Így lehet könnyedén 5000 forintot nyerni! (Agroinform)
A hatharom.com legújabb partnere, a 138.com nyereményjátékán ezúttal a tíz legjobban tippelő részesült díjazásban.
márc. 14
16:11
NB I: Puskás Akadémia FC-Bp. Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia FC–Bp. Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 14
16:13
NB I: Dunaújváros-Kecskeméti TE élőben az NSO-n! (She)
Dunaújváros PASE–Kecskeméti TE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 14
16:15
PL: védhetetlen gól 40 méterről a felső sarokba? Sima ügy! (She)
Óriási gólt szerzett Matt Phillips, a Queens Park Rangers játékosa a Crystal Palace elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés 83. percében. Az angol 3–0 után szépített, ezt követően az eredmény már nem változott. A Crystal Palace történelmi első félidőt produkált.
márc. 14
16:27
Férfi kézi BL: La Rioja-Veszprém élőben az NSO-n! (She)
Az MKB-MVM Veszprém a nála papíron gyengébb Naturhouse La Rioja otthonában lép pályára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A bakonyiak azonban nem vehetik félvállról a párharcot, ezt a Mol-Pick Szeged pénteki, Löwen elleni bravúrja is bizonyítja. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
márc. 14
16:45
Premier League - Magabiztos Crystal Palace-siker (Infostart)
A házigazda Crystal Palace már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a kiesés ellen küzdő Queens Park Rangers ellen az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
márc. 14
16:45
NB II: nem botlott a Vasas; 10 emberrel nyert a Siófok (She)
A listavezető Vasas sokáig döntetlenre állt az Ajka otthonában, Remili Mohamed a 80. percben szerezte meg a győztes találatot. A fél háromkor kezdődő mérkőzések közül kettő is gól nélküli döntetlennel zárult, a Szeged és a Siófok otthon nyert (utóbbi emberhátrányban tudta begyűjteni a három pontot), míg a Cegléd idegenben gyűrte le a Soroksárt, Szabó István csapata a 11. forduló óta most először…
márc. 14
16:47
Labdarúgó NB I - Emberelőnyben nyert az MTK ellen a Videoton (Infostart)
Az éllovas Videoton, több mint egy félidőt emberelőnyben futballozva, 1-0-ra nyert a második helyezett MTK Budapest vendégeként a Bozsik Stadionban a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombati rangadóján.
márc. 14
16:47
Rp. gyorskorcsolya-vb: Liu Shaolin 2. lett 500 méteren (She)
Liu Shaolin Sándor ezüstérmet szerzett 500 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók Moszkvában zajló világbajnokságának szombati napján.
márc. 14
16:49
Liu Shaolin Sándor ezüstérmes a rövidpályás gyorskorcsolyázó világbajnokságon (Infostart)
Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók Moszkvában zajló világbajnokságának szombati napján. A 19 éves versenyző ezzel sporttörténelmet írt, magyar rövidpályás gyorskorcsolyázónak ugyanis még soha nem sikerült érmet nyernie felnőtt vb-n.
márc. 14
16:49
NB I: Egy védőt be kell gyűjtenünk a következő meccsre - Garami (She)
Hiába kezdett jobban az MTK, Dragan Vukmir kiállítása után átvette az irányítást a Videoton, és Feczesin Róbert fejesével 1–0-ra győzött a labdarúgó NB I 20. fordulójának első szombati mérkőzésén. Joan Carrillo, a fehérváriak vezetőedzője szerint az idegenbeli siker a keret erősségét dicséri. Garami József, az MTK szakmai igazgatója a vereség ellenére büszke játékosaira, de aggasztja a védelem…
márc. 14
16:51
Real Madrid: Nem igaz! Utálom, mikor ezt mondják - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának olasz vezetőedzője elmondta, nem érzi úgy, hogy túl „puha” a királyi gárda irányításához.
márc. 14
16:51
Neglizsére vetkőzött az új "közszolgálati szexbomba" (fotók!) (Behaviour)
márc. 14
16:53
Emberelőnyben nyert az MTK ellen a Videoton (Behaviour)
A székesfehérváriak kilenc meccs óta veretlenek.
márc. 14
17:21
ETO: megtörtént a kényszerű mezcsere, de így is nyertek (She)
A Győri ETO második csapata fölényes, 4–0-s győzelmet aratott Tökölön a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának szombati játéknapján – ezen a mérkőzésen történt meg a győriek kényszerű mezavatása.
márc. 14
17:23
Női kosár MK: a házigazda Győr lemaradt a dobogóról (She)
A PINKK-Pécsi 424 női kosárlabdacsapata lett a Magyar Kupa bronzérmese, miután a győri rendezésű nyolcas döntő helyosztóján hét ponttal nyert a házigazda CMB Cargo Uni Győr ellen.
márc. 14
17:39
Bundesliga: Dárdaiék közel voltak a Schalke legyőzéséhez (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha a 90. percben kapott gól következtében esett el a győzelemtől és játszott 2–2-es döntetlent vendégével, a Schalkéval a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójának szombati játéknapján. Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim odahaza simán megverte Stieber Zoltánékat (Hamburg), akik már az első félidő közepén emberhátrányba kerültek.
márc. 14
17:41
Férfi torna csapatbajnokság: az FTC az élen az első forduló után (She)
Az FTC Ybl Tervező együttese nyerte – a BHSE és a Vasas SC előtt – a tornászok férfi csapatbajnokságának első fordulóját a Tornacsarnokban.
márc. 14
17:42
Emberelőnyben nyert az MTK ellen a Videoton (Metropol)
Az éllovas Videoton, több mint egy félidőt emberelőnyben futballozva, 1-0-ra nyert a második helyezett MTK Budapest vendégeként.
márc. 14
17:43
Labdarúgás: egy ütéssel megölte a bírót, 8 év börtönt kapott (She)
Detroitban nyolc év börtönre ítélték azt az amatőr labdarúgót, aki egy mérkőzésen halált okozó ütést mért a játékvezetőre. Az ítélet kihirdetésekor a játékvezető özvegye szimbolikusan egy piros lapot mutatott fel Bassel Saadnak, az elkövetőnek.
márc. 14
17:44
Dárdaiék pontot szereztek a Schalkétól (Metropol)
A Dárdai Pál irányította Hertha BSC hazai környezetben játszott döntetlent a Schalkéval.
márc. 14
17:57
Férfi vízilabda ob I - Sima kaposvári siker (Infostart)
A Kaposvár hazai medencében fölényes győzelmet aratott az UVSE felett a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
márc. 14
17:57
Férfi kézi BL: nyolcgólos veszprémi sikerrel közel a nyolchoz (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az MKB-MVM Veszprém nyolc góllal (31–23) nyert a spanyol Naturhouse La Rioja vendégeként, így a hazai visszavágó előtt szinte eldöntötte a továbbjutás kérdését.
márc. 14
17:57
Pályán kívül így posztolnak a sztárok - fotó! (Blikk)
A sportpályáról már ismerjük őket, magánéletükbe pedig közösségi oldalaikon tekinthetünk be.
márc. 14
17:59
Bundesliga - Pontot szerzett a Schalke ellen Dárdai Herthája (Infostart)
A magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Dárdai Pál irányította Hertha BSC hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a Schalke 04 együttesével a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 14
17:59
Sífutás: 50 km után csak a célfontó döntött Oslóban (She)
Szinte hihetetlen, de célfotóra volt szükség, hogy kiderüljön, ki nyerte meg a férfiak szezonbeli utolsó, 50 kilométeres sífutó világkupaversenyét Oslóban. A norvég Sjur Röthe és a svájci Dario Cologna azonos időt ért el, ám végül Röthe örülhetett.
márc. 14
18:01
La Liga: 10 emberrel is nyerhetett volna az Atlético Barcelonában (She)
Az Atlético Madrid gól nélküli döntetlent játszott az Espanyollal Barcelonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. A vendégek a második félidőt emberhátrányban játszották végig, miután Miranda pirosat kapott csúnya belépője után a szünet előtt, de így is a madridiak jártak közelebb a gólszerzéshez, több nagy helyzetük is volt a hajrában.
márc. 14
18:03
PL: Giroud „lopott”, az Arsenal nyert; gólzápor Sunderlandben (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában az Arsenal nyerte meg a londoni derbit, miután 3–0-ra legyőzte Olivier Giroud, Aaron Ramsey, valamint Mathieu Flamini találatával a West Hamet. Az Aston Villa egy félidő alatt négy gólt vágott idegenben a Sunderlandnek, míg a West Brom a Stoke-ot gyűrte le.
márc. 14
18:05
Videó: Fradi-bakiban bízik az MTK - még semmi sincs veszve! (She)
Mint beszámoltunk róla, a Videoton idegenben 1–0-ra győzött az MTK ellen a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A találkozó után Kovács István, Baki Ákos és a győztes gólt szerző Feczesin Róbert nyilatkozott az NSO Tv-nek.
márc. 14
18:07
NB I: a Fradi most sem tudott nyerni Nyíregyházán (She)
A Ferencváros gól nélküli döntetlenre végzett Nyíregyházán a labdarúgó NB I huszadik fordulójában. A zöld-fehérek 2000 augusztusa óta nem nyertek bajnokit a szabolcsi megyeszékhelyen.
márc. 14
18:09
NB I: idegenben is nyert a Kecskemét (She)
Dunaújvárosban is otthon volt a Kecskemét, mert végig jobban játszva, magabiztosan győzte le ellenfelét a labdarúgó NB I 20. fordulójában.
márc. 14
18:15
NB I: Haladás-Debreceni VSC élőben az NSO-n! (She)
Szombathelyi Haladás–Debreceni VSC alálkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 14
18:17
NB I: Felcsúton sem tudott nyerni a Honvéd (She)
PUSKÁS AFC–BP. HONVÉD 1–1. A vendégek a 36. percben Bratiszlav Punosevac fejesével szereztek vezetést, a második félidőben a csereként beálló Tóth Balázs egyenlített. A Honvéd így továbbra sem nyert még ebben a bajnokságban idegenben.
márc. 14
18:18
Nyolcgólos előnyt szerzett a Veszprém (Metropol)
Az MKB-MVM Veszprém rendkívül magabiztos, 31-23-as győzelmet aratott a spanyol La Rioja vendégeként a férfi kézilabda BL-ben.
márc. 14
18:19
Videó: a madárraj is kíváncsi volt a Fradi meccsére (She)
A környék madárpopulációja nagy érdeklődéssel kísérte a Ferencváros nyíregyházi vendégjátékát a labdarúgó NB I 20. fordulójában.
márc. 14
18:33
Férfi kézilabda BL - Nyolcgólos előnyt szerzett idegenben a Veszprém (Infostart)
Az MKB-MVM Veszprém rendkívül magabiztos, 31-23-as győzelmet aratott a spanyol La Rioja vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szombati első mérkőzésén.
márc. 14
18:33
NB II: tovább tart a Kaposvár mélyrepülése, tapad a Gyirmót (She)
A Gyirmót 1–0-s győzelmet aratott a Kaposvár otthonában, így továbbra is tapad az éllovas Vasasra, csupán egyetlen pont választja el a fővárosi csapattól. A Rákóczi pocsék sorozata nem tört meg, zsinórban ötödik bajnokiját veszítette el.
márc. 14
18:35
Premier League - Ismét győzött az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal sorozatban ötödik győzelmét aratva megerősítette harmadik helyét a tabellán az angol labdarúgó-bajnokságban.
márc. 14
18:35
NB III: gólfesztivált rendezett Albert Flórián csapata (She)
A Nyugati csoportot vezető Budaörs hazai pályán 5–0-ra megverte a Mosonmagyaróvárt a labdarúgó NB III 18. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 14
18:37
Labdarúgó NB I - Folytatta jó sorozatát a Kecskemét (Infostart)
A Kecskemét két góllal nyert Dunaújvárosban szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.
márc. 14
18:37
Férfi vízi ob I: sima Kaposvár-siker, legyőzte a BVSC-t a Szeged (She)
A Kaposvár hazai medencében fölényes győzelmet aratott az UVSE felett a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján, míg a BVSC egy végig szoros találkozón 8–7-es vereséget szenvedett a Szegedtől.
márc. 14
18:39
Labdarúgó NB I - A Puskás Akadémia és a Honvéd is nyeretlen még idén (Infostart)
A Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent játszott a Budapest Honvéd együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombati játéknapján. Korábbi két idei bajnokiját mindkét gárda elvesztette.
márc. 14
18:41
Primera División - Pontokat veszített a címvédő Atlético Madrid (Infostart)
A címvédő Atlético Madrid Miranda kiállítása miatt egy félidőn át emberhátrányban futballozva gól nélküli döntetlent játszott az Espanyol otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának első szombati mérkőzésén.
márc. 14
18:43
Labdarúgó NB I - Nem bírt a Nyíregyházával a Ferencváros (Infostart)
A harmadik helyen álló Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a Nyíregyháza otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 14
18:51
Férfi vízilabda ob I - Szoros mérkőzésen nyert a Szeged (Infostart)
A Szeged rendkívül szoros küzdelemben 8-7-re nyert a BVSC otthonában a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján. A győztes gólt Palotás Gergely szerezte akcióból 2 perc 50 másodperccel a vége előtt.

Keresés