2015. május 15. péntek

máj. 15
14:30
MLSZ: a magyar-litvánt már 500 forintért is meg lehet nézni (She)
Már 500 forintért is lehet belépőt kapni a magyar labdarúgó-válogatott soron következő, litvánok elleni, június 5-i felkészülési mérkőzésére.
máj. 15
14:30
Giro d'Italia - Contador folytatja (Behaviour)
Contadornak jelenleg 2 másodperc az előnye az olasz Fabio Aruval szemben.
máj. 15
14:32
NB I: az egyiknek kevés a pontja, a másiknak nincs licence (She)
A Haladás–Nyíregyháza mérkőzéssel rajtol pénteken a labdarúgó NB I 28. fordulója. A nyíregyháziak már nem eshetnek ki az élvonalból, igaz, még nincs meg az NB I-es licencük. A Haladás jelenleg a 15. helyen áll a tabellán, rendkívül fontos lenne számára a három pont megszerzése. Érdekességek a pénteki mérkőzéshez.
máj. 15
14:32
Át akarta úszni a tavat, tragédia lett belőle (Behaviour)
Boncolást rendeltek el.
máj. 15
14:39
Contador sérülten is folytatja (Metropol)
A Giro d'Italia fő esélyese a csütörtöki, hatodik etap hajrájában belekeveredett egy bukásba, amelyet egy korláton áthajoló, filmező néző idézett elő.
máj. 15
14:48
Újraélesztették a Fradi kapusát, Hacker Gábort (Blikk)
Budapest – Kómában van Hacker Gábor (26), a Ferencváros és a Dunakeszi Kinizsi futsalcsapatának korábbi kapusa, miután csütörtökön összeesett.
máj. 15
14:48
Giro: váll- és karsérülés? Contador így is folytatja! (She)
Váll- és karsérülése ellenére folytatja a Giro d’Italia kerékpáros körversenyt az összetettben élen álló spanyol Alberto Contador.
máj. 15
14:50
Puskás Akadémia: ahány pont, annyi százalék kedvezmény (Blikk)
Felcsút - A Puskás Akadémia labdarúgócspaat kedvezményekkel várja a szurkolókat.
máj. 15
14:50
Chelsea: „Topcsapathoz menne, megkapta az engedélyt” (She)
Petr Cech, a Chelsea labdarúgócsapatának kapusa megkapta az engedélyt a távozásra ügynöke állítása szerint.
máj. 15
14:52
Női kézilabda: műtét vár a győriek kapusára, Grimsbőre (She)
Kari Aalvik Grimsbö, a Győri Audi ETO KC norvég kapusa porcsérülést szenvedett csapata keddi edzésén, emiatt műtét vár rá.
máj. 15
14:54
Videó: ki nem találja, mit csinált a Fradi-sas, miközben lerohanták a tinicsajok (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kabalafigurája, a Fradi-sas a Népligetben pályamunkási képességeit csillogtatta, majd a zöld-fehérek U15-ös női csapatával skandált a pálya szélén. Íme, a FradiMédia felvétele!
máj. 15
14:56
Anglia: Tőzsér az élvonalban, ha nem szűnik meg a Parma (She)
A Watforddal az angol élvonalba jutó Tőzsér Dániel korábban már elmondta az NSO Tv-nek, hogy egyelőre nem tudja, hogyan alakul a jövője. Ezúttal ügynökét, Filipovics Vladant kérdeztük arról, hol folytathatja a középpályás, akinek a játékjoga a csőd szélén álló olasz Parma tulajdonában van.
máj. 15
14:58
Női kézi: az FTC péntek este tartja meg a bajnokavatót (She)
A női kézilabda NB I döntőjét megnyerő FTC-Rail Cargo Hungaria péntek este hivatalos bajnoki köszöntőt tart 19 órától a népligeti Elek Gyula Arénában.
máj. 15
15:06
Hétfőtől lesznek jegyek a magyar-litvánra (Infostart)
Már 500 forintért is lehet belépőt kapni a magyar labdarúgó-válogatott soron következő, a litvánok elleni, június 5-én sorra kerülő felkészülési mérkőzésére.
máj. 15
15:06
MLSZ: Storck kijelölte az U20-as vb-re utazó keretét (She)
Bernd Storck, az U20-as labdarúgó-világbajnokság előtt álló magyar válogatott szakvezetője kijelölte az Új-Zélandra utazó, 21 fős keretét.
máj. 15
15:24
U20-as vb: Kalmár utazik, Balogh és Haris nem - 21 fős keret (She)
Bernd Storck, az U20-as labdarúgó-világbajnokság előtt álló magyar válogatott szakvezetője kijelölte az Új-Zélandra utazó, 21 fős keretét. Balogh Norbert, a DVSC és Haris Attila, az FTC futballistája kikerült a csapatból.
máj. 15
15:24
Gonzalo Higuaín lejáratta magát (Blikk)
Nápoly – Meggondolatlanul nyilatkozott Gonzalo Higuaín (27).
máj. 15
15:26
Serie A: Nem vagyunk a régi nagy Interek szintjén - Mancini (She)
Roberto Mancini, a Serie A-ban szereplő Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője elismerte, csapata amatőr hibákat vétett a szezonban, de ígéri, hogy a következő kiírásban a Bajnokok Ligájába vezeti az Intert.
máj. 15
15:26
Lionel Messi gyerekként is csoda volt – videó! (Blikk)
Lima – A négyszeres aranylabdás Lionel Messi (27) már egészen apró gyermekként is csodálatos megoldásokra volt képes a focipályán.
máj. 15
15:28
Kiakadt az MLSZ-re az Újpest edzője (Blikk)
Budapest – Nebojsa Vignjevics (47) nem ért egyet azzal, hogy az NB I-ben szereplő csapatok között lehetnek kivételezettek.
máj. 15
15:42
Videó: „Budapest a sport történelemkönyvébe is beírja a nevét” (She)
Pénteken délelőtt közösen tette le a 2017-es vizes világbajnokság fő helyszínéül szolgáló Dagály Uszodaközpont alapkövét Orbán Viktor miniszterelnök, Julio C. Maglione, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) elnöke, valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere. Az NSO Tv felvételei.
máj. 15
15:42
Feke Pál megkérte az öttusázó kezét (Blikk)
Budapest – A világbajnok öttusázó, Gyenesi Leila (29) repes a boldogságtól.
máj. 15
15:44
Tenisz: Babosék orosz párossal találkoznak a négy között (She)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán az Alla Kudrjavceva, Anasztaszija Pavljucsenkova kettőssel találkozik a római salakpályás tenisztorna elődöntőjében.
máj. 15
15:46
Bajnokok Ligája: klubtagjainak adja döntős jegyeit a Barcelona (She)
Klubtagjainak adja, azaz nem dobja piacra a Bajnokok Ligája döntőjére neki járó jegyeket az FC Barcelona labdarúgócsapata.
máj. 15
15:48
Kajak-kenu: Csipes és Dombvári enyhítésért fellebbezett (She)
Csipes Tamara és Dombvári Bence is fellebbezést nyújtott be pénteken a Magyar Kajak-Kenu Szövetséghez (MKKSZ), amelynek fegyelmi bizottság hétfőn, első fokon tíz hónapra eltiltotta őket az MKKSZ versenyein való részvételtől, mert pozitív eredmény hozott a drogtesztjük, a szervezetükben kokain nyomaira bukkantak. Mindkét kajakos a büntetés enyhítését szeretné elérni.
máj. 15
16:00
U20-as vb: Kalmár utazik, Balogh és Haris nem - 21 fős keret (She)
Bernd Storck, az U20-as labdarúgó-világbajnokság előtt álló magyar válogatott szakvezetője kijelölte az Új-Zélandra utazó, 21 fős keretét. Balogh Norbert, a DVSC és Haris Attila, az FTC futballistája kikerült a csapatból.
máj. 15
16:00
Fellebbeztek az eltiltás ellen a kokainozó kajakosok (Blikk)
Budapest - Csipes Tamara és Dombvári Bence is fellebbezést nyújtott be pénteken a Magyar Kajak-Kenu Szövetséghez (MKKSZ).
máj. 15
16:02
Real: „zebrásítás”, zseniális mez készült a BL-döntőre - kép (She)
Pénteken indult hódító útjára az interneten az a fotó, amelyet egy leleményes Real Madrid-drukker posztolt Twitterre. A találékony szurkoló fogta a blancók trikóját, majd egy vonalzót és egy filcet felhasználva megalkotta a tökéletes mezt, amellyel biztosította támogatásáról a királyiakat kiejtő Juventust.
máj. 15
16:18
Parasport: világcsúcs és magyar arany ergométeres evezésben (She)
Világcsúccsal aranyérmet szerzett Tóth Balázs az értelmi fogyatékosok paraevezős beltéri ergométeres világbajnokságán az olaszországi Gaviratéban.
máj. 15
16:36
Juventus: megegyeztek, jöhet az „új Messi” - sajtóhír (She)
Olasz lapértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgócsapata mindenben megegyezett a Palermóval Paulo Dybala átigazolását illetően, és hamarosan szerződteti a 21 éves játékost.
máj. 15
16:36
Gömörinek mennie kell (Blikk)
Budapest — Nem maradhat a paralimpiai bizottság (MPB) elnöke Gömöri Zsolt (50) – így szavaztak a blikk.hu olvasói, 92 százalék szerint távoznia kell posztjáról a 3 millió forintos állami támogatást kapó vezetőnek.
máj. 15
17:12
Enyhítésért fellebbezett Csipes és Dombvári (Infostart)
Csipes Tamara és Dombvári Bence is fellebbezést nyújtott be pénteken a Magyar Kajak-Kenu Szövetséghez (MKKSZ), amelynek fegyelmi bizottság hétfőn, első fokon tíz hónapra eltiltotta őket az MKKSZ versenyein való részvételtől, mert pozitív eredmény hozott a drogtesztjük, a szervezetükben kokain nyomaira bukkantak. Mindkét kajakos a büntetés enyhítését szeretné elérni.
máj. 15
17:12
Elhunyt szüleire gondolt a Fradi edzője (Blikk)
Budapest — Megkönnyezte a Ferencváros női kézilabdázóinak bajnoki aranyérmét Elek Gábor (44). A zöld-fehérek a finálé második meccsét is megnyerték Győrben, a 27-25-ös siker után a tréner összerogyva zokogott.
máj. 15
17:12
Tenisz: Wawrinka meghiúsította a Federer-Nadal álomelődöntőt (She)
A Rómában zajló salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében a korábbi világelső svájci Roger Federer két szettben legyőzte a cseh Tomás Berdychet, és bejutott a legjobb négy közé, ahol nem a hétszeres győztes spanyol Rafael Nadallal, hanem honfitársával, Stanislas Wawrinkával találkozik. A másik ágon Novak Djokovics és David Ferrer csap össze a döntőbe kerülésért. A hölgyeknél kiesett Petra…
máj. 15
17:30
F1: gyorsabbak lesznek az autók, újra lehet tankolni (She)
A Formula–1-es szabályalkotók pénteken nyilvánosságra hozták, miben sikerült megállapodniuk a 2016-os és a 2017-es idényről. A legjobb hat csapat vezetője mellett Bernie Ecclestone-t, illetve az FIA képviselőjét tömörítő testület 2017-re visszahozná a tankolást, agresszívabbá tenné az autók külsejét, a forgatónyomaték növelésével és a kerekek szélesebbé tételével körönként hat másodperccel…
máj. 15
17:48
Videó: ennél mágikusabb mezbemutatót még nem látott a világ (She)
Egészen egyedi módszert választott a 2015–2016-os idénybeli mezének bemutatójához a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lyon. A mezgyártó segítségével egy kis varázsaltot is bevetettek…
máj. 15
17:50
Manchester City: Ancelotti előszerződést írt alá - sajtóhír (She)
Olasz sajtóértesülések szerint Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője előszerződést kötött az angol bajnokságban szereplő Manchester Cityvel.
máj. 15
17:52
Hull City: kokainozott a válogatott játékos, eltilthatják (She)
Jake Livermore, a Premier League-ben szereplő Hull City labdarúgócsapatának egyszeres angol válogatott középpályásának véletlenszerű drogtesztje pozitív lett, kokaint mutattak ki nála. A 25 esztendős játékost klubja felfüggesztette, így ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára.
máj. 15
17:54
Videó: C. Ronaldo megtalálta a tökéletes edzőpartnert (She)
Egyéni edzésmódszeréről osztott meg egy videót Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid sztárja. A Juventus elleni BL-búcsú előtt brutális combizmot villantó, utána viszont már vigasztalhatatlan portugál világklasszis szemmel láthatóan túltette magát a kudarcon: a saját Facebook-oldalán megosztotta meg a felvételt az alábbi szöveggel: „azt hiszem,…
máj. 15
17:56
Tereprali: erődemonstrációt tartott Al-Attijah, Szalay a 9. (She)
Egy szakasznyira van az egyiptomi világkupa-futam mezőnye attól, hogy a gizai piramisok előtt ünnepeljen. Ez a szakasz azonban 339 kilométeres, és a Fáraó-rali pénteki napja bizonyította, hogy egy ilyen hosszú pályán gyakorlatilag bármi megtörténhet. És meg is történik.
máj. 15
18:06
NB I: hogyan reagálnak a licenc nélküli csapatok? - videó (She)
Legyőzi-e a licenc nélküli Nyíregyházát a bennmaradásért küzdő Haladás? Kim Ojo át tudja-e menteni a hétvégére korábbi jó formáját? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ Takács Rita és Petur András, a Sport Tv két műsorvezetője a korábbi újpesti játékos, Lázár Bence segítségével a Nulladik Félidőben, illetve vasárnap este a Harmadik Félidőben.
máj. 15
18:08
Atlético Madrid: száz százalék, Koke nem megy a Barcához (She)
Koke megerősítette, „száz százalék”, hogy az Atlético Madridnál marad a következő idényben is.
máj. 15
18:24
Inter: „Okosan kell megválogatni, kiket hozunk” (She)
Roberto Mancini, az Serie A-ban szereplő Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője elismerte, hogy csapata amatőr hibákat vétett a szezonban, de jövőre a Bajnokok Ligája-indulás kiharcolása lesz a cél.
máj. 15
18:33
Visszahozzák a tankolást az F1-ben (Metropol)
A csapatok a gumiválasztásban is szabadabb kezet kapnak majd.
máj. 15
18:42
Barca: Piquének van egy álma - a Real Madriddal kapcsolatos (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban listavezető Barcelona középhátvédje, Gerard Piqué pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, addig nem szeretne felhagyni a profi futballal, amíg nem játszhat Bajnokok Ligája-döntőt a katalánok színeiben a Real Madrid ellen. A 28 éves játékos kitért a Barca előtt álló feladatokra is.
máj. 15
18:42
BL-győztes lett Marozsán Dzsenifer (Blikk)
Berlin — Magyar játékos, Marozsán Dzsenifer (23) vezérletével nyert Bajnokok Ligáját az 1. FFC Frankfurt labdarúgócsapata.
máj. 15
19:00
Sportlövő-vk: Sidi 39., Péni 42. kisöbű szabadpuska fekvőben (She)
Sidi Péter 39., Péni István pedig 42. helyen végzett a kisöbű szabadpuska fekvő számban az egyesült államokbeli Fort Benningben zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupaversenyen.
máj. 15
19:02
MU: a „legvörösebb ördög” a legfurább képet varratta magára (She)
Manchesterben nem könnyű újat mutatni, ha a szurkolói fanatizmus a téma. Az egyik lelkes Manchester United-drukker azonban most mégis lavinát indított el a közösségi oldalakon új tetoválásával, amely Gary Neville-t ábrázolja.
máj. 15
19:04
Futsal NB I: az ETO visszaült a trónra, ötödször bajnok (She)
A futsal NB I felsőházi rájátszásának nyolcadik fordulójában a Rába ETO hazai pályán 5–2-re megverte a címvédő Berettyóújfalut, ezzel két körrel a vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert legfőbb riválisával szemben. A győri csapat fennállása során ötödször lett bajnok.
máj. 15
19:18
NB I: Haladás-Nyíregyháza élőben az NSO-n! (She)
Szombathelyi Haladás–Nyíregyháza Spartacus találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!

Keresés