2015. május 23. szombat

máj. 23
0:00
NB II: Várhidi lehet a megoldás a Szanyó-ügyre a Vasasnál (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Várhidi Péter távozhat a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós sportigazgatói posztjáról, és júniustól az első osztályba feljutó Vasas szakmai igazgatójaként dolgozhat.
máj. 23
6:00
NS: kettős újvárosi vereség; Hosszú-vád; Martinek: 50 - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
máj. 23
7:12
NBA: LeBron James 30 pontja ismét Cvas-sikert ért (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keleti főcsoportdöntőjében a Cleveland Cavaliers másodszor is győzött idegenben az Atlanta Hawks ellen. LeBron James igazi vezérnek bizonyult, 30 ponttal, 11 assziszttal és 9 lepattanóval vette ki a részét a vendégsikerből. A Cavs ezzel 2–0-ra vezet az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.
máj. 23
7:30
NBA: LeBron James 30 pontja ismét Cavs-sikert ért (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keleti főcsoportdöntőjében a Cleveland Cavaliers másodszor is nyert idegenben az Atlanta Hawks ellen. LeBron James igazi vezérnek bizonyult, 30 ponttal, 11 assziszttal és 9 lepattanóval vette ki a részét a vendéggyőzelemből. A Cavs ezzel 2–0-ra vezet az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.
máj. 23
7:48
NHL: kiütéses győzelemmel egyenlített a New York Rangers (She)
Az észak amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában, a keleti főcsoportdöntő negyedik meccsén a New York Rangers nagyon simán, 5–1-re győzött a Tampa Bay Lightning vendégeként, ezzel 2–2-re alakította az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állását.
máj. 23
8:42
Ajánló: a Haladás kiharcolhatja a bennmaradást - program (She)
A labdarúgó NB I utolsó előtti, 29. fordulójában a Szombathelyi Haladás kiharcolhatja a bennmaradást, ha legyőzi idegenben az MTK-t. A kiesés ellen küzd a nehéz helyzetben lévő Lombard Pápa is, amely a Paksot fogadja – program.
máj. 23
8:44
Videó: mennyit dekázik Ronaldinho bekötött szemmel? (She)
Ronaldinho, a mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Querétaro világbajnok klasszisa bekötött szemmel is addig dekázik, amíg akar. A mosolygós legenda 35 évesen is káprázatosabbnál káprázatosabb megoldásokra képes.
máj. 23
9:00
Ajánló: zárul a német és a spanyol bajnokság - program (She)
Németországban, Franciaországban és Spanyolországban is véget ér ma a 2014–2015-ös élvonalbeli bajnokság, így az érintett ligákban az összes mérkőzést egy időpontban rendezik meg – íme, a nemzetközi program.
máj. 23
9:27
Bundesliga: Szalaiék segíthetnek Dárdaiéknak (Agroinform)
A Hertha sorsdöntő mérkőzést játszik szombaton a Hoffenheim otthonában.
máj. 23
9:36
Real: szép góllal búcsúzott a Portótól a nyári igazolás - videó (She)
Szép góllal búcsúzott csapatától Danilo, a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto védője. A nyáron a Real Madridba igazoló játékos a Penafiel ellen 2–0-ra megnyert bajnokin talált be.
máj. 23
9:38
CFR: Hogy visszatérek-e? Sosem lehet tudni! - Miriuta (She)
A Győri ETO vezetőedzője, a szezont még Kolozsváron kezdő Miriuta László is megszólalt a román sajtóban, miután a CFR tegnap visszakapta a klubtól korábban anyagi problémák miatt levont 24 pontot.
máj. 23
10:12
PL: családi idill - kislánya masszírozza a válogatott csatárt (She)
Jó dolga van Shane Longnak, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Southampton támadójának. A csatár Twitteren tett közzé egy képet, amelyen felesége és kislánya, Teigan masszírozzák megfáradt lábait. A családi harmónia is segíthetett abban, hogy a legutóbbi fordulóban Shane két gólpasszal is hozzájárult minden idők leggyorsabb PL-triplájához az Aston Villa ellen, és saját maga is…
máj. 23
10:48
PL: Mourinho a Chelsea után más angol klubot is irányítana (She)
Meglepő nyilatkozatot tett José Mourinho, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea menedzsere. A portugál szakember elmondta, ha a londoniaknál már nincsen szükség rá, szeretne Angliában maradni és egy másik PL-klubot irányítani.
máj. 23
10:57
Sportfogadás: Itt a hétvégi atombomba! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén mely tippeket látják a legtutibbnak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei!
máj. 23
11:06
F1: Monacói Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Felhős, de száraz időben kezdődik meg a Monacói Nagydíj szombati programja. A harmadik szabadedzésen a csütörtöki eső miatt fokozott jelentőséggel bír, a szuperlágy gumik ugyanis most kerülnek fel először az autókra. A Mercedes maga mögött tartaná riválisait – kövesse az edzést frissülő cikkünkkel!
máj. 23
11:42
Hátsó füves: dráma a badacsonyi szőlőhegy alatt (She)
Lélegzetelállító környezetben, a Balaton-felvidék hegyeinek ölelésében játszik Badacsonytomaj csapata. A Lesenceistvánd-Uzsa elleni megyei mérkőzést a legendás Manchester United–Bayern München BL-döntőt idéző dráma kísérte, és a végén választ kaptunk a szőlőföldek alatt különösen aktuális kérdésre is: sör vagy bor?
máj. 23
11:42
Mit választanak a csapatok: pénzt vagy légiósokat? (Blikk)
Budapest — Jól járhatnak anyagilag azok a csapatok, amelyek a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) törekvéseinek eleget téve csökkentik a légiósaik számát.
máj. 23
11:44
PL: fotók bizonyíthatják, az MU tárgyal Cech szerződtetéséről (She)
Bejárták az internetet azok a – lentebb látható – képek, amelyekről egy Ziad Al Jamaan nevű Twitter-felhasználó azt állítja, hogy azokon José Mourinho, a Chelsea menedzsere, Ed Woodward, a Manchester United igazolásokért felelős igazgatója és Viktor Kolár, Petr Cech ügynöke látható.
máj. 23
12:09
Kosárlabda: Ezúttal idegenben simázhat a Szolnok (Agroinform)
A döntő első mérkőzésén könnyedén nyert az Olaj, és minden jel arra mutat, hogy szombaton is győz a címvédő.
máj. 23
12:18
F1: Vettel megelőzte a Mercedeseket a 3. edzésen (She)
A csütörtöki eső miatt szombat délelőtt próbálták ki először az F1-es pilóták a szuperlágy gumikat Monte-Carlóban, s a harmadik szabadedzésen Sebastian Vettel mindkét Mercedest megelőzte a Ferrarival. A másik vörös géppel Kimi Räikkönen a falnak ütközött, ezért csak egy mért kört ment, amellyel hatodik lett. Időmérő 14 órakor.
máj. 23
12:36
Vettel nyerte a harmadik szabadedzést Monacóban (Infostart)
Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája autózta a legjobb köridőt a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén.
máj. 23
12:54
Honvéd: visszatér Ausztráliából a középpályás (She)
Vernes Richárd tavaly nyáron került a Honvédtól az ausztrál élvonalbeli Central Coast Marinershez, és bár a kölcsönszerződése még nem járt le, közös megegyezéssel távozott a klubtól, visszatért Magyarországra.
máj. 23
13:06
Böczögő Dorina két szeren döntős Portugáliában (Metropol)
Böczögő Dorina két szeren is döntőbe jutott a tornászok portugáliai Világkupáján.
máj. 23
13:12
U20-as vb: „Az az álmom, hogy továbbjussunk a csoportból!” (She)
Az U20-as labdarúgó-válogatottal már az új-zélandi világbajnokság helyszínén készülő Kecskés Ákos adott videointerjút az MLSZ Tv-nek. Az Atalanta védője a felkészülésről, a leendő ellenfelekről és az elvárásokról beszélt.
máj. 23
13:14
Real Madrid: végleg búcsút intett a világbajnok középpályás (She)
Sami Khedira elbúcsúzott a Real Madridtól. A világbajnok labdarúgó korábban is utalt rá, hogy távozik a királyiaktól, a marca.com-nak adott interjújában pedig öt év után végleg búcsút intett a blancók szurkolóinak.
máj. 23
13:30
Arsenal: Jackson Martínezzel szóban megegyeztek - sajtóhír (She)
Portugál sajtóhírek szerint Jackson Martínez, az FC Porto labdarúgója megegyezett az angol Premier League-ben szereplő Arsenallal, és a nyáron csatlakozik az „ágyúsokhoz”.
máj. 23
13:32
F1: Ecclestone-tól egymilliárdot követelnek, kiűznék az alkoholt (She)
Bernie Ecclestone újra előjött az ötlettel, miszerint több csapat, vagy akár mindegyik, ugyanazt a kasztnit használja az F1-ben, míg a brit adóhatóságok újra előjöttek az ötlettel, hogy Ecclestone fizesse be elmaradt adóját, ami egymilliárd fontra rúghat. Az alkoholreklámokat kiűznék az F1-ből, míg a 2017-es gumiszállítási tenderért a Pirelli a Michelinnel csatázna. Rövid hírösszefoglaló…
máj. 23
13:48
Torna-vk: Böczögő Dorina két szeren döntős Portugáliában (She)
Böczögő Dorina két szeren is döntőbe jutott a tornászok portugáliai világkupáján.
máj. 23
13:50
F1: Monacói Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Sebastian Vettel megelőzte a két Mercedest a Monacói Nagydíj szombat délelőtti szabadedzésén, de nehéz elképzelni, hogy az időmérőn is lenne esélye az „ezüstnyilak” ellen. Lewis Hamilton és Nico Rosberg ugyanis a kvalifikáción rendre elő tud húzni valamit a kalapból, amire a többiek nem képesek. Most is így lesz? Ha igen, ki nyeri meg a házi csatát? Kövesse az időmérőt frissülő cikkünkkel!
máj. 23
13:57
Roland Garros: Új bajnoka lehet Párizsnak! (Agroinform)
Vasárnap Párizsban kezdetét veszi a teniszszezon második Grand Slam-viadala, a Roland Garros - férfi esélylatolgatás.
máj. 23
14:06
Teke-vb: nem védheti meg címét a magyar férfiválogatott (She)
A 2013-ban Zalaegerszegen világbajnoki címet szerző férfi tekézőink 5:3-ra kikaptak Németországtól a speichersdorfi vb elődöntőjében, így a pénteken a negyeddöntőben búcsúzó nők után ők sem védhetik meg címüket.
máj. 23
14:08
NB I: Puskás Akadémia-Újpest - élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 23
15:00
Úszás: Hosszú csúcsközeli idővel nyert 200 háton (She)
Remekül kezdte szereplését Hosszú Katinka a franciaországi nemzetközi úszóversenyen: a Vasas világ- és Európa-bajnoka magyar csúcshoz közeli idővel nyerte meg a 200 méter hát döntőjét.
máj. 23
15:18
Hosszú Katinka csúcsközeli idővel nyert (Infostart)
Remekül kezdte szereplését Hosszú Katinka a franciaországi nemzetközi úszóversenyen: a Vasas világ- és Európa-bajnoka magyar csúcshoz közeli idővel nyerte a 200 méter hát döntőjét.
máj. 23
15:18
F1: Hamilton indul a pole pozícióból Monacóban (She)
Lewis Hamilton pályafutása során először az élről indulhat a Formula–1-es Monacói Nagydíjon.
máj. 23
15:27
Sportfogadás: Íme, a legjobb promóció a Roland Garrosra! (Agroinform)
Az Unibet jóvoltából a Roland Garros alatt a negyedik élő fogadásunk után a következő kockázatmentes lesz.
máj. 23
15:30
Hosszú Katinka csúcs közeli idővel nyert Nancyban (Metropol)
Remekül kezdte szereplését Hosszú Katinka a franciaországi nemzetközi úszóversenyen: a Vasas világ- és Európa-bajnoka magyar csúcshoz közeli idővel nyerte a 200 méter hát döntőjét.
máj. 23
15:36
Monacóban is Hamiltoné a pole pozíció (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az élről.
máj. 23
15:36
NB I: kisfiúktól kapott gólt a PAFC kapusa, örömünnep Felcsúton (She)
A közönség üdvrivalgása közepette rúghatott tizenegyest néhány kisfiú a hazaiak kapusának, Lubos Hajdúchnak a Puskás Akadémia–Újpest mérkőzés előtt.
máj. 23
15:38
Bronzérmes a férfiválogatott a tekevébén (Infostart)
Bronzérmet szerzett a magyar férfi tekeválogatott a németországi Speichersdorfban zajló világbajnokságon, ahol a szombati elődöntőben alulmaradt a házigazdák legjobbjaival szemben.
máj. 23
15:48
Hamiltoné a pole pozíció Monte-Carlóban (Metropol)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az élről.
máj. 23
15:54
A Noé, Vass duó nyerte a duisburgi válogatót (Infostart)
A Noé Zsombor, Vass Péter duó harmadik lett a kajak kettesek szombati 1000 méteres döntőjében a duisburgi kajak-kenu világkupaversenyen, ami azt is jelenti, hogy ebben a számban ők képviselhetik Magyarországot az augusztusi, milánói olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. A németországi regatta első döntős napján a kenus Balla Virág révén egy aranyérem is jutott a magyaroknak.
máj. 23
16:12
Kilencgólos meccsen szerezte meg soorzatban hatodik győzelmét az Újpest (Infostart)
Felcsúton a félidőben még a Puskás Akadémia vezetett 3-2-re az Újpest ellen, ám végül a lila-fehérek nyertek 5-4-re az OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén. A vesztes oldalon Tischler Patrik négy gólt szerzett.
máj. 23
16:12
NB I: MTK-Szombathelyi Haladás - élőben az NSO-n! (She)
MTK Budapest–Szombathelyi Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 23
16:14
NB I: hiába vágott 4-et Tischler, az Újpest nyert Felcsúton (She)
Tischler Patrik, a Puskás Akadémia támadója négy gólt szerzett az Újpest ellen a labdarúgó NB I 29. fordulójában, a három pont mégis a liláké lett.
máj. 23
16:16
Kajak-kenu vk: Vassék Kammererék előtt; Douchev-Janics 18. (She)
A Noé Zsombor, Vass Péter duó harmadik lett a kajak kettesek szombati 1000 méteres döntőjében – megelőzve többek között a Kammerer Zoltán, Szalai Tamás egységet – a duisburgi kajak-kenu világkupaversenyen, ami azt jelenti, hogy 1–1-re egyenlített a világbajnoki indulás jogáért zajló csatában. Kedden különversenyre, úgynevezett szétlövésre kerül sor a két páros között, s a győztes indulhat majd…
máj. 23
16:18
BVB: Danke Jürgen! - Klopptól óriáskoreóval köszöntek el (She)
A dortmundi szurkolók hatalmas koreográfiával köszönték meg Jürgen Klopp vezetőedzőnek a klubért tett erőfeszítéseit. A német szakember korábban bejelentette, hogy a szezon végén távozik a csapattól, és a mai, Werder Bremen elleni bajnokira (a Bundesliga utolsó fordulójában) persze „kicsiben” is készültek a hazai szimpatizánsok. Képek a lelátóról!
máj. 23
16:24
A Noé, Vass duó nyerte a duisburgi válogatót (Metropol)
A németországi regatta első döntős napján a kenus Balla Virág révén egy aranyérem is jutott a magyaroknak.
máj. 23
16:30
Eurofutball: bajnokverés a kupadöntőben (She)
A Birkirkara 2–0-ra legyőzte a bajnok Hibernianst a labdarúgó máltai FA-kupa szombati döntőjében, így hét év után újra megkaparintotta a serleget.
máj. 23
16:42
Tischler négy gólja is kevés volt az Újpest ellen (Metropol)
5-4 re kikapott hazai pályán a Puskás Akadémia.

Keresés