2015. május 23. szombat

máj. 23
16:48
F1: súlyos büntetés Sainznak, a 8. hely helyett a boxból rajtol (She)
Carlos Sainz Jr. a 8. rajtkocka helyett a boxutcából rajtol a vasárnapi Monacói Nagydíjon, mert az időmérő edzésen figyelmen kívül hagyta az ellenőrök kérését, és nem ment el a boxutcai mérlegelésre.
máj. 23
16:50
Férfi kosár: a Vasas döntős az U17-es Euroligában (She)
A Vasas U17-es fiú kosárlabdacsapata bejutott a korosztályos Euroliga fináléjába, miután az elődöntőben hét ponttal (74–67) legyőzte a szuperdöntő házigazdáját, az első helyen kiemelt litván Sabonis Akadémiát.
máj. 23
17:06
Kerékpár: a V4 hazai szakaszán 12. lett a legjobb magyar (She)
A cseh Alois Kankovsky nyerte meg a III. Visegrád4 nemzetközi országúti kerékpárverseny harmadik, magyarországi szakaszát.
máj. 23
17:08
NB I: Ez a meccs jó példa lesz a következő szezonra - Vignjevics (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójában fordulatos mérkőzésen az Újpest 5–4-re legyőzte a Puskás Akadémiát, így sorozatban a hatodik győzelmét aratta a bajnokságban. A találkozón látottakat a két tréner értékelte a Sport Tv kamerái előtt.
máj. 23
17:24
Videó: kihagyták a büntetőt - különös bug a FIFA 15-ben (She)
Érdekes hibára bukkantak a népszerű FIFA 15 szimulációs videojátékban. A büntető végrehajtása során a rúgójátékos váratlan akadállyal találta magát szemben.
máj. 23
17:42
Kikapott, de bennmaradt a Hertha (Infostart)
Bennmaradt a Hertha BSC a Bundesliga 1-ben, noha a 2014-2015-ös idény utolsó fordulójában 2-1-es vereséget szenvedett a Hoffenheim otthonában.
máj. 23
17:42
Skócia: az élvonal küszöbére ért a hányatott sorsú Rangers (She)
A Rangers 1–0-ra kikapott a Hiberniantől a skót labdarúgó-bajnokság másodosztályának rájátszásában szombaton, de összesítésben 2–1-re megnyerte a párharcot, így a playoff utolsó körében az élvonalba jutásért játszhat.
máj. 23
17:44
Bundesliga: kikaptak, de bent maradtak Dárdaiék (She)
A Bundesliga 34., utolsó fordulójában a Hertha 2–1-es vereséget szenvedett, ennek ellenére a 15. helyen zárt, azaz bent maradt az élvonalban. Kiesett a Paderborn és a Freiburg, míg a Hamburgnak osztályozót kell játszania. A tabella elején a bajnok Bayern München mögött a Wolfsburg megtartotta a második helyét, a Mönchengladbach lett a harmadik. A Bayer Leverkusené a negyedik, azaz Bajnokok…
máj. 23
17:46
Tenisz: vége Bellucci böjtjének; Thiemnek megvan az első (She)
Három év után nyert ATP-trófeát a brazil Thomaz Bellucci – összesen ez már a negyedik sikere –, aki a genfi 250-es torna döntőjében a hatodik kiemelt portugál Joao Sousánál bizonyult jobbnak két játszmában. Utóbbi negyedik ATP-fináléja közül már a harmadikat bukta el.
máj. 23
17:51
Sportfogadás: Pénzvisszafizetés, ha Sarapova megvédi a címét! (Agroinform)
Az Unibet visszatéríti a női torna győztesére leadott vesztes fogadást, ha Sharapova nyeri a Roland Garrost.
máj. 23
18:00
NB I: Ezt sehogy sem lehet feldolgozni, hihetetlen - Tischler (She)
Bár Tischler Patrik négy gólt is szerzett az Újpest ellen a labdarúgó NB I 29. fordulójában szombat délután, a Puskás Akadémia 5–4-re kikapott hazai pályán. Az NSO Tv-nek Tischler Patrik és Széles Zoltán értékelt.
máj. 23
18:02
NB I: az MTK Torghelle góljaival legyőzte a Haladást (She)
Torghelle Sándor két gólja döntött az MTK–Haladás mérkőzésen a labdarúgó NB I huszonkilencedik fordulójában. Ezzel a három ponttal a fővárosiak tovább harcolnak a második helyért a Ferencvárossal, a vendégek viszont még mindig izgulhatnak amiatt, hogy ki ne essenek.
máj. 23
18:04
Giro: Contador ma nem bukott, ismét az élre állt (She)
A spanyol Alberto Contador a harmadik helyen végzett a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny 14. szakaszán, a közel 60 kilométeres egyéni időfutamon, ezzel összetettben visszavette az első helyet. Az etapon a fehérorosz Vaszil Kirjienka volt a leggyorsabb.
máj. 23
18:12
Contador visszavette az összetett első helyét (Metropol)
A spanyol Alberto Contador a harmadik helyen végzett a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 14. szakaszán, a közel 60 kilométeres egyéni időfutamon.
máj. 23
18:14
Benn maradt a Hertha, osztályozót játszik a Hamburg (Metropol)
A Dárdai Pál irányította Hertha BSC kiharcolta a bennmaradást a német labdarúgó-bajnokság élvonalában.
máj. 23
18:16
Torghelle duplájával nyert az MTK (Metropol)
A harmadik helyen álló MTK 2-0-ra legyőzte a kiesés ellen küzdő, vendég Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
máj. 23
18:18
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 29. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hat mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 29. fordulójában. A feljutásért hajtó Békéscsaba a Soroksárt fogadja, míg a már bajnok Vasas Sopronban lép pályára. A kiesés ellen küzdő Cegléd a matematikailag már kiesett Kaposvárt fogadja, míg a szintúgy veszélyeztetett pozícióban álló Siófok az azonos pontszámmal rendelkező SZTK-Erimát látja vendégül. A Szeged 2011 a Szolnokkal, a ZTE pedig…
máj. 23
18:20
Átigazolások: az uruguayi gólgép visszatér a gyökerekhez (She)
Elhagyja a Cerezo Oszakát, és hazatér Uruguayba, a Penarolhoz Diego Forlán, a spanyol liga és a 2010-es világbajnokság gólkirálya. Ezt a 36 éves támadó édesapja és ügynöke jelentette be egy televíziós műsorban.
máj. 23
18:27
Roland Garros: Serena a favorit, de Sarapova lehet a befutó (Agroinform)
Vasárnap az urak mellett a hölgyek is megkezdik Párizsban a csatát a Roland Garros trófeájáért - női esélylatolgatás.
máj. 23
18:36
NB I: Nyíregyháza-DVTK - élőben az NSO-n! (She)
Nyíregyháza–DVTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 23
18:38
NB I: Lombard Pápa-Paks - élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 23
18:40
NB I: Győri ETO-Pécsi MFC - élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO–Pécsi MFC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 23
18:42
Vidi: Carrillo szerződésében volt egy felbontási záradék? (She)
Az egyik legnagyobb spanyolországi sportnapilap, a barcelonai székhelyű Sport Joan Carrillóról, a Videoton spanyol vezetőedzőjéről írt cikket annak apropóján, hogy a katalán tréner megnyerte az NB I-et a fehérváriakkal, és eddig nem ismert részletekről is beszámolt.
máj. 23
18:44
La Liga: 11-esből sem született gól az alsóházi meccsen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában gól nélküli döntetlent játszott egymással a Levante és az Elche. A 11 847 fizető néző előtt lejátszott mérkőzésen a vendégek szerezhették volna meg könnyebben a három pontot, ám Aaron Níguez a 68. percben tizenegyest hibázott. A két csapat egyaránt az alsóházban fejezi be a bajnokságot, ám a kiesés egyiküket sem fenyegette.
máj. 23
18:46
Videó: Tischler negyedik gólja mestermunka volt (She)
Mint arról beszámoltunk, az Újpest 5–4-re legyőzte idegenben a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 29. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
máj. 23
18:54
NB I: Tudjuk, nem adják könnyen a bennmaradást - Mészöly (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójában az MTK 2–0-ra legyőzte a Haladást, így a kék-fehérek bebiztosították dobogós helyezésüket, míg a szombathelyieknek tovább kell menekülniük a kiesés elől. Az összecsapást követően a két szakvezető adott gyorsértékelést a mérkőzést közvetítő Duna Tv riporterének.
máj. 23
19:12
Premjer-Liga: a bajnok Zenitet is megverte az alsóház motorja (She)
A már bajnok Zenit 1–0-ra kikapott a bennmaradásért harcoló, az elmúlt hetekben kiváló formába lendülő Amkar vendégeként az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-Liga) 29. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 23
19:30
Videó: pazar hangulat volt Győrben az utolsó hazai bajnokin (She)
Így drukkolt a Győri ETO FC néhány szurkolója a lelátón a Pécs elleni, utolsó hazai bajnokin a labdarúgó NB I-ben.
máj. 23
19:32
Videó: Messi fejes gólja, Neymar pazar esernyőcsele (She)
Az alábbi összeállításban a Barcelona–Deportivo spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés legfontosabb jeleneteit nézheti meg!
máj. 23
19:34
Haladás: Leandro Martínez megsérült, ezért nem játszott (She)
A szombathelyi Leandro Martínez sérülés miatt nem játszhatott az MTK elleni kora délutáni bajnokin – erről a haladas.hu számolt be.
máj. 23
19:36
NB III: örömfutballal lett bajnok Albert Flórián csapata (She)
Nagy különbségű idegenbeli győzelemmel szerezte meg a bajnoki címet a Budaörs a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában: Albert Flórián csapata – amely a feljutást már korábban kiharcolta – 4–0-ra nyert Nagyatádon a 28. forduló szombati játéknapján, ezzel behozhatatlan előnyre tett szert a tabella élén. A Középcsoport bajnoki címéért harcoló Vác és Kozármisleny egyaránt hat gólt szerezve…
máj. 23
19:48
Női kézilabda NB I: a Vác végzett a 9. helyen (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban az Ipress Center Váci NKSE végzett a kilencedik helyen, miután a bajnokság utolsó játéknapján legyőzte a mosonmagyaróváriakat.
máj. 23
19:50
Férfi kosár NB I: a Szolnok egy győzelemre a címvédéstől (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata egy győzelemre került a címvédéstől azzal, hogy az NB I egyik fél harmadik sikeréig tartó döntőjének második felvonásán Kecskeméten is győzött. Folytatás – és akár már zárás – kedd 18 órától Szolnokon, ahol az első meccset 21 ponttal (64–43) nyerte meg a házigazda Olaj.
máj. 23
19:57
Tipp: Békés döntetlen jön a római derbin? (Agroinform)
Mindkét gárdának tökéletes eredménye lenne a döntetlen, így csapjunk le rá, mielőtt erre a bukik is rájönnének.
máj. 23
20:06
Serie A: a tartalékos Juventus 3-1-re legyőzte a Napolit (She)
A bajnok Juventus 3–1-re legyőzte a Napolit az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) utolsó előtti fordulójában. A Napolinak volt esélye a győzelemre is Torinóban, ám végül nagyon csúnyán veszítette el a mérkőzést, a hajrában két gólt is kapott, utóbbit tizenegyesből miután Miguel Britos megfejelte Álvaro Moratát.
máj. 23
20:08
NB II: tíz emberrel, a ráadásban mentett pontot a bajnok (She)
A labdarúgó NB II 29. fordulójában az újdonsült bajnok Vasas a 94. percben szerzett góllal mentett Sopronban, míg a Szigetszentmiklós szintén a ráadásban szerzett győztes gólt a Siófok vendégeként. A Cegléd a Kaposvárt, a Szeged 2011 pedig a Szolnokot verte meg.
máj. 23
20:15
Angol foci: Gerrard tizenegy legjobb pillanata, azoktól, akik a legközelebbről nézhették (Agroinform)
Vasárnap játssza utolsó tétmeccsét a Liverpool színeiben a legendás Steven Gerrard.
máj. 23
20:18
A címvédés küszöbén a Szolnok (Metropol)
A Kecskemét hazai pályán kikapott a címvédő Szolnoki Olajtól szombaton a férfi kosárlabda NB I döntőjének második mérkőzésén.
máj. 23
20:24
Női vízi ob I: megszerezte első bajnoki címét az UVSE (She)
Az UVSE-Centrál nyerte meg a női vízilabda-bajnokságot, miután a döntő ötödik felvonásán hazai környezetben remek második félidei játékkal nyert a Hungerit-Szentes ellen.
máj. 23
20:26
Úszás: Hosszú Katinka öt, Verrasztóék négy érme (She)
Öt éremmel gazdagította gyűjteményét Hosszú Katinka szombaton a franciaországi nemzetközi úszóversenyen: a Vasas világ- és Európa-bajnoka három szám döntőjében győzött, s két második helyet is szerzett.
máj. 23
20:28
La Liga: elbúcsúztak Xavitól, Messi duplázott, ikszelt a Barca (She)
A bajnok Barcelona 2–2-es döntetlent játszott a Deportivóval a Camp Nouban a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában. A katalánok az élő klublegendától, Xavitól búcsúztak a meccsen, amelyen Lionel Messi két gólt szerzett. A Deportivo ezzel benn maradt az élvonalban, ahonnan az Eibar, az Almería és a Córdoba búcsúzott.
máj. 23
20:30
NB I: kikapott, így biztosan búcsúzik az élvonaltól a Pápa (She)
A Lombard Pápa hazai pályán 4–0-ra kikapott a Pakstól az NB I 29. fordulójában, így jövőre nem lesz tagja az élvonalnak, hiszen az utolsó forduló eredményeitől függetlenül nem zárhat a 15. helynél előrébb.
máj. 23
20:42
NB I: a Diósgyőr győzni tudott a Nyíregyháza otthonában (She)
Hiába vezetett sokáig a Nyíregyháza odahaza az ősi rivális Diósgyőri VTK ellen, a vendégek a hajrában fordítani tudtak a labdarúgó NB I huszonkilencedik fordulójában.
máj. 23
20:44
Úszás: Risztov és Gyurta Gergely nyerte a „királykategóriát” (She)
Minden eddiginél nagyobb, több mint 200 úszót felvonultató mezőny gyűlt össze Miskolcon, a III. országos hosszútávúszó medencés bajnokságon. A nyílt vizesek számára komoly tesztként szolgáló kétnapos viadalon a 10 ezer méteres számot Risztov Éva és Gyurta Gergely nyerte meg, míg 5000 méteren Kapás Boglárka és Papp Márk diadalmaskodott.
máj. 23
20:46
Videó: durván az arcába fejeltek a Juventus kulcsjátékosának (She)
A Juventus–Napoli (3–1) olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés végén Miguel Britos lefejelte a hazaiak klasszisát, Álvaro Moratát.
máj. 23
20:48
NB I: a hajrákban kapott három gólt a Pécs Győrben (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójában a Győri ETO 3–0-ra legyőzte a Pécsi MFC csapatát. A hazaiak az első félidő hosszabbításában Priskin Tamás találatával szereztek vezetést, majd a meccs hajrájában előbb Pátkai Máté szerzett újabb gólt, végül Priskin állította be a végeredményt 11-esből.
máj. 23
20:50
Atlétika: vb-indulást érő új juniorcsúcs kalapácsvetésben (She)
A kalapácsvető, Gyurátz Réka teljesítette az augusztusi, pekingi atlétikai világbajnokság szintjét.
máj. 23
20:54
Hosszú Katinka három aranyat és két ezüstöt nyert (Metropol)
Öt éremmel gazdagította gyűjteményét Hosszú Katinka szombaton a franciaországi nemzetközi úszóversenyen.
máj. 23
21:00
Az UVSE a női vÍzilabdabajnok (Infostart)
Először lett magyar női vízilabdabajnok az UVSE, amely a rájátszásos döntő ötödik mérkőzésén, szombaton legyőzte a címvédő Szentest, összesítésben 3-2-re nyerve a párharcot.
máj. 23
21:00
NB II: győzött, és feljutó helyen áll a Békéscsaba (She)
A labdarúgó NB II 29. fordulójában a Békéscsaba Birtalan Botond és Szilágyi Péter góljával hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Soroksárt, így pontszámban beérte a Gyirmótot, sőt több győzelmének köszönhetően feljutó helyen áll immár.

Keresés