2015. május 25. hétfő

máj. 25
0:21
A Saul fia rendezője nagy tervekről beszélt (Behaviour)
"Megrázó érzés a semmiből a filmes világ közepébe belekerülni."
máj. 25
7:12
NHL: a Rangersnek a döntőjébe kerülhet az újabb hazai vereség (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) Keleti főcsoportdöntőjének ötödik mérkőzésén a címvédő New York Rangers hazai közönség előtt 2–0-ra kikapott a Tampa Baytől, így ismét elveszítette a pályaelőnyét, és 3–2-es hátrányba került az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.
máj. 25
7:30
NBA: James tripla duplája után nem is lehetett más a vége (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportdöntőjének harmadik mérkőzésén a Cleveland Cavaliers hazai pályán hosszabbítás után 114–111-re megverte az Atlanta Hawks együttesét, ezzel 3–0-ra vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban. A Cavs klasszisa, LeBron James 37 ponttal, 13 assziszttal és 18 lepattanóval tripla duplát ért el, annak ellenére, hogy az első…
máj. 25
7:48
Argentína: ismét elhunyt egy labdarúgó mérkőzés közben (She)
Ismét elhunyt egy fiatal labdarúgó Argentínában: a 27 esztendős Cristian Gómez mérkőzés közben összeesett, és életét már nem lehetett megmenteni.
máj. 25
8:24
U20-as válogatott: gólfesztivált rendezett a magyar csapat (She)
A világbajnoki rajt előtt álló U20-as magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 7–0-s győzelmet aratott a szintén vb-résztvevő Fidzsi ellen – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
máj. 25
8:36
Ezüstérmes a Ferencváros (Metropol)
1-0-ra verték a kiesés elől menekülő Honvédot a Groupama Arénában.
máj. 25
8:42
Bayern: Neuer „érintetlenségi” rekordot állított fel (She)
Manuel Neuer új rekorddal zárta a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 2014-15-ös idényét, hiszen 20 mérkőzésen sem kapott gólt, míg csapata beállította saját 2012-13-as csúcsát, amikor csak 18-szor sorakozhatott fel középkezdéshez a Bayern München.
máj. 25
8:44
Ajánló: kupadöntők, rajt az U20-as vb-n - heti futballprogram (She)
A hét végi bajnoki zárások után Németországban, Angliában, Spanyolországban és Franciaországban is a kupadöntővel zárul a futballidény, míg Olaszországban vasárnap este az utolsó bajnoki fordulót tartják meg. Az NB I küzdelmei is a hét végén zárulnak, a Haladás és a Dunaújváros a kiesés elkerüléséért csatázik, míg a Debrecen a Győr legyőzésével biztosíthatja be Európa-liga-indulását. Az NB II-ből…
máj. 25
8:51
Tipp: Vanni Madrid után Párizsban is legyőzheti Tomicot (Agroinform)
A francia nyílt teniszbajnokság hétfői játéknapján a nagy szervás itáliai, Luca Vanni hozhat a konyhára.
máj. 25
8:57
Vívó vk - Szász Emese ötödik lett Rio de Janeiróban (Infostart)
Szász Emese az ötödik helyen végzett a női párbajtőrözők Rio de Janeiró-i Grand Prix-versenyén.
máj. 25
9:18
Manchester United: Otamendi aláírt, a Valencia még alkudozik (She)
Az argentin Olé szerint a Valencia védője, Nicolás Otamendi aláírta előszerződését a Manchester Uniteddel, de klubjának még meg kell egyeznie az angol egyesülettel.
máj. 25
9:36
F1: Massa szerint Verstappen fiatalsága veszélyforrás (She)
Felipe Massa szerint Max Verstappen nagyrészt azért ment neki Romain Grosjeannak a Monacói Nagydíj utolsó harmadában a célegyenesben, mert még csak 17 éves és rutintalan.
máj. 25
9:38
Vívó-vk: Szász Emese az ötödik helyen végzett Rióban (She)
Szász Emese az ötödik helyen végzett a női párbajtőrözők Rio de Janeiró-i Grand Prix-versenyén.
máj. 25
9:40
NB I: negatív tavaszi nézőcsúcs az FTC-stadionban (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 29. fordulóban Győrben és Nyíregyházán is több mint háromezren látogattak ki a stadionba, míg a Ferencváros 6745 néző előtt játszott a Honvéd ellen.
máj. 25
9:42
Öttusa: magyar arany és ezüst a moszkvai Kreml-kupán (She)
Marosi Ádám arany-, Kovács Sarolta pedig ezüstérmet nyert az öttusázók hétvégi moszkvai versenyén, a Kreml-kupán. A nemzetközi elitet felvonultató meghívásos viadalon mindkét nemben huszonnégyen indultak.
máj. 25
9:45
Roland Garros: Sarapovára nehéz, Murrayre és Berdychre könnyű feladat vár (Agroinform)
Kiválasztottuk a Roland Garros hétfői játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb női és férfi mérkőzéseit.
máj. 25
10:09
Magyar öttusaarany és -ezüst a moszkvai Kreml Kupán (Infostart)
Marosi Ádám arany-, Kovács Sarolta pedig ezüstérmet nyert az öttusázók hétvégi moszkvai versenyén, a Kreml Kupán. A nemzetközi elitet felvonultató meghívásos viadalon mindkét nemben huszonnégyen indultak.
máj. 25
10:30
Anglia: Moniz úgy érzi, még érdemes leülnie Bajnerrel (She)
Ricardo Moniz, a Notts County menedzsere szeretné rábeszélni Bajner Bálintot arra, hogy a kiesés ellenére maradjon az immár az angol negyedik vonalba (League Two) tartozó csapat labdarúgója – írja a Nottingham Post.
máj. 25
10:48
Liverpool: „Ha a tulajdonosok azt szeretnék, távozom” (She)
Brendan Rodgers, a Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere elnézést kért a klub szurkolóitól a Stoke Citytől elszenvedett 6–1-es vasárnapi vereség után. A gárda ezzel a hatodik helyen zárt a 2014–2015-ös bajnokságban.
máj. 25
10:50
Videó: már-már a Barcát idézte a DVTK gólja - Boros volt Neymar (She)
Mint beszámoltunk róla, a Diósgyőr 2–1-re megverte idegenben a Nyíregyházát a labdarúgó NB I 29. fordulójában. Azt talán túlzás lenne állítani, hogy a DVTK győztes gólját szerző Boros Gábriel lekopírozta Neymar egyik szezonbeli találatát, de a miskolci és a barcelonai együttes által felépített támadás hasonlít egymásra.
máj. 25
10:52
Videó: a szurkolók a Pool sikeredzőjét éltették a súlyos vereség után (She)
A Liverpool súlyos, 6–1-es vereséget szenvedett a Stoke City otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) utolsó, 38. fordulójában. A „vörösöket” elkísérő szurkolók a nagy különbségű kudarc után a korábbi sikeredző, a csapattal 2005-ben Bajnokok Ligáját nyerő, jelenleg a Napolit irányító Rafa Benítez nevét skandálták.
máj. 25
10:54
F1: a Mercedes nem fogja kárpótolni Hamiltont Monacóért (She)
Az F1-es Mercedes-istálló vezetői elmondták, továbbra is nagyon sajnálják, hogy Lewis Hamilton egy rossz stratégiai döntés miatt elveszítette a Monacói Nagydíjat, de nem fogják ajándék győzelemmel kárpótolni a világbajnoki címvédőt.
máj. 25
10:57
Heti műsor: Sevilla vagy Dnyipro? - ez a hét legfontosabb kérdése (Agroinform)
A sportvilág ezen a héten az EL-döntőjére fókuszál, vajon összejön-e duplázás a Sevillának vagy új győztest avatunk?
máj. 25
11:06
MTK: Kelemen Dávid az izraeli élvonalba igazolt (She)
Kelemen Dávid (MTK) a következő szezonra a Hapoel Tel-Avivba igazolt – jelentette be az izraeli labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klub hétfőn.
máj. 25
11:08
Aranycipő: C. Ronaldo ezt a díjat besöpörte Messi elől (She)
Még egy hetet várni kell a végleges listára, de az élen már nem lesz változás az európai Aranycipőért folytatott versenyben.
máj. 25
11:24
Videoton: negyedmillió eurós fizetéssel csábítják Carrillót? (She)
A telegram.hr értesülése szerint a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hajduk Split a Videoton vezetőedzőjét, Joan Carrillót szemelte ki az együttes kispadjára.
máj. 25
12:00
MU: a klasszis támadó a PSG-be igazolhat, védőt kapnak érte? (She)
A francia L'Équipe sportnapilap értesülései szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban ajánlatot tesz Ángel Di Maríáért, a Manchester United argentin válogatott szélsőjéért. A párizsiak állítólag egyik játékosukat is felkínálnák az MU-nak, hogy soraikban tudhassák a világbajnoki ezüstérmes játékost.
máj. 25
12:02
Milan: Galliani Madridban; már megvan az új edző - sajtóhír (She)
Olasz lapértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Milan hamarosan szerződteti spanyol Unai Emeryt, a Sevilla jelenlegi trénerét, és a szezon végén a 43 éves szakember váltja az olasz klub kispadján Filippo Inzaghit.
máj. 25
12:04
F1: ő a felelős Hamilton kiállásáért? Räikkönen: „Ki.aszottul előznöm kell?” (She)
A Mercedes istálló érthetetlen módon, nehezen magyarázható boxkiállással elvette az addig simának ígérkező futamgyőzelmet Lewis Hamiltontól, így csapattársa, Nico Rosberg nyerte meg a Monacói Nagydíjat. Mögötte Sebastian Vettel Ferrarija ért célba, Hamilton pedig csak a harmadik helyet szerezte meg. Pillantsunk vissza a hétvége emlékezetes momentumaira, azaz újra itt az F1-legek!
máj. 25
12:06
Anglia: Bogdán rossz fiú? A klubtárs megvédte (She)
Tim Ream, az angol másodosztályú Bolton Wanderers labdarúgója védelmébe vette a csapat három lejáró szerződésű játékosát, Bogdán Ádámot, Darren Pratleyt és Matt Millst, mondván amiatt, hogy egyelőre nem fogadták el a klub új szerződési ajánlatát, nem szabad bűnbakot csinálni belőlük.
máj. 25
12:08
NB I: hogyan maradhat bent a DPASE és lehet 4. az Újpest? (She)
A labdarúgó NB I utolsó tavaszi fordulója előtt két olyan pozíció sorsa kérdéses még, amelyiknek lehet tétje a következő idény szempontjából – kérdéses, melyik csapat zár a kiesést jelentő 15. és az elvileg El-szereplést érő 4. helyen.
máj. 25
12:33
La Liga: hónapokra kidőlt a brazil kapus, kihagyja a Copát (She)
A Valencia brazil válogatott kapusa, Diego Alves elülső keresztszalag-szakadás miatt kihagyja a Copa Américát, és könnyen lehet, hogy 2015-ben már nem léphet pályára.
máj. 25
12:35
West Ham: elköszöntek Sam Allardyce-tól - hivatalos (She)
Távozik a Premier League-ben szereplő West Ham Unitedtól Sam Allardyce, aki 2011 óta irányította a csapatot.
máj. 25
12:48
Ősszel kezdik bontani a Puskás Ferenc Stadiont (Metropol)
Az új létesítmény legkésőbb 2019-re fog elkészülni.
máj. 25
12:51
Válogatott: ősszel elkezdődhet a Puskás Ferenc Stadion bontása (She)
Ősszel elkezdődhet a Puskás Ferenc Stadion bontása, jövőre elindul az új létesítmény építése és legkésőbb 2019-re befejeződnek a munkálatok – mondta Fürjes Balázs budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos az M1 aktuális csatornán hétfőn.
máj. 25
13:03
Championship: A Premier League a tét a 150 milliós meccsen (Agroinform)
Hétfő este a Norwich City és a Middlesbrough a Wembley-ben csap össze a Premier League-ért.
máj. 25
13:06
Babos a 81. helyen a világranglistán (Metropol)
A 22 éves magyar játékos a Roland Garroson viszont könnyedén kikapott a német Kerbertől.
máj. 25
13:09
Real: nagy bejelentés várható? Pérez sajtótájékoztatót tart (She)
Hétfő este 19.30 órától sajtótájékoztatót tart Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke – adta hírül a madridi illetőségű As sportnapilap.
máj. 25
13:11
Napoli: Higuaín a feszült helyzet után visszatér Madridba? (She)
Olasz lapértesülés szerint az Atlético Madrid készen áll, hogy lecsapjon Gonzalo Higuaínra, miután az argentin támadó és a Napoli között igen feszültté vált a helyzet.
máj. 25
13:13
PL: Terry és Hazard az álom 11-ben, Fabregas és Costa nem (She)
A Swansea City kapusa és a bajnokságot az utolsó helyen záró Queens Park Rangers csatára is befért a Premier League álomcsapatába – legalábbis a liga hivatalos fantasyjátékának végső pontszámai alapján.
máj. 25
13:27
Tenisz-világranglista - Babos a 81. helyen (Infostart)
Babos Tímea két helyet javítva a 81. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
máj. 25
13:27
Golf: ritka nagy győzelmet aratott a két olimpikon fia (She)
Több szempontból is figyelemre méltó tettet hajtott végre a dél-koreai An Bjong Hun azzal, hogy a hétvégén megnyerte a profi golfozók európai körversenyének (EPGA) egyik legnagyobb presztízsű viadalát, az ötmillió euró összdíjazású BMW PGA Championshipet az angliai Wentworthben.
máj. 25
13:29
Tenisz: Babos két helyet javított a világranglistán (She)
Babos Tímea két helyet javítva a 81. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A magyar hölgy párosban továbbra is a 11. pozíciót foglalja el.
máj. 25
13:45
Videó: kíméletlenül kikezdték a britek a „meztolvaj” nőt (She)
Jermaine Beckford, az angol harmadosztályban (League One) szereplő Preston North End labdarúgója három góllal járult hozzá a Swindon Town elleni 4–0-s győzelemhez, ezzel csapata feljutott a másodosztályba (Championship). Simon Grayson menedzser a 68. percben cserélte le a jamaicai csatárt, aki kidobta mezét a lelátóra a gyerekeknek. Ekkor megjelent egy nő, és nemes egyszerűséggel kitépte a dresszt…
máj. 25
14:03
Autó-motor: rekordszámú magyar részvétel és győri siker Hollandiában (She)
Idén rekordszámú, hat diákcsapat képviselte hazánkat Európa egyik legnagyobb üzemanyag-hatékonysági és innovációs diákversenyén, a Shell Eco-marathon Europe-on, amelyen az győz, akinek saját tervezésű autója a legtöbb kilométert képes megtenni egyetlen liter üzemanyaggal vagy 1 kWh energiával.
máj. 25
14:05
FIFA: „A labdarúgás szenvedni fog, ha Blattert újraválasztják” (She)
A labdarúgás szenvedni fog, ha Sepp Blattert vasárnap újraválasztják a FIFA élén – véli az európai szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini.
máj. 25
14:21
Roland Garros: kiesett Fucsovics legyőzője és Radwanska is (She)
Babos Tímea számára gyorsan véget ért a Francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének küzdelme, az első fordulóban 6:0, 6:1-re kikapott Angelique Kerbertől.
máj. 25
14:36
Falcao távozik a MU-tól (Metropol)
A kolumbiai csatár kölcsönjátékosként érkezett Angliába, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
máj. 25
14:39
Juventus: lehet, hogy kihagyja a BL-döntőt a középhátvéd (She)
Andrea Barzagli, a Serie A-ban szereplő Juventus 34 éves hátvédje izomszakadást szenvedett a Napoli elleni bajnoki mérkőzésen, így nem biztos, hogy pályára léphet június 6-án, a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőben.
máj. 25
14:39
Roland Garros - Babos csak egy játékot nyert Kerber ellen (Infostart)
Babos Tímea sima vereséget szenvedett a 11. helyen kiemelt német Angelique Kerbertől a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában.

Keresés