2015. május 1. péntek

máj. 1
15:42
Barcelona: Tajti parádézott - két gól és egy gólpassz (She)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona U17-es csapata 5–0-ra legyőzte a Manlleut a hétvégéről előre hozott bajnokin, a találkozót végigjátszó Tajti Mátyás két gólt lőtt, valamint kiosztott egy gólpasszt is.
máj. 1
16:00
Dinamo: a tulajdonos tízszeres értéken szponzorálja a klubot (She)
A Dinamo Moszkvát nemrég a pénzügyi fair play szabályzat megsértésében vétkesnek találó UEFA a futbolgrad.com szerint nem feltétlenül a magas fizetések miatt fenyegeti szankcióval az orosz klubot, hanem szabálytalan szponzori szerződésében talált kivetnivalót. A Szovjetszkij Szport szerint kizárhatják a Dinamót a következő szezon európai sorozataiból.
máj. 1
16:18
Marrákesi tenisztorna - Babos bejutott a döntőbe (Infostart)
Babos Tímea 1 óra 25 perc alatt bejutott a döntőbe a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású, marrákesi salakpályás női tenisztornán.
máj. 1
16:18
BVB: Kehl jobban teszi, ha befogja a száját - Guardiola (She)
Sebastian Kehl, a német Bundesligában szereplő Borussia Dortmund labdarúgója a Német Kupából kiejtett Bayern Münchent kritizálta, ám Pep Guardiola, a bajorok mesterének válasza után azt mondhatjuk, talán jobban tette volna, ha csendben marad.
máj. 1
16:18
Tajti parádézott a Barcelonában (Blikk)
Barcelona – Eddigi legjobb mérkőzését produkálta Tajti Mátyás (16) a katalán futballklub utánpótláscsapatában, két gólt szerzett és egyet előkészített.
máj. 1
16:36
NB I: ingyenes ételosztással jótékonykodik az egyik klub (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros PASE, a Dunaújvárosi Labdarúgó-szövetség (DLSZ), valamint a Dunaferr DF Renalpin FC futsalcsapat közös jótékonysági akciót, ételosztást hirdetett – olvastuk az élvonalbeli labdarúgóklub hivatalos honlapján.
máj. 1
16:38
Boksz: lemaradhatnak a Fülöp-szigeteken a csúcsmeccsről (She)
Rante Ramos, a Fülöp-szigeteken található Palawan szigetét árammal ellátó vállalat titkára közösségi oldalán arra kérte a lakókat, hogy a Floyd Mayweather Jr.–Manny Pacquiao csúcsmérkőzés idejére kapcsoljanak ki a televízión kívül minden elektromos készüléket, mert nem biztos, hogy elbírja a megterhelést az áramszolgáltató, akkor pedig lemaradhatnak az évszázad összecsapásáról.
máj. 1
16:54
Videó: Dárdai utolsó bajnoki gólja - és amiért ez most érdekes (She)
Dárdai Pál 2009 februárjában a Borussia Mönchengladbach ellen szerezte karrierje utolsó gólját a Bundesligában. A Hertha BSC vasárnap 17.30-kor, immár Dárdai vezetőedző irányításával fogadja a Gladbachot a berlini Olimpiai Stadionban. Sőt, a Gladbachot Lucien Favre vezetőedző készíti fel a mérkőzésre, aki bő hat éve még Dárdai trénereként együtt örült a magyarral annak a 45. percben szerzett…
máj. 1
17:03
Tajti nagyot játszott a Barcában (Metropol)
Két gólt rúgott és kiosztott egy gólpasszt a tehetséges magyar focista az FC Barcelona utánpótlás-csapatában.
máj. 1
17:30
NB I: Ígérem, ha gólt szerzünk a Haladás ellen… - Artner (She)
Pikáns párosítás a labdarúgó NB I-ben: a 26. forduló szombati játéknapján a Haladás a Dunaújvárost fogadja, avagy Artner Tamás jelenlegi csapata a tréner korábbi klubjához látogat – mindkettőt a kiesés veszélye fenyegeti.
máj. 1
17:32
NB I: ki lesz Bekő Balázs utódja a Videotonban? (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójában kiderül, hogy megtöri-e a Videoton az átkát Debrecenben. Takács Rita, a Sport Tv műsorvezetője elemzi a hétvége három nagy kérdését a Nulladik Félidőben és vasárnap este a Harmadik Félidőben.
máj. 1
17:34
Légiósok: Stieber Zoltán az álmát valósítja meg a HSV-nél (She)
Stieber Zoltán mindig is arra vágyott, hogy stabil Bundesliga-játékos legyen, ez a Hamburgnál most összejött neki, de keményen meg kell küzdenie a csapatnak azért, hogy a következő szezonban is a német első osztályban szerepeljen.
máj. 1
17:39
NB I: A mumus legyőzésével és a Fradi botlásával lehet bajnok a Videoton (Agroinform)
Ha minden a Videoton szája íze szerint alakul, akkor bizony a 26. fordulóban megszületik az idei bajnokcsapat.
máj. 1
17:48
Videó: a Man. City védője beszólt az évszázad mérkőzésére (She)
Már az egész világ a hétvégi Floyd Mayweather–Manny Pacquiao ökölvívó-mérkőzés lázában ég. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City játékosai is megtippelték, hogy ki nyeri az évszázad mérkőzésének kikiáltott összecsapást.
máj. 1
17:50
NB I: „Nem hajtunk fejet az FTC játékosai előtt” (She)
Robert Jarni, a 12. helyen álló PMFC vezetőedzője a Ferencvárost tartja a labdarúgó NB I legjobb formában lévő csapatának, de ez nem akadályozza meg abban, hogy győzelemre törjön ellene a 26. forduló vasárnap esti mérkőzésén.
máj. 1
17:52
Tenisz: Babos párosban a csúcsra jutott Marrákesben (She)
Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán megnyerte a marrákesi salakpályás tenisztornát. A páros a fináléban két szettben győzte le Laura Siegemund és Marina Zanevszka kettősét.
máj. 1
17:57
Nagy Futam III: a Duna mellett és felett száguldoztak (Metropol)
Repülős és helikopteres parádé, és Forma-1-es bemutató is volt ma Budapest belvárosában.
máj. 1
18:06
PL: Mourinhót Wengerről kérdezték, erre nem számítottak - videó (She)
Lassan rutinná vált az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League), hogy ha Arsene Wenger válaszol az újságírók kérdéseire, akkor őt José Mourinhóról, ha pedig a „Special One” ül le a kamerákkal szembe, akkor őt az Arsenal menedzseréről faggatják. A Chelsea portugál mestere most azonban megunta ezt, és mikor újra az „ágyúsok” menedzseréről kérdezték, így reagált.
máj. 1
18:08
Tenisz: Federer először győzte le a spanyol játékost (She)
Az első helyen kiemelt svájci Roger Federer két óra huszonnyolc perces mérkőzésen, 7:6, 6:7, 6:3-ra legyőzte a spanyol Daniel Gimeno-Travert az isztambuli salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol az argentin Diego Schwartzman vár rá.
máj. 1
18:42
La Liga: Madridban is dolgozott már a kiesőjelölt új edzője (She)
Máris megvan Abel Resino utódja a spanyol élvonalbeli Granada labdarúgócsapatánál: az andalúziai együttes vezetősége a szezon végéig José Ramón Sandovalt bízta meg a csapat irányításával.
máj. 1
18:44
Jégkorong-vb: nyitány Kanada és az Egyesült Államok sikerével (She)
Kanada és az Egyesült Államok is győzelemmel kezdte szereplését a Csehországban pénteken rajtoló jégkorong-világbajnokságon: a juharlevelesek magabiztosan érvényesítették a papírformát Lettország ellen (6–1), míg az amerikaiak némi meglepetésre négy góllal verték a tavaly ezüstérmes Finnországot (5–1).
máj. 1
19:00
Nagy Futam: Räikkönen és Kvjat is Budapesten száguldozott (She)
A Ferrari 2007-es Formula–1-es világbajnokát, a finn Kimi Räikkönent is testközelből láthatták a nézők pénteken Budapest belvárosában a Nagy Futam III elnevezésű autó- és motorsport-, valamint légibemutatón.
máj. 1
19:02
NB I: Paksi FC-Budapest Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Paksi FC–Budapest Honvéd (Tv: Duna)  találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
máj. 1
19:27
Bundesliga: Ezt is megéltük, német bajnokin underdog a Bayern! (Agroinform)
Már bajnokként lépnek pályára Leverkusenben a bajnok bajorok, akik az oddsok alapján esélytelenebbek a győzelemre.
máj. 1
19:36
Németország: mint két éve - kupagyőztes a Wolfsburg (She)
A Jakabfi Zsanettet is foglalkoztató Wolfsburg 3–0-ra legyőzte a Turbine Potsdamot a női Német Kupa kölni döntőjében, ezzel története során másodszor hódította el a serleget. A magyar válogatott szélső nem lépett pályára a találkozón.
máj. 1
19:38
Férfi kézi BL: a Kielnél keveslik a klubnak járó jegyek számát (She)
A német THW Kiel férfi kézilabdacsapatánál keveslik a klubnak járó jegyek számát a Bajnokok Ligája kölni négyes döntője kapcsán.
máj. 1
19:54
Kajak-kenu Eb - Hét magyar hajó verekedte magát döntőbe a nyitónapon (Infostart)
A pénteki nyitónapon lebonyolított 500 és 1000 méteres elő- és középfutamok során hét magyar egység verekedte be magát a szombat-vasárnapi döntőkbe a csehországi Racicében zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 1
19:54
Hosszú Katinka ismét megmutatta! (Blikk)
A közösségi oldalán mindig aktívan jelentkező Hosszú Katinka ezúttal az edzésképeiből összevágott montázzsal jelentkezett.
máj. 1
19:54
Férfi kézilabda: legyőzte a lengyeleket a B-válogatott (She)
Pénteken Balatonfüreden lépett pályára a magyar férfi B-válogatott. Juhász István csapata a lengyelek második csapatát fogadta, és öt góllal győzött. A két együttes szombaton – a magyar-orosz Eb-selejtező előtt – ismét megmérkőzik egymással Veszprémben – számolt be róla a Magyar Kézilabda-szövetség honlapja.
máj. 1
19:56
Marrákesi tenisztorna - Babos tizedik diadala párosban (Infostart)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccal az oldalán megnyerte a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású, marrákesi salakpályás női tenisztornát, így tizedik trófeáját hódította el párosban.
máj. 1
19:56
Női kézi NB I: 18 perc alatt egy gól, magabiztos váci siker (She)
A Vác idegenben hat góllal megverte a Mosonmagyaróvárt a női kézilabda NB I 9–12. helyért folyó rájátszásának harmadik fordulójában. A mérkőzés tulajdonképpen már a 18. percben eldőlt, amikorra a vendégek a 8–1-es előnyre tettek szert.
máj. 1
19:58
Férfi kosár NB I: Sopronban és Szombathelyen sem volt döntés (She)
A férfi kosárlabda NB I rájátszásában a negyeddöntő negyedik meccseit rendezték. Az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharcokban sem Sopronban sem Szombathelyen nem született döntés.
máj. 1
20:00
NB III: meglepetés a két 111 éves egyesület meccsén (She)
Nem született gól a két 111 éves egyesület megyei rangadóján: a bennmaradásért harcoló Mosonmagyaróvár 0–0-t csikart ki vendége, a bajnoki címre még esélyes Győri ETO II ellen a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának pénteki mérkőzésén.
máj. 1
20:12
Férfi röplabda NB I: elkelt a hetedik hely (She)
A Dunaferr nyert pénteken Sümegen, így 2–1-es összesítéssel hetedik lett a férfi röplabda NB I-ben.
máj. 1
20:14
Kajak-kenu Eb: hét magyar egység bejutott a döntőbe (She)
A pénteki nyitónapon lebonyolított 500 és 1000 méteres elő- és középfutamok során hét magyar egység verekedte be magát a szombat-vasárnapi döntőkbe a csehországi Racicében zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 1
20:16
Öttusa-vk: öt magyar a kecskeméti férfi döntőben (She)
Öt hazai versenyző jutott a vasárnapi férfi döntőbe az öttusázók kecskeméti világkupa-viadalán.
máj. 1
20:30
Pelenkázás helyett is vezet Kimi (Blikk)
A Ferrari finn F1-es pilótája meglepően kedves és bőbeszédű volt Budapesten.
máj. 1
21:06
Labdarúgó NB I - Paksi FC-Budapest Honvéd 0-0 (Infostart)
A bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent ért el a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
máj. 1
21:06
NB I: a Honvéd paksi döntetlenjével indult a 26. forduló (She)
Nem született gól a Paks és a Budapest Honvéd találkozóján a labdarúgó NB I huszonhatodik fordulójának nyitó mérkőzésén.
máj. 1
21:08
Labdarúgó NB I - Eredmény és tabella (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának pénteki eredménye és további programja:
máj. 1
21:08
Női kézi BL: „Lunde megígérte, nekünk szurkol a final fourban” (She)
A női kézilabda BL négyes döntőjére készülő Vardar Szkopje kiválósága, Andrea Lekics a Bajnokok Ligája hivatalos honlapján vezetett blogjában leírta, alig várja, hogy pályára léphessen a budapesti Papp László Sportarénában, valamint elárulta, a Győri Audi ETO KC kapusa, Katrine Lunde a macedón csapat sikeréért szorít a final fourban.
máj. 1
21:15
A Honvéd egy pontot szerzett Pakson (Metropol)
A hazaiak így három, a vendégek négy bajnoki találkozó óta nyeretlenek.
máj. 1
21:24
Női vízi ob I: nagy csatában szerzett előnyt a Szentes (She)
A Hungerit-Szentes szépszámú közönség előtt fordulatos, kiváló mérkőzésen 10–9-re legyőzte a Dunaújvárosi Főiskolát a női vízilabda-bajnokság elődöntőjében, így előnybe került a két győzelemig tartó párharcban.
máj. 1
21:26
NB I: „Ez nagyon kevés lesz a Videoton és a Fradi ellen” (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén nem bírt egymással a Paks és a Budapest Honvéd. A gól nélküli találkozó után a zöld-fehérektől Csertői Aurél vezetőedző, míg a kispestiektől az eltiltott Marco Rossi helyett Tóth Iván megbízott edző értékelt a Duna Televíziónak.
máj. 1
21:28
Rg: a magyar juniorok a 9., a felnőttek a 17. helyen (She)
A minszki ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság első napja után a magyar junior kéziszercsapat (Katona Hanna, Kis Alexandra, Mercz Flóra, Pigniczki Fanni, Váray Míra) a 9., míg a magyar felnőtt egyéni válogatott (Vass Dóra, Kiss Boglárka, Kécza Daniella) a 17. helyen áll – nem meglepő módon mindkét versenyt az oroszok vezetik.
máj. 1
21:42
Öttusa vk - Öt magyar a kecskeméti férfi döntőben (Infostart)
Öt hazai versenyző jutott a vasárnapi férfi döntőbe az öttusázók kecskeméti világkupa-viadalán.
máj. 1
21:42
Videó: a Chelsea belga kiszemeltje pokoli nagy gólt lőtt (She)
Youri Tielemans, az Anderlecht belga labdarúgója hatalmas góllal egyenlített a Gent elleni bajnokin. A 17 éves középpályás az előző szezonban mutatkozott be a brüsszeli csapatban, idén harmincnégy mérkőzésen hatszor volt eredményes. Egyes pletykák szerint teljesítménye a Chelsea és az Atlético Madrid érdeklődését is felkeltette. Nézze meg a fiatal játékos találatát!
máj. 1
21:44
PL: Mourinho folyamatosan csak magyaráz - Pellegrini (She)
José Mourinho, a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere úgy gondolja, a rivális Manchester Citytől pontokat kellett volna levonni, amiért a csapat 2014-ben megszegte a Financial Fair Play (pénzügyi fair play) szabályait. Manuel Pellegrini, a City trénere természetesen nem osztotta a portugál szakember nézeteit és gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba…
máj. 1
22:00
Eurofutball: tizenegyesek után klubtörténeti kupadiadal (She)
Az AS Trencín nyerte meg a labdarúgó Szlovák Kupát, miután a pénteki fináléban – 2–2-es döntetlent követően – tizenegyesekkel felülmúlta az FK Senicát.
máj. 1
22:18
Ritmikus gimnasztika Eb - A magyar csapat 17. helyen az első nap után (Infostart)
A Vass Dóra, Kiss Boglárka és Kécza Daniella alkotta felnőtt magyar csapat két szer után a 17. helyen áll a ritmikus gimnasztikázók egyéni csapatversenyében a minszki Európa-bajnokságon.

Keresés