2016. december 10. szombat

dec. 10
20:38
Bundesliga: vége a nagy sorozatnak, otthon kapott ki a Hertha (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójában a Hertha BSC a Werder Bremennel szemben elszenvedett 1–0 vereségével először kapott ki hazai pályán, de maradt a tabella 3. helyén. Alexander Nouri csapatának a győzelme azért is különleges, mert számukra ez volt az első idegenbeli siker, mint ahogy a fordulóban is ők diadalmaskodtak először otthonuktól távol.
dec. 10
20:40
PL: Vardy magára talált, a bajnok kiütötte a Man. Cityt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) címvédője, a Leicester City hazai pályán a triplázó Jamie Vardy vezérletével 4–2-re legyőzte a Manchester Cityt.
dec. 10
21:12
Férfi kézi NB I: nehezen nyert a Tatabánya Budakalászon (She)
Négy másodperccel a vége előtt értékesített büntetővel nyert 26–25-re a Tatabánya az újonc Budakalász otthonában a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
dec. 10
21:30
La Liga: nem bírt otthon az újonccal a Las Palmas (She)
A Las Palmas és az újonc Leganés 1–1-re végzett egymással a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójában.
dec. 10
21:48
Championship: nyolcgólos döntetlen volt, vendégsiker nem (She)
A Wolverhampton és a Fulham 4–4-es döntetlent játszott az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 20. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 10
21:50
Arsenal: vezéráldozatot követelt a győzelem, Mustafi hetekre kidőlt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójában az Arsenal hazai pályán 3–1-re legyőzte a Stoke Cityt. A mérkőzésen megsérült a hazaiak védője, Shkodran Mustafi, akinek három hetet kell kihagynia térdszalagsérülés miatt.
dec. 10
22:06
Törökország: pokolgép robbant a Besiktas stadionjánál (She)
Késő esti török kormányzati közlés szerint 15 halottja és 69 sebesültje van annak a robbantásos merényletnek, amelyet szombat este követtek el Isztambulban, a Besiktas–Bursaspor (2–1) bajnoki labdarúgó-mérkőzés után.
dec. 10
23:00
La Liga: őrült meccs – Ramos ráadásban szerzett gólja döntött (She)
A Real Madrid fordulatos mérkőzésen 3–2-re legyőzte a Deportivo La Corunát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójában.
dec. 10
23:02
Serie A: genovai sikerével a Lazio megelőzte a Napolit (She)
A Lazio labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a Sampdoria otthonában a Serie A 16. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A rómaiak az első félidő hajrájában döntöttek: Szergej Milinkovics-Szavics fejelt előbb a Samp kapujába, majd Marco Parolo duplázta meg az előnyt – a genovai szépítés már túl későn jött.
dec. 10
23:04
Női kézi Eb: elképesztő dráma végén nyertek a franciák (She)
Franciaország 23–22-re legyőzte Spanyolországot a női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első csoportjában lejátszott meccsen. Nem volt hátra 20 másodperc sem, amikor még a spanyolok vezettek…
dec. 10
23:09
Topligák: Kiütötték a Cityt, potyával kapott ki a Hertha, őrült meccsen nyert a Real - összefoglaló (Agroinform)
Semmit sem ért Kolarovék 78%-os labdabirtoklása, míg a Bundesligában a magyaroknak nem ment jól.
dec. 10
23:33
NB I: kétezres átlag az utolsó őszi fordulóban – nézőszámok (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések látogatottsági adatait. A hivatalos adatok szerint a 19. fordulóban 11 579 néző látogatott ki a helyszínekre.
dec. 10
23:35
Hollandia: egygólos sikerrel zárkózott a PSV (She)
A PSV Eindhoven hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Go Ahead Eaglest a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 16. fordulójában, és három pontra megközelítette a vasárnap pályára lépő Feyenoord, Ajax duót.
dec. 10
23:45
Robbanások a Besiktas stadionjánál (Agroinform)
Legalább tizenöt áldozatot követelt az a pokolgépes merénylet, amely szombat este történt Isztambulban. Egyelőre nem tudni pontosan, kik voltak az elkövetők és azt sem, hogy kik voltak a célpontok, mindenesetre akár nagyobb tragédia is lehetett volna, hiszen két órával a detonáció előtt még a Buraspor szurkolói is a helyszínen voltak, csapatuk ugyanis a Besiktassal játszott bajnoki mérkőzést.

Keresés