2016. december 12. hétfő

dec. 12
0:12
Hétfői sportműsor: kiderül, ki kapja az Aranylabdát (She)
Hétfőn délben kisorsolják a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének a párosítását, majd az Európa-liga kieséses szakaszának első körét is. Este kiderül, ki kapja az Aranylabdát, két olasz és egy spanyol bajnoki is szerepel a programban. A női kézilabda Eb középdöntőjében ezúttal az 1. csoportban rendeznek három mérkőzést. Íme, a mai sportműsor.
dec. 12
0:45
Rp. úszó-vb: a hatodik nap döntői – élőben az NSO-n! (She)
A windsori rövid pályás úszó-világbajnokság utolsó napján Hosszú Katinka 100 m pillangón hatalmas úszással, országos csúccsal megszerezte a hetedik aranyérmét. Hét arany és két ezüst lett a zsákmánya Kanadában. Gyurta Gergely az 1500 m gyorson nem tudta megúszni a legjobbját, a hetedik helyen végzett. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az…
dec. 12
1:03
Rp. úszó-vb: Gyurta Gergely hetedik lett 1500 gyorson (She)
Gyurta Gergely hetedikként ért célba a férfi 1500 méteres gyorsúszás döntőjében a windsori rövid pályás úszó-világbajnokság utolsó napján.
dec. 12
1:57
Rp. úszó-vb: óriási hajrával megvan a 7. Hosszú-arany (She)
Hosszú Katinka hatalmasat hajrázva megnyerte a női 100 méter pillangó döntőjét a windsori rövid pályás úszó-világbajnokságon, amelyet így hét arany- és két ezüstéremmel zárt.
dec. 12
7:39
NBA: véget ért Westbrook sorozata, parádés negyeddel fordított a GSW (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában ezúttal nem dobott tripla duplát Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), így véget ért a hét mérkőzésből álló sorozata. Az Oklahoma ennek ellenére nyert, akárcsak a Golden State Warriors, amely 38–20-as utolsó negyeddel fordított a Minnesota Timberwolves otthonában.
dec. 12
7:39
Úszó-vb: Hosszú Katinka országos csúccsal szerezte meg hetedik aranyérmét (Agroinform)
Hosszú Katinka a windsori rövidpályás vb zárónapján országos csúccsal szerezte meg a hetedik aranyérmét.
dec. 12
7:57
Bp. Honvéd: két országból érdeklődnek Lanzafame iránt (She)
Pályafutásának második kispesti szakaszát kezdte meg a nyáron Davide Lanzafame. A Bp. Honvéd 29 éves olasz labdarúgója jó formában teljesített az ősszel – tizenegy bajnokin hét gól lőtt és három gólpasszt adott –, nem véletlen, hogy ügynöke szerint külföldről komoly érdeklődés mutatkozik a támadó iránt.
dec. 12
7:59
NFL: a Giants legyőzte a Dallast, kikapott a Seahawks (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 14. fordulójában a New York Giants 10–7-re legyőzte a Dallas Cowboyst. A Seattle Seahawks 38–10-re kapott ki a Green Bay Packers otthonában.
dec. 12
8:33
NHL: zsinórban kilencedik győzelmét aratta a Flyers, nyert a Blackhawks (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján a Philadelphia Flyers hosszabbítás után 1–0-ra legyőzte idegenben a Detroit Red Wingset, kilenc mérkőzésre nyújtva a győzelmi sorozatát. A Minnesota Wild 3–1-re diadalmaskodott a St. Louis Blues ellen, de nyert a Chicago Blackhawks is, amely ugyanilyen különbséggel intézte el a Dallas Starst.
dec. 12
8:51
NB I: 30 méteres DVTK-bomba; Torghelle büntetett – videók (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulója volt az utolsó játéknap a ligában 2016-ban. A hat találkozó összesen kilenc gólt hozott, ezeket láthatják az összefoglalókban.
dec. 12
9:27
NB II: „Ez nonszensz”; „Szegedi szegedi csapatot szeretnénk” (She)
Különleges mérkőzést rendeztek Szegeden az NB II 20. fordulójában, ugyanis a tabella utolsó helyén szerénykedő SZEOL SC a forduló előtt a 11. pozícióban álló (majd a nyolcadikra előlépő) Szeged 2011 csapatát fogadta a Szegedi VSE Stadionban. A vendég szegediek – akik egyébként Gyulán játsszák hazai mérkőzéseiket –, a papírformának megfelelően 3–1-es győzelmet arattak. A találkozó előtt a SZEOL SC…
dec. 12
9:27
Heti műsor: A héten összecsap Gulácsi és Dárdai! (Agroinform)
A héten már nem lesz magyar foci, de lesz helyette City-Arsenal, Juventus-Roma és Leipzig-Hertha is. Heti előzetes.
dec. 12
9:45
Videó: megható megemlékezés a robbantás áldozataira (She)
A Galatasaray–Gaziantepspor (3–1) török bajnoki labdarúgó-mérkőzés mindhárom hazai gólját Yasin Öztekin szerezte. Az első találat után megható módon tisztelgett a pár nappal ezelőtti robbantás áldozatai – rengeteg rendőr volt köztük – emlékére.
dec. 12
10:03
Birkózás: a világbajnok várta magától a nagy eredményt (She)
A kötöttfogású birkózók 71 kilogrammos kategóriájában szereplő Korpási Bálint nem akart nagy terhet rakni magára, ám várta magától a kiugró eredményt a nem olimpiai súlycsoportok budapesti világbajnokságán, melyen szombaton aranyérmet nyert.
dec. 12
10:21
Serie A: Kezdjük a hetet egy olaszos focikombival! (Agroinform)
Hazai győzelemre áll mindkét hétfő esti rangadó. De lássuk, mire is érdemes fogadni a Fiorentina és a Roma meccsén.
dec. 12
10:36
MU: a klubnál mindenki ki van bukva Mourinhóra – sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint José Mourinho, a Manchester United menedzsere december 25-én 16.30 órás kezdéssel csapatedzést hirdetett az Old Traffordra.
dec. 12
10:38
Real Madrid: a németek tovább görgetik CR-adóügyét (She)
A német Spiegel tovább görgeti a Cristiano Ronaldo nevével összefűzött adócsalással kapcsolatos történetet, többször is hangoztatva, hogy egy csekély, 63.5 millió eurós bevételi tétel kapcsán látszólag nem fizetett egyáltalán adót.
dec. 12
10:54
Hollandia: Stevens szövetségi kapitányként még visszatérne (She)
Szövetségi kapitányként még visszatérne a kispadra Huub Stevens, a hollandok világhírű futballtrénere.
dec. 12
10:57
La Liga: Négyszeres oddsot favorizálunk az Atlético Madrid rangadójára (Agroinform)
Diego Simeone fiai a Villarreal vendégei lesznek. Az elmúlt évek alapján egy biztos: a gólszám.
dec. 12
11:12
Légióskörkép: Nikolics, Futács és Bőle is duplázott; Kalmár-mesterhármas (She)
Ahogy azt olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online-on hétről hétre összefoglaljuk légiósaink előző heti teljesítményét. Kövesse velünk, mi történt légiósainkkal az elmúlt héten! Játszott percek, lapok, gólok!
dec. 12
11:48
Úszás: Kicsit hátradőltem – Hosszú a Rio utáni érzéseiről (She)
Hét arany- és két ezüstéremmel zárta a windsori rövid pályás világbajnokságot – és ezzel a teljesítménnyel a nemzetközi (!) rangsorban a második helyen végzett volna – Hosszú Katinka. Háromszoros olimpiai bajnok úszónk a világesemény után az Origónak arról is beszélt, hogy Rio után kiégettnek érezte magát, és sajnálja a női gyorsváltó visszalépését. Hosszú kitért arra is, hogy az csak jövőre,…
dec. 12
11:50
Kép: McGregor egy képpel földre küldte Mayweathert! (She)
Bár az álommeccs talán sosem jön össze, Conor McGregor, napjaink legnépszerűbb ketrecharcosa, és Floyd Mayweather, a legismertebb ökölvívó továbbra is üzenget egymásnak.
dec. 12
11:51
Női kézilabda: Az elődöntőért harcol a házigazda - napi tippek az Eb-re (Agroinform)
Lássuk tippmestereink mit gondoltak ki a kézi Eb hétfői napjára. Az odds ezúttal 2.22.
dec. 12
11:53
ÉLŐ közvetítés a BL-sorolásról! (Agroinform)
Nyonban hamarosan megkezdődik a BL-sorsolás, amint valami érdemleges történik, feedünkben azonnal beszámolunk róla!
dec. 12
12:06
Sportlövészet: parádés magyar produkciók Belgrádban (She)
A pisztolyos Major Veronika szombaton, míg a puskás Péni István és a szintén pisztolyos Tátrai Miklós vasárnap tudott nyerni a Belgrádban rendezett kétnapos nemzetközi légfegyveres viadalon.
dec. 12
12:08
Arsenal: tárgyalás megerősítve, holland válogatott középpályás érkezik? (She)
Peter Bosz, a holland Ajax labdarúgócsapatának vezetőedzője klubja hivatalos oldalának elárulta, hogy a csapat középpályása, Riechedly Bazoer a télen minden bizonnyal távozik – a hírek szerint az Arsenalnál folytatja pályafutását.
dec. 12
12:24
Női kézi Eb: Triscsuk számára is véget ért a torna (She)
Újabb játékos dőlt ki a magyar női kézilabda-válogatott Európa-bajnoki keretéből, miután az orvosi vizsgálatok megerősítették, hogy Triscsuk Krisztina vállsérülése miatt már nem léphet pályára több mérkőzésen Svédországban.
dec. 12
12:26
BL-sorsolás: Bayern–Arsenal, Real–Napoli, PSG–Barca a nyolcaddöntőben (She)
Kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. A legnagyobb rangadó a Bayern München–Arsenal, PSG–Barcelona és a Real Madrid–Napoli párharc.
dec. 12
12:27
Íme a BL-sorsolás eredménye, brutális párosításokkal! (Agroinform)
Manchester City-AS Monaco Real Madrid-Napoli Benfica-Borussia Dortmund Bayern München-Arsenal Porto-Juventus Leverkusen-Atlético Madrid PSG-Barcelona Sevilla-Leicester
dec. 12
12:45
Bajnokok Ligája: Pokoli sorsolást kapott a Barcelona és az Arsenal is (Agroinform)
Rendkívül érdekes párharcokat hoz a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője. Megizzadhatnak Messiék és Robbenék is.
dec. 12
13:00
Úszás: Nyugodtnak láttam – a LEN elnöke Gyárfás Tamásról (She)
Mi lesz Gyárfás Tamással? – a lemondott elnök lelkiállapotáról, nemzetközi tisztségei sorsáról és arról is beszélgettünk a vizes sportok fejével, Paolo Barellivel, az Európai Úszószövetség (LEN) elnökével, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) főtitkárával, hogy nevezhető-e forradalomnak Hosszú Katinka vezérbuktató harca.
dec. 12
13:18
Történelmet írt a Manchester United támadója! (Agroinform)
dec. 12
13:33
Brazília: megbüntették a Chapecoensét és az Atléticót is (She)
A Chapecoensét és az Atlético Mineirót is megbüntették, amiért nem játszották le az utolsó mérkőzést a brazil labdarúgó-bajnokságban.
dec. 12
13:35
Rögbi: javított a BL-címvédő; Tigrisek és Szentek ír veszte (She)
A rögbi Bajnokok Kupája csoportkörének harmadik fordulójában a címvédő Saracens a Sale Sharks elleni kiütéses győzelemmel (50–3) feledtette egy héttel korábbi bajnoki vereségét.
dec. 12
13:37
Ökölvívás: Káté nem versenyez többet az amatőrök között (She)
A kétszeres világbajnoki bronzérmes Káté Gyula a múlt heti ökölvívó országos bajnokság után úgy döntött, nem indul többet az amatőrök között.
dec. 12
13:51
El: az MU a francia rekordbajnokot kapta, Nikolics klubja az Ajaxot (She)
Hétfőn a Bajnokok Ligája után a labdarúgó Európa-ligában is sorsoltak. A Manchester United a Saint-Étienne-nel csap össze a nyolcaddöntőbe kerülésért, Nikolics Nemanja klubja, a Legia Warszawa az Ajaxszal, Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva) együttese a török bajnok Besiktassal, de rendeznek Villarreal–Roma és Mönchengladbach–Fiorentina párharcot is.
dec. 12
13:53
Bundesliga: a Hamburgnál elkezdték a takarítást (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg hivatalos honlapján számolt be róla, hogy menesztette vezérigazgatóját.
dec. 12
13:54
Magyar foci: Helyre állt a rend a magyar bajnokságokban? (Agroinform)
NB I - Videoton, NB II - Puskás Akadémia.A két Fejér megyei csapat lett az őszi bajnok. Ez lesz a végeredmény is?
dec. 12
13:55
Heti program: Juve–Roma, City–Arsenal, a Real a klub-vb-n (She)
December közepéhez érkezve a magyar futballban beköszöntött a téli szünet, és a topligák többségében is lazítanak a gyeplőn. Anglia kivétel, a Premier League-ben hétközi fordulót tartanak. A hétvégén nagy rangadókat is láthatunk, Angliában a Manchester City–Arsenal, Olaszországban a Juventus–Roma, Németországban a Leipzig–Hertha, Spanyolországban a Barcelona–Espanyol derbi, Franciaországban a…
dec. 12
14:09
Ralikrossz: Szabó Krisztián az év közép-európai tehetsége (She)
Az év közép-európai tehetségének választotta a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) illetékes szervezete Szabó Krisztiánt, a ralikrossz Super 1600-as kategória Európa-bajnokát.
dec. 12
14:12
Európa Liga: Francia ellenfelet kapott a United, rangadó vár a Romára - sorsoltak az EL-ben is (Agroinform)
Korhuték a Besiktas, Nikolicsék az Ajax ellen folytatják tavasszal az Európa Ligában.
dec. 12
14:27
BL: kísért a múlt – átlépi saját árnyékát az Arsenal és a PSG? (She)
Korábban megírtuk, hogy kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. A címvédő Real Madrid a Napolit kapta, a Bayern München az Arsenallal csap össze, a Barcelona pedig a Paris Saint-Germainnel. Utóbbi négy csapat már jól ismerheti a másikat, ugyanis az elmúlt évek során már többször szembe kerültek egymással.
dec. 12
14:29
Videó: ilyen egyszerű lenne? Ödegaard nagy cselt húzott elő (She)
A Real Madrid Castilla norvég szupertehetsége, Martin Ödegaard (szombaton lesz 18 éves) szenzációs csellel vert át két ellenfelet a Mensajero elleni, 2–2-vel véget érő meccsen a spanyol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban.
dec. 12
14:45
Sportfogadás: a német és a magyar első ellen tett – ennyit nyert! (She)
Játszik a német és a magyar listavezető is – rakjunk mindkettő ellen! Ez járhatott a fejében egy lelkes fogadónak, aki ezerforintos alaptéttel 226 ezret nyert a Tippmixpro-fogadóirodánál. Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig az addigi sereghajtó Ingolstadt, a Vasas pedig a Paks vendégeként bukta el az első helyet.
dec. 12
14:47
CSZKA: a BATE sikeredzője érkezett Szluckij helyére (She)
A korábbi orosz sajtóértesüléseknek megfelelően Viktor Goncsarenkót nevezték ki a CSZKA Moszkva labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
dec. 12
14:48
NFL: Itt az ideje magunk ellen fogadni! (Agroinform)
Kényelmes helyzetben van a longterm-tippünk, így köszönjük szépen, nem kérünk a további izgalmakból!
dec. 12
15:03
Úszás: Kiabálás tényleg történt, de... – Tusup afférja Kovács Ágival (She)
„A mai Borsban megjelent cikkben sok a valótlanság” – írta Facebook-oldalán olimpiai bajnok úszónk, Kovács Ágnes. A lapban megjelentek szerint Kovács Ágnes szponzorok társaságában szeretett volna gratulálni Hosszú Katinkának, aki azonban éppen a levezető úszását végezte a windsori rövid pályás vb-nek otthont adó létesítmény melegítő medencéjében. A lap úgy tudja, hogy az edző/férjnek, Shane…
dec. 12
15:05
Aranylabda: kiszivárgott a címlap – már tudni a győztest? (She)
Bár csak hétfő este derül ki hivatalosan, hogy ki kapja a legjobb labdarúgónak járó Aranylabdát, ám a díjat odaítélő France Football következő számának sokat sejtető, állítólagos címlapja már kiszivárgott, többek között a The Sun is beszámolt erről.
dec. 12
15:18
BL: két csúcsmeccs egy napon – a nyolcaddöntő pontos programja (She)
Hétfőn délben kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nem sokkal később kihirdette a pontos menetrendet, mely alapján egy napon rendezik a Real Madrid és a Napoli, valamint a Bayern München és az Arsenal összecsapásait.
dec. 12
15:24
Női kézilabda: Újabb fontos láncszem dőlt ki a Rasmussen-csapatból (Agroinform)
A románok elleni meccs után Triscsuk Krisztinának is véget ért az Eb-je.

Keresés