2016. december 14. szerda

dec. 14
7:15
NBA: Orlando-siker Payton-karriercsúccsal, nyert a GSW is (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában az Orlando Magic 131–120-ra legyőzte idegenben az Atlanta Hawkst. A vendégeknél a fiatal Elfrid Payton 26 pontja mellett 14 asszisztot is kiosztott, megdöntve eddigi legjobbját. Kevin Love 29 ponttal és 13 lepattanóval zárt a Memphis Grizzliest megverő Cleveland Cavaliersben. Nyert a Golden State Warriors és a Minnesota…
dec. 14
7:33
NHL: 14 gólos meccsen nyert a Hurricanes, büntetőkkel a Sharks (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Carolina Hurricanes gólgazdag meccsen, 8–6-ra győzte le a Vancouver Canuckst. Nyert a Nyugati csoport éllovasa, a Chicago Blackhawks is, amely a New York Rangerst múlta felül 2–1-re idegenben, a Detroit Red Wings azonban némi meglepetésre 4–1-re kikapott otthon az Arizona Coyotestól.
dec. 14
8:45
Videó: a „szatyros” Messi az igazival akart maradni, a bíró vitte le (She)
Mint beszámoltunk róla, az ötéves afgán fiú, Murtaza Ahmadi végre személyesen is találkozhatott kedvenc labdarúgójával, Lionel Messivel a szaúd-arábiai al-Ahli és az FC Barcelona felkészülési meccse előtt. Később Ahmadi Messivel együtt vonult be a gyepre, merthogy meghívták a stadionba is. Azonban lemenni már nem nagyon akart…
dec. 14
9:03
PL: Wenger? Ha legyőzöm, akkor bírózik – R. Koeman (She)
Ronald Koeman, az Everton labdarúgócsapatának menedzsere odaszúrt egyet Arsene Wengernek, az Arsenal szakvezetőjének a liverpooli klub 2–1-es bajnoki győzelmét követően. Wenger a második Everton-gól előtti szöglet jogosságát vitatta, míg Koeman szerint ha a francia edző kikap, akkor előszeretettel bírózik.
dec. 14
9:05
Vasas: egy vagy két új igazolás, a kezdőbe keresnek embert (She)
Mindössze a paksi vereség ejtett foltot a Vasas amúgy impozáns őszén, a végül a dobogó harmadik fokára szoruló labdarúgócsapat továbbra is vérmes reményeket táplálhat. De vajon a jelenlegi kerettel vagy némileg megerősödve igyekszik elérni a céljait?
dec. 14
9:07
Paks: rossz a játéktér állapota, jön a gyep- és altalajvizsgálat (She)
Aki ott volt december 3-án a Paks–Haladás labdarúgó-mérkőzésen, majd egy héttel később a Paks–Vasas idényzárón (esetleg a televízióban megtekintette az összefoglalókat), az tanúsíthatja, a paksi stadion játéktere nincs jó állapotban. Sőt, nagyon nincs jó állapotban...
dec. 14
9:18
Kerékpár: Chris Froome is indul az új ausztrál versenyen (She)
A háromszoros Tour de France-győztes Chris Froome is nyeregbe száll azon az új kerékpárosversenyen, amelyet január 26-án, az ausztrálok nemzeti ünnepén rendeznek a melbourne-i Formula–1-es pályán.
dec. 14
9:20
Kép: a megoldás, ami miatt a sztárcsapatok kifutnának a világból (She)
Érdekes összeállítást készített egy főleg a spanyol futballal foglalkozó oldal. Összekeverték néhány labdarúgó-bajnokság legnagyobb riválisainak színeit egymás címerében. Íme, az AC Inter, a Real Barcelona és az Athletic Sociedad!
dec. 14
9:24
Premier League: Zsinórban tizedik bajnokiját nyerheti a Chelsea (Agroinform)
Diego Costáék a Sunderlandhez látogatnak, míg a Liverpoolra és a Manchester Unitedre kemény 90 perc vár. PL előzetes.
dec. 14
9:36
Légiósok: patinás török klub is szemet vetett Nikolicsra (She)
A török ahaber.com.tr és a Medya Trabzon szerint a Trabzonspor labdarúgócsapata a téli átigazolási szezonban ajánlatot tehet a Legia Warszawa magyar gólzsákjára, Nikolics Nemanjára.
dec. 14
9:38
NB I: az NS-nél Kemenes és Lanzafame a legjobb, Gera és Torghelle top 10-es (She)
A hagyományokhoz híven a Nemzeti Sport elkészítette a 2016–2017-es bajnokság őszi idényének játékosrangsorát a munkatársaink által adott osztályzatok alapján. A kapusok között a paksi Kemenes Szabolcs, a mezőnyjátékosok között pedig a Honvéd olasz légiósa, Davide Lanzafame végzett az élen.
dec. 14
10:12
F1: enyhül a feszültség Rosberg és Hamilton között (She)
Az évek óta tartó feszültség után enyhül a viszony a Formula–1 friss világbajnoka, Nico Rosberg és mercedeses csapattársa, Lewis Hamilton között.
dec. 14
10:14
Női kézi: Velük teljesen más lett volna az Eb – Pálinger (She)
Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) alelnöke volt a DIGI Sport Reggeli Start című szerdai műsorának egyik vendége. A 254-szeres magyar válogatott játékos az Európa-bajnokság eddigi mérkőzéseiről, az elvárásokról, valamint a nemzeti csapat és Kim Rasmussen jövőjéről is beszélt.
dec. 14
10:16
Videó: Ramos egyedi ajándékkal készült C. Ronaldónak (She)
Természetesen a Real Madrid labdarúgócsapatánál is megünnepelték Cristiano Ronaldo negyedik Aranylabdáját. Csapattársa, a díjra szintén jelölt, de szavazatot nem kapó Sergio Ramos egy egyedi különlegességgel készült a portugál sztárnak a közös ebéd után.
dec. 14
10:18
Kosárlabda: Új edzővel sincs túl sok esélye a Körmendnek Franciaországban (Agroinform)
A vasiak a Nanterre otthonába hivatalosak szerdán, a FIBA Euro Cup második csoportkörének első fordulójában.
dec. 14
10:30
Futsal: román válogatott játékost igazolt a Fradi (She)
A futsal NB I-ben szereplő Ferencvárosnál folytatja pályafutását Sáfár Tony, aki az angol Baku Unitedben játszott legutóbb.
dec. 14
10:32
FTC: állampolgárságra vár az U-válogatott székely tehetség (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata szeptemberben jelentette be a 18 esztendős, csíkszeredai születésű, román U-válogatott János Norbert szerződtetését, aki azonban azóta sem játszott tétmeccsen a zöld-fehéreknél, sem az NB I-ben, sem az NB III-as csapatban. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint ennek az lehet az oka, hogy még nincs meg a magyar állampolgársága.
dec. 14
11:12
La Liga: Súlyos sérülés a Madridnál, legfontosabb játékosát veszítette el a csapat (Agroinform)
Diego Simeone aggódik kapusáért, aki kiválóan véd évek óta a madridi csapatban.
dec. 14
11:24
Real: Ezért nem tudok annyira örülni az Aranylabdának… – CR (She)
Mint ismert, Cristiano Ronaldo nyerte meg a France Football 2016-os Aranylabdáját. A Real Madrid portugál klasszisának öröme azonban nem felhőtlen…
dec. 14
11:42
Női kézi: súlyos sérülést szenvedett a Siófok szélsője (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok a hivatalos honlapján adta hírül, hogy jobbszélsője, Chloé Bulleux edzésen súlyos térdsérülést szenvedett.
dec. 14
11:44
Klub-vb: a Csonbuk szerezte meg az 5. helyet (She)
A Csonbuk Hyundai Motors szerezte meg a FIFA-klubvilágbajnokság ötödik helyét, miután a helyosztón legyőzte a Mamelodi Sundownst. A dél-koreai csapat az első félidőben háromgólos előnyre tett szert, és a másodikban is uralta a mérkőzést. A szépítés összejött a dél-afrikai együttesnek, de a Csonbuk a meccs vége előtt újabb találatával beállította a 4–1-es végeredményt.
dec. 14
11:46
Cselgáncs: „A gyakorlatban lehet értékelni az új szabályokat” (She)
Nagy András, a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) sportigazgatója szerint a gyakorlatban lehet majd értékelni azokat a januárban életbe lépő új szabályokat, amelyeket a sportág érthetőbbé tétele és egyszerűsítése érdekében vezet be a nemzetközi szövetség (IJF).
dec. 14
11:48
Női kézilabda: Kialakulnak a helyosztók párosításai - napi tippek az Eb-re (Agroinform)
Lássuk tippmestereink mit gondoltak ki a kézi Eb szerdai napjára. Az odds ezúttal 2.74.
dec. 14
12:00
Videó: csak Özilt nézze az Everton győztes góljánál! (She)
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal 2–1-es vereséget szenvedett kedd este az Everton otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. A liverpooliak győztes gólját Ashley Williams szerezte, ám a találathoz nagyban hozzájárult Mesut Özil is, amint az a videón is látható.
dec. 14
12:02
MU: José Mourinho nem áll a távozni kívánók útjába (She)
José Mourinho azt mondta: soha nem állna egy távozni kívánó labdarúgó útjába, ha megfelelő ajánlat érkezik érte, de most a szezon végéig szeretné egyben tartani a Manchester United keretét.
dec. 14
12:15
Légiósok: magyarok a Palermo legrosszabb igazolásai között (She)
Az előző két, illetve a most zajló szezon legrosszabb Palermo-igazolásait összegyűjtő Corriere dello Sportnál Balogh Norbert és Sallai Roland is felkerült a listára.
dec. 14
12:17
MTK: szerződést hosszabbított a válogatott védő (She)
Meghosszabbította szerződését az MTK Budapest labdarúgócsapatával a kék-fehérek egyszeres válogatott védője, Poór Patrik.
dec. 14
12:19
Winter Classic: jól fogynak a jegyek a városligeti hokigálára (She)
Jól fogynak a jegyek a december 28. és 30. között sorra kerülő Roland Divatház Winter Classic elnevezésű jégkoronggálára, melynek keretében többek között két Mol Liga- és két EBEL-találkozót rendeznek majd a Városligeti Műjégpályán.
dec. 14
12:33
Női kézi Eb: kik követik Norvégiát?; hogyan búcsúzunk a tornától? (She)
Két nagy kérdés maradt a középdöntő záró napjára a Svédországban zajló női kézilabda Európa-bajnokságon. A számunkra lényegesebb, hogy a magyar válogatott hogyan búcsúzik a tornától: Kim Rasmussen csapata ezt egy Oroszország elleni sikerrel szeretné megtenni (kezdés: 16.15, Tv: M4, élőben az NSO-n). A másik, hogy melyik három együttes csatlakozik a már biztos elődöntős Norvégiához?
dec. 14
12:51
Chelsea: Egy üveg sör segíti a regenerációt – Conte (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea csatára, Diego Costa a West Bromwich ellen 1–0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után posztolt egy képet, amelyen egy üveg sör társaságában piheni ki a találkozó fáradalmait.
dec. 14
12:53
Hertha: Dárdait megkérdezték, kit szerződtetne Gulácsiéktól (She)
A Bundesligában szereplő Hertha BSC magyar trénere, Dárdai Pál a bz-berlin.de-nek elárulta, nincs olyan játékosa az újonc RB Leipzignek, akit szívesen szerződtetne.
dec. 14
13:00
Nemzetközi foci: Cristiano Ronaldo miatt idegesek a manchesteri fanatikusok (Agroinform)
"Szánalmas a klubunk" - vádolták a szurkolók a Manchester Unitedet, amiért gratulált CR7-nek.
dec. 14
13:09
Videó: a Barca és a Real az álma, de nem gondolná, kik a példaképei! (She)
A húsz éve fegyveres konfliktus sújtotta Kongói Demokratikus Köztársaság egyik szegénynegyedében működik egy magyarok által fenntartott árvaház és iskola. Az árváknak ellátást, a hátrányos helyzetű gyerekeknek pedig oktatást biztosítanak, hogy kitörhessenek nehéz sorsukból. Közöttük él Israel Kabaya, aki elmondta, mi a legnagyobb célja az életben, melyek a kedvenc csapatai és kik a kedvenc…
dec. 14
13:11
Úszás: Gyárfás Tamás hivatalosan is lemondott az elnökségről (She)
Az m4sport.hu és a 24.hu információi szerint Gyárfás Tamás hivatalosan is lemondott pozíciójáról a Magyar Úszószövetség szerdai zárt elnökségi ülésén. A MÚSZ hivatalos közleményben tudatta: Gyárfás írásban is benyújtotta a lemondását, de a távozó elnököt az elnökség felkérte, hogy „a szövetségi ügyvitel zavartalansága” érdekében maradjon hivatalában 2017. január 8-ig, az utódjáról döntő tisztújító…
dec. 14
13:27
Klub-vb: Kassai és a Kasima is történelmet írt – videó (She)
A japán Kasima Antlers jutott elsőként a klubvilágbajnokság döntőjébe, miután 3–0-ra megverte a Libertadores-kupa-győztes kolumbiai Atlético Nacionalt.
dec. 14
13:45
Veszprém: cigánykerekes trükkdobó akció – beindultak a kézisek (She)
A Telekom Veszprém fiatal kézilabdázói gondoltak egyet, és nekiálltak trükkös akciókat vezetni egyfajta edzésként. Nem csak a pályát vették igénybe…
dec. 14
13:47
Kézilabda: Pásztor Istvánnal erősített a Pénzügyőr (She)
A női és férfi NB I/B-s csapattal rendelkező Pénzügyőr kézilabdaklub elnöksége Pásztor Istvánt kérte fel szakmai igazgatónak – a szakember a veszprémi kézilabdasportban ellátott feladatait cseréli fel az új megbízatásra december közepétől.
dec. 14
14:03
Chelsea: Oscar megerősítette, valószínűleg Kínában folytatja (She)
A Premier League-ben szereplő Chelsea középpályása, Oscar kilencvenszázalékos biztonsággal állítja, hogy a kínai Sanghaj SIPG labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását.
dec. 14
14:05
Juventus: hosszabbított az olasz válogatott védő (She)
A Serie A-ban szereplő Juventus a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Daniele Rugani 2021-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.
dec. 14
14:18
Tömegsport: lépcsőzzön együtt Kapás Boglárkával az ELTE-n! (She)
Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem és a BEAC a riói olimpián bronzérmes úszóval, Kapás Boglárkával közös sport- és egészségnépszerűsítő kampányt szervez, melynek célja, hogy felhívja az egyetemi polgárok figyelmét az egészséges és aktív életmódra.
dec. 14
14:20
Úszás: Gyárfás Tamás távozik, sajtótájékoztató az elnökségi ülés után – élő! (She)
December 14-én délután sajtótájékoztatót tart a Magyar Úszószövetség, amely zárt elnökségi ülésen tárgyalt Gyárfás Tamás elnök távozásáról. A sportvezető november 30-án jelentette be, hogy lemond tisztségéről, az ezt hivatalosító elnökségi ülésre viszont csak a rövid pályás világbajnokság után kerülhetett sor. Gyárfás írásban is benyújtotta azonnali hatályú lemondását, míg az elnökség arra kérte,…
dec. 14
14:27
Sportfogadás: Szinte mindenki a Manchester Uniteddel van (Agroinform)
José Mourinho együttese a Crystal Palace-hoz látogat szerdán. A fogadók szerint a Vörös Ördögök simázhatnak Londonban.
dec. 14
15:12
Bundesliga: váratlan edzőmenesztés Augsburgban (She)
Váratlanul menesztették posztjáról Dirk Schustert, a német labdarúgó-bajnokságban 13. helyen álló FC Augsburg vezetőedzőjét.
dec. 14
15:18
Magyar válogatott: Storck meghívójában reménykedik a spliti gólvágó (Agroinform)
A Hajdukban légióskodó Futács Márkó egyre jobb formába lendül, a támadó nem titkolja, visszakerülne a válogatottba.
dec. 14
15:30
Vitorlázás: Fa Nándor a 11. helyen áll a Vendée Globe-on (She)
Az Indiai-óceán déli részén, a jégzóna közelében hajózik a nyolcadik Vendée Globe földkerülő vitorlásverseny mezőnye, s Fa Nándor a 11. helyen halad a hazai építésű és fejlesztésű Spirit of Hungaryvel.
dec. 14
15:32
Kép: a klub drukkerét legyőzte a rák, szívszaggató a reakció (She)
Két év küzdelem után legyőzte a rák Mark Allisont, a skót harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Airdrieonians legnagyobb drukkerét. A klub pedig megfelelően tisztelgett szurkolója előtt.
dec. 14
15:48
NB II: Törökországban edzőtáborozik a Várda, itthon a Csákvár (She)
Eldőlt, hogy a Kisvárda labdarúgócsapata január végén Törökországba utazik edzőtáborba, míg a szintén NB II-es Csákvár január végén, Bükfürdőn készül majd fel a tavaszi szezonra.
dec. 14
16:06
Sznúker: Robertson és Carter a Nemzeti Sportcsarnokban (She)
Eldőlt, hogy március 18-án a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok nagytermében tart bemutató mérkőzést Neil Robertson és Allister Carter. Az ausztrál és a brit sznúkerjátékos délután és este is összecsap egymással Budapesten.
dec. 14
16:24
Görögország: távozott posztjáról az Arsenal világbajnoka (She)
A görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Panathinaikosz hivatalos közleményben jelentette be, hogy közös megegyezéssel felbontotta a sportigazgató, Gilberto Silva szerződését.
dec. 14
16:30
Tipp: Ha egész évben izgulni akarsz, de a végén nyerni, itt egy kitűnő tipp! (Agroinform)
Ki végez az első négy helyen a La Ligában? Az odds szenzációs a Sevillára, így ne bánjunk csínján a tétekkel!

Keresés