2016. december 14. szerda

dec. 14
16:42
DVSC: az ukrán után a szlovák csatár is távozott (She)
Az ukrán Ivan Bobko után a szlovák Róbert Vittek is elhagyja Debrecen NB I-es futballcsapatát – adta hírül a DVSC honlapja.
dec. 14
16:44
Kajak-kenu: felmentették Horváthot és Szomolányit (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) fegyelmi bizottsága felmentette a kajakos Horváth Bencét és Szomolányi Mátét. Ellenük még a riói olimpia előtt indult eljárás, s bár kvalifikálták magukat, nem utazhattak az ötkarikás játékokra.
dec. 14
16:48
A győriek kapusa első válogatott gólját szerezte ellenünk (Agroinform)
A norvég válogatott hálóőre, Kari Aalvik Grimsbö a magyarok elleni meccsen gyönyörű egész pályás gólt szerzett.
dec. 14
16:50
Montenegróba utazik a Fradi (Agroinform)
Sorsoltak a férfi pólósok Eurokupa elődöntőjében, a Fradi a montenegrói Jadran csapatával találkozik a fináléba jutásért. A párharc első mérkőzését január 18-án rendezik. Jadran Herceg Novi (montenegrói) - FTC-PQS Waterpolo Css Verona (olasz)-CSM Digi Oradea (román)
dec. 14
17:00
Kép: hihetetlenül bizarr Chelsea-esküvőt tartottak (She)
Malajziában járunk, ahol egy fiatal pár egészen különleges módját választotta annak, hogy összekössék életüket: tartottak egy Chelsea-esküvőt. És aki nem érti, miért került a címbe a „bizarr” szó, nézzen rá az alábbi képekre!
dec. 14
17:02
Bologna: visszatért a csapatba, egyből Nagy Ádám lett a legjobb (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna szurkolói Nagy Ádámot választották meg az Empoli elleni mérkőzés (0–0) legjobbjának.
dec. 14
17:04
Férfi vízi Ek: montenegrói ellenfelet sorsoltak a Fradinak (She)
A Ferencváros a montenegrói Jadran Herceg Novi csapatával találkozik a férfi vízilabda Európa-kupa elődöntőjében.
dec. 14
17:21
Premier League: Meglepő statisztika magyarázza a Leicester gyengélkedését (Agroinform)
Az angol bajnoki Leicester City számára nem úgy alakul az idei szezon, ahogy azt eltervezték.
dec. 14
17:33
Tenisz: Gálfi Dalma kiesett a nyolcaddöntőben Dubaiban (She)
Gálfi Dalma nem jutott be a negyeddöntőbe a Dubaiban zajló, 100 ezer dollár összdíjazású női kemény pályás tenisztornán.
dec. 14
17:51
Női kézi Eb: ikszeltünk az oroszokkal, nincs meg a 11. hely (She)
A magyar válogatott 26–26-os döntetlent játszott az olimpiai bajnok oroszokkal, így a 12. helyen zárta a svédországi női kézilabda Európa-bajnokságot.
dec. 14
17:53
Wolfsburg: húszéves holland ígéret érkezik – hivatalos (She)
A Wolfsburg bejelentette, hogy megegyezett az Ajaxszal Riechedly Bazoer szerződtetéséről. A 20 éves holland védekező középpályásért sajtóhírek szerint 12 millió eurót fizet a Bundesliga 15. helyén álló klub.
dec. 14
17:57
Női kézilabda: Szépen sikerült a búcsú női kéziseinknek (Agroinform)
A magyar női kézilabda-válogatott 26-26-os döntetlent játszott Oroszországgal a svédországi Európa-bajnokságon.
dec. 14
17:59
Úszás: Gyárfás nem tudja, mit vétett az úszósport ellen (Agroinform)
Gyárfás Tamás abban sem biztos, hogy beengedik a 2017-es budapesti úszó-világbajnokságra.
dec. 14
18:09
Női kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét! (She)
Értékelje a 12. helyen végző magyar női kézilabda-válogatott svédországi Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményét!
dec. 14
18:11
Női kézi Eb: eddig ez a legrosszabb helyezésünk (She)
Eddigi legrosszabb helyezését érte el a női kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságok történetében: a 12. helyen zárta a svédországi tornát. A korábbi legrosszabb szereplés 1996-ban és 2010-ben egyaránt a 10. hely volt – mindkettőt dobogós helyezés követte két évvel később.
dec. 14
18:15
A futballtudás megosztását itthon a féltékenység gátolja - videó (Agroinform)
Állandó szakértőnk, Ferenczi Attila mondta el a gondolatait a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A "Gondolkozz másképp, avagy sikeres döntések a labdarúgásban" címmel megtartott konferencián Nyilasi, Sisa, Urbányi és Wágner is előadást tartott.
dec. 14
18:27
Női kézi Eb: Büszke vagyok a lányokra! – Rasmussen (She)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya az oroszok elleni, számunkra a svédországi Európa-bajnokság végét jelentő mérkőzés (26–26) után elmondta, büszke a lányokra, ugyanakkor látja a hiányosságokat, így kemény munkára van szükség a folytatásban.
dec. 14
18:45
Videó: hasonlít a neve Harry Potterére, ez lett a gólöröme (She)
Ne ijedjen meg, ha még sosem hallott William Pottkerről. A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ponte Preta támadója egyelőre nem tudta a teljesítményével felhívni magára a figyelmet. Bezzeg a gólörömével! A „Harrynek” is becézett futballista a legutóbbi találatát úgy ünnepelte, hogy előhúzta a varázspálcáját a nadrágjából. De tényleg.
dec. 14
18:47
Női kézi Eb: A csapat mindent megtett, nagyon akartunk – Görbicz (She)
Görbicz Anita, a magyar női kézilabda-válogatott játékosa értékelte az M4 Sportnak az oroszok elleni meccset a svédországi Eb-n.
dec. 14
18:51
Darts-vb: Mindenki van Gerwen ellen - legyőzhetetlen? (Agroinform)
A világelső holland zseni második alkalommal készül felülni a dartsvilág trónjára. Esélylatolgatás.
dec. 14
19:00
Síugrás: először lesz három Prevc a vk-mezőnyben (She)
A szlovén Prevc testvérek közül első alkalommal Peter, Domen és Cene is rajthoz áll a síugró világkupa-sorozatban, amelynek hétvégi állomását a svájci Engelbergben rendezik.
dec. 14
19:15
Videó: magyarok sehol, mégis zseniális a névsor, főleg így! (She)
Sokan feldolgozták már a Bohemian Rhapsodyt, minden idők egyik legnagyszerűbb rockslágerét, úgy viszont még senki, ahogyan a The Exploding Heads nevű brit humorista duó tette.
dec. 14
19:27
Klubvilágbajnokság: Rekordra tör a Real Madrid (Agroinform)
A Blancók történetük során ötödszörre nyerhetik meg a trófeát, amellyel beelőzhetik az AC Milant.
dec. 14
19:33
Női röpi Challenge-kupa: a továbbjutás küszöbén a Vasas (She)
A vendég Vasas négy játszmában legyőzte a koszovói KV Skenderaj csapatát a női röplabda Challenge-kupa főtábláján, az első forduló első mérkőzésén, így remek helyzetből készülhet a visszavágóra.
dec. 14
19:51
Torna: Magyar Zoltán maradt a honi szövetség elnöke (She)
Magyar Zoltán maradt a Magyar Tornaszövetség (MTSZ) elnöke. A szerdai tisztújító közgyűlésen az egyetlen jelöltként indult kétszeres olimpiai bajnokot egyhangúlag, nyílt szavazással választották meg újabb négy évre.
dec. 14
19:53
Férfi kézi NB I: a Budakalász legyőzte a Csurgót is (She)
Továbbra is remekel a CYEB Budakalász, a K&H férfi kézilabdaliga újonca szerdán 24–21-re legyőzte hazai pályán a Csurgót.
dec. 14
19:55
Női kosárlabda Euroliga: ötödször kapott ki a Győr (She)
Hatodik mérkőzésén ötödik vereségét szenvedte el a Győr női kosárlabdacsapata az Euroliga A-csoportjában. Hazai pályán a francia Montpellier-től kapott ki hét ponttal.
dec. 14
20:09
Női kézi Eb: a románok nem bírták, Dánia az elődöntős (She)
A dán válogatott ki-ki mérkőzésen 21–17-re legyőzte a románokat a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában, ezzel bejutott az elődöntőbe. A másik csoportban a németek a svédek elleni sikerükkel életben tartották elődöntős álmaikat.
dec. 14
20:27
Férfi kosár NB I: a Falco hozta a kötelezőt a MAFC ellen (She)
A Falco nyerte meg a férfi kosárlabda NB I egyetlen szerdai mérkőzését. A szombathelyiek 15 ponttal múlták felül az utolsó előtti MAFC-ot.
dec. 14
20:45
SZAC: „Mert a nézését…” – Pisont vezényelt az U13-asok buliján (She)
Elmennének csak úgy a Szentlőrinci Atlétikai Club U13-as labdarúgócsapatának évbúcsúztató bulijára? És ha az összejövetelen Pisont István vezényletével éneklik a „Mert a nézését meg a járását” című slágert?
dec. 14
20:47
Chelsea: Conte rá költené Oscar árának egy részét (She)
Antonio Conte már tudja, kire költené az 52 millió font ellenében Kínába szerződő Oscar árának egy részét: a Genoa uruguayi szélsőjét, Diego Laxaltot szemelte ki magának a Chelsea menedzsere.
dec. 14
21:21
FTC: megegyeztek a klubok, Ramírez távozik – sajtóhír (She)
Az orosz sportsajtóban felröppent hírek szerint a Ferencváros és az orosz FK Krasznodar megegyezett egymással Cristian Ramírez átigazolásáról.
dec. 14
21:57
Anglia: egy ország könnyezte meg a Sunderland bemelegítését (She)
Az angol futballtársadalom hetekkel ezelőtt összefogott azért, hogy a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő 5 éves Bradley Lowery utolsó hónapjai a lehető legszebbek legyenek. Több klub is megajándékozta a neuroblastoma rákbetegségben szenvedő kisfiút, aki szerda este kedvenc klubja, a Sunderland Chelsea elleni bajnokija előtt részt vehetett kedvencei bemelegítésén.
dec. 14
22:15
Legia: megvan az első számú kiszemelt Nikolics pótlására (She)
Lengyel sajtóértesülések szerint a Viktoria Plzen szlovák válogatott támadóját, Michal Durist szemelte ki Nikolics Nemanja pótlására a Legia Warszawa labdarúgócsapata.
dec. 14
22:33
Ökölvívás: Rácz Félix üzent, a szövetség kikérte magának (She)
Rácz Félix promóter szerint Csötönyi Sándor lemondhatna a Magyar Ökölvívó-szövetség vezetői tisztségéről, az elnök és a szövetség azonban úgy véli, jobb, ha a menedzser csendben marad.
dec. 14
22:35
Női kézi Eb: a franciák jutottak utolsóként elődöntőbe (She)
A franciák 28–21-re legyőzték Szerbiát a Svédországban zajló női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában, így velük lett teljes az elődöntő mezőnye. A norvégokkal játszanak a döntőbe jutásért, akik a számukra tét nélküli mérkőzésen 11 góllal verték meg a cseheket.
dec. 14
22:51
Férfi kosár Ek: a Körmend sem bírt a Sopron legyőzőjével (She)
A Körmend tíz ponttal kikapott a francia Nanterre vendégeként szerdán a férfi kosárlabda Európa-kupa második csoportkörének első fordulójában.
dec. 14
23:09
PL: a Chelsea előnye hat pont; Ibra nyerte meg a meccset az MU-nak (She)
A Premier League 16. fordulójának szerdai játéknapján a Manchester United Zlatan Ibrahimovic 88. percben szerzett góljával 2–1-es győzelmet aratott a Crystal Palace otthonában, míg városi riválisa, a Manchester City hazai pályán hozta a kötelezőt a Watford ellen. A Liverpool simán nyert a Middlesbrough vendégeként, a Chelsea Cesc Fabregas találatával győzte le a Sunderlandet, és növelte…
dec. 14
23:27
Argentína: Messi jövő nyáron hazatér, és elkötelezi magát (She)
Argentin sajtóhírek szerint Lionel Messi jövő nyáron összeházasodik két gyermeke anyjával, Antonella Roccuzzóval.
dec. 14
23:45
NS: Kassainak volt videója; Gyárfás új határideje – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

Keresés