2016. december 24. szombat

dec. 24
0:42
Férfi kosár: Hangáék egy ponttal kikaptak a Panától (She)
Hanga Ádám együttese, a Baskonia Vitoria Gasteiz 69–68-as vereséget szenvedett a Panathinaikosztól a férfi kosárlabda Euroliga 14. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
dec. 24
7:30
NBA: Westbrookéhoz hasonló teljesítményt 230 meccse nem engedett a Celtics (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) pénteki játéknapján az Oklahoma City Thunder 117–112-re nyert a Boston Celtics vendégeként. A Thunderben Russell Westbrook megszerezte idénybeli 14. tripla dupláját (45 pont, 11 lepattanó, 11 assziszt) – ezzel megszakadt a Celtics 230 meccse tartó szériája, amely során egyetlen rivális kosaras sem ért el tripla duplát.
dec. 24
7:48
NHL: a Blue Jackets sorozatban tizenkettedszer nyert (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) pénteki játéknapján a Columbus Blue Jackets hazai jégen 2–1-re legyőzte a Montreal Canadienst, ezzel egymás után tizenkettedik mérkőzését nyerte meg. A New York Rangers vendégeként 7–4-re győző Minnesota Wild győzelmi szériája immár tíz meccsből áll.
dec. 24
8:06
Darts-vb: Kiütéses verést mért Whitlockra a Pusztító (Agroinform)
De Joe Cullen és Andrew Gilding is simán kapott ki, míg Michael Smith és Benito van de Pas vért izzadt a továbbjutásért.
dec. 24
8:24
NB I: Tomiszlav Szivics is lehet Pintér Attila utódja (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Tomiszlav Szivics, a szerb U21-es labdarúgó-válogatott trénere is szerepel az NB I-ben ötödik helyen álló Mezőkövesd edzőjelöltjei között.
dec. 24
9:15
Sportfogadás: Skót és török meccsekkel nyernénk karácsonykor (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
dec. 24
9:33
Vízilabda: a két szerb parádés megoldásokkal búcsúzott el (She)
A Szolnokot erősítő Zsivko Gocics és az OSC-ben légióskodó Szlobodan Nikics a világválogatott elleni gálamérkőzésen köszönt el a szerb férfi vízilabda-válogatottól.
dec. 24
9:51
Bilbao: daganatot találtak a fiatal védő heréjében, műteni kell (She)
Műtét vár Yeray Álvarezre, a spanyol élvonalbeli Athletic Bilbao 21 esztendős labdarúgójára, akinek heréjében daganatot találtak.
dec. 24
10:09
Légiósok: „Futács értéke a nyáron sokkal magasabb lesz” (She)
Mário Branco, a horvát Hajduk Split labdarúgócsapatának sportigazgatója egy interjúban beszélt Futács Márkó lehetséges távozásáról.
dec. 24
10:27
Union Berlin: megható karácsonyi ünnep a tragédia árnyékában – videó (She)
Tavaly rekordlétszámot hozott a német második ligában szereplő Union Berlin labdarúgócsapatának tradicionális karácsonyi ünnepe: 28 500 szurkoló énekelt együtt gyertyafénynél a Stadion An der Alten Förstereiben. A rendre megkapó és lélegzetelállító látvány és a hangulat a várost ért tragédia árnyékában idén még meghatóbb.
dec. 24
10:45
PL: öngyilkos akart lenni az Arsenal korábbi hátvédje (She)
Megrázó vallomást tett Emmanuel Eboué, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sunderland korábbi játékosa. Az Arsenalban is futballozó elefántcsontparti hátvéd a Telegraphnak adott interjút.
dec. 24
10:47
Férfi kézi-vb: megvan az első csoportellenfelünk szűkített kerete (She)
A férfi kézilabda-világbajnokságra készülő német válogatott szövetségi kapitánya, Dagur Sigurdsson 18 fősre szűkítette keretét.
dec. 24
11:03
Válogatott: Storck videoüzenetben mondott köszönetet a szurkolóknak (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rövid videoüzenetben köszönte meg a szurkolók egész éves támogatását. A szakember elmondta, rendkívül nehéz lesz a nemzeti tizenegy számára a 2017-es esztendő, ám a rajongók segítségével bármi lehetséges.
dec. 24
11:36
Australian Open: Del Potro nem indul Melbourne-ben (She)
Nem megfelelő fizikai állapota miatt Juan Martín del Potro kihagyja az aucklandi tenisztornát és az utána következő Australian Opent is.
dec. 24
12:12
PSG: egyértelmű jel, mi lesz a válogatott támadó sorsa – kép (She)
Napvilágot látott egy kép, amely elég egyértelművé teszi, mi lesz Julian Draxlernek, a Bundesligában szereplő Wolfsburg német válogatott támadójának a sorsa.
dec. 24
12:14
Serie A: Higuaín a vacsoráért küzd, Galliani stoppol, Icardi csábít – szenzációs paródia (She)
Karácsony Dohában címmel szenzációs videóval jelentkezett a futballparódiáiról híres olasz gliautogol.it. A Dohában pénteken megrendezett Juventus–Milan Szuperkupa-meccs apropóján született alkotásban megjelennek az olasz futball ikonikus alakjai, futballisták, edzők, sportvezetők. Láthatjuk stoppolni a Milan ügyvezetőjét, Adriano Gallianit, és a súlyával sokat cikizett Juve-csatárt, Gonzalo…
dec. 24
12:16
PL: Allardyce hisz benne, hogy új csapatának is segíteni tud (She)
Sam Allardyce menedzser hisz benne, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Crystal Palace csapatának is képes lesz segíteni a bennmaradásért zajló harcban.
dec. 24
12:30
Bundesliga: a német válogatott támadó a PSG-ben folytatja (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Paris Saint-Germainben folytatja pályafutását Julian Draxler.
dec. 24
12:30
NFL: Karácsonyi amerikaifoci kombi - első felvonás (Agroinform)
Szombaton Green Bay-Minnesota, Oakland-Indianapolis és Houston-Cincinnati rangadókat kínálunk az ünnepi fogások mellé.
dec. 24
12:32
Autósport: Michael Schumacher fia a Formula–3-ban folytatja (She)
A hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher fia, a 17 éves Mick jövőre a Formula–3-ban folytatja versenyzői pályafutását.
dec. 24
12:48
Barca: megvan, ki lesz az első nyári igazolás – sajtóhír (She)
Spanyol lapértesülés szerint Joao Cancelo, a Valencia portugál labdarúgója a nyáron a Barcelonához szerződik.
dec. 24
12:48
Káprázatos kiszálló a világbajnoktól (Agroinform)
Péntek este a címvédő Gary Anderson 4-0-re tudta le a Gilding elleni mérkőzését. A Repülő skót az utolsó szettben hintett egy olyan 132-es kiszállót, amelyre nehéz szavakat találni.
dec. 24
13:06
Videó: Donnarumma így reagált az év leghosszabb becsúszására (She)
Gianluigi Donnarumma, a Milan labdarúgócsapatának 17 éves kapusa akkor sem jön zavarba, ha méterekről csúsznak rá, mint tette azt a juventusos Stefano Sturaro a pénteki Olasz Szuperkupa-mérkőzésen.
dec. 24
13:42
Arsenal: dallal „kedveskedtek” a Tottenhamnek – videó (She)
Arsenal-szurkolók egy csoportja olyan figyelmes volt így az ünnepek előtt, hogy külön dalocskát írt az ősi rivális Tottenham híveinek.
dec. 24
14:00
MU: Rooneyt hihetetlen fizetéssel csábítják Kínába – sajtóhír (She)
Mivel Wayne Rooney teljesítménye továbbra is elmarad attól, ami tőle elvárható lenne – ebben a szezonban 14 bajnokin még csak egy gólt szerzett –, egyre több pletyka, találgatás jelenik meg a Manchester United csatárának jövőjéről. A legfrissebb hír arról szól, hogy a nyáron csúcsgázsiért Kínába szerződhet...
dec. 24
14:02
Vizes vb: jól haladnak a budapesti aréna munkálatai (She)
A 2017-es magyarországi vizes világbajnokság honlapjának tudósítása szerint az esemény legfontosabb helyszínén, a budapesti Dagály Úszóarénában továbbra is remek ütemben haladnak a munkálatok.
dec. 24
14:04
Real Madrid: sok az érdeklődő a csatár iránt, kölcsönadhatják (She)
Spanyol lapértesülés szerint Mariano Díaz, a Real Madrid dominikai támadója a télen kölcsönbe távozhat.
dec. 24
14:36
Uszonyos úszás: Senánszky Petra világcsúcsra tör (She)
Az uszonyos úszó Senánszky Petra világcsúccsal szeretné megnyerni a világjátékokat, a nem olimpiai sportágak legnagyobb multisporteseményét, amelyet 2017-ben Wroclawban rendeznek meg.
dec. 24
14:36
Vélemény: A gólyák miatt van minden (Agroinform)
A magyar fociban vannak olyan erők, amelyek nem engedik a felemelkedést. Pedig az MLSZ mindent megtesz!
dec. 24
14:54
MU: „Megállapodtunk Kroosszal, úgy volt, aláír” (She)
David Moyes, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United korábbi menedzsere 2014-ben viharos körülmények között távozott a „vörös ördögöktől”. A tréner úgy véli, az MU már nem a régi, új útra lépett, és szakított hagyományaival.
dec. 24
15:12
Kép: Hosszú Katinka nem pihen, karácsonykor is edz (She)
Háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk, Hosszú Katinka számára a karácsony sem lehet kifogás a pihenésre – Facebook-oldalára posztolt képéből kiderül, 24-én egy kis bokszedzéssel tartja magát fitten.
dec. 24
15:30
NB III: a nemrég kinevezett Urbán Flórián osztályt vált? (She)
Urbán Flórián a Nemzeti Sport információja szerint a Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykőrös labdarúgócsapatának vezetőedzője lesz.
dec. 24
16:06
Doppingbotrány: a 2010-es mintákat is újravizsgáltatják (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) újravizsgáltatja az orosz sportolóktól a 2010-es vancouveri téli olimpián levett doppingmintákat – írja az MTI.
dec. 24
16:06
Hathárom: Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván minden kedves olvasójának a Hathárom! (Agroinform)
Oldalunkon a karácsonyi szünet alatt is bőségesen lesz olvasnivaló!
dec. 24
16:42
Vendée Globe: Fa Nándor nem gondolta, hogy az ünnepekig ilyen messzire eljut (She)
Fa Nándor az induláskor nem gondolta, hogy az ünnepekig ilyen messzire eljut a Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen.
dec. 24
17:00
Karácsony: áldott, békés ünnepeket kívánunk minden NSO-olvasónak! (She)
dec. 24
22:51
NFL: karácsonyi csoda – győzött a Cleveland Browns! (She)
A 14 mérkőzésen át nyeretlen Cleveland Brownsnak karácsony előestéjéig kellett várnia arra, hogy megszerezze első győzelmét a 2016-os NFL-szezonban. A nyeretlen szezont a San Diego legyőzésével kerülte el a 0–16-os csúfságot, ami eddig csak a Detroitnak „sikerült”, még 2008-ban. Az Atlanta, a New York Giants és a Houston is bebiztosította rájátszásbeli szereplését.

Keresés