2016. december 12. hétfő

dec. 12
15:36
El: Paul Pogba a testvérével is összecsaphat a 16 közé jutásért (She)
Paul Pogba, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United rekordigazolása számára kimondottan kedvező volt az Európa-liga sorsolása, ugyanis a legjobb 16 közé jutásért megmérkőzhet testvérével, Florentin Pogbával, a Saint-Étienne labdarúgójával.
dec. 12
15:42
Máris leváltanák a PSG edzőjét? A tervezett utód személye is meglepő! (Agroinform)
A francia Le Parisien információi szerint elégedetlenek Párizsban Unai Emeryvel. A PSG nem csak a Bajnokok Ligája-csoportját nem tudta megnyerni, de a Ligue 1-ben és négypontos hátránya van a Nice-szel szemben. A spanyol mester egyébként korábban úgy nyilatkozott, még tanulniuk kell, hogyan tudnak Ibrahimovic nélkül futballozni. A lap arról is beszámolt, hogy állítólag Roberto Mancini követheti…
dec. 12
15:54
Férfi kosár: Hanga Ádámék dupláztak a hétvégén (She)
Hanga Ádám csapata, a Baskonia Vitoria Gasteiz az Euroligában és a spanyol kosárlabda-bajnokságban is nyert a hétvégén.
dec. 12
15:56
PSV: a magyar tehetséget a PL-ből és Portugáliából csábítják (She)
Három-négy Premier League-klub, valamint két portugál sztárcsapat is szívesen látná a soraiban Kun Bertalant, a PSV magyar tehetségét – mondta a futballista menedzsere, Soós Kálmán a fociclub.hu érdeklődésére.
dec. 12
16:00
Sportfogadás: Egyértelmű a Roma-Milan meccs!? (Agroinform)
A második a harmadikat fogadja a Serie A-ban, a fogadóknál viszont borítékolható, hogy ki nyeri a 16. kör zárómeccsét.
dec. 12
16:12
La Liga: Van der Vaart makacs volt, klubja „kárpótolta” (She)
Érdekes sztori jelent meg a jelenleg dán FC Midtjyllandban futballozó, de fél évvel ezelőtt még a spanyol élvonalbeli Betisnél szereplő Rafael van der Vaartról.
dec. 12
16:33
Bajnokok Ligája: Ilyen oddson mi kiejtenénk a Bayern Münchent! (Agroinform)
Egy biztos: nemigen éri meg a favoritokra fogadni a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőiben.
dec. 12
16:48
Labdarúgás: a Juve-játékosoké a legtöbb válogatott perc idén (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legújabb kutatásában arra kereste a választ, melyik csapatok játékosai szerepeltek a legtöbbet 2016-ban válogatott mezben.
dec. 12
16:50
MU: Ez nekem új, a Premier League teljesen más – Ibra (She)
Zlatan Ibrahimovic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United 35 éves sztárja már számos bajnoki címet begyűjtött négy ország hat különböző csapatával, mielőtt belekóstolt volna az angol futballba.
dec. 12
17:24
NB I: még a téli szünet előtt gyorsan a legjobb lett (She)
Az utolsó 2016-os InStat-álomcsapatunkba a Ferencvárostól kerültek be a legtöbben, a legjobb kapus pedig olyasvalaki lett, aki ettől a fordulótól eltekintve egy percet sem játszott a labdarúgó NB I mostani szezonjában.
dec. 12
17:26
Vb 2018: menesztették a finn szövetségi kapitányt (She)
Menesztették Hans Backét, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.
dec. 12
17:42
Magyar Kupa: elkészítették a nyolcaddöntő időbeosztását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elkészítette a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének pontos időbeosztását. A párharcok első mérkőzéseire 2017. február 11-én, szombaton 14 órától kerül sor, míg a visszavágókra március elsején, szerdán 14.30 órától – kivéve a DVTK–Cegléd találkozót, amelyet 18 órától rendeznek.
dec. 12
17:45
Légiósok: Új alternatívája lehet Szalainak, Nikolics ismét az élen - légiósok (Agroinform)
Nikolics és Futács duplázott, Dzsudzsák és Vida is betalált. Gulácsiék először kaptak ki. Ez történt légiósainkkal.
dec. 12
18:00
Kajak-kenu: Storcz Botond nem pályázik a kapitányi posztra (She)
A válogatottat nyolc évig irányító Storcz Botond nem nyújtott be pályázatot a Magyar Kajak-Kenu Szövetséghez (MKKSZ) a felnőtt válogatott szövetségi kapitányi posztjára.
dec. 12
18:02
Női kézi Eb: kikaptak a házigazdák, nem juthatnak a négy közé (She)
A női kézilabda Európa-bajnokság I. számú középdöntős csoportjának második fordulójában a spanyolok 20–20-as döntetlent játszottak a németekkel. A házigazda svédek kétgólos vereséget szenvedtek a franciáktól, míg a holland válogatott magabiztos sikert aratott Szerbia felett.
dec. 12
18:15
NB I: hat edzőmeccs a Honvéd felkészülési programjában (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd január 9-én orvosi vizsgálatokkal, majd egy délutáni edzéssel kezdi a téli felkészülést – olvasható a klub hivatalos honlapján, a honvedfc.hu-n.
dec. 12
18:36
Tippkirály: A hajrához érkezett a Tippkirály! (Agroinform)
Most igazán érdemes figyelemmel kísérni a legjobbak küzdelmeit, hiszen elérkeztünk a megmérettetés véghajrájához.
dec. 12
18:51
NB I: korán kezd a DVTK, néhány ellenfél már ismert (She)
A DVTK labdarúgócsapata már január 4-én megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra. A diósgyőriek a felkészülés első időszakában Miskolcon edzenek, majd a tervezett edzőtábort követően visszatérnek az edzőközpontjukba – olvasható a klub hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n.
dec. 12
18:54
Ez az év passza az NFL-ben, nincs kétségünk! (Agroinform)
dec. 12
19:27
Aranylabda: ma este kiderül, ki nyert – az eredményhirdetés élőben az NSO-n! (She)
Hétfő este kiderül, hogy melyik futballista kapja meg a legrangosabb egyéni elismerést, az év legjobbjának járó Aranylabdát! Vajon a legesélyesebbnek vélt Cristiano Ronaldo diadalmaskodik? Vagy meglepetés születik, és Lionel Messi, esetleg Antoine Griezmann végez az élen? Élő, szöveges tudósításunkból minden kiderül. Kövesse nyomon az eredményhirdetés óráit a Nemzeti Sport Online-on!
dec. 12
19:29
NB II: „Otthon is idegenben? A széthúzás tönkreteszi a szegedi futballt” (She)
A SZEOL SC elnökének és az egyesület szurkolóinak véleményét már láthatták az NSO Tv-ben a szegedi futballvalósággal kapcsolatban. A Szeged 2011 elleni NB II-es városi derbin Vitos György sporttörténész is elmondta őszinte véleményét kameránk előtt arról a faramuci helyzetről, hogy a város egyik csapata Gyulán játssza hazai meccseit, míg szurkolóiknak városukban a vendégszektorban kell(ene) helyet…
dec. 12
19:30
Darts-vb: Ezt várják a Sport TV szakkommentátorai a világbajnokságtól (Agroinform)
A csütörtökön elrajtoló PDC darts-vb felvezetőjének első részében a Sport TV két szakkommentátorát faggattuk.
dec. 12
19:45
Aranylabda: 11-en nem kaptak voksot, Ibra a 13., Pogba a 14. (She)
A France Football folyamatosan közli a 2016-os Aranylabda végső sorrendjét. A francia újság visszafelé haladva nevezi meg a futballistákatt. Egyelőre annyit tudni, hogy a végső listára kerülő játékosok közül 11-en nem kaptak szavazatot. Egy voksot kapott a végül hármas holtversenyben a 17. helyen végző Dimitri Payet, Luka Modric és Toni Kroos. Pierre-Emerick Aubameyang maradt ki épphogy a top…
dec. 12
20:03
Jégkorong Mol Liga: kilencgólos meccsen nyert a DVTK (She)
Az UTE hosszabbítás után nyert a román Dunarea Galati vendégeként, míg a címvédő DVTK kilencgólos meccsen nyert a Dunaújváros ellen a jégkorong MOL Liga hétfői játéknapján.
dec. 12
20:05
Aranylabda: az NSO olvasóinál CR, Messi, Griezmann a sorrend (She)
A Nemzeti Sport Online olvasói szerint az Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes Cristiano Ronaldónak kellene adni az Aranylabdát. A voksok alapján Lionel Messi lenne a második, Antoine Griezmann a harmadik.
dec. 12
20:18
Videó: így vette át Cristiano Ronaldo az Aranylabdát (She)
Mint arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo nyerte meg a France Football 2016-os Aranylabdáját. A Real Madrid portugál sztárja a királyiakkal Bajnokok Ligáját, a portugál válogatottal pedig Európa-bajnokságot nyert. Íme, a díj átvétele, amelyre a Real székházában került sor.
dec. 12
20:24
FIFA: 2016 Aranylabdása: Cristiano Ronaldo! (Agroinform)
A portugál válogatottal Eb-t, míg a Real Madriddal BL-t nyerő Cristiano Ronaldo lett a 2016-os esztendő legjobbja.
dec. 12
20:36
NB II: év végéig eldőlnek a fontos kérdések az újoncnál (She)
A Szolnok elleni hazai vereség után Fogarasi Zoltán helyett ideiglenes jelleggel a szakmai igazgató, Szénay Péter lett a labdarúgó NB II-ben újonc Cigánd edzője és ez a pozíciója jelenleg is megvan. Az, hogy pontosan hogyan folytatódik a szakmai munka a továbbiakban a klubnál, az év végi vezetőségi ülésen dől el.
dec. 12
20:38
Videó: ilyen volt CR éve! Parádés gólok, emlékezetes pillanatok (She)
Mint arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo nyerte meg a France Football 2016-os Aranylabdáját. A portugál sztár idén Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal és Európa-bajnoki címet a portugál válogatottal. Összeállításunkban a legemlékezetesebb pillanatait elevenítjük fel.
dec. 12
20:40
Aranylabda: CR és Messi előtt is volt futball – az eddigi győztesek listája (She)
Cristiano Ronaldo negyedszer nyerte meg az Aranylabdát. Összeállításunkban időrendi sorrendben megtekintheti az eddigi győzteseket.
dec. 12
20:42
Videó: ki nem találná, ki gratulált először CR-nek! (She)
Mint ismert, Cristiano Ronaldo negyedszer nyerte meg az Aranylabdát. A Real Madrid székházában tartott díjátadón ott volt a portugál futballsztár kisfia, Cristiano Ronaldo Junior is, aki azonnal gratulált édesapjának.
dec. 12
20:54
Aranylabda: a pengeélen remeklő CR-nek a Zidane-mikulás hozta a negyediket (She)
Mint azt sejteni lehetett, Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli Real Madrid portugál klasszisa nyerte 2016-ban az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát. Pedig nem indult jól a támadó idénye, vezetőedzőjével, Rafael Benítezzel ugyanis nehezen találta a közös hangot... Benítez távozásával (és Zinédine Zidane érkezésével) azonban minden megváltozott.
dec. 12
20:56
Női kézi Eb: Tét nélkül játszhatunk, még jól is elsülhet – Szikora (She)
Finoman szólva sem ígérkezik könnyűnek a középdöntő folytatása a magyar női kézilabda-válogatott számára a svédországi Európa-bajnokságon, mivel kedden a vb- és Eb-címvédő norvégokkal, szerdán pedig a friss olimpiai bajnok oroszokkal találkozunk. A román meccs előtt a kerethez csatlakozó Szikora Melinda azonban úgy véli, tét nélkül játszhatunk ezeken a meccseken, amiből akár még valami meglepetés…
dec. 12
21:12
Aranylabda: Ha Portugália nem nyer Eb-t, a Real BL-t, akkor… – CR (She)
A 2016-os Aranylabda győztese, Cristiano Ronaldo soha nem gondolta volna, hogy képes lesz négyszer is megnyerni a díjat.
dec. 12
21:14
Serie A: zsinórban másodszor is nyert a Fiorentina, az idényben először (She)
A kissé tartalékos Fiorentina két góllal küldte haza a borzasztóan tartalékos, de a szépítésig így is eljutó Sassuolót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 16. fordulójában.
dec. 12
21:48
NB II: többen is szerződtetnék a csákvári támadót (She)
A nyáron tért vissza a ZTE-től a Csákvár másodosztályú labdarúgócsapatához Horváth Roland, de a támadó csak öt bajnoki mérkőzésen lépett pályára kezdőként a szezonban, ennek ellenére több együttes is szívesen szerződtetné.
dec. 12
21:50
Videó: „De nekünk erre nincs pénzünk” – az ajándéktól sírva fakadt (She)
A Rose Bowl az amerikai egyetemi futballbajnokság legrégebbi és egyik legrangosabb eseménye. A január elsején rendezett meccsre nem könnyű bekerülni, hiszen a jegyeket szinte azonnal elkapkodják, ráadásul annak, aki ott akar lenni ezen a különleges találkozón, mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia: a legjobb helyre szóló jegyek átszámítva akár másfél millió forintba is kerülhetnek.
dec. 12
22:24
Kép: Hosszú Katinka „kiültette napozni” a vb-érmeit (She)
Hosszú Katinka hét arany- és két ezüstéremmel zárta a windsori rövid pályás úszó-világbajnokságot. A háromszoros olimpiai bajnok Facebook-oldalán most mutatta meg legújabb szerzeményeit.
dec. 12
22:26
Férfi vízilabda: itt a tizenhárom kapitányjelölt – a teljes lista (She)
A pénteki déli határidőig tizenhárom szakember nyújtotta be a pályázatát a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi tisztére, s noha több név már korábban is köztudott volt, az összeset most olvashatják először.
dec. 12
22:28
Aranylabda: CR több pontot kapott, mint Messi, Griezmann, Suárez, Neymar és Bale együtt (She)
A France Football hétfő este nyilvánosságra hozta, hogy 2016-ban a Real Madrid portugál válogatott klasszisa, Cristiano Ronaldo kapta meg a legrangosabb egyéni elismerést, az év legjobb játékosának járó Aranylabdát. Nem sokkal később az is kiderült, hogy a 31 esztendős kiválóság óriási fölénnyel, 429 pont előnnyel végzett az élen. CR több pontot gyűjtött, mint Lionel Messi, Antoine Griezmann,…
dec. 12
23:00
La Liga: a Villarreal három góllal küldte haza az Atlético Madridot (She)
Az Atlético Madrid némi meglepetésre sima, háromgólos vereséget szenvedett az őt a tabellán ezzel a sikerrel meg is előző Villarreal otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a La Liga 15. fordulójának záró mérkőzésén.
dec. 12
23:02
NFL: egy hete hosszabbítottak vele, most kirúgták Fishert (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Los Angeles Rams menesztette vezetőedzőjét, Jeff Fishert, alig egy héttel azt követően, hogy meghosszabbította szerződését.
dec. 12
23:15
Serie A: egy gól elég volt a Romának a harmatos Milan ellen (She)
Radja Nainggolan góljával nyert odahaza az AS Roma a büntetőt hibázó AC Milan ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 16. fordulójának záró mérkőzésén.
dec. 12
23:33
NS: Gyurta véleménye az úszóbotrányról; A legpechesebb csapat – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
dec. 12
23:51
Aranylabda: Miért szavaztam Cristiano Ronaldóra? – munkatársunk indokai (She)
Magyarországról ezúttal is a Nemzeti Sport munkatársa, Csillag Péter szavazott az Aranylabda idei győztesére. Kollégánk Cristiano Ronaldót látta a legjobbnak a mögöttünk hagyott évben, és alább azt is elárulja, miért.

Keresés