2016. december 16. péntek

dec. 16
16:33
Kézilabda: Itt a vb-keretünk, egy oszlopos ember kimaradt (Agroinform)
Xavi Sabaté kihirdette 28 fős keretét, amellyel válogatottunk megkezdi a felkészülését a januári világbajnokságra.
dec. 16
16:42
MTE: elkészült a sportcsarnok Mosonmagyaróváron (She)
Elkészült az ötezer négyzetméter összterületű, több mint ezer férőhelyes városi sportcsarnok Mosonmagyaróváron. A másfél évig tartó beruházás mintegy kétmilliárd forintba került – tájékoztatta Drescher Ottó, az építtető MTE 1904 sportegyesület elnöke az MTI-t.
dec. 16
17:00
Öttusa: „Ez egy család, összefogásra van szükség” – évet zárt a sportág (She)
Elbúcsúztatta a 2016-os esztendőt a magyar öttusasport. A karácsonyi gálán Vörös Zsuzsanna általános alelnök összefogásra szólította fel az öttusa családot. Ezután átadta Balczó Andrásnak a Hírességek Csarnokának plakettjét, majd a sportág legjobbjait díjazta a szövetség. Az NSO Tv stábja is ott járt az eseményen, ahol Bretz Gyula elnök évet értékelt, míg Martinek János főtitkár már a következő…
dec. 16
17:15
Man. City: ettől féltek, Gündogan szezonjának vége (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester City hivatalos honlapján adta hírül, hogy Ilkay Gündogan elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a Watford elleni bajnoki mérkőzésen, ezért hónapokra kidőlt a sorból.
dec. 16
17:33
Tragédia: átnevezték a hegyet, melyre a Chape gépe lezuhant (She)
Kolumbiában különleges ötlettel álltak elő, átnevezik a hegyet, melyre a Chapecoense labdarúgócsapatát is szállító repülő lezuhant néhány hete.
dec. 16
17:35
NB II: járt a Chelsea-nél, háromszoros angol bajnok szerződtetheti (She)
A Nemzeti Sport Online angliai forrásból úgy értesült, hogy az októberben a Chelsea-vel is edző, az NB II-es ZTE U17-es válogatott védője, Csóka Dániel januárban az ugyancsak szigetországi Wolverhamptonhoz utazhat ismerkedésre, és jó eséllyel szerződést is kaphat a klubtól.
dec. 16
17:45
Átigazolás: Gigantikus ajánlatot kapott Lionel Messi (Agroinform)
A Sky Sports értesülései szerint a Barcelona szupersztárját évi 100 millió eurós fizetéssel próbálnák Kínába csábítani.
dec. 16
18:27
Négy nemzet bajnoksága: Tóth Ivett áll az élen (She)
A pénteki rövid programokat követően Tóth Ivett áll az élen a nők mezőnyében a mûkorcsolyázók négy nemzet bajnokságán, a lengyelországi Katowicében.
dec. 16
19:15
Bulvár: Élete szerződését írta alá a Leicester City sztárja "új csapatánál" (Agroinform)
Wes Morgan, a Leicester City csapatkapitánya egy igazán impozáns csapattal írt alá alkoholban gazdag szerződést.
dec. 16
19:54
Férfi kézi NB I: a Szeged elveszítette a hibátlan mérlegét (She)
A K&H férfi kézilabdaliga pénteki játéknapján a Mol-Pick Szeged izgalmas mérkőzésen 18–18-as döntetlent játszott a Tatabánya otthonában, ezzel elveszítette a hibátlan mérlegét.
dec. 16
20:12
Légiósok: nagy pechje volt a visszatérő Guzmicsnak – videó (She)
Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin) és Guzmics Richárd (Wisla Kraków) egyaránt vereségnek volt részese a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 20. fordulójának pénteki játéknapján – Guzmicsnak ráadásul balszerencséje is volt a Ruch elleni meccset eldöntő gólnál.
dec. 16
20:48
Férfi röpi NB I: a juniorválogatott ellen nyert a Kecskemét (She)
A magyar juniorválogatott 3:1-re kikapott a vendég Kecskeméttől a férfi röplabda NB I pénteki mérkőzésén.
dec. 16
20:50
Bundesliga 2.: Megyeri nem védett, fontosabb feladata volt (She)
Megszületett Megyeri Balázs és párja kislánya, a magyar válogatott kapus ezért nem került be a Greuther Fürth keretébe a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) pénteki játéknapján – írja a Kicker.
dec. 16
20:52
Női röpi NB I: győzött a címvédő Kaposváron (She)
A címvédő Békéscsaba négy szettben győzött a Kaposvár vendégeként a női röplabda NB I pénteki mérkőzésén.
dec. 16
21:21
MOB: Borkai félti a szervezet függetlenségét és az olimpia pályázatunkat (She)
Deutsch Tamás lemondó nyilatkozata után természetesen megkerestük Borkai Zsolt MOB-elnököt is, aki a Nemzeti Sportnak reagált az alelnök szavaira.
dec. 16
21:39
EBEL: a Fehérvár egy pontot a listavezetőtől is szerzett (She)
A Fehérvár AV 19 hazai jégen 3–2-re kikapott a Vienna Capitalstól az osztrák profi élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) pénteki játéknapján, de azzal, hogy hosszabbításra késztette az éllovast, szerzett egy pontot.
dec. 16
22:33
Bundesliga: emberhátrányban mentett pontot a Dortmund (She)
A Dortmund az első félidő hajrájában emberhátrányba került, de a fordulás után egyenlíteni tudott, és 2–2-es döntetlent harcolt ki a Hoffenheim vendégeként a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 15. fordulójának péntek esti mérkőzésén. Szalai Ádám nem lépett pályára a veretlenségét továbbra is őrző hazai csapatban.
dec. 16
23:09
Futsal NB I: szoros volt a Fradi–ETO, nyert a Berettyó (She)
A férfi futsal NB I 12. fordulójában a listavezető Rába ETO idegenben 3–2-re legyőzte a Ferencvárost. A forduló rangadóján a Berettyóújfalu 6–3-ra nyert a Veszprém ellen, s feljött a második helyre.
dec. 16
23:11
La Liga: továbbra is nagyon szépen teljesít az újonc (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójának nyitó mérkőzésén az Alavés hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Betist. A győztes gólt a házigazdák legeredményesebb játékosa, a szezonban már öt találatnál járó Deyverson szerezte. Az újonccsapat négy meccs óta veretlen, ebben az időszakban nyolc pontot gyűjtött.
dec. 16
23:45
Női asztalitenisz BL: 3. lett csoportjában a Postás SE (She)
A Postás SE negyedik mérkőzését is elvesztette a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában, s ezzel csoportharmadikként átkerül az ETTU Kupa negyeddöntőjébe.

Keresés