2016. december 17. szombat

dec. 17
19:15
Darts-vb: Hirtelen halál okozta a kiemelt skót vesztét (Agroinform)
A 2017-es PDC darts-vb szombati játéknapjának délutáni etapjában egy helyen borult a papírforma.
dec. 17
19:24
Férfi vízi MK: nincs meglepetés – a Szolnok a döntős (She)
Nem történt meglepetés a férfi vízilabda Magyar Kupa második elődöntőjében. A Szolnok könnyedén legyőzte a Honvédot, s holnap döntőzhet az Eger ellen.
dec. 17
19:26
Darts-vb: megszületett a torna eddigi legnagyobb meglepetése! (She)
Szombat este megszületett a londoni dartsvilágbajnokság eddigi legnagyobb meglepetése: a BDO szervezet 2014-es világbajnoka, Stephen Bunting hét meccsnyíl elrontása után 3:2-re kikapott honfitársától, az angol Darren Webstertől az első fordulóban. A világelső Michael van Gerwen csak egy játékot veszített első mérkőzésén.
dec. 17
19:42
Sílövészet: két francia győzelem, az egyik meglepetés (She)
Martin Fourcade végzett az első helyen a férfiak sílövő-világkupaversenyén az üldözéses szakágban Nové Mestóban (Újhely).
dec. 17
19:44
Ligue 1: Cavani gólja sem segített, mélyül a PSG válsága (She)
Továbbra sem megy a Paris Saint-Germainnek: Unai Emery csapata 2–1-re kikapott a Guingamp vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 18. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 17
19:46
Női kosár NB I: ilyen sok pontot eddig csak háromszor dobtak (She)
Az Atomerőmű KSC Szekszárd idegenben 36 ponttal, 96–60-ra legyőzte a BEAC Újbudát a női kosárlabda NB I 11. fordulójának szombati játéknapján. Az MTK-Budapest és a PINKK-Pécsi 424 összecsapásán a fővárosiak nyeretlenségi sorozata szakadt meg.
dec. 17
20:00
Férfi röplabda NB I: kétszer veszített a juniorválogatott (She)
A juniorválogatott a Kazincbarcika és a Szolnok csapatától is 3:0-ra kikapott a férfi röplabda-bajnokság alapszakaszának szombati játéknapján, Izsákon.
dec. 17
20:02
Jégkorong: juniorválogatottunk világbajnok a divízió I/B-ben! (She)
A házigazda magyar junior (U20-as) jégkorong-válogatott szombaton 4–3-ra legyőzte Szlovéniát, és megnyerte a korosztályos divízió I/B világbajnokságot, azaz feljutott az A-csoportba.
dec. 17
20:04
Jégkorong Mol Liga: megint nyertek idegenben a belgrádiak (She)
A jégkorong Mol Liga szombati játéknapján a Fehérvári Titánok hazai pályán hosszabbítás után 2–1-re kikaptak a tegnap Miskolcon is diadalmaskodó HK Beogradtól.
dec. 17
20:15
Serie A: a Milan megint nem tudott betalálni az Atalantának (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 17. fordulójában a Milan hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett az Atalantával.
dec. 17
20:17
Férfi kézilabda NB I: az Eger és a Csurgó is nyolccal nyert (She)
Az otthon játszó csapat sikerét hozta a férfi kézilabda NB I szombati játéknapjának mindkét mérkőzése: az Eger a sereghajtó Mezőkövesdet, a Csurgó pedig az Orosházát verte meg egyformán nyolc góllal.
dec. 17
20:27
Nemzetközi foci: Gulácsiék esélyt sem adtak Dárdaiéknak (Agroinform)
A Lipcse könnyedén győzte le a Herthát, hihetetlen hajrával mentett pontot a Leicester - topliga összefoglaló.
dec. 17
20:33
Kajak-kenu: a nemzetközi szövetségnél folytatja Storcz (She)
Storcz Botondot beválasztották a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) sprintbizottságába.
dec. 17
20:35
PL: Ibra duplájával nyert az MU, közben elkészült az évad fotója! (She)
A Manchester United Zlatan Ibrahimovic fejes góljával 2–0-ra legyőzte a West Bromwich Albiont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában. Ráadásul ez a meccs szolgáltatta a szezon egyik legjobb fotóját is.
dec. 17
21:27
Videó: Marozsánék bombagóllal veszítették el az ősz rangadóját (She)
A francia női élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szombaton rendezték az ősz rangadóját: a kilenc forduló után egyaránt hibátlan Paris Saint-Germain és Marozsán Dzsenifer csapata, az Olympique Lyon mérkőzött meg egymással. A meccs a párizsiak 1–0-s sikerét hozta, akik ezzel hárompontos előnyre tettek szert legfőbb vetélytársukkal szemben.
dec. 17
21:45
Videó: váratlan fordulatot vett a mérlegelés a vetkőzés után (She)
Paige VanZant és Michelle Waterson mérlegelése valószínűleg úgy vonul be a UFC történetébe, mint a ketrecharcosok egyik legfurcsább eseménye. Ugyanis miután VanZant meztelenre vetkőzött, hogy megfelelő legyen a súlya a nagy meccsre, kitört egy táncpárbaj, minden előzmény nélkül.
dec. 17
22:36
Videó: saját kapusa vonszolta el a bírótól az ideges Ranierit (She)
Sokak szerint nem volt jogos Jamie Vardy kiállítása a 2–2-re végződő Stoke City–Leicester City találkozón az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában. Így gondolta ezt Claudio Ranieri, a vendégek menedzsere is, akit kapusának, Kasper Schmeichelnek kellett lefognia, hogy ne menjen neki a játékvezetőnek a lefújás után.
dec. 17
22:54
Serie A: Higuaín döntött a Juventus javára a Roma ellen (She)
Gonzalo Higuaín találatával a Juventus nyerte meg az AS Roma elleni szuperrangadót a Serie A 17. fordulójában. A címvédő Juventus előnye ezzel legfőbb üldözője előtt már hét pont.
dec. 17
22:56
Légiósok: négy és fél hónap után újra játszott honfitársunk (She)
Több mint négy és fél hónap után újra bajnoki mérkőzést játszott a magyar labdarúgó, Litauszki Róbert Lengyelországban – csapata, a Cracovia 1–1-es döntetlent játszott Kádár Tamás klubjával, a Lech Poznannal az Ekstraklasa szombati játéknapján, amelyen az első és a második helyezett is vereséget szenvedett.
dec. 17
23:12
Úszás: Hosszú Katinka négy arannyal távozott Lausanne-ból (She)
Négy számban állt rajthoz, és mind a négyben győzött Hosszú Katinka a Lausanne-ban zajló, 40 ezer svájci frank (11.6 millió forint) összdíjazású nemzetközi úszóverseny első versenynapján. A szombati döntők közül egyet-egyet megnyert Verrasztó Dávid, Bernek Péter, Sebestyén Dalma és Jakabos Zsuzsanna is.
dec. 17
23:14
La Liga: 11 perc alatt négy sevillai gól, megelőzték a Barcát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a Sevilla hazai pályán 4–1-re megverte tartományi riválisát, a Málagát, ezzel megelőzte a vasárnap pályára lépő Barcelonát, és feljött a tabella második helyére.
dec. 17
23:48
Fogathajtó-vk: Dobrovitz József harmadik lett Londonban (She)
Dobrovitz József a harmadik helyen végzett a fogathajtó fedeles világkupa-sorozat londoni versenyén.
dec. 17
23:50
NS: Nikolics közelít Chicago felé; Szabó Tünde sportminiszter lesz? – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Keresés