2016. december 18. vasárnap

dec. 18
17:15
Átigazolás: Messit a pénz, Fábregast Itália csábíthatja el (Agroinform)
Állandó rovatunkban összeszedjük a heti legérdekesebb pletykákat a topfutball világából.
dec. 18
17:17
Eredivisie: a stadion tetejéről érkezett meg a meccslabda (She)
Rendhagyó jelenet az Ajax–PSV holland bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt: a meccsen használt labda az égből érkezett meg…
dec. 18
17:19
Női kézi Eb: a franciák szerezték meg a bronzérmet (She)
Franciaországé lett a bronzérem a Svédországban zajló női kézilabda Európa-bajnokságon, miután a helyosztón 25–22-re legyőzte Dániát. A franciák a remek első félidő után alaposan visszaestek a folytatásban, de a dánok hétgólos hátrányból felállva csak mínusz egyig tudtak felzárkózni.
dec. 18
17:33
Videó: Douglas Costa irgalmatlanul nagy gólt vágott a Bayernben (She)
Douglas Costa lőtte az első gólt a Darmstadt–Bayern München német bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Nem csak Arjen Robbennek van nagyszerű bal lába a bajoroknál…
dec. 18
17:35
Légiósok: Komanék majd három hónap után ismét nyertek (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a kiesés elől menekülő Adanaspor a 95. percben szerzett góllal 2–1-re győzött a Kayserispor ellen – így megszakadt kilenc mérkőzésből álló, szeptember 26. óta íródó nyeretlenségi szériája. Koman Vladimir végig a pályán volt. A lengyel első osztályban Mervó Bence a 67. percben csereként állt be a Slask Wroclawba, amely otthon 2–0-ra kikapott az Arka…
dec. 18
17:37
Bundesliga: ismét az élen a Bayern, jöhet a csúcsmeccs a lipcseiekkel! (She)
Visszavette a vezetést a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Bayern München, mely a Darmstadtban aratott 1–0-s győzelemmel lépett ismét a tabella élére. Kleinheisler László, a Darmstadt magyar válogatott középpályása nem kapott lehetőséget a találkozón. A rekordbajnok az őszi szezon utolsó fordulójában, szerdán Münchenben fogadja az azonos pontszámmal álló RB Leipziget az idény…
dec. 18
18:09
Női kézi Eb: Hollandia–Norvégia – a döntő élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Európa-bajnokság döntőjében a címvédő Norvégia Hollandiával találkozik. Kövesse a svédországi kontinenstorna fináléját élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 18
18:11
Ligue 1: szökik a Nice, Balotelli duplázott Langék ellen (She)
Ideiglenesen négypontos előnyre tett szert a francia Ligue 1 élén a Nice labdarúgócsapata, amely Mario Balotelli duplájával győzte le 2–1-re a Lang Ádámot 82 percig bevető Dijont.
dec. 18
18:13
PL: szép gesztus a Manchester City játékosaitól – fotók (She)
Az angol Manchester City labdarúgói a súlyos sérülést szenvedő Ilkay Gündogan nevével és számával ellátott mezben vonultak be a pályára az Arsenal elleni rangadón.
dec. 18
18:15
Síugró-vk: Domen Prevc dominált Engelbergben (She)
A svájci Engelbergben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyt az összetettben is vezető szlovén Domen Prevc nyerte a lengyel Kamil Stoch és az osztrák Stefan Kraft előtt.
dec. 18
18:27
Darts-vb: a „Kígyó” megmutatta – nem mindig kell a tömeg! (She)
Elképesztő kiszállózással jutott tovább Mark Webster az első fordulóból a dartsvilágbajnokságon.
dec. 18
18:27
Darts-vb: Papírforma délután (Agroinform)
A PDC darts-világbajnokság vasárnapi programjának délutáni szakaszában nem történt meglepetés.
dec. 18
18:29
Férfi kosár NB I: másodszor nyert a Vasas a bajnokságban (She)
Szoros mérkőzésen megszerezte második bajnoki győzelmét a Vasas férfi kosárlabdacsapata, mely hazai pályán 75–71-re győzte le a sokáig jobban álló Szegedet. A végig szoros mérkőzésen a Szedeák még hat perccel az utolsó dudaszó előtt is előnyben volt (55–61), de a hajrát a 24 pontos A. J. Pacher vezette Vasas bírta jobban.
dec. 18
18:45
Darts-vb: Taylor erőt demonstrált; Norris a halál torkából jött vissza (She)
Phil Taylor nagyon simán nyert 3:0-ra első meccsén a londoni dartsvilágbajnokság negyedik napján. A 16-szoros világbajnok az ausztrál David Plattet múlta felül. Alan „Chuck” Norris 2:0-s szetthátrányból meg tudta fordítani meccsét a görög John Michael ellen. A 21. helyen kiemelt angol játékos örülhet, hogy folytathatja…
dec. 18
18:47
Sílövő-vk: a hazaiak is örülhettek Nove Mestóban (She)
A férfi és női tömegrajtos versenyt rendezték meg vasárnap, a sílövők világkupa-sorozatában, a csehországi Nove Mestóban. Előbbieknél a győzelmet a francia Martin Fourcade, utóbbiaknál pedig a cseh Gabriela Koukalová szerezte meg.
dec. 18
18:49
Videó: a kispadba lőtt hatalmas gólt – villant is a piros (She)
Thaiföld 2–0-ra megnyerte az ázsiai labdarúgó Suzuki-kupa döntőjének visszavágóját Indonézia ellen, így 3–2-es összesítéssel megszerezte a végső győzelmet. A második meccs 95. percében az indonéz Muhammad Abduh Lestaluhu nem bírta elviselni a feszültséget…
dec. 18
19:03
Jégkorong: korábbi NHL-es védőt igazolt a Fehérvár (She)
Mike Vernace személyében korábbi NHL-es játékossal erősítette meg keretét az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Fehérvár AV 19.
dec. 18
19:05
Videó: Nikolics az utolsó varsói meccsén triplázott! (She)
Az utolsó lengyel bajnoki meccsén három gólt szerzett Nikolics Nemanja a Legia Warszawában.
dec. 18
19:07
Hollandia: iksz a rangadón, ezzel csak a Feyenoord járt jól (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 17. fordulója után 5 pont az éllovas Feyenoord előnye: a rotterdamiak szombaton 3–1-re legyőzték a Vitesse-t, üldözőik, az Ajax és a PSV 1–1-es döntetlent játszottak a vasárnapi csúcsrangadón.
dec. 18
19:09
EBEL: nagy meccset nyert meg szétlövéssel a Fehérvár (She)
A Fehérvár AV19 legyőzte idegenben a második helyen álló Red Bull Salzburgot az osztrák jégkorong-bajnokság vasárnap esti játéknapján.
dec. 18
19:11
PL: fordítani tudott a Manchester City az Arsenal ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában a Manchester City fordítani tudott az Arsenal ellen a hétvége rangadóján, míg a Tottenham 2–1-re legyőzte a Burnleyt.
dec. 18
19:20
Férfi vízi MK: a Szolnok visszahódította a trófeát (She)
A Szolnok 10–4-re legyőzte az Egert a budapesti Tüskeuszodában a férfi vízilabda Magyar Kupa döntőjében. Ötödször került a trófea a Tisza-parti városba.
dec. 18
19:21
Női kézilabda: Három győri játékos az Eb álomcsapatában (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC három kézilabdázója is bekerült a vasárnap véget érő svédországi női Európa-bajnokság álomcsapatába.
dec. 18
19:36
Női kézi Eb: Norvégia hetedszer lett a kontinens legjobbja (She)
A norvég válogatott 30–29-re legyőzte a hollandokat a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság döntőjében, ezzel megvédte címét, és már hetedszer bizonyult a kontinenstorna legjobbjának.
dec. 18
19:54
Bundesliga: a végére maradt a forduló meglepetése (She)
Nagy meglepetéssel zárult a német labdarúgó Bundesliga 15. fordulója: az alsóházban veszteglő Ingolstadt 2–1-es győzelmet aratott Leverkusenben, így feljött osztályozós pozícióba, kieső helyre taszítva ismét a HSV-t.
dec. 18
20:12
Légiósok: Nikolics triplával búcsúzott a Legiától – videó (She)
A lengyel élvonalbeli Legia Warszawa a három gólt szerző Nikolics Nemanja vezérletével 5–0-ra legyőzte a Górnik Lecznát.
dec. 18
20:14
Úszás: Hosszú nyolc arannyal zárta a lausanne-i kalandot (She)
Tíz érmet, közte öt aranyat szereztek a magyar úszók a Lausanne-ban rendezett, 40 ezer svájci frank (11.6 millió forint) összdíjazású nemzetközi verseny második, befejező napján. A vasárnapi döntők közül – akárcsak szombaton – négyet nyert Hosszú Katinka, egyet Sebestyén Dalma.
dec. 18
20:19
Nemzetközi foci: Hátrányból nyert a City, Costa bombagóljával újra élen a Bayern (Agroinform)
A Manchester City otthon győzte le az Arsenalt, míg a Bayern Münchennek idegenben sikerült nyernie - összefoglaló.
dec. 18
20:48
Női asztalitenisz BL: vereséggel zárta a csoportkört a Szekszárd (She)
Utolsó mérkőzésén kikapott a Szekszárd csapata a női asztalitenisz Bajnokok Ligája csoportkörében, de az már a vasárnapi találkozó előtt eldőlt, hogy jövőre a negyeddöntőben folytathatja a szereplését.
dec. 18
20:50
La Liga: sorozatban hatodszor kapott ki az Osasuna (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójában a Deportivo La Coruna hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Osasunát, amely egymás után hatodik bajnoki mérkőzésén szenvedett vereséget.
dec. 18
21:03
Női kézi Eb: Görbicz lett a gólpasszkirálynő – statisztika (She)
Egyéni szinten igen eredményesen zárták a győri játékosok a svédországi női kézilabda Európa-bajnokságot, a legtöbb gólpasszt ugyanis Görbicz Anita adta a tornán, míg a góllövőlista és a kanadai táblázat élén a norvég Nora Mörk végzett. Íme, egy kis statisztikai gyűjtés.
dec. 18
21:39
Légiósok: megszakadt Korhuték nagyszerű sorozata (She)
Az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Korhut Mihályt végig soraiban tudó Hapoel Beer-Seva 1–0-ra kikapott a Hapoel Raanaana vendégeként, így megszakadt kilenc bajnoki meccsből álló győzelmi szériája.
dec. 18
22:33
Kerékpár: a „technikai dopping” magyar feltalálója óriási leleplezést emleget (She)
Varjas István, magyar feltaláló egy januárra ígért televíziós műsor kapcsán – melynek témája a kerékpársport legújabb veszélyforrása, a technikai dopping lesz – azt nyilatkozta a Le Monde-nak, hogy az akkora hatással lesz a kerékpárra, mint az 1998-as Festina-botrány.
dec. 18
22:51
La Liga: a Barcelona simán nyert a városi derbin (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a címvédő FC Barcelona hazai pályán 4–1-re legyőzte az Espanyolt. A gránátvörös-kékeknél Luis Suárez duplázott.
dec. 18
22:53
Serie A: parádés fordítást mutatott be a Palermo (She)
A Palermo kétgólos hátrányból felállva 4–3-ra nyert a Genoa otthonában magyar játékosai nélkül, míg a Lazio 3–1-re győzött hazai pályán a Fiorentina ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnap esti mérkőzésein.

Keresés