2016. december 2. péntek

dec. 2
20:33
Mol Liga: a DVTK nyerte a MAC elleni rangadót (She)
Az Újpest hazai jégen legyőzte a Beograd együttesét, míg a Dunaújváros a Csíkszereda vendégeként nyert a jégkorong MOL Liga pénteki játéknapján.
dec. 2
20:51
F1: Hamiltonnak hiányozni fog Rosberg – meg az újabb csata a vb-címért (She)
A Formula–1 2016-os egyéni világbajnoka, Nico Rosberg pénteken Bécsben váratlanul bejelentette visszavonulását – csapattársa és riválisa, Lewis Hamilton azért annyira nem lepődött meg a döntésen.
dec. 2
20:53
Serie A: Napoli–Inter – élőben az NSO-n! (She)
Napoli–Inter olasz bajnoki rangadó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, folyamatosan frissülő tudósítása segítségével.
dec. 2
20:55
Videó: dührohamot kapott a bajnok, mindent ütött, amit ért (She)
Teljesen elgurult a gyógyszere a Montreal Canadiens jégkorongozójának, Andrew Shawnak az Anaheim Ducks elleni bajnoki mérkőzésen az észak-amerikai profi liga alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A játékvezetők bottal akasztás miatt kétperces kiállítással sújtották a kanadaiak támadóját, de ő képtelen volt elfogadni az ítéletet. A Chicago Blackhawksszal két Stanley-kupát nyerő játékos…
dec. 2
20:57
Férfi röpi NB I: könnyedén nyert a MAFC, a Szolnok és a Kecskemét (She)
A Debrecen saját közönsége előtt négy játszmában legyőzte a Sümeget a férfi röplabda NB I pénteki játéknapján.
dec. 2
20:59
Férfi kézi NB I: a meccs előtt pár perccel jelentették be az edzőcserét (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Orosházi FKSE a Cegléd ellen 25–18-ra megnyert mérkőzés előtt pár perccel jelentette be hivatalos oldalán, hogy december 1-jei hatállyal felmentette vezetőedzői tisztségéből Vladan Jordovicsot, feladatkörét a csapat másodedzője és irányító poszton játszó játékosa, Buday Dániel látja el.
dec. 2
21:09
Bundesliga 2.: Megyeri lett a hős, büntetőt védett a 90. percben! (She)
A Greuther Fürth labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a Karlsruhe otthonában a német Bundesliga 2. 15. fordulójában. Megyeri Balázs, a Fürth kapusa a mérkőzés hősének bizonyult: a magyar válogatott kapuvédő a 90. percben kivédte Dimitrisz Diamantakosz büntetőjét, ezzel hozva a győzelmet csapatának. Diamantakosz a 80. percben már egyszer farkasszemet nézhetett Megyerivel, akkor…
dec. 2
21:11
Videó: íme, Nikolics tökéletes fejese a Wisla kapujába! (She)
A Legia Warszawa Nikolics Nemanja góljával szerzett vezetést a Wisla Plock ellen a lengyel labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A nyolcadik bajnoki gólját szerző magyar válogatott támadó ezúttal fejjel volt eredményes.
dec. 2
21:45
Atlétika: Boltot és Ayanát választották meg az év legjobbjának (She)
A december 2-i monacói díjátadó gálán kihirdették, hogy a férfiaknál Usain Bolt, míg a hölgyeknél Almaz Ayana lett az év atlétája a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) szavazásán.
dec. 2
21:47
NS Hosszabbítás: őrült bajnoki hullámvasút, avagy az év párharca (She)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő mellékletből ajánljuk.
dec. 2
22:03
EBEL: a Volán az 59. percben még vesztsére állt, de aztán! (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hosszabbítás után 3–2-re legyőzte a Villachot hazai pályán az osztrák bajnokságalap szakaszának pénteki játéknapján. A székesfehérváriak az 59. percben még hátrányban voltak, de 40 másodperccel a vége előtt jött az egyenlítés, a hosszabbítás első percében pedig a győzelem.
dec. 2
22:05
Prima Primissima: a legendás Földi Imrét díjazták a sportemberek között (She)
Tíz kategóriában 14. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Művészetek Palotájában megtartott pénteki gálaesten.
dec. 2
22:07
Real M.: súlyos vád C. Ronaldo ellen az el Clásico előtt (She)
Hét év alatt 150 millió eurónyi bevétele adóparadicsomokba menekítésével, vagyis jelentős mértékű adóelkerüléssel vádolja a Football Leaks Cristiano Ronaldót, a Real Madrid labdarúgóját. A német Der Spiegel, a brit The Sunday Times és a portugál Expresso nevével fémjelzett, hatvan újságíró mintegy hét hónapnyi kutatómunkájával feldolgozott adatrengeteg a következő hetekben sok érdekességgel…
dec. 2
22:19
EBEL: a Volán az 59. percben még vesztésre állt, de aztán! (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hosszabbítás után 3–2-re legyőzte a Villachot hazai pályán az osztrák bajnokságalap szakaszának pénteki játéknapján. A székesfehérváriak az 59. percben még hátrányban voltak, de 41 másodperccel a vége előtt jött az egyenlítés, a hosszabbítás első percében pedig a győzelem.
dec. 2
22:36
Videó: beteljesült a Real Eb-győztes játékosának álma (She)
Az Umbro legújabb reklámfilmjében Pepe, a Real Madrid portugál védője a főszereplő. Az Európa-bajnok játékos álma végre valóra válik, és meg kapja hőn áhított stoplisát. Az új pár cipőben már minden tevékenység igazi öröm, így a 33 éves labdarúgó már le sem akarja venni.
dec. 2
22:38
Eurofutball: hiába Nikolics gólja, megszakadt a szép sorozat (She)
Nikolics Nemanja gólt szerzett, csapata, a Legia Warszawa mégis csupán 2–2-es döntetlenre volt képes alsóházból érkező vendége, a Wisla Plock ellen a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 18. fordulójának pénteki játéknapján.
dec. 2
22:54
Bundesliga: fordított a Bayern, a tabella élén éjszakázik (She)
A német labdarúgó Bundesliga 13. fordulójának nyitó mérkőzésén a Bayern München 3–1-es győzelmet aratott Mainzban, és ezzel a tabella éléről várja a szombati meccseket.
dec. 2
22:56
Serie A: elaludt a meccs elején az Inter, háromgólos Napoli-siker (She)
A Napoli nagyszerű kezdésének köszönhetően 3–0-ra legyőzte az Intert az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának rangadóján.
dec. 2
22:58
Ligue 1: emberhátrányban állt talpra Lang Ádám csapata (She)
Lang Ádám csapata, a Dijon 3–3-as döntetlent harcolt ki a Caen vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 16. fordulójának pénteki mérkőzésén. A magyar válogatott védő ezúttal nem kapott játéklehetőséget.
dec. 2
23:30
Alpesisí-vk: Miklós Edit 10. lett, Stuhec meglepő sikere (She)
Miklós Edit kifejezetten jól, tizedik hellyel rajtolt a női alpesi síelők 2016–2017-es világkupaidényének első lesikló futamán, amelyet nagy meglepetésre a szlovén Ilka Stuhec nyert meg a kanadai Lake Louise-ban.
dec. 2
23:32
NS: Hargitay és Hosszú elbeszélnek egymás mellett; Pintér a Fradi ellen – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
dec. 2
23:48
Szombati sportműsor: Barcelona–Real Madrid, Manchester City–Chelsea (She)
Szombaton rendezik a labdarúgó NB I 18. fordulójának mérkőzéseit, a televízió a Mezőkövesd–Ferencváros és a DVSC–Videoton találkozót közvetíti élőben. Csúcsrangadó a spanyol és az angol bajnokságban. A La Ligában most kerül sor az el Clásicóra, azaz összecsap egymással a Barcelona és a Real Madrid. A Premier League-ben a Manchester City–Chelsea derbi nyitja a fordulót, de pályára lép a…

Keresés