2016. december 21. szerda

dec. 21
20:36
Kép: ez a látvány fogadta a Hertha és a Darmstadt játékosait (She)
Mint ismert, a hétfői berlini terrortámadás áldozataira egyperces néma gyászszünettel emlékeztek meg a német labdarúgó-bajnokság keddi és szerdai mérkőzései előtt. A Hertha BSC–Darmstadt találkozó előtt a játékosok a pályán, míg a szurkolók a lelátón emlékeztek az elhunytakra.
dec. 21
20:54
Férfi vízi BL: az OSC legyőzte Baksa Lászlóékat (She)
A Szolnok után az OSC is győzött a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 3. fordulójában, Bátori Bencéék 10–6-ra nyertek a berlini Spandau otthonában.
dec. 21
21:12
Kép: kiállították Gulácsi társát, a Bayern trollkodott egyet (She)
A Bayern München egy félidő után 3–0-ra vezet a Gulácsi Péter is kezdőként bevető RB Leipzig ellen a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. A 30. percben a játékvezető egy Philipp Lahm elleni szabálytalanság miatt kiállította a lipcseiek svéd támadóját, Emil Forsberget. A Bayern Twitter-oldala azonnal egy képpel reagált az esetre, amely biztosan nem igényel magyarázatot.
dec. 21
21:14
Király-kupa: a Depor és az Osasuna is ledolgozta hátrányát (She)
Oda-vissza vágós párharcban sokat érhet az idegenben szerzett gól, a Formentera futballcsapata azonban nem sokra ment vele. A negyedosztályú alakulat 9–1-re kikapott a Sevilla vendégeként a Király-kupában, így 14–2-es összesítéssel kiesett. A Deportivo La Coruna a Betisszel, az Osasuna a Granadával szembeni egygólos hátrányát dolgozta le hazai pályán.
dec. 21
21:48
Kép: hoppá! A szelfi, amellyel eldőlt, távozik a Bayern-védő (She)
Hiába az év utolsó mérkőzése, a Bayern München labdarúgócsapatának RB Leipzig elleni meccskeretébe ezúttal sem került be Holger Badstuber. A 16. fordulóban rendezett rangadó előtt a 31-szeres német válogatott védő egy sejtelmes, a müncheni B-közép előtt készített képpel üzent.
dec. 21
21:50
Athletic: a 35 éves Aduriz hosszabbított, 40 millióért vihető (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Athletic Bilbao meghosszabbította veterán támadója, Aritz Aduriz szerződését.
dec. 21
21:52
Férfi vízi BL: az Eger 2–2-ig tartotta a lépést a Pro Reccóval (She)
Az Eger férfi vízilabdacsapata 11–7-re kikapott hazai környezetben a Pro Reccótól a Bajnokok Ligája B-csoportjában.
dec. 21
22:06
Bundesliga: győzött a Hertha, dobogón várja az új évet (She)
A 30. perctől emberelőnyben játszó Bayern München 3–0-ra legyőzte az RB Leipziget a Bundesliga 16., utolsó 2016-os fordulójában, ezzel három pontra növelte előnyét Gulácsi Péterékkel szemben. A lipcseiek így is maradtak a második helyen, előnyük így is hat pont az évet győzelemmel Hertha előtt. Dárdai Pál csapata két vereség után nyert ismét, hazai pályán győzte le a Kleinheisler Lászlót padoztató…
dec. 21
23:15
Férfi kosár: a pocsékul kezdő Hangáék legyőzték a Barcát (She)
Hanga Ádámék 11 pontos hátrányból álltak fel a Barcelona ellen az Euroliga alapszakaszának 13. fordulójában – újfent szoros végjátékot nyertek, ezúttal 65–62-re.

Keresés