2016. december 7. szerda

dec. 7
18:47
Rp. úszó-vb: Hosszú Katinka újabb két számban döntős (She)
Hosszú Katinka 200 pillangón és 800 gyorson is bejutott a döntőbe a kanadai Windsorban zajló rövid pályás úszó-világbajnokság második versenynapján. Jakabos Zsuzsanna elődöntős 100 gyorson, míg a Lobanovszkij Maxim, Telegdy Ádám, Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelyn összetételű magyar csapat döntős a 4x50-es vegyes gyorsváltóban.
dec. 7
18:49
Asztalitenisz: Lakatos és Ambrus a Top 12 bajnoka (She)
A férfiaknál Lakatos Tamás, a nőknél pedig Ambrus Krisztina nyerte meg az asztaliteniszezők Top 12 bajnokságát, az ob utáni legfontosabb magyarországi egyéni versenyt. Mindketten először bizonyultak a legjobbnak.
dec. 7
19:03
Dopping: a NOB fenntartja az oroszokkal szembeni intézkedéseket (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) „további döntésig" érvényben hagyja az orosz sportolókkal szemben korábban ideiglenes jelleggel hozott intézkedéseit.
dec. 7
19:05
Ökölvívás: összefogtak Balzsay kómában fekvő exellenfeléért (She)
Ahogy egykor Balzsay Károly gyógyulásáért is összefogtak az ökölvívók, most egy másik, segítségre szoruló sporttársnak próbálnak segíteni. A nemes kezdeményezéshez Rácz Félix magyar promóter is csatlakozott.
dec. 7
19:06
Úszó-vb: Jöhetnek az újabb Hosszú-érmek (Agroinform)
Hajnalban Hosszú Katinkáért szoríthatunk, aki két döntőben lesz érdekelt a rövidpályás úszó-vb második versenynapján.
dec. 7
19:18
Tokió 2020: a NOB jóváhagyta az öt új sportág helyszíneit (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) jóváhagyta annak az öt sportágnak a helyszínét, amelyet augusztusban vettek fel a 2020-as tokiói játékok programjára.
dec. 7
19:36
Spanyolország: 27 évesen befejezte a volt válogatott védő (She)
Bejelentette visszavonulását Álvaro Domínguez, az Atlético Madrid korábbi spanyol válogatott középhátvédje.
dec. 7
19:42
NFL: Négy csapat akár már a héten megnyugodhat (Agroinform)
Az Oakland, a Seattle és a New England is biztosíthatja helyét a rájátszásban, a Dallas pedig megszerezheti a kiemelést.
dec. 7
19:54
Női kosárlabda Euroliga: a Győr és a Sopron is győzött (She)
Megszerezte első győzelmét a női kosárlabda Euroliga csoportkörében a Győr, amely a török Mersin otthonában győzött kilenc ponttal. A Sopron is kilenc ponttal nyert hazai pályán régi nagy riválisa, a spanyol Salamanca ellen.
dec. 7
19:56
Férfi kosárlabda BL: az AEK Szolnokon is nyerni tudott (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata 89–76-os vereséget szenvedett hazai pályán a görög AEK Athéntól a Bajnokok Ligája E-csoportjának 8. fordulójában.
dec. 7
20:30
Férfi kosár NB I: hiába a 29–10-es negyed, kikapott a Körmend (She)
Az utolsó negyedet 19 ponttal elvesztette a Kecskemét, de még így is legyőzte a tabella második helyén álló Körmendet a férfi kosárlabda NB I egyetlen szerdai mérkőzésén.
dec. 7
20:32
Női kézi Eb: a csehek közel álltak a bravúrhoz, a románoknak sikerült (She)
A mieinket legyőző csehek közel álltak az újabb bravúrhoz a Svédországban zajló női kézilabda Európa-bajnokságon, de egy góllal kikaptak Montenegrótól. A D-csoportban az Ambros Martín által irányított románok 22–17-re legyőzték az olimpiai bajnok oroszokat.
dec. 7
20:48
BL: Real Madrid–Dortmund élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában a címvédő Real Madrid a Dortmundot fogadja, kövesse a rangadót onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 7
20:50
Vízilabda: az FTC és a Pécs döntőzik a Komjádi-kupán (She)
A Ferencváros és a Pécs jutott be a fináléba a 21 éven aluliak számára a Tüskecsarnok Uszodában megrendezett férfi vízilabda Komjádi-kupán.
dec. 7
20:52
Női kézi Eb: Dánia–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
A Svédországban zajló női kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában Dániával találkozik a magyar válogatott, amely az első körben meglepetésre kikapott Csehországtól. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 7
21:39
Jégkorong EBEL: a Voláné volt az utolsó szó Grazban (She)
Rendkívül fordulatos mérkőzésen 4–3-ra győzött a Fehérvár AV 19 Grazban a jégkorong EBEL szerdai fordulójában.
dec. 7
21:57
Kép: Buffon új arcszőrzetet villantott, de kire hasonlít? (She)
Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgócsapatának kapusa megmutatta új arcszőrzetét. A világbajnok olasz válogatott játékos új bajuszt borotvált magának. Természetesen az internet azonnal felkapta Buffon új bajszát, és sok híres emberhez hasonlította.
dec. 7
22:33
Női kézi Eb: a norvégok 18 góllal nyertek a horvátok ellen (She)
Nem volt kérdés, ki nyeri meg a horvát–norvég összecsapást a női kézilabda Eb-n, az északiak 34–16-ra győztek.
dec. 7
22:35
Női kézi Eb: második meccsét is elvesztette a magyar válogatott (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a második mérkőzését is elvesztette a svédországi Európa-bajnokságon. Dánia 23–19-re győzte le Görbicz Anitáékat.
dec. 7
22:36
Női kézilabda: Újabb vereségével a kiesés szélén a magyar válogatott (Agroinform)
A csehek után a dánok is nagy falatnak bizonyultak, két vereséggel még soha nem kezdtünk egy Eb-t.
dec. 7
22:51
BL, H-csoport: a Juve az első, a Lyon nem bírt a Sevillával (She)
A Lyon egy góllal sem tudta legyőzni a Sevillát, nemhogy kettővel, így nem sikerült kiharcolnia a nyolcaddöntőbe jutást a Bajnokok Ligája H-csoportjában. A Juventus hozta a kötelezőt a Dinamo Zagreb ellen, így csoportelsőként várja a hétfői sorsolást. A Sevilla is a BL-ben folytatja, a Lyon pedig megy az Európa-ligába.
dec. 7
22:53
BL, F-csoport: a Real elbukta az első helyet; Nikolicsék az El-ben (She)
A Real Madrid hiába vezetett Karim Benzema duplájával 2–0-ra a Borussia Dortmund ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának 6. fordulójában, a németek Pierre-Emerick Aubameyang és Marco Reus góljával pontot mentettek, így megnyerték a csoportot. A kvartett másik mérkőzésén a Nikolics Nemanja nélkül felálló Legia Warszawa Guilherme találatával 1–0-ra legyőzte a Sportingot, így tavasszal az…
dec. 7
22:55
BL, G-csoport: a Porto kitömte a Leicestert, és továbbjutott (She)
A Porto hazai pályán 5–0-ra megverte a csoportelső Leicester Cityt a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, ezzel az angol bajnokkal együtt továbbjutott a G-csoportból. A Köbenhavn az Európa-ligában folytathatja, az FC Bruges számára véget ért a nemzetközi kupaidény.
dec. 7
22:57
BL, E-csoport: az orosz kapus öngólja – a Spurs mehet az El-be (She)
A Tottenham Hotspur 3–1-re legyőzte a CSZKA Moszkvát a Wembleyben a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, ezzel megőrizte a harmadik helyét az E-csoportban, és átkerült az Európa-ligába. A két továbbjutó összecsapásából a Bayer Leverkusen került ki győztesen, igaz, a Monaco erősen tartalékos felállásban lépett pályára.
dec. 7
23:09
BL: a szerdai játéknap eredményei, a csoportok végeredménye (She)
Szerdán a Porto és a Sevilla is kiharcolta a 16 közé jutást a Bajnokok Ligájában, így kialakult a nyolcaddöntő mezőnye. Íme, a csoportkör utolsó játéknap eredményei és a tabellák!
dec. 7
23:27
Női kézi Eb: Apróságok miatt kaptunk ki, de… – Rasmussen (She)
A magyar női kézilabda-válogatott négygólos vereséget szenvedett Dániától a svédországi Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában. Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint emelt fővel hagyhattuk el a pályát, edzőként pedig az volt a legfontosabb a számára, hogy látta a tüzet a játékosok szemében.
dec. 7
23:45
Ökölvívó ob: harminchárom pár mérkőzött a nyitó napon (She)
A Gerevich Aladár Sportcsarnokban szerdán megkezdődött a négynapos férfi ökölvívó országos bajnokság, amelyen 53 klub 104 öklözője vesz részt.
dec. 7
23:47
BL: Arsenal–Real Madrid és Barca–Bayern a 16 között? (She)
Szerdán befejeződtek a csoportküzdelmek a labdarúgó Bajnokok Ligája 2016–2017-es kiírásában, és kialakult a legjobb tizenhat mezőnye. A statisztikai mutatókkal foglalkozó MisterChip a Twitteren máris közzétette egy táblázatot, hogy melyik csoportelső melyik csoportmásodikat kapja a nyolcaddöntőben. Ha csak a százalékos valószínűséget vesszük alapul, akkor az egyenes kieséses szakasz első…
dec. 7
23:49
BL: hat ország csapatai folytatják – a mezőny és a program (She)
Szerda este kialakult a Bajnokok Ligája kieséses szakaszának 16-os mezőnye. Mindössze hat ország klubjai várják érintettként a hétfő 12 órakor megtartandó sorsolást – még sohasem volt ennyire belterjes a BL-mezőny abban a szakaszában, amikor 16 klub volt versenyben. Minden információ, amit a folytatásról tudni érdemes!

Keresés