Hadfi Dániel

Cselgáncs-vb: „Ilyen a dzsúdó. Néha hálás, néha hálátlan”
2017 augusztus 28.   She
Felemás érzésekkel kommentálta az Európa-bajnok Hadfi Dániel a budapesti cselgáncs-világbajnokság hétfői nyitó napján hamar kiesett két magyar versenyző szereplését.
Videó: világbajnok sportolók ügyességi versenye a Műjégen
2013 február 11.   She
A Mitsubishi sportolóknak szervezett ügyességi versenyt a budapesti a Műjégpályán. A több világbajnokot is felvonultató mezőnyben rajthoz állt Balzsay Károly ökölvívó, Hadfi Dániel cselgáncsozó, Jakab János asztaliteniszező. A feladat a bóják kikerülése volt egy hétszemélyes terepjáróval. A versenyt Nádas Tamás műrepülő-világbajnok nyerte, míg a többiek szorosan mögötte végeztek.
Cselgáncs: Hadfi lesz a Honvéd szakosztályának igazgatója
2012 november 30.   She
Szombattól a világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok Hadfi Dániel irányítja a Honvéd-Kipex cselgáncsszakosztályát.
Cselgáncs-vb: Hadfi és Farkas búcsúzott, Bor továbbjutott
2011 augusztus 27.   She
A 100 kg-os Hadfi Dániel és Farkas Bálint búcsúzott, a +100 kilós Bor Barna viszont bejutott a 16 közé a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek szombati zárónapján.
Hadfi és Farkas búcsúzott, elúszhat az olimpia
2011 augusztus 27.   Agroinform
A 100 kg-os Hadfi Dániel és Farkas Bálint búcsúzott, a +100 kilós Bor Barna viszont bejutott a 16 közé a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek szombati zárónapján.
Cselgáncs-vb: mindhárom magyar győzelemmel kezdte a szombatot
2011 augusztus 27.   She
Remekül kezdtek a magyarok a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek szombati zárónapján: a 100 kilogrammos Hadfi Dániel és Farkas Bálint, illetve a +100 kilós Bor Barna is bejutott a 32 közé.
Hadfi, Farkas és Bor is továbbjutott
2011 augusztus 27.   Agroinform
Remekül kezdtek a magyarok a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek szombati zárónapján: a 100 kg-os Hadfi Dániel és Farkas Bálint, illetve a +100 kg-os Bor Barna is bejutott a 32 közé.
Cselgáncs Eb: Bor Barna nyolc közé jutott, Hadfi viszont búcsúzott
2011 április 23.   She
A +100 kg-os Bor Barna bejutott a legjobb nyolc közé, a korábbi kontinenselső Hadfi Dániel viszont korán búcsúzott az Isztambulban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.
Hadfi ezüstérmes Tbilisziben
2011 január 30.   Metropol
A 100 kg-os Hadfi Dániel ezüstérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozat tbiliszi állomásán.
Cselgáncs: Hadfi Dániel ezüstérmet nyert a tbiliszi vk-versenyen
2011 január 30.   She
A 100 kilogrammos Hadfi Dániel ezüstérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat tbiliszi állomásán.
Cselgáncs: Hadfi és Krizsán ötödik lett a kairói világkupán
2010 május 16.   She
A Hadfi Dániel (100 kg)és Krizsán Szabolcs (81) ötödik lett vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozat kairói állomásán.
Cselgáncs vk: Hadfi Dániel ezüstérmes lett Bukarestben
2009 június 7.   She
Hadfi Dániel ezüstérmet szerzett a férfi cselgáncsozók világkupa-sorozatának bukaresti állomásán.
Cselgáncs: Hadfi Dániel nemcsak a tatamin bizonyít
2009 február 23.   She
Immár egészségesen várja a világkupa-sorozat varsói folytatását az Európa-bajnok Hadfi Dániel, akinek dzsúdós elfoglaltságaival párhuzamosan az iskolapadban is bizonyítania kell.
Cselgáncs: három magyar a negyeddöntőben, Hadfi búcsúja
2009 február 15.   She
A 81 kg-os ifj. Nagysolymosi Sándor, Gera Csaba és Csoknyai László személyében három magyar jutott be a legjobb nyolc közé a 44. cselgáncs Hungária-kupán.
Cselgáncs: Hadfi edzője szerint több is van a dzsúdósban
2008 augusztus 14.   She
Toncs Péter, a férfi cselgáncsozók 100 kg-os súlycsoportjában hetedik helyen záró Hadfi Dániel edzője büszke a magyar versenyzőre, de úgy érzi, ennél többre is képes.
Cselgáncs: Hadfi „letette a kézlenyomatát az olimpián”
2008 augusztus 14.   She
Hadfi Dániel a hetedik helyen végzett a férfi cselgáncsozók 100 kg-os súlycsoportjának küzdelmében. A magyar sportoló részben elégedett az eredményével.
Cselgáncs: Hadfi továbbjutott vigaszágon
2008 augusztus 14.   HírTV
Továbbjutott a vigaszágon Hadfi Dániel cselgáncsozó a pekingi olimpián. A 100 kilogrammosok között szereplő Hadfi a bosnyák Amel Mekicset győzte le, ipponnal.
Hadfi Dániel hetedik lett
2008 augusztus 14.   Behaviour
Hadfi végül a hetedik helyen végzett a cselgáncsozók 100 kg-os kategóriájában a pekingi olimpián.
Hadfi Dániel hetedikként zárt
2008 augusztus 14.   Infostart
Hadfi Dániel elveszítette második vigaszági mérkőzését a cselgáncsozók 100 kilogrammos kategóriájában, így a hetedik helyen végzett a pekingi olimpián
Cselgáncs: Hadfi kikapott, így a hetedik helyen végzett
2008 augusztus 14.   She
Ahogy már beszámoltunk róla, Hadfi Dániel az első vigaszági mérkőzésén legyőzte a bosnyák Amel Mekicet a férfi cselgáncsozók 100 kg-os küzdelmében, és a lengyel Przemyslav Matyjaszek ellen vívta a következő összecsapását, amelynek az volt a tétje, hogy ki mérkőzhet a bronzéremért.