Csonka Zsófia

Csonka Zsófia helyett Jákó Miriam lő a pisztolyos csapatversenyekben az Európa Játékokon
2023 június 16.   m4sport.hu
Csere történt az Európa Játékokra utazó magyar sportlövőcsapatban, a pisztolyos Csonka Zsófia nem vállalta a szereplést, helyette pedig Jákó Miriam szerepel.
A sportlövők kapitánya szerint nem mindenhol mutatkozott meg a befektetett munka
2023 március 14.   Sportal
Öt éremmel zárta a magyar küldöttség a sportlövők észtországi, 10 méteres Európa-bajnokságát. A felnőtteknél a Major Veronika, Csonka Zsófia, Jákó Miriam alkotta női pisztolycsapat bronzérmes lett, a junioroknál Török Ferenc légpuskában egyéniben a második helyen végzett, míg Tóth Annával vegyes csapatban aranyérmes lett.
Az Eb-bronzéremért lőhetnek női pisztolyosaink
2023 március 12.   Sportal
A Major Veronika, Csonka Zsófia, Jákó Miriam összeállítású magyar hármas a nők 10 méter légpisztoly csapat versenyszámában a bronzéremért lőhet a sportlövők észtországi Európa-bajnokságán. A Tátrai Miklós, Nagy László, Szemán Dávid alkotta magyar együttes a 13. helyen végzett a férfiak 10 méter légpisztoly csapatversenyében, míg a Péni István, Pekl
Sportlövészet: „Alakuljon ki végre egységes képviselet”
2020 június 20.   She
Az Európa-bajnok Csonka Zsófia a sportolói bizottság elnökeként is szeretne eredményes lenni, a feladatra absztrakt képek festésével és zongorázással hangolt.
Európa-bajnoki bronzérmet nyert a női pisztolyos csapat
2019 szeptember 21.   Azenpenzem
A Csonka Zsófia, Egri Viktória, Major Veronika összetételű csapat bronzérmet nyert 25 méter női sportpisztolyban a Bolognában zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő Európa-bajnokság szombati napján.
Újabb érem a sportlövőktől
2019 szeptember 21.   Infostart
A Csonka Zsófia, Egri Viktória, Major Veronika összetételű csapat bronzérmet nyert 25 méter női sportpisztolyban a Bolognában zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő Európa-bajnokság szombati napján.
Sportlövő Eb: Major és Csonka döntős, a csapat bronzérmes
2019 szeptember 21.   She
Major Veronika és Csonka Zsófia is bejutott a döntőbe női sportpisztolyban a bolognai Európa-bajnokságon. Csonkának a két francia versenyzőből egyet kell megelőznie az olimpiai kvótáért a 15.45-kor kezdődő döntőben. Az Egri Viktóriával kiegészülő válogatott bronzérmes lett a csapatversenyben.
Ej: Major hajszállal maradt le a sportpisztolyos döntőről
2019 június 26.   She
Major Veronika csupán rosszabb utolsó tizes sorozatával szorult ki a fináléból és végzett a 9. helyen női sportpisztolyban a minszki Európai Játékok olimpiai kvalifikációs sportlövő-versenyén. Csonka Zsófia 24. lett.
Ej: Major és Csonka is a középmezőnyben
2019 június 25.   She
Major Veronika a 14., Csonka Zsófia a 18. helyen zárta a női sportpisztolyosok 30+30-as versenyének keddi, lassú részét a minszki Európai Játékok olimpiai kvalifikációs sportlövő-versenyén.
Sportlövő-vb: Csonka Zsófia közel volt a bravúrhoz
2018 szeptember 8.   She
Csonka Zsófia a női sportpisztolyosok mezőnyének legjobb második napi teljesítményét produkálta, ám minimális különbséggel lemaradt a döntőről a dél-koreai Csangvonban zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon, amelyen a junior lány pisztolyos csapat bronzérmet nyert.
Sportlövő-vb: nem lőttek jól női légpisztolyosaink
2018 szeptember 4.   She
Mindhárom magyar, Sike Renáta, Csonka Zsófia és Major Veronika is messze volt a döntőtől női légpisztolyban a Csangvonban zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
Sportlövő-vk: Csonka Zsófia 22. lett légpisztolyban
2018 április 25.   She
Csonka Zsófia légpisztolyban 22. lett a dél-koreai Csangvonban zajló sportlövő-világkupaversenyen.
Sportlövészet: Csonka Zsófia ötödik a csangvoni vk-n
2018 április 23.   She
Csonka Zsófia remek versenyzéssel a döntőbe került, s ott az 5. helyen végzett a női sportpisztolyosok között a sportlövők dél-koreai világkupa-versenyén, Csangvonban.
Csonka Zsófia roppant erős mezőnyben ötödik a sportlövő vk-n
2018 április 23.   m4sport.hu
Vasárnap Péni István bronzérmet szerzett.
Sportlövő Eb: Csonka 14. sportpisztolyban, két magyar érem a junioroknál
2017 július 28.   She
A címvédő Csonka Zsófia a 14., míg Nemes Adrenn a 22. helyen végzett a női sportpisztolyos versenyben a bakui sportlövő Európa-bajnokságon, melyen a juniorok ugyanezen számában Major Veronika bronz-, míg a csapat ezüstérmet szerzett.
Csonka 14. sportpisztolyban, két magyar érem a junioroknál
2017 július 28.   m4sport.hu
A címvédő Csonka Zsófia a 14., lett a bakui sportlövő Európa-bajnokságon.
Sportlövő-vk: versenyzőnk esett ki elsőként a döntőben
2017 május 20.   She
A juniorkorú Major Veronika bejutott a döntőbe, s ott végül a nyolcadik helyen zárt, míg Csonka Zsófia éppen lemaradt a fináléról és kilencedik lett a női sportpisztolyosok versenyében a müncheni sportlövő-világkupaverseny szombati napján.
Sportlövő-vk: Csonka és Tátrai a középmezőnyben
2016 június 25.   She
Csonka Zsófia sportpisztolyban, Tátrai Miklós légpisztolyban a középmezőnyben végzett a Bakiban zajló sportlövő világkupa-viadalon.
Sportlövő-vk: középmezőnyben a magyarok női légpisztolyban
2016 április 17.   She
Egri Viktória a 29., Tobai-Sike Renáta a 34., Csonka Zsófia pedig a 39. helyen végzett légpisztolyban a sportlövők Rio de Janeiró-i világkupaversenyén.
Egri Viktória olimpiai kvótás
2016 február 27.   Infostart
Egri Viktória döntőbe jutott, és ezzel olimpiai kvótát szerzett női pisztolyban, a Nemes Adriennel és Csonka Zsófiával kiegészülő csapat pedig bronzérmet nyert szombaton a győri tízméteres sportlövő Európa-bajnokságon.