Gerebics Roland

Sportlövészet: Gerebics Roland Eb-9. lett dupla trapban
2017 július 23.   She
Gerebics Roland a kilencedik helyen végzett dupla trapban a Bakiban zajló sportlövő Európa-bajnokság második versenynapján.
Sportlövészet: magyar Eb-arany junior kisöbű szabadpuskában
2017 július 23.   She
Gerebics Roland a kilencedik helyen végzett dupla trapban a Bakuban zajló sportlövő Európa-bajnokság második versenynapján, melyen a juniorok között Pekler Zalán aranyérmet nyert.
Sportlövő vk - Jól lőttek, de lemaradtak a döntőről a dupla traposok
2015 augusztus 11.   Infostart
Gerebics Roland és Bognár Richárd sem jutott döntőbe dupla trapban az azerbajdzsáni Gabalában zajló világkupaversenyen, így már csak egyetlen lehetőségük maradt, hogy kvótát szerezzenek a riói olimpiára.
Sportlövészet: egy esélye maradt Gerebicsnek és Bognárnak Rióra
2015 augusztus 11.   She
Gerebics Roland és Bognár Richárd sem jutott döntőbe dupla trapban az azerbajdzsáni Gabalában zajló világkupaversenyen, így már csak egyetlen lehetőségük maradt, hogy kvótát szerezzenek a riói olimpiára.
Sportlövészet: nem sikerült a kvótaszerzés dupla trapban
2015 április 29.   She
A londoni olimpián hatodik Bognár Richárd, illetve Gerebics Roland is messze volt a döntőbe jutástól, s ezáltal a kvótaszerzés lehetőségétől a koronglövők larnacai olimpiai kvalifikációs világkupa-viadalának szerdai dupla trap számában.
Sportlövészet: nem lesz magyar a limai koronglövő-vb-n
2013 szeptember 14.   She
Idei eredményei alapján két magyar versenyzőnek lett volna esélye, mégsem utazhattak el a szombaton kezdődő limai koronglövő-világbajnokságra. Hegyi Norbert trapban 122, Gerebics Roland dupla trapban 138 találatot ért el a granadai világkupán, ám hiába volt a világbajnoki szint 119, illetve 135, ezt az augusztusi balatonfűzfői válogatón kellett volna elérniük.
Sportlövő-vk: Bognár és Gerebics sem jutott döntőbe dupla trapban
2012 április 23.   She
Az olimpiai kvótás Bognár Richárd, illetve Gerebics Roland sem jutott be a döntőbe a férfi dupla traposok mezőnyében a Londonban zajló sportlövő Világkupa-verseny hétfői versenynapján.
A sportlövô pénzzé teszi legkedvesebb fegyverét
2012 január 21.   BorsOnline
Gerebics Rolandnak nem sikerült kvótát szereznie a londoni olimpiára, és ezzel egy csapásra kiszaladt a lába alól a talaj. Támogatást sehonnan sem kap, így kénytelen eladni a puskáját.
Sportlövő vk: Gerebics Roland közel volt az olimpiai kvótához
2011 március 3.   She
Gerebics Roland bejutott a fináléba, ahol végül hatodik lett, így nem sikerült olimpiai kvótát szereznie a koronglövők idei első, kvalifikációs világkupa-versenyén a chilei Concepciónban. A másik magyar résztvevő, Bognár Richárd 13. helyen végzett.
Sportlövészet: Gerebics Roland hatodik lett Cipruson
2011 február 9.   She
Gerebics Roland szerdán hatodik lett Cipruson az év első és egyben legnagyobb hagyományos koronglövő nemzetközi versenyének dupla trap számában.
Sportlövő Eb: Gerebics Roland bronzérmes dupla trapban
2009 július 15.   She
Gerebics Roland 190 korongos teljesítménnyel, szétlövés után bronzérmet szerzett dupla trapban az Eszéken zajló sportlövő Európa-bajnokságon.
Sportlövészet: Sike negyedik lett, Gerebics döntős az Eb-n
2009 július 15.   She
Sike József a negyedik helyen végzett a futócéllövők 50 méteres, 30 plusz 30 lövéses versenyében az eszéki sportlövő Európa-bajnokságon, míg Gerebics Roland a harmadik helyen került be a szerda délutáni hatos döntőbe a férfi dupla traposok mezőnyében.
Gerebics nem lesz ott a dupla trap döntőjében
2008 augusztus 12.   HírTV
Nem jutott be a férfi sportlövők dupla trap számának döntőjébe Gerebics Roland, miután a szétlövésben nem tudta beverekedni magát a hatos fináléba.
Dupla trap: Gerebics csak szétlövéssel lehet döntős
2008 augusztus 12.   She
Befejezte a szereplést a sportlövők dupla trap versenyszámának selejtezőjében Gerebics Roland, aki az első két sorozatban leadott 100 lövéséből 91 találatot ért el. A harmadik 50 lövés során 45 alkalommal talált, így 136 korongos teljesítménnyel zárt, és jelenleg, amikor még négy lövő hátra van, a döntőt érő 5. helyen áll.
Sportlövészet: Gerebics bronzérmes a suhli Világkupán
2008 június 8.   She
Gerebics Roland bronzérmes lett a dupla traposok versenyében a németországi Suhlban zajló koronglövő Világkupa-viadalon.
Sportlövő vk, Peking: Gerebics 14., Bognár 18. dupla trapban
2008 április 15.   She
Gerebics Roland a 14., Bognár Richárd pedig a 18. helyen végzett dupla trapban a pekingi sportlövő Világkupa-versenyen.
Gerebics csúcsformában
2008 március 14.   hirado.hu
A pekingi olimpiára készülő, Sydneyben ötödik helyezett sportlövő 144 korongos alapversenyt követően a maximális ötvenet lőtte a döntőben
Sportlövészet: Gerebics nemzetközi versenyt nyert Cipruson
2008 március 13.   She
Remekül kezdte az évet a világbajnoki bronzérmes Gerebics Roland, aki egy Nicosiában rendezett nemzetközi koronglövő verseny dupla trap számában az érvényes világcsúccsal egyező eredménnyel nyert.
Sportlövő ob, Sarlóspuszta: Gerebics Roland sikere
2007 szeptember 30.   She
A világbajnoki bronzérmes Gerebics Roland nyerte a férfi dupla trapot a Sarlóspusztán zajló sportlövő országos bajnokságon.
Sportlövő Eb, dupla trap: finálé, magyarok nélkül
2007 július 13.   She
Bognár Richárd a nyolcadik, Gerebics Roland a 12., Palkovics András pedig a 26. helyen végzett dupla trapban a spanyolországi Granadában zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő Európa-bajnokságon.