Luxor

A Luxor nyerőszámai és nyereményei
2022 szeptember 17.   hirado.hu
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 37. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka
2022 szeptember 16.   GazdaságPortál
Október közepétől változik a legnépszerűbb számsorsjátékok ára: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is. Az új díjszabás egyben a játékosok számára nagyobb összegű nyereményt jelenthet majd. Egységesen 50 forinttal emelkedik október másodi
Fontos közleményt adott ki a Szerencsejáték Zrt. – Változik a szelvények ára, emelkedik a megnyerhető összeg
2022 szeptember 15.   BorsOnline
Október közepétől változik a legnépszerűbb számsorsjátékok ára: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is. Az új díjszabás egyben a játékosok számára nagyobb összegű nyereményt jelenthet majd.
Drágul a lottó, de nő a nyeremény is
2022 szeptember 15.   Ripost
Ötven forinttal lesz drágább a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó is.
Még lottózni is drágább lesz októbertől
2022 szeptember 14.   ATV
Az ötös, a hatos és a skandináv lottó alapjátéka, a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is növekedni fog - írja a Portfolio.
Drágul a lottó Magyarországon - nem kicsit, nagyon
2022 szeptember 14.   ProfitLine
Október közepétől változik a legnépszerűbb számsorsjátékok ára: többe kerül majd az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is. Az új díjszabás egyben a játékosok számára nagyobb összegű nyereményt jelenthet majd, no és persze nagyobb bevételt a Szerencsejáték Zrt-nek, hacsak nem megy
Senki ne lepődjön meg: október közepétől 50 forinttal többe kerül a lottó
2022 szeptember 14.   Portfolio
Október közepétől változik a legnépszerűbb számsorsjátékok ára: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is. Az új díjszabás egyben a játékosok számára nagyobb összegű nyereményt jelenthet majd - közölte a Szerencsejáték Zrt.
Októbertől drágul a lottó – itt vannak a részletek
2022 szeptember 14.   Infostart
Október közepétől változik a legnépszerűbb számsorsjátékok ára: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is. Az új díjszabás egyben a játékosok számára nagyobb összegű nyereményt jelenthet majd – közölte a Szerencsejáték Zrt..
Az állam októbertől a bolondok adóját is megemeli
2022 szeptember 14.   Napi
Október közepétől drágulnak a számsorsjátékok: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az ötös- és hatoslottó, a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó is. A Szerencsejáték Zrt. az elmúlt években sorra döntötte a bevételi csúcsokat, és hogy ez így is maradjon, ahhoz jó alapot adhat az áremelés. A legutóbb 2019 végé
Október közepétől drágábban lottózunk
2022 szeptember 14.   Márkamonitor
Október közepétől változik a legnépszerűbb számsorsjátékok ára: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is. Az új díjszabás egyben a játékosok számára nagyobb összegű nyereményt jelenthet majd.   Egységesen 50 forinttal emelkedik október máso
Ennyivel emelkedik az Ötöslottó, Hatoslottó ára: drágul a Skandináv lottó és a Joker is
2022 szeptember 14.   Pénzcentrum
Október közepétől változik a legnépszerűbb számsorsjátékok ára: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is. Az új díjszabás egyben a játékosok számára nagyobb összegű nyereményt jelenthet majd.
Óriási változás jön az Ötöslottón, Hatoslottón: minden játékost érint, erre kell figyelni
2022 szeptember 5.   Pénzcentrum
Új funkciót vezet be a Szerencsejáték Zrt.: online szolgáltatási kínálatában az eddigi egy-, valamint öthetes játékba küldés mellett elérhetővé tette az úgynevezett folyamatos játékot is. Az online felületen az Ötös-, a Hatos-, és a Skandináv lottó, a Luxor, az Eurojackpot és az ezekhez kapcsolódó Joker játék a feltöltött keret erejéig, határozatla
Bevezetik a folyamatos játék lehetőségét a lottón
2022 szeptember 5.   24.hu
Sőt, a Luxoron és az Eurojackpoton is.
Elsodródott a hőlégballon Luxor felett, átmenetileg felfüggesztették a repülést
2022 július 18.   Travelo
Két turista könnyebben megsérült egy hőlégballon-balesetben.
Átmenetileg felfüggesztették a hőlégballonozást az ősi templomok fölött
2022 július 18.   hirado.hu
A Kairótól 510 kilométerre délre fekvő Luxor fölötti hőlégballonos kirándulás nagyon népszerű a turisták körében, mert rendkívüli nézőpontot kínál az ősi templomokra.
Otthoni pihenésből luxus nyaralást farag az ülőgaritúra
2022 június 20.   Spa Trend Online
Egy jól kiválasztott kerti bútor lehet a különbség egy laza délutáni relaxálás és egy testet-lelket kikapcsoló feltöltődés között. A Domus Ventures darabjai elegánsak, remekül kihasználhatóak, kényelmesek és nagyon tartósak! Gondtalan pihenés vár a Luxor ülőgarnitúrával!
Hozd ki a legtöbbet a külteredből minőségi bútorokkal
2022 június 12.   Spa Trend Online
Egy jól kialakított kert vagy terasz jelentősen megnövelheti a szabadban töltött óráid számát. Ha kényelmes a fotel, örömmel tölt el az étkező látványa vagy élvezet használni a nyári konyhát, akkor pihentető lesz minden kinti kaland! Ebben segít a Luxor étkező szett is!
Vár a Fáraók Aranyparádéja és a Második Betlehem: ezért érdemes idén Egyiptomba utaznod
2022 március 4.   Femcafe
A magyar utazók kedvelt üdülődesztinációja látványos, méreteiben is egyedülálló, Luxor főbejáratát idéző standdal van jelen a március 3-án, szakmai nappal elkezdődött Utazás kiállításon, amelynek a megújult Hungexpo ad otthont március 6-ig.
Egyiptom nem csak Luxort hozta el az Utazás kiállításra
2022 március 4.   Utazási Élmények
A magyar utazók kedvelt üdülődesztinációja látványos, méreteiben is egyedülálló, Luxor főbejáratát idéző standdal van jelen a március 3-án, szakmai nappal elkezdődött Utazás kiállításon, amelynek a megújult Hungexpo ad otthont március 6-ig.
Egyiptom először díszvendége a budapesti Utazás kiállításnak
2022 március 4.   Márkamonitor
Ennek megfelelően a magyarok kedvelt üdülőhelye egy méreteiben is egyedülálló, Luxor főbejáratát idéző standdal van jelen a megújult Hungexpón.   Érdemes meglátogatni a H pavilon 203 A standját, ahol elsőkézből tájékozódhat a látogató a mediterrán ország kínálta lehetőségekről. Az UNESCO világörökségi helyszínei közül hét található itt, ami önmagáb