Sorsjegy

Pincérnővel felezte meg a lottónyereményét a zsaru: igazából megtörtént a Sorsjegyesek sztorija
2021 március 28.   Blikk
Biztosan sokan emlékeznek a Sorsjegyesek című amerikai filmre: a történet főhőse egy rendőr – akit Nicholas Cage alakít –, és egy alkalommal egy étteremben felajánlja a pincérnőnek – Bridget Fondának –, hogy borravaló helyett töltsenek ki egy lottószelvényt és felezzék el a nyereményt.
Jön az új Black Jack sorsjegy a lottózókba - de mennyibe kerül?
2021 március 5.   ProfitLine
A Szerencsejáték Zrt. március 5-től egy újabb taggal, a Mega Black Jack sorsjeggyel bővíti népszerű Black Jack sorsjegycsaládját, amelynek főnyereménye 50 millió forint. Az új sorsjegy az eddigiektől eltérően egy „játék a játékban” megoldással fokozza a sorsjegy nyújtotta izgalmakat, ráadásul így az elérhető nyeremény is megduplázható.
Rekordbevétellel zárta 2020-at a Szerencsejáték Zrt.
2021 február 20.   168 Óra Online
A e-sportokra kiterjesztett fogadási lehetőség, és az online kaparós sorsjegyek is bejöttek a vállalatnak.
A Buksza kaparós sorjegy a kedvenc - lehet azzal nyerni?
2021 február 16.   ProfitLine
A 2020-as év igazán szerencsésnek bizonyult a sorsjegykedvelők körében, hiszen a hagyományos, papíralapú sorsjegyeknek köszönhetően több mint 500 játékos vált milliomossá, míg az október végén útnak indított e-sorsjegyekkel már nyolcan nyertek milliós összeget. A Szerencsejáték Zrt. bővítve a sorsjegyek termékportfólióját, 2021 januárjában bevezett
Több mint 500 magyar nyert milliós nagyságrendű összeget
2021 február 16.   Napi
A hagyományos, papíralapú sorsjegyeknek köszönhetően több mint 500 ember nyert egy millió forintnál is magasabb összeget - írja a Szerencsejáték Zrt.
Mekkora jutalék van a lottó, sorsjegy, tippmix stb. árusításán?
2021 február 10.   ProfitLine
A Szerencsejáték Zrt-vel szerződést kötő lottózó vállalkozás (hivatalosan: partner) értékesítési tevékenységéért az Értékesítési Szerződésben meghatározott jutalékot kap.
Sorsjegy miatt ölt az érdi férfi: 15 cm-es késsel gyilkolt
2021 február 3.   Startlap
A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a vád szerint a munkatársával egy sorsjegyen veszett össze és a vita során megölte.
Sorsjegy miatt ölt az érdi férfi: 15 cm-es késsel gyilkolt
2021 február 2.   Life
A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a vád szerint a munkatársával egy sorsjegyen veszett össze és a vita során megölte.
Vádat emeltek egy férfi ellen, aki egy sorsjegy miatt megölte kollégáját
2021 február 2.   Life
A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy sorsjegyen veszett össze munkatársával és a vita során megölte.
Hihetetlen! Egy kaparós sorsjegy miatt ölte meg munkatársát egy férfi
2021 február 2.   Propeller
A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy sorsjegyen veszett össze munkatársával és a vita során megölte. Az elkövető és a sértett egy érdi házban lakott 2020 márciusában. Egy kaparós sorsjegyen, amit együtt vettek, összevesztek: a sértett az egyik éjszaka arra ébredt, hogy az elkövető kiabál, hogy a sorsjegy nyereménye az öv
itt az új sorsjegycsalád a nemzeti lottótársaságtól - 25,50,75 millió forintos főnyereményekkel
2021 január 20.   KKV Magazin
Január közepétől egy háromtagú sorsjegycsaláddal bővült a nemzeti lottótársaság kínálata. A Napi, Heti, illetve Havi Bónusz elnevezésű sorsjegyek az 500, az 1000 és a 2000 forintos árszegmensben kínálnak újabb választási lehetőséget a játékosok számára. Az elvihető főnyeremény sorrendben 25,50 illetve 75 millió forint.
Bővült a Szerencsejáték Zrt. kínálata
2021 január 18.   MMonline
Termékbevezetéssel kezdte az új esztendőt a Szerencsejáték Zrt., január 15-től egy háromtagú sorsjegycsaláddal bővült a nemzeti lottótársaság kínálata. A Napi, Heti, illetve Havi Bónusz elnevezésű sorsjegyek az 500, az 1000 és a 2000 forintos árszegmensben kínálnak újabb választási lehetőséget a játékosok számára. Míg a család legkisebb tagja eseté
Új sorsjegyeket adott ki a Szerencsejáték Zrt.
2021 január 16.   24.hu
500, 1000 és 2000 forintba kerülnek.
Kaparj kurta, neked is lesz! Itt az új kaparós sorsjegy!
2021 január 15.   ProfitLine
Termékbevezetéssel kezdi az új esztendőt a Szerencsejáték Zrt., hiszen január 15-től egy háromtagú sorsjegycsaláddal bővül a nemzeti lottótársaság kínálata. A Napi, Heti, illetve Havi Bónusz elnevezésű sorsjegyek az 500, az 1000 és a 2000 forintos árszegmensben kínálnak újabb választási lehetőséget a játékosok számára.
Újdonság a lottózókban
2021 január 15.   Napi
A Szerencsejáték Zrt. január 15-től új sorsjegyek bevezetésével indítja az évet. A magyarok nem csak lottózni, de kaparós sorsjegyezni is nagyon szeretnek: az állami szerencsejáték-szervezőnek 125 milliárdos bevétele volt ebből 2019-ben.
Négy új milliárdosa lett tavaly Magyarországnak
2021 január 11.   Napi
Tavaly közel 2800-an lettek milliomosok, négyen pedig milliárdosok a Szerencsejáték Zrt. játékosai közül. Az ötöslottón minden idők legnagyobb nyereményét, 6,4 milliárd forintot vihetett haza valaki. A legtöbbet továbbra is lottón lehet nyerni, de sorsjegyen és sportfogadáson is több százan tettek szert milliós nyereményre 2020-ban.
Mázlisták! Négyen nyertek milliárdos összeget tavaly a lottón
2021 január 11.   Propeller
Tavaly közel 2800-an lettek milliomosok, négyen pedig milliárdosok a Szerencsejáték Zrt. játékosai közül – tudatta a társaság hétfőn az MTI-vel. A közlemény szerint az elvitt főnyeremények nagysága és a nyertesek száma tekintetében továbbra is a számsorsjátékok a legeredményesebbek, de a sorsjegyek és a sportfogadások is több száz szerencsést tett
Négy magyar lett milliárdos tavaly a lottón
2021 január 11.   Hírstart
Tavaly közel 2800-an lettek milliomosok, négyen pedig milliárdosok a Szerencsejáték Zrt. játékosai közül. Az elvitt főnyeremények nagysága és a nagynyertesek száma tekintetében továbbra is a számsorsjátékok a legeredményesebbek, de a sorsjegyek és a sportfogadások is több száz szerencsést tettek milliomossá - derül ki a Szerencsejáték Zrt. közlemén
Négy magyar lett milliárdos tavaly a lottón
2021 január 11.   Portfolio
Tavaly közel 2800-an lettek milliomosok, négyen pedig milliárdosok a Szerencsejáték Zrt. játékosai közül. Az elvitt főnyeremények nagysága és a nagynyertesek száma tekintetében továbbra is a számsorsjátékok a legeredményesebbek, de a sorsjegyek és a sportfogadások is több száz szerencsést tettek milliomossá - derül ki a Szerencsejáték Zrt. közlemén
A sport nemcsak a legjelentősebb termékünk alapja, hanem a marketingünk egyik fókusza is – interjú Bánhegyi Zsófiával
2020 december 22.   Startlap
Felvette a kesztyűt a koronavírus-járvánnyal és annak szerteágazó és kihívásokat jelentő hatásaival a Szerencsejáték Zrt., nem csupán a sportfogadás, lottójátékok és sorsjegyek, hanem a digitalizáció adta megoldások területén is – többek között ez is kiderült Bánhegyi Zsófia, a vállalat marketing és kommunikációs igazgatójának szavaiból. A szakembe