Jakab János

Asztalitenisz: Zwickl és Jakab nyert, Pázsy kikapott
2008 május 10.   She
Zwickl Dániel és Jakab János nyert, Pázsy Ferenc ugyanakkor kikapott a férfi verseny 3. szakaszának 1. fordulójában az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén.
Asztalitenisz, olimpiai selejtező: Jakab János búcsúzott
2008 április 3.   She
Jakab Jánosnak nem sikerült a 32 közé jutás az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén, így befejezte szereplését.
Asztalitenisz, olimpiai selejtező: Zwickl bravúros győzelme
2008 április 2.   She
Zwickl Dániel bravúros győzelemmel kezdett az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén, Jakab János és Zombori Dávid ugyanakkor kikapott első csoportmérkőzésén.
Asztalitenisz ob: Jakab címvédése, Póta duplázott
2008 március 30.   Metropol
A BVSC-s Jakab János megvédte címét egyesben a budaörsi asztalitenisz országos bajnokságon, a nők hasonló számát pedig a korábban párosban is aranyérmes statisztikás Póta Georgina nyerte.
Pázsyék is kiestek Velenjében
2008 január 18.   Metropol
A Pázsy Ferenc, Jakab János duó remek teljesítménnyel - a főtáblán két mérkőzést nyerve - eljutott az elődöntőig, ott azonban vereséget szenvedett egy tajvani kettőstől, így - hasonlóan a többi magyarhoz - befejezte szereplését az asztaliteniszezők idei Pro Tour-sorozatának első állomásán, Velenjében.
Asztalitenisz Pro Tour, Szentpétervár: hét magyar a főtáblán
2007 október 18.   Metropol
Hét magyar asztaliteniszező jutott fel a 64-es főtáblára a szentpétervári Pro Tour-versenyen. A viadal honlapja szerint a nők között Kertai Rita, Li Bin, Lovas Petra, Póta Georgina és Tóth Krisztina, míg a férfiaknál Jakab János, valamint Pázsy Ferenc várhatja a pénteki folytatást.
Asztalitenisz, Sencsen: a 2. fordulóban kiestek a magyarok
2007 augusztus 31.   She
A második forduló a végállomást jelentette Póta Georgina, Lovas Petra és Jakab János számára is az asztaliteniszezők kínai Pro Tour-viadalán, ahol így nincs már magyar versenyben.
Asztalitenisz-vb: utolsó magyarként Jakab János is búcsúzott
2007 május 24.   She
Az utolsó, még versenyben maradt magyar induló, Jakab János is befejezte szereplését a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, miután a férfi egyes harmadik fordulójában egy tajvani versenyző megoldhatatlan feladat elé állította.
Tóth Krisztina és Jakab János a 32 között egyesben
2007 május 23.   Metropol
Jakab János és Tóth Krisztina bejutott a legjobb 32 közé egyesben a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
Vegyes párosban búcsúzott a Jakab, Tóth kettős
2007 május 23.   Metropol
Utolsóként a Jakab János, Tóth Krisztina kettős is elbúcsúzott a vegyes páros küzdelmeitől a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
Asztalitenisz-vb: Tóth és Jakab a 32 között egyesben
2007 május 23.   She
Jakab János és Tóth Krisztina bejutott a legjobb 32 közé egyesben a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon. Jakab, aki kora délután a világranglistán 35. helyen álló francia Damien Eloit búcsúztatta, a késő esti programban újabb nagy skalpot gyűjtött be.
Asztalitenisz-vb: bravúrok női párosban és férfi egyesben
2007 május 23.   Metropol
A Póta Georgina, Tóth Krisztina és a Lovas Petra, Pergel Szandra kettős bejutott a legjobb 16 közé párosban a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon. Férfi egyesben Jakab János és Fazekas Péter megnyerte első mérkőzését.
Asztalitenisz-vb: csak a Jakab-Tóth duó élte túl a második kört
2007 május 23.   Metropol
A magyarok közül csak a Jakab János, Tóth Krisztina duó vette sikerrel a vegyes párosok versenyének második fordulóját a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, ahol ezzel bejutott a legjobb 32 közé.