Jakab János

Asztalitenisz: a magyarok közül csak Jakab jutott a 32 közé Dohában
2009 február 19.   She
Csak Jakab János vette sikerrel a magyar férfiak közül a 64-es főtábla nyitófordulóját az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának dohai viadalán. A nőknél Tóth Krisztina már a 16 között jár.
Asztalitenisz: Jakab és Kosiba kiesett Kuvaitvárosban
2009 február 13.   She
Az első forduló a végállomást jelentette Jakab János és Kosiba Dániel számára az asztaliteniszezők kuvaitvárosi Pro Tour-versenyén.
Asztalitenisz Eb: Pázsyék kikaptak a portugál párostól
2008 október 9.   She
A Pázsy Ferenc, Jakab János duó a nyolcaddöntőben három sima szettben kikapott a portugál Tiago Apolonia, Marcos Freitas kettőstől, s ezzel az utolsó magyar egység is elbúcsúzott a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság férfi páros versenyében.
Asztalitenisz: Jakab a saját fegyverével kapott ki Süsstől
2008 augusztus 20.   She
Mint arról korábban beszámoltunk, Jakab János számára a 2. forduló jelentette a végállomást a férfi asztaliteniszezők egyéni küzdelmeiben a pekingi olimpián. A magyar pingpongos Christian Süss-szel szemben maradt alul, a német világklasszis 4:1-re nyert.
Póta és Tóth továbbjutott, Jakab búcsúzott
2008 augusztus 20.   Infostart
Tóth Krisztinát és Póta Georgina is sikerrel vette a második fordulót egyesben a pekingi olimpia női asztalitenisz tornáján, s ezzel bejutott a legjobb 32 közé. A férfiaknál Jakab János búcsúzott.
Asztalitenisz: Jakab János búcsúzott az olimpiától
2008 augusztus 20.   She
Jakab János számára a 2. forduló jelentette a végállomást a férfi asztaliteniszezők egyéni küzdelmeiben a pekingi olimpián. A magyar pingpongos Christian Süss-szel szemben maradt alul, a német világklasszis 4:1-re nyert.
Továbbjutott Jakab János asztaliteniszező
2008 augusztus 19.   HírTV
Győzött, így továbblépett a második fordulóba Jakab János, a pekingi olimpián. A magyar versenyző a francia Chila ellen győzött nagy csatában, 4:3 arányban. A magyarok közül a keddi napon még Lovas Petra próbálja meg kiharcolni a továbbjutást.(FH)
Asztalitenisz: Jakab 0:3-ról nyert az első fordulóban
2008 augusztus 19.   She
Jakab János asztaliteniszezőnk 0:3-ról fordítva 4:3-ra nyert a férfi egyesek első fordulójában a 39 éves francia Patrick Chila ellen.
Asztalitenisz: Gárdos nyert, Jakab János következik
2008 augusztus 19.   She
Az osztrák színekben versenyző Gárdos Róbert 0:3-ról fordítva győzött a férfi asztaliteniszezők egyéni versenyének első fordulójában a világranglista 100. helyén álló észak-koreai Ri Csol Guk ellen.
Asztalitenisz: ma Jakab János és Lovas Petra lép asztalhoz
2008 augusztus 19.   She
Két asztaliteniszezőnkért izgulhatunk kedden, a férfiaknál Jakab János, a hölgyeknél pedig Lovas Petra lép asztalhoz.
Asztalitenisz: nehéz ellenfelek várnak a mieinkre
2008 augusztus 11.   She
Jakab János a párosban ötkarikás bronzérmes francia Patrick Chila ellen játszik, Póta Georginára pedig a sydneyi ötkarikás bajnok kínai Vang Nan várhat a pekingi olimpia asztalitenisz-tornájának jövő hétfőn kezdődő egyéni küzdelmeiben.
Asztalitenisz: Jakab nem szeretne korán búcsúzni
2008 augusztus 10.   She
Jakab János asztaliteniszezőnk kipróbálta a pingpongozók csarnokát, majd a Reuters hírügynökségnek nyilatkozott a magyar csapaton belüli hangulatról.
Asztalitenisz: bronzérmes Las Vegasban a Jakab?Zwickl páros
2008 július 7.   She
Bronzérmet szerzett párosban Jakab János és Zwickl Dániel az amerikai nyílt nemzetközi asztalitenisz-bajnokságon, Las Vegasban. A hazai szövetség honlapja szerint a magyar duó a negyeddöntőben a román Crisan?Filimon párost verte meg 4?2-re, ám az elődöntőben alulmaradt a Rosskopf?Keinath német-szlovák kettőssel szemben.
Három magyar kvótás az ITTF listáján
2008 május 11.   Metropol
A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) ígéretéhez híven közzétette azoknak a listáját, akik a budapesti világselejtezőről kvalifikálták magukat a pekingi olimpiára: a névsorban ott van Póta Georgina, Lovas Petra és Jakab János neve is.
Három kvótát szereztek asztaliteniszezőink
2008 május 11.   HírTV
Olimpiai kvótát szerzett vasárnap Jakab János és Lovas Petra az asztaliteniszezők olimpiai kvalifikációs tornáján Budapesten. Közben bejutott az elődöntőbe Póta Georgina, aki szintén ott lesz nyáron Pekingben.
Jakab János és Lovas Petra is ott lesz Pekingben
2008 május 11.   hirado.hu
A két magyar asztaliteniszező a budapesti olimpiai kvalifikációs tornán vívta ki az indulás jogát
Asztalitenisz, világselejtező: nyert Jakab, szinte biztos a kvóta
2008 május 11.   She
Jakab János megnyerte első mérkőzését a férfi verseny főtáblájának alsó ágán az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén, s így már biztosan nem végez a tizenkettediknél rosszabb helyen. A magyar szövetség számításai szerint ez a pozíció már pekingi kvótát ér.
Asztalitenisz: Jakab hozta a második játékát is
2008 május 10.   HírTV
Jakab János második mérkőzését is megnyerte a szombati játéknapon az asztaliteniszezők budapesti olimpiai világselejtezőjén, és ezzel bejutott a legjobb 16 közé. Zwickl Dániel viszont vereséget szenvedett az olasz Mihai Bobocicától, így már kevés esélye van a kvóta megszerzésére.
Asztalitenisz: Jakab János közel került Pekinghez
2008 május 10.   She
Jakab János második mérkőzését is megnyerte a férfi verseny harmadik szakaszában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén. A hazai szövetség számításai szerint Jakab valószínűleg pekingi kvótásnak tekinthető.
Jakab János Peking kapujában
2008 május 10.   Metropol
Jakab János második mérkőzését is megnyerte a férfi verseny harmadik szakaszában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén.