Jakab János

Asztalitenisz Pro Tour: Jakab nyolcaddöntős Kuvaitvárosban
2010 február 25.   She
Jakab János a német Steffen Mengel elleni győzelmével bejutott a nyolcaddöntőbe az asztaliteniszezők Kuvaitvárosban zajló Pro Tour-versenyén.
Asztalitenisz Pro Tour: Jakab János a 32 között Kuvaitvárosban
2010 február 25.   She
Jakab János nagy csatában legyőzte a japán Kisikava Szeiját, s ezzel bejutott a 32 közé az asztaliteniszezők Pro Tour-versenyén, Kuvaitvárosban.
Asztalitenisz Pro Tour: Jakab János főtáblára jutott Kuvaitvárosban
2010 február 24.   She
Jakab János feljutott a 64-es főtáblára az asztaliteniszezők kuvaitvárosi Pro Tour-versenyén.
Asztalitenisz Pro Tour: Jakab főtáblára jutott Kuvaitvárosban
2010 február 24.   She
Jakab János feljutott a 64-es főtáblára az asztaliteniszezők kuvaitvárosi Pro Tour-versenyén.
Asztalitenisz, Pro Tour: Jakab János kiesett Dohában
2010 február 19.   She
Jakab János hét játszmában kikapott az orosz Fjodor Kuzmintól a 64-es főtábla pénteki első fordulójában az asztaliteniszezők Pro Tour-versenyén Dohában.
Jakab kiesett Dohában
2010 február 19.   Metropol
Jakab János hét játszmában kikapott az orosz Fjodor Kuzmintól a 64-es főtábla első, pénteki fordulójában az asztaliteniszezők Pro Tour-versenyén, Dohában.
Asztalitenisz Eb: Zwickl továbbjutott, Jakab búcsúzott egyesben
2009 szeptember 17.   She
Zwickl Dániel bejutott a legjobb 32 közé egyesben a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon, Jakab János azonban búcsúzott a csütörtök esti 2. fordulóban.
Asztalitenisz Eb: Jakab János és Zwickl Dániel a 64 között
2009 szeptember 17.   She
Jakab János és Zwickl Dániel bejutott a legjobb 64 közé férfi egyesben a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon, az újonc Kosiba Dániel ugyanakkor búcsúzott.
Asztalitenisz Eb: párossikerek Stuttgartban
2009 szeptember 17.   She
A fériaknál a Jakab János, Zwickl Dániel páros, a nőknél pedig Madarász Dóra a francia Laura Gasnier-vel az oldalán, Lovas Petra pedig a horvát Cornelia Vaidával bejutott a legjobb 32 közé a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
Universiade: Jakab János kiesett a nyolcaddöntőben
2009 július 9.   She
Miután mindkét férfi asztalitenisz-párosunk kiesett a negyeddöntőben, Jakab János egyesben a nyolcaddöntőben folytatta szereplését a belgrádi universiadén.
Universiade: kiestek férfi asztalitenisz-párosaink
2009 július 9.   She
A Jakab János, Zwickl Dániel kettős kínai, a Molnár Csaba, Zombori Dávid duó pedig francia riválistól kapott ki a belgrádi universiade asztalitenisz párosversenyének negyeddöntőjében.
Universiade: mindkét asztalitenisz-párosunk negyeddöntős
2009 július 8.   She
A Jakab János, Zwickl Dániel és a Molnár Csaba, Zombori Dávid férfiasztalitenisz-páros is megnyerte mindkét mai mérkőzését, így bejutott a negyeddöntőbe a belgrádi universiadén.
Universiade: csak Jakab János jutott tovább egyesben
2009 július 7.   She
Az egyesben főtáblás három magyar asztaliteniszező közül Molnár Csaba 4:2-re, Zwickl Dániel 4:3-ra kapott ki szerb, illetve ukrán ellenfelétől, s ezzel a legjobb 64 között kiesett a Belgrádban zajló universiadén.
Asztalitenisz: nyolcaddöntős a Tóth, Póta páros a vb-n
2009 május 1.   She
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó bejutott a nyolcaddöntőbe a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, a Jakab János, Tóth vegyes páros ugyanakkor búcsúzott a legjobb 32 között.
Asztalitenisz-vb: csak Tóth Krisztina maradt állva egyesben
2009 április 30.   She
Egyesben csak Tóth Krisztina folytathatja szereplését a magyarok közül a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, Jakab János, Póta Georgina és Lovas Petra egyformán vereséget szenvedett esélyesebb riválisától a csütörtöki második fordulóban, így a 64 között kiesett.
Asztalitenisz-vb: győzelemmel kezdett a Jakab, Tóth páros
2009 április 29.   She
Győzelemmel kezdte szereplését a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon a Jakab János, Tóth Krisztina duó, amely a vegyes párosok 128-as főtáblájának első fordulójában négy sima játszmában vert meg egy selejtezőből induló kolumbiai kettőst.
Asztalitenisz ob: három számban is címvédés történt
2009 március 8.   She
Jakab János, illetve a Vitsek Iván, Muskó Péter férfi, és a Póta Georgina, Li Bin női páros is megvédte címét vasárnap a Körcsarnokban rendezett, 92. asztalitenisz országos bajnokságon.
Asztalitenisz: Jakab János is kiesett a dohai viadalon
2009 február 19.   She
Jakab János kikapott a második fordulóban, azaz nem jutott be a legjobb 16 közé az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának dohai viadalán.
Jakab is kiesett
2009 február 19.   Metropol
Jakab János kikapott a második fordulóban, azaz nem jutott be a legjobb 16 közé az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának dohai viadalán.
Asztalitenisz: a magyarok közül csak Jakab jutott tovább Dohában
2009 február 19.   She
Csak Jakab János vette sikerrel a magyar férfiak közül a 64-es főtábla nyitó fordulóját az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának dohai viadalán. A nőknél Tóth Krisztina már a 16 között jár.