Jakab János

Nem jutott nyolcaddöntőbe a Jakab, Póta duó
2011 május 10.   Infostart
Nem került be a legjobb 16 közé a Jakab János, Póta Georgina kettős a vegyes párosok mezőnyében a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
Asztalitenisz: Jakab kikapott Karakasevicstől Lengyelországban
2011 március 18.   She
Jakab János 4:1-re kikapott a szerb Alekszandar Karakasevicstől pénteken a 64 között az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának lengyelországi állomásán.
Lovas megvédte címét, Jakab negyedszer nyert
2011 március 6.   Agroinform
A férfiaknál Jakab János, a nőknél pedig a címvédő Lovas Petra nyerte egyesben az asztaliteniszezők Kecskeméten rendezett 94. országos bajnokságát.
Asztalitenisz ob: Lovas megvédte címét, Jakab negyedszer nyert
2011 március 6.   She
A férfiaknál Jakab János, a nőknél pedig a címvédő Lovas Petra nyerte egyesben az asztaliteniszezők Kecskeméten rendezett 94. országos bajnokságát.
Asztalitenisz: Jakab minimális különbséggel kapott ki Legout-tól
2011 február 17.   She
Jakab János a selejtezőből feljutott az asztaliteniszezők dubai Pro Tour-versenyének főtáblájára, ott azonban már nem sikerült mérkőzést nyernie. A világranglista 65. helyén álló magyar játékos hatalmas csatában kapott ki a francia Christophe Legout-tól (57.), a döntő szettet 11:9-re veszítette el.
Asztalitenisz Pro Tour: Jakab kétszettes előnyről kapott ki Welsben
2010 október 22.   She
Jakab János 2:0-s vezetés után 4:2-re kikapott az ukrán Jaroszlav Zmudenkótól, így nem jutott be a 32 közé az asztaliteniszezők ausztriai Pro Tour-versenyén, Welsben.
Jakab János kiesett a Pro Touron
2010 október 16.   Metropol
Jakab János a nyolcaddöntőben búcsúzott az asztaliteniszezők Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságán: a magyar játékost szombaton a cseh Dmitrij Prokopcov győzte le 4-1-re.
Asztalitenisz: Jakab János öt szettben vesztett és búcsúzott
2010 október 16.   She
Búcsúzott az utolsó, még versenyben lévő magyar versenyző a Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságon: férfi egyesben Jakab János a harmadik fordulóban ötjátszmás mérkőzésen kapott ki a cseh Dmitrij Prokopcovtól.
Asztalitenisz: a magyarok tizenhat meccsükből hármat nyertek meg
2010 október 15.   She
Tizenhat asztalnál szoríthattunk magyar sikerért pénteken az asztaliteniszezők Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságán, de csupán háromszor örülhettünk is a hazai versenyző(k) győzelmének. Mind közül pedig egyedüliként Jakab János lesz érintett a szombati folytatásban, miután kiválóságunk egyesben két mérkőzést nyert, a tizenhat között a Dmitrij Prokopcov ellen folytatja…
Asztalitenisz: kiestek a magyar párosok a budaörsi Pro Touron
2010 október 15.   She
Minden magyar érdekeltségű páros búcsúzott az asztaliteniszezők Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságán. Szombaton már csak Jakab János lesz érdekelt, aki a férfi egyesben 13:30-kor találkozik a cseh Dmitrij Prokopcovval a 16 között.
Asztalitenisz: Jakab a legjobb 16 közé jutott a budaörsi Pro Touron
2010 október 15.   She
Jakab János hatalmas csatában, szetthátrányból fordítva 4-3-ra nyert a hongkongi Tang Peng ellen, ezzel bejutott a 16 közé az asztaliteniszezők Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságán.
Asztalitenisz: Jakab a 32 között a budaörsi Pro Touron
2010 október 15.   She
A hat magyar közül egyedül Jakab János vette sikerrel az első fordulót férfi egyesben az asztaliteniszezők Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságán, amely a Pro Tour-sorozat része.
Asztalitenisz Eb: Pázsyt Gárdos, Kosibát honosított lengyel ejtette ki
2010 szeptember 16.   She
A csehországi Ostravában zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon Jakab János után Kosiba Dániel és Pázsy Ferenc is kikapott a második fordulóban, így egyikük sem jutott be a legjobb 32 közé.
Asztalitenisz Eb: Jakab Jánost francia rivális búcsúztatta
2010 szeptember 16.   She
A csehországi Ostravában zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon Jakab János a második fordulóban kikapott a francia Adrien Mattenet-től. A magyar játékosnak nem sikerült játszmát nyernie, de a négy szett egyikében sem adta olcsón a „bőrét."
Asztalitenisz Eb: nem jutott a 16 közé a Jakab, Kosiba duó
2010 szeptember 16.   She
A csehországi Ostravában zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon nem jutott be a nyolcaddöntőbe a Jakab János, Kosiba Dániel páros, miután a második fordulóban ötszettes mérkőzésen kikapott egy ukrán duótól.
Asztalitenisz Eb: Jakab János túljutott az első fordulón
2010 szeptember 16.   She
Jakab János bejutott a legjobb 64 közé az Ostravában zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyar versenyző a belga Lauric Jeant győzte le 4:2-re.
Asztalitenisz: Jakab a 2. fordulóban a Pro Tour-versenyen, Kosiba kiesett
2010 augusztus 19.   She
Jakab János bejutott az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának kínai versenyén a férfi egyes második fordulójába, a legjobb 32 közé.
Asztalitenisz: Jakab a 2. fordulóban a kínai Pro Tour-versenyen, Kosiba kiesett
2010 augusztus 19.   She
Jakab János bejutott az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának kínai versenyén a férfi egyes második fordulójába, a legjobb 32 közé.
Asztalitenisz BL: Jakab leendő klubja nagy lépést tett a címvédés felé
2010 május 8.   She
A Borussia Düsseldorf – Jakab János leendő klubja – idegenben 3–0-ra nyert a belga Charleroi ellen a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzésén, így hatalmas lépést tett a címvédés felé.
Asztalitenisz: Jakabnak nem volt esélye a korábbi világelső ellen
2010 február 26.   She
Jakab Jánosnak nem sikerült az újabb bravúr, így a nyolcaddöntő jelentette számára a végállomást az asztaliteniszezők Kuvaitvárosban zajló Pro Tour-versenyén. A magyar játékos 4:0-ra kapott ki az olimpiai és világbajnok kínai Vang Li-csintől, aki 2000 és 2002 szeptembere között rekordot jelentő 25 hónapig állt a világranglista élén.