Bor Barna

Cselgáncs-vb: Bor Barna elődöntős, a többiek búcsúztak
2017 szeptember 2.   She
A szombaton tatamira lépő öt magyar közül már csak Bor Barna  (+100 kg) van versenyben, ő a délutáni programban is érdekelt lesz, a beugróként két sikert is arató Ohát Zalán (100 kg) a nyolcaddöntőben búcsúzott.
Csapatbronzért közdhetnek a férfiak a cselgáncs Eb-n
2017 április 23.   m4sport.hu
Az ukránok elleni sima negyeddöntős vereség után felálltak Bor Barnáék.
Cselgáncs: újabb három magyar vk-érem Bakiban
2017 március 12.   She
Bor Barna ezüst-, Cirjenics Miklós és Joó Abigél pedig bronzérmet szerzett a cselgáncsozók világkupa-sorozatába tartozó baki Grand Slam-viadal vasárnapi versenynapján.
Bor Barna bronzérmes lett a düsseldorfi Világkupán
2017 február 27.   Blikk
Düsseldorf – A +100 kilogrammos Bor Barna bronzérmet nyert a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó düsseldorfi Grand Prix-viadalon.
"Mintha fejbe lőttek volna" - Bor Barna kiakadt a bíróra veresége után
2016 augusztus 12.   Blikk
Rio de Janeiro - Bor Barna révén az utolsó magyar cselgáncsozó is elbúcsúzott a riói olimpiától.
Érem nélkül maradtak a cselgáncsozóink, Bor Barna kiesett
2016 augusztus 12.   Blikk
Rio de Janeiro – Érem nélkül fejezték be a magyar cselgáncsozók a riói olimpiát. A +100 kilogrammos Bor Barna ugyanis kikapott második mérkőzésén, több magyar dzsúdós pedig már nem lép tatamira az ötkarikás játékokon.
Érem nélkül maradtak a cselgáncsozók, Bor Barna kiesett
2016 augusztus 12.   Blikk
Rio de Janeiro – Érem nélkül fejezték be a magyar cselgáncsozók a riói olimpiát. A +100 kilogrammos Bor Barna ugyanis kikapott második mérkőzésén, több magyar dzsúdós pedig már nem lép tatamira az ötkarikás játékokon.
Bor Barna bejutott a legjobb 16 közé
2016 augusztus 12.   444.hu
A 100+ kilós magyar cselgáncsozó húsz másodperces leszorítás után ipponnal győzte le tunéziai ellenfelét, Fajcel Dzsaballah-t. Előtte már egy jukóval pontot szerzett, magabiztos győzelem volt. Bor nyolcaddöntője előtt még 15 összecsapást rendeznek, ez alapján úgy egy óra múlva meccselhet a nyolc közé jutásért.
Cselgáncs Eb: Tóth Krisztián ezüstérmes, Joó a 7., Bor az 5.
2016 április 23.   She
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüstérmes, Joó Abigél hetedik, Bor Barna ötödik lett, míg Szigetvári Mercédesz, Salánki Evelin, Cirjenics Miklós és Vér Gábor kiesett az olimpiai kvalifikációs kazanyi cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.
Cselgáncs-vk - Tóth ezüst-, Bor bronzérmes Düsseldorfban
2016 február 21.   Infostart
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüst-, míg a +100 kilós Bor Barna bronzérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat düsseldorfi Grand Prix-jén.
Cselgáncs-vk: négy érem a mieink vasárnapi termése
2016 január 25.   She
Joó Abigél arany-, Tóth Krisztián és Bor Barna ezüst-, Cirjenics Miklós pedig bronzérmet szerzett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat havannai Grand Prix-jén.
Újabb két taggal bővült a Rio Klub
2015 december 13.   Infostart
Bor Barna cselgáncsozó és Gádorfalvi Áron szörfös személyében vasárnap két új taggal bővült a Rio Klub.
Öt hetedik hellyel zárták szereplésüket a cselgáncsozók a vb-n
2015 augusztus 29.   Infostart
A +100 kilós Bor Barna bokasérülés miatt nem állt ki vigaszági mérkőzésére, így hetedikként zárt szombaton, az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek zárónapján Asztanában. A magyarok befejezték a szereplésüket a versenyen, ahol a remélt két érem helyett öt hetedik helyezéssel zártak.
Cselgáncs-vb: Bor megsérült a negyeddöntőben, hetedik lett
2015 augusztus 29.   She
A +100 kilós Bor Barna bokasérülés miatt nem állt ki a vigaszági mérkőzésére, így hetedikként zárt szombaton, az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek záró napján Asztanában.
Bor megsérült, kérdéses a folytatás
2015 augusztus 29.   Infostart
A +100 kilós Bor Barna megsérült és kikapott a negyeddöntőben szombaton, az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek zárónapján.
Fogasy és Bor továbbjutott, Cirjenics kiesett
2015 augusztus 29.   Infostart
A 100 kilogrammos Fogasy Gergő és a +100 kilós Bor Barna továbbjutott, a 100 kilós Cirjenics Miklós viszont egy vereséggel búcsúzott szombaton, az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek zárónapján.
Cselgáncs vk - Bor Barna ezüstérmes a Mesterek Tornáján
2015 május 24.   Infostart
Bor Barna a +100 kilogrammosok között ezüstérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat marokkói állomásán, a Mesterek Tornáján.
Cselgáncs-vk: Bor ezüstérmes a Mesterek Tornáján
2015 május 24.   She
Bor Barna a +100 kilogrammosok között ezüstérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat marokkói állomásán, a Mesterek Tornáján.
Cselgáncs vk - Bor Barna aranyérmes a bakui Grand Slamen
2015 május 10.   Infostart
A +100 kilogrammos Bor Barna aranyérmet szerzett vasárnap Bakuban az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat 154 ezer dollár összdíjazású Grand Slam-versenyén.
Cselgáncs vk - Bor Barna bronzérmes Samsunban
2015 március 29.   Infostart
A +100 kilogrammos Bor Barna bronzérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat samsuni Grand Prix-versenyén.