Peking 2008 - Judo

Magyar bronzérem az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-versenyen
2024 május 5.   Sportal
A 70 kilogrammos Gercsák Szabina bronzérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs World Tour-sorozat Tadzsikisztánban rendezett Grand Slam-versenyén.
Gercsák Szabina bronzérmes Tadzsikisztánban
2024 május 5.   m4sport.hu
A 70 kilogrammos Gercsák Szabina bronzérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs World Tour-sorozat Tadzsikisztánban rendezett Grand Slam-versenyén.
A csapatversenyen gyorsan véget ért a magyarok cselgáncs Eb-je
2024 április 28.   m4sport.hu
A magyar válogatott nyert mérkőzés nélkül kikapott Szerbiától vasárnap a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság vegyes csapatversenyében, így helyezetlenül zárt.
Tóth Krisztián ezüstérmes a zágrábi cselgáncs Európa-bajnokságon
2024 április 27.   m4sport.hu
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüstérmet nyert szombaton a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon.
Tóth Krisztián döntős a zágrábi cselgáncs Európa-bajnokságon
2024 április 27.   m4sport.hu
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián bejutott a döntőbe szombaton a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon.
NB I-es foci, férfi kosárelődöntő, atlétika, evezés, cselgáncs és öttusa szombaton élőben az m4sport.hu-n
2024 április 26.   m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 30. fordulójának Paks–Mezőkövesd, Diósgyőr–Kecskemét és Debrecen–Újpest meccsét, a férfi kosárlabda-bajnokság Falco–ZTE elődöntőjének első felvonását, a budapesti öttusa-világkupa női és férfi döntőjét, az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat sanghaji állomását, az evezősök szegedi Európa-bajnokságát és olimpiai kvalifikációs versenyét,
Véget ért Ungvári Attila számára az Európa-bajnokság
2024 április 26.   Sportal
A 81 kilogrammos Ungvári Attila hetedik lett pénteken a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon - írta az Mti.
Ungvári Attila vigaszágra került a cselgáncs-Eb-n
2024 április 26.   m4sport.hu
Ungvári Attila két győzelemmel és egy vereséggel a vigaszágra került pénteken a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon.
Ungvári kikapott a negyeddöntőben, a vigaszágon folytathatja az Eb-t
2024 április 26.   Sportal
Ungvári Attila a vigaszágon folytatja szereplését pénteken a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon - írja az Mti.
NB I-es foci, férfi röplabdadöntő, cselgáncs- és torna-Eb pénteken élőben az m4sport.hu-n
2024 április 25.   m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 30. fordulójának Zalaegerszeg – Puskás Akadémia nyitómeccsét, a férfi röplabda Extraliga MÁV Előre – Kaposvár döntőjének negyedik összecsapását, a cselgáncsozók és a férfi tornászok Európa-bajnokságát, valamint az olimpiai láng ünnepélyes átadását a francia szervezőknek közvetíti pénteken élőben az M4 Sport, a Duna World és az m4sp
Pupp- és Pongrácz-bronzzal már az első nap teljesültek az elvárások a cselgáncs Eb-n
2024 április 25.   m4sport.hu
Pupp Réka a 52 kilogrammos súlycsoportban, Pongrácz Bence pedig a 60 kilósok között szerzett bronzérmet a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
Pupp negyeddöntős, Pongrácz a vigaszágon az Eb-n
2024 április 25.   Sportal
Pupp Réka első győzelmével bejutott a negyeddöntőbe, Pongrácz Bence pedig a vigaszágra került a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
Ungvári Miklós már az öccsétől reméli a nagy dobást Párizsban
2024 április 17.   Sportal
Családi olimpiára készül Ungvári Miklós. A olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok magyar cselgáncsozó idén nyáron Párizsban régóta áhított vágyát váltja valóra, végre együtt vehet részt öccsével, Ungvári Attilával a nyári játékokon.
Cegléden tart bemutató edzést a kétszeres olimpiai és háromszoros világbajnok
2024 március 21.   Sportal
Cegléden tart bemutató edzést szombaton Ono Sohej kétszeres olimpiai és háromszoros világbajnok japán cselgáncsozó.
Cselgáncs: eltiltották Tóth Krisztián riválisát
2024 március 20.   Magyar Hírlap
A férfiak 90 kilogrammos súlycsoportjában világbajnoki címvédő volt az egyetlen olyan versenyző, aki az olimpiai rangsorban megelőzte a magyar sportolót.
Eltiltották a világranglistán Tóth Krisztiánt megelőző georgiai cselgáncsozót
2024 március 19.   m4sport.hu
Eltiltották Luka Majsuradzét, a cselgáncsozók férfi 90 kilogrammos világbajnoki címvédőjét, az egyetlen olyan versenyzőt, aki az olimpiai rangsorban megelőzi Tóth Krisztánt.
Március végén tér vissza a tatamira az olimpiai kvótás helyen álló Pupp Réka
2024 március 6.   m4sport.hu
Bokasérülése után az antalyai Grand Slamen tér vissza Pupp Réka, aki kvótás helyen áll 52 kilogrammban a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világranglistáján.
Cselgáncs: Tóth Krisztián célja a világbajnoki cím és az olimpiai érem
2024 február 27.   Magyar Hírlap
A Tokióban bronzot nyert, világbajnoki ezüst- és bronzérmes versenyző az M4 Sportnak kiemelte: várja az olimpiát, előkelő helyen szerepel az ötkarikás és a világranglistán is, meglátása szerint 99,9 százalék az esélye, hogy ott lesz a párizsi játékokon.
Tóth Krisztián: 99.9 százalék, hogy kint vagyok az olimpián
2024 február 26.   m4sport.hu
A világbajnoki cím és az olimpiai érem megszerzése tartozik a cselgáncsozó Tóth Krisztián nagy céljai közé.
Két magyar érem a cselgáncs European Open varsói versenyén
2024 február 25.   m4sport.hu
Nerpel Gergely ezüst-, Czerlau Jennifer bronzérmet nyert vasárnap a cselgáncsozók Varsóban megrendezett olimpiai kvalifikációs European Open-viadalán.