Kulturális hírek - Friss hírek

16:09 Kiállítják Czóbel elveszett műveit (Hírstart)
Újragondolt Czóbel 4.0  Rejtélyek A Múzeumban – Fókuszban A Kutatás Wanted – Czóbel Elveszett Művei A Czóbel Múzeum 2016-os újranyitását követő évenkénti újrarendezések sorában ez a negyedik tárlat több tekintetben is eltér a korábbi koncepcióktól. A leglátványosabb változást az jelenti, hogy ezúttal nem csupán a múzeum területére, hanem a hozzá ka
15:54 Bejelentették az új James Bond-film szereplőit (24.hu)
Bejelentették a szereplőgárdát.
15:45 Hivatalosan is Rami Malek lesz a következő James Bond főgonosza (Hírstart)
Megtörtént a várva várt nagy bejelentés a jövő áprilisban érkező James Bond-filmmel kapcsolatban, elindult a 25. rész kampánya hivatalosan is. Bejelentették a szereplőgárdát, vannak visszatérő nevek.
15:39 Hivatalosan is Rami Malek lesz a következő James Bond főgonosza (HVG)
Megtörtént a várva várt nagy bejelentés a jövő áprilisban érkező James Bond-filmmel kapcsolatban, elindult a 25. rész kampánya hivatalosan is. Bejelentették a szereplőgárdát, vannak visszatérő nevek.
15:24 Minden eddiginél több világsztár jön idén a Szigetre – 7 nap alatt 9 headliner lesz a Nagyszínpadon (Szeretlek Magyarország)
Félmilliárd forinttal többet költöttek a fellépőkre, meg is látszik az eredménye. De a környezetvédelemre is kiemelt hangsúlyt fektetnek.
15:15 Szinkronnal is megjött a Men In Black - Sötét zsaruk a Föld körül új előzetese (Hírstart)
Aki csak azért nem nézte volna meg a friss Men In Black-trailert, mert nem magyar nyelven jött ki, az most kattintson, mintha nem lenne holnap, mert itt a Sötét zsaruk a Föld körül szinkronos előzetese is.
14:59 Képzelt kamerák a Velencei Biennálé magyar pavilonjában (Hírstart)
Hogyan lát az ember? – közvetve erre a kérdésre kínál válaszokat Waliczky Tamás Képzelt kamerák című kiállítása, amely hazánkat képviseli az 58. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Biennálén.
14:57 Képzelt kamerák a Velencei Biennálé magyar pavilonjában (Magyar Nemzet)
Hogyan lát az ember? – közvetve erre a kérdésre kínál válaszokat Waliczky Tamás Képzelt kamerák című kiállítása, amely hazánkat képviseli az 58. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Biennálén.
14:57 Nagy bejelentésre készül a 25. James Bond-film stábja (Hírstart)
A 007-es filmek egyik ikonikus helyszínén fogják elárulni a nap folyamán, hogy kik lesznek a 25. Bond-film színészei és stábtagjai.
14:48 Lajkó Félixszel készítettek dalt Kiss Tibiék az Aranyakkorddal (Szeretlek Magyarország)
A Tudom, hogy hol vagyok Kiss Tibi és Vastag Gábor formációjának legújabb klipes dala.
14:48 Azt se tudjuk, kit nézzünk meg a Szigeten (24.hu)
Teljessé vált az idei program.
14:11 Gyermekszereplőket keres a Pécsi Nemzeti Színház (Hírstart)
A Pécsi Nemzeti Színház gyerekszereplőket keres és meghallgatást hirdet a következő évad elején bemutatásra kerülő OLIVER! című musical produkciójához a következő feladatokra:    - OLIVER - főszerep, 10-12 éves, kiválóan éneklő, jó mozgáskészséggel rendelkező fiú;- DÖRZSÖLT - főszerep, 10-14 éves, kiválóan éneklő, jó mozgáskészséggel rendelkező fiú
14:09 Tonnányi új jelenetfotó jött ki a Trónok harca 8. évadához! (Hírstart)
Volt CIA-kém is szerepel a világ legmenőbb sorozatában, aminek a 3. részét 55 éjjelen keresztül forgatták!
13:57 Toxikoma – Film készül Szabó Győző önéletrajzi könyvéből (Hírstart)
Herendi Gábor a Toxikomából, Szabó Győző önéletrajzi könyvéből készülő új filmje forgatását kezdi el nyáron, az elsőfilmes Badits Ákos pedig Űrpiknik című első filmjének munkálatait kezdi júliusban Walters Lili, Takács Zalán és Zalatnay Sarolta főszereplésével.   A Filmalap filmszakmai döntőbizottsága 370 millió forint támogatást szavazott meg Here
13:57 Sziget: hét napra kilenc headliner jut, de a világhírű csimpánzkutató is fellép a nagyszínpadon (HVG)
Idén először egyes koncertek előtt minden nap felhívják a figyelmet valamilyen fontos társadalmi kérdésre. A volt USA-alelnök nem tud eljönni, csak videón lesz jelen, Jane Goodall viszont személyesen fog beszélni. A szervezők félmilliárddal többet költöttek a fő fellépőkre, úgyhogy a hét nap alatt kilenc headlinert köszönthetünk. És lesz "migránsoz
13:42 A megismerhetetlen Beyoncé leigázza a világot (24.hu)
Beyoncé már nem csak egy egyszerű eladó: kultuszt teremtett maga köré, hogy a nőket állítsa piedesztálra. A róla készült doksiból kiderül, hogy mekkora hatalom van a kezében.
13:27 Négy ország színdarabjai költöznek a Duna-parti színházi sátorba (Hírstart)
Szlovák, lengyel, cseh és magyar társulatok darabjaira lehet beülni a nagy színházi találkozón.
13:17 Meghaladja a tízmilliárd forintot a Sziget idei költségvetése (Hírstart)
Fellép többek közt Ed Sheeran, a Franz Ferdinand és a Foo Fighters is.
13:15 Új próbatermet kapott a Győri Balett (Hírstart)
Mintegy kétszáz négyzetméter alapterületű új próbatermet kapott a Győri Balett a Győri Nemzeti Színház szomszédságában, az Árpád parkolóházban. A tánc világnapja alkalmából csütörtökön átadott próbateremhez öltözők, balettmesteri helyiség, tea- és mosókonyha, valamint raktár és vizesblokk is tartozik, így a létesítmény összterülete mintegy négyszáz
13:11 Hétvégi programajánló (24.hu)
Mit csináljunk a hétvégén? Budapesti és a vidéki programok április 26-28. között.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: