2010. július 10. szombat

júl. 10
0:15
Szlovénia: 11-esekkel bukta el a Szuperkupát a Vidi kupaellenfele (She)
Története során először lett szlovén Szuperkupa-győztes az NK Koper labdarúgócsapata, miután tizenegyesekkel jobbnak bizonyult az NK Maribornál.
júl. 10
0:33
Felkészülés: Stieber góllal vette ki a részét a Hertha kiütéséből (She)
Stieber Zoltán lőtte a hetedosztályú Hertha Walheimet felkészülési mérkőzésen 9–0-ra legyőző Alemannia Aachen negyedik gólját.
júl. 10
0:37
Tenisz: Fish és Bloomfield is elődöntős a newporti tornán (She)
Brian Dabul és Olivier Rochus után az amerikai Mardy Fish és az angol Richard Bloomfield is bejutott a Newportban zajló füves pályás tenisztorna elődöntőjébe.
júl. 10
0:51
Barcelona: Rosell Dél-Afrikába utazott, hogy Fabregasról tárgyaljon (She)
A Marca értesülései szerint Sandro Rosell és Josep Maria Bartomeu, a Barcelona elnöke, illetve alelnöke Johannesburgba utazott Cesc Fabregas megszerzése érdekében.
júl. 10
2:03
Bosszút állunk! (Blikk)
Johannesburg — Végső bosszúra készül a spanyolok ellen Arjen Robben (26) és Wesley Sneijder (26).
júl. 10
7:09
Vb 2010: aranyszínű Jabulanival játsszák a holland-spanyol döntőt (She)
A Jabulani egy különleges, aranyszínű változatával játsszák vasárnap 20.30 órától a Hollandia–Spanyolország döntőt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon – jelentette be pénteken a labdát gyártó cég, az adidas.
júl. 10
7:11
Vb 2010: a hollandok 63 százaléka hisz Robbenék győzelmében (She)
A hollandok 63 százaléka tippeli, hogy az ország labdarúgó-válogatottja megnyeri vasárnap a spanyolok elleni döntőt a dél-afrikai világbajnokságon.
júl. 10
7:27
Máig tart a spanyol hódítás (Behaviour)
Vasárnap este fél kilenctől Hollandia és Spanyolország nemzeti együttese mérkőzhet a világbajnoki trófeáért, miután szerdán az ibériai alakulat 1-0-ra verte a fiatal német válogatottat. A spanyolok először szerepelhetnek vb-döntőben, de a németek sem panaszkodnak.
júl. 10
7:45
AS Roma: az UniCredit Bank vevőt keres az olasz klubra (She)
Az UniCredit Bank vevőt keres az AS Roma futballcsapatára, miután a klubot birtokló, több száz millió eurós adóssággal küszködő Sensi család (pontosabban cége, az Italpetroli) átadta az együttest a pénzintézetnek.
júl. 10
7:47
Vb 2010: szívrohamban elhunyt az AP hírügynökség újságírója (She)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság döntőjének otthont adó Johannesburgban szívroham következtében elhunyt Bob Millward, az Associated Press hírügynökség munkatársa.
júl. 10
8:03
NB II: a Ferencváros kapusa a Kozármislenyhez szerződhet (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny SE tárgyal Komora Lászlóval, a Ferencváros 23 esztendős kapusával.
júl. 10
8:57
Görögország: Ibagaza Megyeri csapattársa lehet az Olympiakosznál (She)
Az Olympiakosz labdarúgócsapata kész szerződtetni az argentin Ariel Ibagazát, aki legutóbb a spanyol Villarrealnál futballozott.
júl. 10
8:59
Videó: óriási kapushiba az ukrán bajnokság nyitó fordulójában (She)
Az ukrán labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában az Obolon Kijev és a Dinamo Kijev összecsapása 2–2-es döntetlennel ért véget. A vendégek már két góllal vezettek, amikor a 60. percben a Dinamo kapusa, Gyenyisz Bojko félelmetes pontossággal rúgott el a feléje tartó labda felett, így Olekszandr Mandzjuk szépített, majd a 91. percben döntetlenre mentette a találkozót.
júl. 10
9:01
Felkészülés: az NB I-es csapatok mai meccsei egy helyen (She)
Összefoglaló a labdarúgó NB I-ben szereplő csapatok mai felkészülési mérkőzéseiről.
júl. 10
9:15
Ausztria: csapattársa szerint Szabics Imre remek vétel volt (She)
A Sturm Graz labdarúgócsapatának középpályása, Haris Bukva arról beszélt az egyik szurkolói honlapnak, hogy szerinte Szabics Imrével jó vásárt csinált klubja.
júl. 10
9:15
Platinit kórházba szállították (Metropol)
Az első vizsgálatokból arra lehet következtetni, hogy az UEFA-elnök állapota nem ad okot aggodalomra. A hideg időjárás miatt Platininak napok óta "influenzaszerű" tünetei voltak, és mérsékelt lázzal küszködött.
júl. 10
9:17
Sakk: Bérczes és Medvegy csatlakozott Berkesékhez (She)
Az elődöntős mezőny tagjaként Bérczes Dávid  és Medvegy Zoltán csatlakozott Berkes Ferenchez és Gyimesi Zoltánhoz Szegeden, a 60. férfi sakkbajnokságon, miután péntek késő este ők nyerték meg a még kiadó két helyért kiírt rájátszást.
júl. 10
9:33
Videó: Lemaitre, az első fehér ember tíz másodpercen belül százon (She)
Ahogy arról pénteken beszámoltunk, Christophe Lemaitre történelmet írt a francia atlétikai bajnokság pénteki versenynapján. Lemaitre a 100 méteres síkfutásban 9.98 másodperccel győzött. Ezzel az eredménnyel új francia csúcsot állított fel, de ami ennél is fontosabb, a sportág történetében első fehér emberként futott tíz másodperc alatt ebben a számban.
júl. 10
9:33
Jo'bulani váltja a Jabulanit (Metropol)
A Jabulani egy különleges, aranyszínű változatával játsszák vasárnap 20:30 órától a Hollandia-Spanyolország döntőt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 10
9:35
AEK Athén: Németh Krisztián helyett a brazil Geovanni érkezhet (She)
Görög sajtóhírek szerint az AEK Athén labdarúgócsapatánál már egyre kevesebb esélyt látnak arra, hogy a Liverpoolhoz visszarendelt Németh Krisztián a következő szezont Görögországban kezdi, ezért másik támadó után néztek, a hírek szerint a Hull Cityt elhagyó brazil Geovanni az egyik jelöltjük.
júl. 10
9:51
Nyereményjáték: játsszon foci-vb-s kvízünkkel, és nyerjen mindennap! (She)
Kövesse a labdarúgó-világbajnokság eseményeit, és válaszoljon helyesen a Nemzeti Sport Online kvízjátékán feltett kérdésekre. Mindennap új próba és új nyeremény vár Önre, így a vb alatt 31 alkalommal van lehetősége megnyerni az NSO értékes nyereményeit! Pénteki nyertesünk: Macsotai Gergely. Gratulálunk!
júl. 10
9:53
NBA: hat év a 6-os mezben, LeBron James Miamiban - fotó (She)
Miamiban bemutatták a kosárlabdacsapat új igazolását, LeBron Jamest. James Chris Bosh-hoz és Dwyane Wade-hez hasonlóan szignálta új, hat évre szóló szerződését, majd a csordultig telt arénában először öltötte magára a Heat mezét. Bosh az egyes számú mezt, James a hatost fogja viselni a floridai csapatnál.
júl. 10
9:55
Vb 2010: Löw helyében Ön kiket dobna harcba a bronzmeccsen? (She)
Negyven év elteltével ismét Uruguay és Németország csatázhat a világbajnoki bronzéremért, és akárcsak Mexikóvárosban, most is a Nationalelf tűnik esélyesebbnek. Joachim Löw helyében Ön kiket állítana csatasorba az uruk ellen?
júl. 10
10:09
Polip kontra papagáj (Metropol)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság ideje alatt óriási népszerűségre szert tett polip, Paul szerint Spanyolország nyeri a döntőt, míg szingapúri "jóskollégája", a Mani névre hallgató papagáj a hollandok sikerére tippel.
júl. 10
10:27
FTC: próbajátékosok érkezhetnek, a Szűcs-ügyet nem kommentálják (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata tegnap megérkezett az ausztriai edzőtábor helyszínére, ma pedig már két tréninget tart a keret játékosainak Prukner László vezetőedző. A játékoskeretet érintő lehetséges változásokról a csapat kommiunikációs igazgatója, Féderer Andrea nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.
júl. 10
10:29
AS Roma: a klub megegyezett Bogdan Lobont leigazolásáról (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma megegyezett a román Dinamo Bucurestivel Bogdan Lobont végleges megszerzéséről. Bár hivatalosan még nem jelentették be, de a hírek szerint a Roma egymillió eurót fizet az előző szezont kölcsönben náluk töltő portásért.
júl. 10
10:45
Atlétika: Pars Krisztián dobása ezüstérmet ért Barcelonában (She)
Pars Krisztián a második helyen végzett a kalapácsvetők versenyében a csütörtök esti barcelonai nemzetközi viadalon.
júl. 10
11:03
AS Roma: a klub megegyezett Bogdan Lobont átigazolásáról (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma megegyezett a román Dinamo Bucuresti együttesével Bogdan Lobont végleges megszerzéséről. Bár hivatalosan még nem jelentették be, de a hírek szerint a Roma egymillió eurót fizet az előző szezont kölcsönben náluk töltő portásért.
júl. 10
11:21
Vb 2010: Platinit kiengedték a kórházból, ott lehet a döntőn (She)
Kiengedték a kórházból Michel Platinit, aki péntek este elájult egy johannesburgi étteremben, ezért az éjszakát orvosi felügyelet alatt töltötte. Az UEFA elnöke – aki a hírek szerint napok óta influenzával küszködött – a jelentések szerint már jól van.
júl. 10
11:39
Kiengedték a kórházból Platinit (Metropol)
Szombat reggel kiengedték a kórházból Michel Platinit, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) francia elnökét, akit pénteken szállítottak be az egyik johannesburgi gyógyintézménybe, miután elájult egy étteremben.
júl. 10
11:57
Videoblog: Verebes József szerint a németek becsapták a világot (She)
Verebes József ezúttal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság bronzmérkőzésének két csapatát elemzi blogjában. A Mágus Uruguay teljesítményét nemcsak szakmailag értékeli nagyra, hanem szimpatikusnak is tartja a dél-amerikaiak hozzáállását, míg a németekről úgy vélekedik, becsapták a világot az argentinok elleni 4–0-s győzelem után.
júl. 10
12:33
Vb 2010: Paul csak egy polip - Carlos Marchena (She)
Carlos Marchena, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon döntőt játszó spanyol válogatott védője a Marcának nyilatkozva elmondta, Paul csak egy polip, így nem foglalkozik különösebben az állat jóslatával, mely szerint a csapata nyeri a vasárnapi finálét.
júl. 10
12:35
F1: Vettel koccant, de a leggyorsabb volt az utolsó szabadedzésen (She)
A Formula–1-es világbajnokság Brit Nagydíjának utolsó szabadedzésén a Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel autózta a legjobb időt, megelőzve csapattársát, az ausztrál Mark Webbert és a ferraris spanyol Fernando Alonsót.
júl. 10
12:37
Felkészülés: a DVSC nyert az újonc ellen, szerb csatárt teszteltek (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re győzött az élvonal újonca, a Szolnok ellen. A mérkőzésen 11-esből Kulcsár Tamás is eredményes volt, akit nemrég szerződtettek a hajdúságiak a lengyel Poloniától.
júl. 10
12:51
Videoton: egygólos győzelem a Vidi II ellen, Mutumba visszatért (She)
A Videoton labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen Felcsúton a montenegrói Goran Vujovics góljával 1–0-ra győzött a Videoton II ellen.
júl. 10
12:53
Inter: Moratti három hónapig nem láthatja el klubvezetői teendőit (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága pénteki ülésén három hónapra eltiltotta az Internazionale elnökét, Massimo Morattit klubvezetői teendőinek ellátásától, emellett 45 ezer euró pénzbírság megfizetésére is kötelezte.
júl. 10
13:09
Úszás: Hosszú Katinka a második helyre jött fel a világranglistán (She)
A világ idei második legjobb eredményével nyert Hosszú Katinka a Los Angeles Grand Prix-n a 400 méteres vegyes úszásban.
júl. 10
13:27
Felkészülés: az ETO hatgólos döntetlent játszott szlovák ellenfelével (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata ugyan az FC Nitra elleni Európa-liga-párharccal már megkezdte a 2010–2011-es szezont, ám a kisalföldiek a bajnokság nyitányáig továbbra is vívnak felkészülési mérkőzéseket. Szombaton a szlovák másodosztályú Bernolákovo volt az ellenfél az ETO Parkban, és a zöld-fehérek honlapjának beszámolója szerint a hazaiaknak ugyan több lehetőségük volt, de meg kellett elégedniük a…
júl. 10
13:45
Győri ETO: Kink Angliában van orvosi vizsgálaton - Klement Tibor (She)
A Győri ETO FC ügyvezetője, Klement Tibor a Kisalföld című napilapnak elmondta, hogy a csapat észt válogatott támadója, Tarmo Kink egy angol másodosztályú klubhoz utazott orvosi vizsgálatra.
júl. 10
14:03
Barcelona: Keirrisont kölcsönből kölcsönbe adták a katalánok (She)
Az olasz Fiorentina és a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője megegyezett egymással, amelynek értelmében az elmúlt fél évben Firenzében szereplő brazil Keirrison „papíron” visszatér a katalánokhoz. Ám a 21 éves támadó azonnal Brazília felé veheti az irányt, ugyanis a Barca ismét kölcsönadja őt, ezúttal a Santosnak.
júl. 10
14:21
Real Madrid: Szalai nem hosszabbít, 600 ezer euróért vinné a Mainz (She)
Tegnap beszámoltunk róla, hogy sajtóhírek szerint Szalai Ádámot korábbi klubja, a Stuttgart is kölcsönvenné a Real Madrid Castillától, ám a labdarúgó érdeklődésünkre elmondta, erre kevés esély van, ugyanis semmiképpen sem hosszabbít a Realnál, márpedig egy újabb kölcsönszerződéshez erre lenne szükség.
júl. 10
14:57
Ausztria: szélső védőt igazolt az Austria, így Bodnár nem lesz Sáfár csapattársa (She)
Szélső védőt igazolt az Austria Wien: egy év után visszatért az Austria Kärntentől a védelem jobb és bal oldalán is bevethető argentin játékos, Fernando Troyansky.
júl. 10
14:59
Vasas: Hrepka Ádám is elutazik a csapattal az ausztriai edzőtáborba (She)
A Vasas labdarúgócsapata megegyezett az MTK-val, hogy Hrepka Ádám hétfőn elutazhat az angyalföldiek ausztriai edzőtáborába.
júl. 10
15:15
Formula-1: ismét Red Bull-fölény, Vettel indulhat az élről (She)
A Red Bull versenyzője, Sebastian Vettel indulhat az élről a Formula–1-es Brit Nagydíjon, miután a német pilóta volt a leggyorsabb az időmérő edzésen. Vettel csapattársa, Mark Webber rajtolhat a második helyről, míg Fernando Alonso a harmadikról, a negyedik Lewis Hamilton lett.
júl. 10
15:17
Hollandia: Bori a csapatképen, a Volendam szerződtetné (She)
Zsidai László mellett Bori Gábor is a holland másodosztályban szereplő Volendamnál folytathatja pályafutását. Az MTK játékosára – aki tavasszal kölcsönben Kecskeméten szerepelt – igényt tart  a Volendam, a középpályás a szezon előtt készített hivatalos csapatképen is szerepel.
júl. 10
15:33
Brit Nagydíj: a Red Bull két pilótája indulhat az élről (Infostart)
A Red Bull két pilótája, a német Sebastian Vettel és az ausztrál Mark Webber indulhat az első sorból vasárnap, a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjért kiírt silverstone-i viadalán.
júl. 10
15:33
Férfi kézilabda: a Szegedet elhagyó Zvizej a Celjéhez igazolt (She)
A Pick-Szegedtől távozó Luka Zvizej hét év után visszatért nevelőegyesületéhez, a Celjéhez.
júl. 10
15:33
Felesége nem érti, hogyan vezethet döntőt Howard Webb (Metropol)
Értetlenül fogadta Howard Webb felesége, hogy férje lett a játékvezetője a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság vasárnap esti döntőjének.
júl. 10
15:51
Primera División: az Espanyol érdeklődik Koman Vladimir iránt - lapértesülés (She)
Az egyik átigazolásokkal foglalkozó olasz internetes oldal értesülései szerint a spanyol élvonalban szereplő Espanyol két Sampdoria-játékos iránt is érdeklődést mutat.
júl. 10
16:09
Primera División: barcelonai együttes érdeklődik Koman Vladimir iránt - lapértesülés (She)
Az átigazolásokkal foglalkozó egyik olasz internetes oldal értesülései szerint a spanyol élvonalban szereplő Espanyol két Sampdoria-játékos iránt is érdeklődést mutat. Az egyikük Koman Vladimir...

Keresés