2010. július 15. csütörtök

júl. 15
0:18
Európa-liga: a mariboriak azt mondják, mindent tudnak a Vidiről (She)
A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének első mérkőzésén csütörtökön a Videoton Győrben fogadja a szlovén NK Maribort. A vendégek a szerda délutáni megérkezést követően este már edzettek is a találkozó helyszínén, majd – amint arról a fehérvári klub honlapja (vidi.hu) beszámolt – a tréninget követő sajtótájékoztatón magabiztosan nyilatkoztak esélyeikről és a rájuk váró feladatról.
júl. 15
0:36
Európa-liga: a Győr ötórás utazást követően megérkezett Kazahsztánba (She)
Megérkezett Kazahsztánba a Győri ETO labdarúgócsapata, amely csütörtökön a helyi KF Atirau ellen játszik az Európa-liga második selejtezőkörének első mérkőzésén.
júl. 15
3:18
Bajner Dóra és Vadócz Krisztián villámlagzija (Blikk)
BUDAPEST  — Bajner Dóra (24) és Vadócz Krisztián (25) tavaly ősszel, a megismerkedésükkor érezte, hogy életük párját találták meg egymásban. A válogatott labdarúgónak azonban még így is sikerült meglepnie modell kedvesét. Az Osasuna futballistája a hét elején kérte meg a szépségversenyt is nyert párjának a kezét, szerdán pedig már el is vette feleségül. Vadócz Krisztián ugyanis titokban…
júl. 15
6:54
Már 14 magyarországi mérkőzés gyanús a bundabotrányban (Behaviour)
A tavaly novemberben kirobban nemzetközi labdarúgó bundabotrány legfrissebb adatai szerint hetvennel több mérkőzés szerepel a vizsgálati anyagok között. A 207 meccsből tizennégy magyarországi gyanús a korábbi tizenhárommal ellentétben.
júl. 15
6:56
Európa Liga: három lépésre a főtábla (Behaviour)
A Győri ETO mellett a Videoton is pályára lép ma a labdarúgó Európa Liga második selejtezőkörében. A győriek Kazahsztánban játszanak (magyar idő szerint 16 óra), a fehérváriak a szlovén NK Maribort fogadják stadionjuk gyepszőnyegcseréje miatt Győrben 20.30-tól. Anyagi szempontból a csoportkörtől járhatnak igazán jól a magyar klubok, addig azonban három ellenfélen kell(ene) túljutniuk.
júl. 15
6:58
A kitűzött cél teljesítve (Behaviour)
Herczeg András klubmenedzser szerint csapata, a Debrecen teljesítette az észt fővárosban az elé kitűzött célt a Levadia Tallin elleni 1-1-es döntetlennel a Bajnokok Ligája második selejtező-fordulójának első mérkőzésén. A magyar együttes kedvező helyzetből várhatja a jövő szerdai debreceni visszavágót.
júl. 15
7:12
Sportpolitika: Schmitt Pál MOB-elnök is maradna - lapértesülés (She)
Schmitt Pál keresi a megoldást arra, hogyan maradhatna köztársasági elnökként a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) első embere – állítja két különböző, de meg nem nevezett forrásra hivatkozva a csütörtöki Népszava.
júl. 15
7:48
Európa-liga: Megyeri az Olympiakosz kispadján kezd az albán Besa ellen (She)
Az előző bajnoki évadban még a Ferencváros kapuját védő Megyeri Balázs újdonsült csapata, a görög Olympiakosz Pireusz az albán KS Besa ellen játszik csütörtökön a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében, míg a tizennégyszeres válogatott, tizenhárom esztendeje légióskodó Sáfár Szabolcs klubja, az Austria Wien a bosnyák NK Siroki Brijeg ellen vívja soros tétmeccset.
júl. 15
7:48
Kassai Viktor az európai kupákra koncentrál (Metropol)
A dél-afrikai világbajnokságon az elődöntőig jutott Kassai Viktor, Erős Gábor és Vámos Tibor játékvezetői hármasa. Hazaérkezésük után beszélgettünk Kassai Viktorral, aki a következő vb helyett egyelőre a Bajnokok Ligájára és az Európa-bajnokságra koncentrál.
júl. 15
8:06
Rögbi: két nap alatt 44 ezer jegyet adtak el a Soccer City első meccsére (She)
Két nap alatt 44 ezer jegyet adtak el a szervezők a Dél-Afrika–Új-Zéland Három Nemzet-kupa találkozóra, amelyet augusztus 21-én a sowetói Soccer City Stadionban rendeznek. A sportlétesítményben vasárnap még a labdarúgó-világbajnokság döntőjét tartották, és hamarosan sort kerítenek az első rögbimérkőzésre is.
júl. 15
8:42
Real Madrid: Müller, Schweinsteiger és Özil is a kívánságlistán (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Real Madrid labdarúgócsapata szeretné szerződtetni a német válogatott stuttgarti középpályását, Sami Khedirát, ám spanyol sajtóhírek szerint nem ő az egyetlen a vb-bronzérmes Nationalelfből, akit José Mourinho vezetőedző szívesen látna a „királyi gárdában”.
júl. 15
9:00
Ballack nem adja a csapatkapitányi karszalagot (Infostart)
Michael Ballack nem nyit vitát arról, hogy ki lehet a német labdarúgó válogatott csapatkapitánya. A 33 éves játékos, aki sérülése miatt kihagyta a dél-afrikai világbajnokságot, egyértelműen kijelentette, hogy még mindig ő a Nationalelf kapitányi karszalagjának egyetlen jogos tulajdonosa.
júl. 15
9:00
Argentína: Maradonának 2014-ig szóló szerződést kínál a szövetség (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) szeretné, ha a jövőben is Diego Maradona lenne a válogatott szövetségi kapitánya, ezért a 2014-es labdarúgó-világbajnokságig szóló, új szerződést kínál neki.
júl. 15
9:18
Felkészülés: döntetlent játszott a Siófok a Szigetszentmiklóssal (She)
Lejátszotta második felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I újonca, a BFC Siófok. A Balaton-parti csapat 1–1-re végzett az előző szezonban az NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklósi TK-val.
júl. 15
9:18
Marasztalják Maradonát (Metropol)
Az argentin szövetség szeretné, ha a jövőben is Diego Maradona lenne a válogatott szövetségi kapitánya, ezért a 2014-es labdarúgó-világbajnokságig szóló, új szerződést kínál neki.
júl. 15
9:18
Félig MOB-elnök is maradna Schmitt (Behaviour)
Legkorábban októberben lehet új elnöke a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB). A szervezet élén Schmitt Pál áll, akit köztársasági elnöknek választottak, ezért nem maradhat a MOB élén, annak ellenére sem, hogy információink szerint nincs kedve átadni a helyét.
júl. 15
9:20
Real Madrid: 10 millió euróért leszerződtették Khedirát - lapértesülés (She)
A spanyol Marca című lap információja szerint Sami Khedira nemcsak a Real Madrid labdarúgócsapata által kiszemelt nyári erősítések egyike, hanem már a klub játékosa. A német válogatott játékos szerdán már Madridban egyeztetett a részletekről José Mourinhóval, ezek szerint nem eredménytelenül. A „blancók" tízmillió eurót fizetnek érte a Stuttgartnak, a hivatalos bejelentésre még csütörtökön sor…
júl. 15
9:36
Kaposvár: együttműködési megállapodást kötöttek a Mézga Focisulival (She)
Tíz évre szóló együttműködési megállapodást kötött Kaposváron az élvonalbeli Rákóczi FC labdarúgócsapata és a városban tizenöt éve működő Mézga Focisuli.
júl. 15
9:36
Már a szerelők is harcban állnak egymással ?! (Behaviour)
Elképesztő feszültséget okozott a szombati szárnycsere a Formula 1-es világbajnokság egyik élcsapatánál. A Red Bull vezetőségének már nemcsak a két versenyzőt, hanem azok szerelőgárdáját is békíteni kénytelenek. Ha a világbajnokság hátralévő futamain is egymással lesz elfoglalva Sebastian Vettel és Mark Webber, az bizony az ellenfelek malmára hajthatja a vizet.
júl. 15
9:54
Légióssors: Németh Krisztián nagyon közel a Leccéhez - sajtóhír (She)
Görög sajtóhírek szerint az AEK Athén labdarúgócsapata végleg lemondhat arról, hogy ismét kölcsönveszi Németh Krisztiánt a Liverpooltól, ugyanis a magyar csatár nagyon közel került ahhoz, hogy a Leccében folytassa pályafutását.
júl. 15
9:54
Negyvenkét induló a női öttusa EB-n (Metropol)
Két csoportban összesen 42 női öttusázó küzd csütörtökön a döntőbe jutásért a debreceni Európa-bajnokság első napján.
júl. 15
9:56
Liverpool: Fernando Torres három hétig ismét harcképtelen lesz (She)
A vasárnapi világbajnoki döntőben megsérülő Fernando Torresre előre láthatólag háromhetes kihagyás vár, a Liverpool légiósa a Hollandia elleni vb-döntőben egy sprint közben szenvedett combizomszakadást.
júl. 15
9:58
Öttusa Eb: a női mezőnyben negyvenkét induló küzd a fináléért (She)
Két csoportban összesen 42 női öttusázó küzd csütörtökön a döntőbe jutásért a debreceni Európa-bajnokság első napján.
júl. 15
10:12
Spanyol fölény a világbajnokság álomcsapatában (Infostart)
A világbajnok spanyol labdarúgó-válogatottból öt játékos is bekerült abba az álomcsapatba, amelyet az InfoRádió állított össze a dél-afrikai torna 64 mérkőzése alapján.
júl. 15
10:12
Bayern: Müller nem vágyik a Realba, tíz évig is maradna Münchenben (She)
A Real Madrid érdeklődése ellenére jelenlegi csapatában, a Bayern Münchenben képzeli el a jövőjét Thomas Müller, a vasárnap véget ért dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság aranycipőse.
júl. 15
10:14
Vb 2014: a 2500 milliárd forintnyi támogatás is kevés a fejlesztésekhez (She)
Januárban 20 milliárd realt (ami csaknem 2500 milliárd forintnak felel meg) szavazott meg a brazil kormány a 2014-es labdarúgó-világbajnoksághoz kapcsolódó fejlesztésekre, csakhogy Ricardo Araújo, a neves brazil közgazdász szerint ennek az összegnek a „hatásai" legkorábban jövőre jelentkeznek, az pedig lehet, hogy már túl késő.
júl. 15
10:16
Man. City: Muszáj hatalmas összegeket költenünk - Mancini (She)
Roberto Mancini, az angol élvonalban szereplő Manchester City menedzsere szerint muszáj hatalmas pénzösszegeket költeniük a csapat megerősítésére, mert ez az egyetlen módja annak, hogy a klub trófeákat nyerjen.
júl. 15
10:18
Spanyolország: Puyol CP5 órákkal kedveskedett válogatott társainak (She)
Carles Puyol, a vasárnap világbajnoki címet szerző spanyol labdarúgó-válogatott oszlopos tagja a saját nevét viselő CP5 márkájú órákkal lepte meg csapattársait.
júl. 15
10:48
Női kézilabda: Görbicz szerint is elég erős a keret a BL-döntőhöz (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hazai szinten egyeduralkodó, a nemzetközi mezőnyben pedig ugyancsak meghatározó, de egy igazi nagy, átütő siker még várat magára. A klub szerdai sajtótájékoztatóján a vezetőség a nyáron megerősített kerettel szemben támasztott elvárásként a BL-döntőbe jutást jelölte meg, ahol mi más, mint a trófea megszerzése lehetne a végcél. Ezzel egyetért Görbicz…
júl. 15
10:50
Premier League: Manchesterből kaphat új társakat Fülöp Márton (She)
Az angol Daily Mail információja szerint még két fiatal játékost szeretne szerződtetni a Premier League-ben szereplő Sunderland.
júl. 15
11:24
Tereprali: Benik Balázs nem versenyez tovább (She)
Mivel az idény eleji szakágváltás után szinte semmi jött össze Benik Balázsnak, a háromszoros abszolút ralibajnok úgy döntött, hogy befejezi rövid tereprali pályafutását, és már a hétvégi, gyulai viadalon sem áll rajthoz.
júl. 15
11:26
Európa-liga: negyven mérkőzést rendeznek - a mai program (She)
Ma rendezik a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének első mérkőzéseit. Mint ismeretes, a Győri ETO a kazah Atirauhoz látogat, míg a Videoton a szlovén NK Maribort fogadja Győrben. Megyeri Balázs együttese (Olympiakosz Pireusz) az albán KS Besa ellen játszik, míg Sáfár Szabolcs (Austria Wien) a bosnyák NK Siroki Brijeg ellen léphet pályára. Tekintse meg a mai programot!
júl. 15
11:42
Alpesi-sí: elégett a kanadai alpesisí-válogatott felszerelése (She)
Egy londoni raktártűzben megsemmisült az alpesi világkupa-idényre készülő kanadai válogatott teljes felszerelése.
júl. 15
11:42
Beckham olimpián focizna (Behaviour)
David Beckham a Los Angeles Galaxy angol focistája ugyan nem tudott pályára lépni a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, de nagyon szívesen az angol csapat tagja lenne a 2012-es londoni olimpián.
júl. 15
11:44
NBA: Türkoglu Phoenixben, Jermaine O’Neill Bostonban (She)
Mindössze egy szezon után távozott Torontóból a török Hedo Türkoglu, aki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Phoenix Sunsnál folytatja pályafutását. Jermaine O'Neill pedig a megerősödött Miamit hagyta ott a Boston Celtics kedvéért.
júl. 15
11:46
Videó: íme, Gera Zoltán remek gólpasszai a Brentford ellen! (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Premier League-ben szereplő Fulham csapata felkészülési mérkőzésen a harmadosztályú Brentford együttesét győzte le idegenben 5–0-ra. A londoni gárdába a szünet után beállt Gera Zoltán két pazar gólpasszal vette ki a részét a sikerből.
júl. 15
12:00
Felkészülés: hat góllal nyert a Hull, Halmosi szabadrúgásból talált be - videó (She)
Gólzáporos győzelmet aratott Halmosi Péter együttese, az angol labdarúgó-másodosztályban szereplő Hull City a North Ferribly United ellen. Halmosiék 6–0-ra nyertek, a magyar játékos az első félidőben volt a pályán, és a találkozó első találatát szerezte. A térfél közepéről elvégzett szabadrúgásába nem ért bele senki, így az megzavarta a kapust, és a hálóban kötött ki.
júl. 15
12:02
Szingapúr 2010: Gyulay a kajakosoktól is érmet vár az ifi olimpián (She)
Szingapúrban rendezik meg az első ifjúsági olimpiát, amelynek hivatalos megnyitója augusztus 14-én lesz. A magyar versenyzők augusztus 10-én utaznak ki a helyszínre, Gyulay Zsolt és Egerszegi Krisztina, mint a csapat két fővédnöke, 12-én követi az „utódokat".
júl. 15
12:18
Juventus: kifizetnék Forlán 20 millió eurós vételárát - lapértesülés (She)
Olasz sajtóértesülések (Corriere dello Sport) szerint a Juventus labdarúgócsapata kész kifizetni az Atlétco Madrid által kért húszmillió eurós vételárat a 31 éves Diego Forlánért.
júl. 15
12:20
Mainz: Szalai megerősítette, hogy marad, de még nem írt alá (She)
Kedden beszámoltunk róla, hogy Szalai Ádám ügyében megegyezett a Real Madrid és a Mainz, ezzel eldőlt, hogy a magyar futballista végleg a német gárdához kerül. A csatár a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, még nem írta alá új szerződését, de ez már csak formalitásnak tűnik.
júl. 15
12:36
NHL: német válogatott szélsőt igazolt a Toronto Maple Leafs (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Toronto Maple Leafs kétéves szerződést kötött a német-válogatott 22 éves hokisával, Marcel Müllerrel.
júl. 15
12:38
Serie A: az Inter bemutatta új hazai, kígyómintás mezét – fotó (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő Internazionale szerda este hivatalosan is bemutatta a 2010–11-es szezonra szóló hazai mezét. A fekete-kék csíkok most először kígyómintára emlékeztetnek (ami így egyben utal a klub és a város szimbólumára is).
júl. 15
12:54
Spanyolország: Paul, a polip is a madridiak kívánságlistáján szerepel (She)
A nyár minden bizonnyal egyik legnagyobb átigazolási szenzációja lenne, ha a labdarúgó-világbajnokság alatt tippeléseiről világszerte megismert Paul, a német oberhauseni tengeri állatkert polipja Madridba költözne.
júl. 15
12:56
Férfi kosárlabda: megnőtt magyar esélyek, gyengült a brit válogatott (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatottal azonos csoportban szereplő Nagy-Britannia Ben Gordont és Joel Freemant is nélkülözni kénytelen az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőkön.
júl. 15
12:58
Tömegsport: Martinek és Erdei is ott lesz a Balaton-átúszáson (She)
Szombaton rendezik meg a 29. Coca-Cola Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár között.
júl. 15
13:00
Férfi vízilabda: a ferencvárosiak légiósával erősített a Szolnok (She)
A Szolnoki Főiskola VSC-Közgép férfi vízilabdacsapata megegyezett a román Ramiro Georgescuval.
júl. 15
13:30
Atlétika: pénteken végre összecsap Usain Bolt és Asafa Powell (She)
Ebben az idényben először futhat egymás ellen pénteken Usain Bolt és Asafa Powell. A két jamaicai sprinter Párizsban feszül egymásnak a 100 méteres síkfutásban a soros Gyémánt Liga-viadalon.
júl. 15
13:32
Rögbi: öt év eltiltás az ellenfél szemét kinyomó rögbisnek (She)
Az Angol Rögbiszövetség (RFU) ötéves eltiltással sújtott egy játékost, aki fél szemére megvakította egyik ellenfelét egy tavalyi bajnoki mérkőzésen.
júl. 15
13:34
Játékossors: az FC Volendamnak nincs szüksége Bori Gáborra (She)
Mint ismeretes, Bori Gábor a múlt héten próbajátékon járt az FC Volendamnál, és bár a holland klub már a következő szezon csapatfotóján is szerepeltette a futballistát, az MTK játékosa nem szerződik a Zsidai Lászlóval már megegyező másodosztályú gárdához.
júl. 15
13:48
Liverpool: Insúa ötmillió fontért távozhat a Fiorentinához (She)
Angol sajtóhírek szerint a Liverpool argentin védője, Emiliano Insúa 48 órán belül a Fiorentinához szerződhet.

Keresés