2010. július 18. vasárnap

júl. 18
0:00
Felkészülés: a „törőcsikes” Vasas egy góllal kapott ki az iráni válogatottól (She)
Az ausztriai edzőtábor zárásaként szombaton a Vasas az iráni labdarúgó-válogatott ellen játszott felkészülési mérkőzést. A vasassc.hu tájékoztatása szerint az angyalföldiek 1–0-s vereséget szenvedtek.
júl. 18
0:18
Tottenham: puma és kakas, avagy a Spurs is bemutatta új mezét - fotó (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Tottenham is bemutatta új mezét a 2010–2011-es szezonra. A Puma által gyártott hazai szerelés alapszíne természetesen a fehér, míg idegenben világoskékben lépnek majd pályára a Spurs futballistái.
júl. 18
0:36
Felkészülés: egy helyen az NB I-es csapatok mai meccseinek eredményei (She)
Több magyar élvonalbeli labdarúgócsapat is felkészülési mérkőzést játszott a mai napon. Többek közt a Videoton legyőzte az Újpestet, a Fradi ikszelt Ausztriában, míg a Vasas az iráni válogatottól kapott ki. Összeállításunkban egy helyen megtekintheti az NB I-ben szereplő csapataink szombati eredményeit.
júl. 18
3:18
Kassaiéknak teljesült az afrikai álom (Blikk)
A 2012-es EB-re is készül a magyar játékvezetői hármas.
júl. 18
7:30
Felkészülés: nem hozott gólt a Tottenham első nyári mérkőzése (She)
Az amerikai túráját a San Jose Earthquakes csapata ellen megkezdő Tottenham Hotspur gól nélküli döntetlent játszott magyar idő szerint vasárnap hajnalban. A londoniak a Santa Clara Egyetem stadionjában léptek pályára rekordnak számító 10712 néző előtt.
júl. 18
7:48
Lovassport: Lázár Zoltán 5., a csapat 4. az aacheni vk-n (She)
A szombati maratonhajtásban elért negyedik helyezésének köszönhetően ötödikként zárt összetettben Lázár Zoltán az Aachenben zajló négyesfogathajtó-világkupaversenyen. A Váczi Csabával és Dobrovitz Józseffel kiegészülő csapat a negyedik helyen végzett.
júl. 18
8:24
NB II: Vezér Ádám Vecsésről a BKV Előréhez igazolt (She)
Szerződést kötött a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő BKV Előre SC-vel Vezér Ádám.
júl. 18
8:26
Zalaegerszeg: megérkezett Delics játékengedélye, ott lehet a nyitányon (She)
Megérkezett a játékengedélye, így az utolsó akadály is elhárult Ahmet Delics csatasorba állítása előtt a Zalaegerszeg labdarúgócsapatánál.
júl. 18
8:42
Zalaegerszeg: megérkezett Delics játékengedélye, ott lehet a nyitányon (She)
Megérkezett a játékengedélye, így az utolsó akadály is elhárult Ahmet Delics csatasorba állítása előtt a Zalaegerszeg labdarúgócsapatánál.
júl. 18
8:44
DVSC: Szélpál Tamást és Oláh Gergőt Békéscsabára adják kölcsön (She)
Várhatóan a Békéscsaba 1912 Előre SE-ben folytatja pályafutását a jobb oldali középpályás Szélpál Tamás, és a jobb oldali védő posztján bevethető Oláh Gergő.
júl. 18
9:00
Görögország: Megyeri csapatától távozott az argentin válogatott (She)
Csak néhány napig volt Megyeri Balázs csapattársa az Olympiakosznál az argentin válogatott Cristian Raúl Ledesma, ugyanis a labdarúgó visszaigazolt szülőhazájába, a Colón együtteséhez.
júl. 18
9:36
Arsenal: Gallas, Silvestre és Campbell is elhagyhatja a londoniakat (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatánál három védőnek is lejárt a szerződése, és úgy tűnik, hogy Arsene Wenger menedzser nem különösebben marasztalja sem William Gallast, sem Mikael Silvetrét, sem Sol Campbellt.
júl. 18
9:38
Ausztria: Makóról az osztrák harmadik ligába szerződött Maróti Sándor (She)
Az osztrák harmadik liga Keleti csoportjában szereplő Wells csapatában folytatja pályafutását az NB II Keleti csoportjában játszó Makó FC csatára, Maróti Sándor.
júl. 18
9:40
NB II: hat új labdarúgó, köztük két szlovák légiós a Bőcs keretében (She)
Hat labdarúgót igazolt a Bőcs KSC labdarúgócsapata.
júl. 18
10:12
Összeházasodott a tenisz álompárja (Infostart)
Összeházasodott szombaton Radek Stepanek és Nicole Vaidisova, a teniszvilág cseh álompárja.
júl. 18
10:12
Videó: parádés ollózós gól az orosz válogatott hátvédjétől (She)
Gyenisz Kologyin, az orosz Dinamo Moszkva labdarúgócsapatának hátvédje szenzációs gólt szerzett a Rosztov elleni bajnoki mérkőzésen. A válogatott védő parádés mozdulattal ollózott a kapuba, és szerezte meg csapata egyenlítő találatát. A találkozó 3–2-es moszkvai győzelemmel végződött. Íme, a gól videón!
júl. 18
10:14
Újpest: Az embertelen meleg miatt féltettem a játékosokat - Mészöly (She)
Felkészülési mérkőzésen két élvonalbeli labdarúgócsapat randevúzott egymással Felcsúton: szombaton a Videoton 5–3-ra legyőzte az Újpestet. A lila-fehérek vezetőedzője, Mészöly Géza a klub internetes oldalán (ujpestfc.hu) következőképpen értékelte a látottakat.
júl. 18
10:30
MTK: Garami ötletesebbnek látta csapatát a Nyíregyháza ellen (She)
Az első osztályban szereplő MTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4–1-re nyert az élvonaltól búcsúzó, így a második vonal megmérettetéseire készülő Nyíregyháza ellen. Garami József a kék-fehér klub honlapján (mtkhungaria.hu) elégedetten nyilatkozott a látottakról.
júl. 18
10:30
Angolt szeretnének az angol válogatott élére (Metropol)
Angol kapitányt szeretne a szigetország labdarúgó-szövetsége (FA) a válogatott élére azután, hogy az olasz Fabio Capello távozik - legalábbis Trevor Brooking, az FA sportigazgatója szerint.
júl. 18
10:32
Hosszútávúszó-vb: olasz arany született női 10 km-en (She)
Az olasz Martina Grimaldi nyerte meg a női 10 km-t a kanadai Robervalban zajló hosszútávúszó-világbajnokságon.
júl. 18
10:32
Serena Williams kényszerpihenőn (Metropol)
Meg kell műteni Serena Williamst, a női teniszezők világranglistájának éllovasát, miután egy étteremben egy törött üveg megvágta a jobb lábát.
júl. 18
10:48
Felkészülés: Haladás-Győr döntőt rendeznek a szombathelyi tornán (She)
A Győr jutott be a szombathelyi Duna Takarék-kupa döntőjébe, miután az elődöntőben három góllal legyőzte a Mosonmagyóvár gárdáját. A fináléban a győriek a házigazda Haladással játszanak majd vasárnap 18 órától, utóbbiak a Gyirmót ellen győztek az elődöntőben 2–1-re.
júl. 18
10:50
MotoGP: Talmácsi Gábor a 23. időt motorozta a bemelegítőn (She)
Talmácsi Gábor a 23. időt érte el a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2 géposztály Német Nagydíjának vasárnap délelőtti bemelegítő edzésén. A leggyorsabb a japán Tomizava Soja volt az edzésen.
júl. 18
10:52
Tenisz: összeházasodott a csehek álompárja, Vaidisová és Stepánek (She)
Összeházasodott szombaton Radek Stepánek és Nicole Vaidisová, a teniszvilág cseh álompárja. A 31 éves és jelenleg a világranglistán 29. Stepánek Prágában kelt egybe az idén mindössze 21 esztendősen visszavonult Vaidisovával, akivel 2007 óta vannak együtt. Az ifjú ara megfordult a rangsor 7. helyén is, és rövid pályafutása során hat WTA-tornát nyert meg.
júl. 18
11:06
Vb-öröknaptár, július 18.: Uruguay első lépése az aranyösvényen (She)
Utolsóként a házigazda mutatkozott be az 1930-as uruguayi világbajnokságon; a labdarúgó-vb-k történetét napról napra feldolgozó sorozatunkat az erről szóló rövid bejegyzéssel folytatjuk.
júl. 18
11:08
Vasas: Gianni Dellacasa úgy érzi, bőven lesz variációs lehetősége (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a Vasas élvonalbeli labdarúgócsapata egygólos (0–1) vereséget szenvedett az iráni válogatottól. Gianni Dellacasa a piros-kékek vezetőedzője a klub honlapján (labdarugas.vasassc.hu) a következőképpen értékelte a találkozót.
júl. 18
11:10
Paks: Kis Károly a kétgólos vereség ellenére megdicsérte játékosait (She)
A Paks élvonalbeli labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen két góllal (0–2) kikapott a lengyel Polonia Warszawától. A mérkőzést követően a paksiak honlapján (paksifc.hu) az együttes vezetőedzője, Kis Károly értékelte a mérkőzést.
júl. 18
11:42
Napoli: a Palermo után megegyeztek Edinson Cavanival is (She)
Ötéves szerződést kötött Edinson Cavanival az olasz első osztályban szereplő Napoli labdarúgócsapata. A vb-negyedik uruguayi válogatott tagja a Palermótól igazolt át a nápolyiakhoz, a két klub megegyezéséről Maurizio Zamparini hivatalos bejelentését követően már csütörtökön beszámolt a Nemzeti Sport Online, a Napolinak akkor már csak a játékossal kellett egyeztetni, most ennek értek a végére…
júl. 18
12:18
Krikett: Magyarország az EuroTwenty20-kupa győztese (She)
Őrületes izgalmakat hozott a szkopjei krikett EuroTwenty20-kupa döntője, amelyben végül a magyar válogatott győzött.
júl. 18
12:20
MotoGP: Marc Márquez sorozatban az ötödik futamon nyert (She)
Ismét Marc Márquez nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának futamát. A spanyol versenyző a sachsenringi Német Nagydíjon sorozatban ötödször végzett az élen.
júl. 18
12:36
Genoa: a sportigazgató is kíváncsi, mire lesz képes Rudolf Gergely (She)
Stefano Capozucca az olasz élvonalbeli (Serie A) Genoa labdarúgócsapatának sportigazgatója a klub új szerzeményeiről nyilatkozott a genova.repubblica.it  oldalnak, természetesen megemlítette a Debrecentől megszerzett Rudolf Gergelyt is.
júl. 18
12:54
Tenisz: Kapros és Szatmári is elbukott a portorozsi selejtezőben (She)
A szlovéniai Portorozsban zajló, 220 ezer dollár összdíjazású WTA-torna selejtezőjéban Kapros Anikó két játszmában nagyon sima vereséget szenvedett az olasz Nicole Clericótól.
júl. 18
12:56
Öttusa Eb: Németh és Kasza pozitívan, Marosi negatívan zárta a vívást (She)
A győzelmek és a vereségek számát tekintve Németh Róbert és Kasza Róbert pozitív, Marosi Ádám viszont negatív mérleggel zárta a vívást a debreceni öttusa Európa-bajnokság vasárnapi férfi döntőjében.
júl. 18
13:12
Kritizálja a Real Madridot a menesztett vezetőedző (Infostart)
Élesen bírálta a Real Madrid játékosvásárlási politikáját Manuel Pellegrini, a spanyol futballklub két hónapja menesztett vezetőedzője.
júl. 18
13:12
Düsseldorf: Torghelle Sándor négy perc alatt kétszer volt eredményes (She)
Négy perc alatt kétszer vette be az ellenfél kapuját Torghelle Sándor. A német Fortuna Düsseldorf magyar légiósa az ötödosztályú Fortuna Erkenschwick ellen bizonyult eredményesnek.
júl. 18
13:14
MotoGP: Talmácsi Gábor a hatodik lett a Német Nagydíjon (She)
Talmácsi Gábor remek rajtja után az élre állt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájának Német Nagydíján, majd a futam nagy részében a dobogós helyekért küzdött, a hajrában lassuló motorja miatt azonban kénytelen volt megelégedni a hatodik hellyel. A futamot a spanyol Toni Elías nyerte meg Talmácsi csapattársa, az olasz Andrea Iannone előtt.
júl. 18
13:30
Hollandia: Fehér Csabáék egygólos vereséget szenvedtek a Plymouth-tól (She)
A holland élvonalbeli NAC Breda labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen egygólos vereséget (0–1) szenvedett az angol harmadosztályba kieső Plymouth Argyle-től.
júl. 18
13:32
Öttusa Eb: jól úsztak, ezzel felzárkóztak a magyarok (She)
Kiváló úszással jelentősen javítottak helyzetükön a magyarok a debreceni öttusa Európa-bajnokság vasárnapi férfi versenyében.
júl. 18
13:48
Német Nagydíj: Talmácsi hatodik (Infostart)
Talmácsi Gábor a hatodik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján a Moto2 géposztályban.
júl. 18
13:48
Videó: íme, Szabics fejese és gyönyörű távoli gólja a Ried ellen! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Sturm Graz 3–0-ra győzött az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójában a Ried otthonában. A találkozó első és a harmadik gólját Szabics Imre szerezte, amelyeket megtekinthet az alábbi videón!
júl. 18
13:48
Talmácsi hatodik (Metropol)
Talmácsi Gábor a hatodik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján a Moto2 géposztályban.
júl. 18
13:50
Bundesliga: a Nürnberghez igazolt Dzsudzsák korábbi csapattársa (She)
A belga labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a 33 éves Timmy Simons öt esztendő után elhagyta a holland PSV-t.
júl. 18
14:06
Öttusa Eb: Jó úszással zárkóznak a magyarok (Infostart)
Kiváló úszással jelentősen javítottak helyzetükön a magyarok a debreceni öttusa Európa-bajnokság vasárnapi férfi versenyében.
júl. 18
14:06
Felkészülés: Roni triplázott, ötgólos siófoki siker az Újbuda ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen a labdarúgó NB I-ben szereplő BFC Siófok a háromgólos Roni vezetésével 5–0-ra legyőzte a harmadosztályú Újbuda TC-t.
júl. 18
14:06
Talmácsi hatodik a Német Nagydíjon (Behaviour)
Talmácsi Gábor a hatodik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján a Moto2 géposztályban.
júl. 18
14:08
Newcastle: Kádár kispados sem lehetett a Carlisle elleni meccsen (She)
Miután a pénteki edzést is kihagyni kényszerült, még a padra sem tudott leülni az angol Newcastle United labdarúgócsapatának magyar légiósa, Kádár Tamás a Carlisle United elleni felkészülési mérkőzésen.
júl. 18
14:10
Birkózás: ketten döntőben Bakiban, kötöttfogású remeklés (She)
Módos Péter (55 kg) és Bácsi Péter (74 kg) aranyéremért birkózhat este a baki GGP-fináléban. A másik négy magyar szereplő harcban a bronzért.
júl. 18
14:24
Özil a Real Madridhoz igazol? (Infostart)
Nem hosszabbít szerződést a Werder Bremen futballklubbal Mesut Özil, az egy hete befejeződött dél-afrikai világbajnokság egyik nagy felfedezettje.
júl. 18
14:24
Sunderland: a másodedző szerint nem kizárt, hogy Fülöp mégis marad (She)
Nem tartja kizártnak az angol élvonalbeli Sunderland labdarúgócsapatának másodedzője, Eric Black, hogy az együttes távozni készülő magyar légiósa, Fülöp Márton, megváltoztatva elképzelését mégis a klubnál folytatja pályafutását.
júl. 18
14:24
Talmácsi vezetett is, de hatodik lett (Blikk)
Talmácsi Gábor a hatodik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján a Moto2 géposztályban.

Keresés