2010. július 29. csütörtök

júl. 29
0:00
BL-selejtező: a 3. selejtezőkör összes mai eredménye (She)
Kilenc mérkőzést játszottak ma a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első felvonásából. Tekintse meg az összes eredményt egy helyen!
júl. 29
6:18
Óvott a magyar csapat Pars ügyében (Infostart)
Benyújtotta óvását a magyar csapat a barcelonai atlétikai Európa-bajnokság szerdai versenynapján kalapácsvetésben bronzérmes Pars Krisztián ügyében - tájékoztatott Gyulai Márton, a magyar szövetség főtitkára.
júl. 29
6:54
Orbán döntős kalapácsvetésben az atlétikai Eb-n (Behaviour)
A férfi kalapácsvetés - Pars Krisztián és Németh Kristóf - után a nőinek is van magyar döntőse (a férfiak fináléja szerda este lapzártánk után fejeződött be) a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 29
6:56
Kink nélkül a Montpellier ellen (Behaviour)
Tarmo Kink már nem léphet pályára a Győri ETO csapatában a labdarúgó Európa Liga harmadik selejtezőkörének első felvonásán a Montpellier ellen ma este 20.30-kor kezdődő összecsapáson. Az észt légiós 1 millió euróért az angol második vonalban szereplő Middlesborough együtteséhez szerződött, a játékos 3 plusz egy évre írt alá.
júl. 29
6:58
Dárdai Pál: természetes, hogy felhívtuk Koemant (Behaviour)
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint teljesen természetes dolog, hogy a nemzeti együttes játékosai felhívták és telefonon elköszöntek a múlt pénteken menesztett Erwin Koeman szövetségi kapitánytól. A Bundesliga II-be kiesett Hertha BSC légiósával válogatottról, másodosztályról, múltról s jövőről beszélgettünk.
júl. 29
7:12
Abidal: Mindannyian felelősek vagyunk a világbajnoki kudarcért (Infostart)
A szövetségi kapitánytól a játékosokon át a stáb minden tagja felelősséggel tartozik a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon mutatott gyenge teljesítményért, legalábbis Eric Abidal, a francia válogatott védője szerint.
júl. 29
7:12
Liverpool: az Inter 15 millió eurót és Muntarit adná Mascheranóért (She)
A La Gazzetta dello Sport szerint az Inter máris ajánlatot tett a Liverpool középpályásáért, Javier Mascheranóért, aki korábban kijelentette, hogy távozni szeretne jelenlegi klubjától. A hírek szerint az olaszok 15 millió eurót és a ghánai Sulley Muntarit adnák az argentin játékosért.
júl. 29
7:12
Sinkának Mocsai kell 2012-ig (Behaviour)
Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke felkérte Mocsai Lajost, hogy 2012. augusztus 31-ig vállalja el a férfi válogatott szövetségi kapitányi tisztét.
júl. 29
7:30
Real Madrid: megegyeztek Khedirával, már csak a Stuttgarttal kell? (She)
Spanyol és német lapértesülések szerint a Real Madrid mindenben megegyezett a német válogatott Sami Khedirával, így már csak klubjával, a német a VfB Stuttgarttal kell megegyezni, hogy a játékos Madridba igazolhasson.
júl. 29
7:30
DVSC: távolodóban a főtáblától (Metropol)
A Debrecen szerdán 2-0-ás vereséget szenvedett a svájci FC Baseltől a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának első mérkőzésén, az újpesti Szusza Ferenc Stadionban.
júl. 29
7:48
Herczeg: Nem érdemeltünk vereséget (Infostart)
Nem érdemelt vereséget a Debrecen a Basel ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében Herczeg András klubmenedzser szerint.
júl. 29
7:48
Ipswich Town: Roy Keane is elismerte, hogy tárgyalnak Fülöppel (She)
Roy Keane, az Ipswich Town menedzsere klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva elismerte, hogy tárgyalnak Fülöp Mártonnal, a Sunderland magyar kapusával, akinek a sorsa legkésőbb holnap eldőlhet.
júl. 29
7:50
Győr: Tarmo Kink elbúcsúzott - videón az NB I-es bombagóljai (She)
Elköszönt az angol Middlesbrough-ba szerződő észt válogatott Tarmo Kink a Győri ETO FC labdarúgócsapatától.
júl. 29
8:24
Ipswich Town: Roy Keane is elismerte, hogy tárgyalnak Fülöppel (She)
Roy Keane, az Ipswich Town menedzsere klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva elismerte, hogy tárgyalnak Fülöp Mártonnal, a Sunderland magyar kapusával, akinek a sorsa legkésőbb holnap eldőlhet.
júl. 29
8:24
Űrközpontban jártak Giggsék (Blikk)
Houston — Különleges kalandon estek át a Manchester United labdarúgói: az amerikai túrán szereplő játékosok közül ugyanis többen meglátogatták a NASA, az amerikai űrhajózási hivatal központját Houstonban.
júl. 29
8:42
Libertadores-kupa: az Internacional szerzett előnyt a brazil elődöntőben (She)
Az Internacional 1–0-ra megverte a Sao Paulót Porto Alegrében a Libertadores-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A két brazil együttes augusztus 5-én küzd meg egymással ismét a fináléba kerülésért.
júl. 29
8:44
Nyíregyháza: Erdélyi Miklós ismét a Szpari kapusa lesz (She)
Ismét a Nyíregyháza Spartacus labdarúgója lesz Erdélyi Miklós, aki korábban már szerepelt a Szpariban.
júl. 29
8:46
Felkészülés: Javier Hernández első gólját szerezte az MU színeiben (She)
Mindkét manchesteri élcsapat győztes felkészülési mérkőzést tudhat maga mögött az Egyesült Államokban. A mexikói Javier Hernández rögtön góllal mutatkozott be az MU-ban a csütörtökre virradóra, az amerikai ligaválogatott ellen rendezett meccsen (az összecsapást 5–2-re nyerte meg Sir Alex Ferguson együttese). A City 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel bizonyult jobbnak a Club…
júl. 29
8:48
Győr: él a balti vonal, Kink helyére lett válogatott érkezhet (She)
Bár a Győri ETO FC labdarúgócsapata elveszítette egyik legjobb játékosát, az észt Tarmo Kinket, a dunántúli együttes a Baltikumból pótolná a bal lábas futballisát.
júl. 29
9:00
Tenisz: Bagdatisz és Querrey már a nyolc között Los Angelesben (She)
A harmadik helyen kiemelt ciprusi Markosz Bagdatisz és a másodikként rangsorolt amerikai Sam Querrey is bejutott a legjobb nyolc közé a Los Angeles-i férfi tenisztornán, mindketten három szettben győzték le riválisukat a második körben.
júl. 29
9:02
Válogatott: Egervári számít Koman Vladimirre az angolok ellen (She)
Bár Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya csak hétfőn hirdeti ki első válogatott keretét, a Sampdoria hivatalos honlapjának beszámolója szerint Koman Vladimir meghívót kapott a nemzeti csapatba.
júl. 29
9:18
Videó: Hernández zseniális gólt lőtt, az MU kiütötte az MLS-válogatottat (She)
Felkészülési mérkőzésen 5–2-re nyert az angol Manchester United az MLS All Stars elleni észak-amerikai találkozón. A találkozó érdekessége, hogy Javier Hernández megszerezte első gólját új csapata színeiben, egy látványos, átemelős találatot!
júl. 29
9:20
Bl-selejtező: Mi is nyertünk már úgy, hogy nem mi voltunk a jobbak - Herczeg (She)
Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere a Basel elleni elveszített Bajnokok Ligája-selejtező után úgy nyilatkozott, jobb eredményt érdemelt volna csapata, és játékosai sokat kiadtak magukból.
júl. 29
9:22
BL-selejtező: Többre vagyunk képesek ennél – Thorsten Fink (She)
Thorsten Fink, a Basel vezetőedzője nem volt teljesen elégedett a Debrecen elleni BL-selejtező megnyerése után: a Basel vezetőedzője szerint jobb teljesítményre is képes csapata.
júl. 29
9:24
Tenisz: Sarapova és Gyementyjeva is sikerrel vette a második kört (She)
Minden kiemelt sikerrel vette a második kört a stanfordi női teniszversenyen, csakúgy, mint a világranglista 15. helyén álló orosz Marija Sarapova, aki sérülése után visszatérve ezzel a tornával hangol a US Openre.
júl. 29
9:26
Női kézilabda: Mörtel Renátát ismét meg kellett műteni (She)
Mörtel Renáta még január 22-én, a Debrecen Békéscsaba elleni találkozóján szenvedett sérülést. Az átlövő akkor porcműtéten esett át, de mivel a rehabilitáció nem volt maradéktalanul sikeres, újra kés alá kellett feküdnie.
júl. 29
9:36
El-selejtező: a Montpellier játékosai nem ismerik a Győrt, de nem nézik le (She)
A francia Montpellier játékosai sokáig gyakorlatilag semmit sem tudtak a Győri ETO csapatáról, így aztán kisebb szakmai stáb figyelte és elemezte a magyar csapat múlt heti játékát a kazah Atirau elleni Európa-liga-selejtezőn.
júl. 29
9:38
Videó: Neymar nevetségessé tette magát „panenkás” büntetőjével (She)
A Brazil Kupában megrendezett Santos–Vitória találkozón (2–0) Neymar előbb kiharcolt egy büntetőt, majd a letett labdát lazán a kapus kezébe löbbölte, „panenkás” emelését nem volt nehéz hárítania a vendégek kapusának, Lee-nek.
júl. 29
9:40
Curling: Nemzetközi Curling Kupa harmadszor Debrecenben (She)
Harmadik alkalommal rendezik meg a debreceni jégcsarnokban a Nemzetközi Curling Kupát péntektől vasárnapig, nyolc ország 24 csapatának részvételével.
júl. 29
9:54
Vb 2014: a miniszter szerint jól haladnak az előkészületek (She)
Orlando Silva brazil sportminiszter szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) meg fog lepődni azon, mennyire jól haladnak az előkészületek a 2014-es világbajnokság megrendezésére készülő dél-amerikai országban.
júl. 29
9:54
A Manchester United legyőzte az amerikai All Star-válogatottat (Metropol)
Az angol bajnoki ezüstérmes Manchester United szerdán 5-2-re legyőzte az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) All Star-válogatottját Houstonban.
júl. 29
9:56
Fulham: Mark Hughes lehet Gera Zoltánék új menedzsere (She)
Angol lapértesülések szerint a Fulham a korábban a Manchester Citynél is dolgozó Mark Hughest szeretné kinevezni a csapat új menedzserének. A hírek szerint Hughes szívesen visszatérne a Premier League-be, és állítólag évi kétmillió fontos fizetés ellenében el is vállalná a Fulham irányítását.
júl. 29
9:58
Női röplabda: Horváth Dóra Olaszországon belül váltott csapatot (She)
Négy év után a Paviától a szintén olasz Novarához szerződött Horváth Dóra, a magyar röplabda-válogatott vezéregyénisége.
júl. 29
10:12
Hughes lesz Geráék edzője Fulhamben (Infostart)
Angol lapértesülések szerint Mark Hughes lesz a Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
júl. 29
10:12
Middlesbrough: Gordon Strachan örül Kink megszerzésének a Győrtől (She)
Gordon Strachan, a Middlesbrough menedzsere klubja hivatalos honlapjának elmondta, nagyon örül Tarmo Kink megszerzésének a Győrtől.
júl. 29
10:30
Franciaország: mindannyian felelősek vagyunk a vb-kudarcért - Abidal (She)
A szövetségi kapitánytól a játékosokig a stáb minden tagja felelősséggel tartozik a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon mutatott gyenge teljesítményért, legalábbis Éric Abidal, a francia válogatott védője szerint.
júl. 29
10:30
Hughes lesz Geráék edzője (Metropol)
Angol lapértesülések szerint Mark Hughes lesz a Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
júl. 29
10:32
Real Madrid: Cristiano Ronaldo örökölheti a távozó Raúl mezszámát (She)
A spanyol Marca napilap értesülései szerint Cristiano Ronaldo máris bejelentkezett a Schalkéhoz igazolt Raúl 7-es mezért, amelyben már a Manchester Unitedben is játszott.
júl. 29
10:34
Hegyikerékpár: hét ország 1400 kerekesét várják a Bükk Maratonra (She)
Vasárnap a felsőtárkányi Egeres-völgyből rajtol a jubileumi, X. Bükk Maraton mezőnye. A T-Mobile Top Maraton sorozat 3. állomásán is három táv közül lehet választani; a hét közepéig 7 országból mintegy 1400-an neveztek. A sorozatot félidőnél a tavalyi két összetett felnőtt győztes: Blazsó Márton és Dósa Eszter vezeti.
júl. 29
10:36
Európa-liga: nehéz meccs előtt a Győr - a mai program (She)
Ma folytatódnak az Európa-liga selejtezőjének küzdelmei: a harmadik kör első mérkőzéseit rendezik. Egyetlen magyar csapatként a Győr a francia Montpellier-t fogadja 20.30 órakor. Tekintse meg a mai programot!
júl. 29
10:38
Női röplabda: gyengül a bajnoki aranyérmes BSE-FCSM (She)
Az elmúlt két bajnokságban aranyérmes BSE-FCSM gyengül a következő idényre.
júl. 29
10:40
Jégkorong: újabb kanadai játékos csatlakozott a Miskolci Jegesmedvékhez (She)
Kinevezésekor négy kanadai légióst ígért a Miskolci Jegesmedvék JSE ob I-es jégkorongcsapatának új vezetőedzője, a kanadai Bob Dever. Nos, a korábban bejelentett Andrew Derton után megvan a következő tengerentúli játékos is, Casey Bartzen személyében.
júl. 29
10:48
Elutasították az óvást Pars ügyében (Infostart)
Elutasították csütörtökön a magyar csapat óvását a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon kalapácsvetésben bronzérmes Pars Krisztián ügyében, aki szerint a szlovák Libor Charfreitag szerdán kilépett a második sorozatban elért győztes dobásánál.
júl. 29
10:48
Jégkorong: újabb kanadai játékos csatlakozott a miskolciakhoz (She)
Kinevezésekor négy kanadai légióst ígért a Miskolci Jegesmedvék JSE ob I-es jégkorongcsapatának új vezetőedzője, a kanadai Bob Dever. Nos, a korábban bejelentett Andrew Derton után megvan a következő tengerentúli játékos is, Casey Bartzen személyében.
júl. 29
10:50
Strandfoci: olasz-magyar után a linzi tornán szerepel a válogatott (She)
A következő hetekben sem unatkozik majd strandfoci-válogatottunk. Massimiliano De Celis gárdája, amely hajszállal maradt le a vb-részvételről a bibionei selejtezőn, a hétvégén Cerviába utazik, ahol vasárnap a házigazda olasz együttessel csap össze barátságos mérkőzésen. A találkozón a mieink szövetségi edzője nem számíthat minden játékosára, hiszen többen a balatonlellei Grand Prix-nagydöntőn…
júl. 29
10:52
Válogatott: a csapatváltás előtt álló Fülöp is Egervári keretében (She)
A Sunderland hivatalos honlapjának beszámolója szerint Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya behívta az Anglia elleni felkészülési mérkőzésre készülő nemzeti csapatba Fülöp Mártont.
júl. 29
10:54
Atlétikai Eb: elutasították az óvást Pars Krisztián ügyében (She)
Elutasították csütörtökön a magyar csapat óvását a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon kalapácsvetésben bronzérmes Pars Krisztián ügyében.
júl. 29
10:56
Férfi kézilabda: Mocsai szerint még csak a felkérés előkészítése folyik (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, Sinka László a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöke Mocsai Lajost javasolja kapitánynak. Mocsairól köztudomású, önmagától sosem mondana nemet, a Veszprém jelenleg mérlegel.
júl. 29
11:06
Profi ökölvívás: Kohl szerint az Universumnak még nagy tervei vannak (She)
Július hónap végén lejár a több magyar ökölvívót is kötelékében tudó Universum Box Promotion ZDF csatornával fennálló szerződése, és sokan úgy gondolják, ezzel gyakorlatilag befellegzett a hamburgi székhelyű vállalkozásnak. A tulajdonos, Klaus-Peter Kohl szerint azonban nem eszik ilyen forrón a kását.
júl. 29
11:06
Parsnak maradt a bronz (Metropol)
Elutasították a magyar csapat óvását, így Pars Krisztián maradt bronzérmes a barcelonai atlétikai Európa bajnokságon. A magyar csapat azért óvott, mert Pars elmondása szerint Charfreitag kilépett, amikor a második sorozatban az aranyérmet érő 80,02 méteres eredményt elérte.

Keresés