2010. július 31. szombat

júl. 31
19:36
Vitorlázás: szép magyar siker, Vadnai Benjamin remekelt a laser Eb-n (She)
Vadnai Benjamin második helyen végzett a franciaországi laser 4.7 Európa-bajnokságon, és korcsoportjában, a 16 év alattiak versenyében Európa-bajnoki címet szerzett.
júl. 31
19:48
Emirates Cup: az Arsenal döntetlent játszott az AC Milannal (She)
A Celtic Lyon elleni döntetlenje után a házigazda Arsenal AC Milan elleni mérkőzése is iksszel zárult az Emirates Cupon, miután Maruan Samah góljára Pato válaszolt, így 1–1-es végeredmény született.
júl. 31
19:50
NB I: a címvédő DVSC két góllal verte meg a Pápát (She)
A labdarúgó NB I 1. fordulójában a DVSC-TEVA hazai pályán Szilágyi Péter és Kulcsár Tamás góljával 2–0-ra legyőzte a Lombard FC Pápát.
júl. 31
19:52
Férfi kézilabda: ismét esélyes a Metlicic-Lazarov csere (She)
A CO Zagreb férfi kézilabdacsapata ismét érdekelt a Metlicic-Lazarov cserében. A Jutarnji list című napilap szerint a horvát klub szeretné megszerezni a válogatott korábbi csapatkapitányát, Petar Metlicicet.
júl. 31
19:54
Atlétikai Eb: a lengyel Lewandowski győzött férfi 800 méteren (She)
Két érmet ünnepelhettek a lengyelek a 800 méteres férfi síkfutás után a barcelonai atlétikai Eb-n: Marcin Lewandowski állhat a dobogó legfelső fokára, Adam Kszczot a harmadikra. A lengyel „szendvicsbe" a brit Michael Rimmer ékelődött be, ezzel a házigazda spanyolok némi meglepetésre érem nélkül maradtak egyik erős számukban.
júl. 31
20:06
Svájc: Vanczákék döntetlent játszottak a Zürich otthonában (She)
Vanczák Vilmos csapata, a Sion 1–1-es döntetlent játszott idegenben az FC Zürich ellen a svájci bajnokság harmadik fordulójában. A magyar védő a kezdőcsapatban kapott helyet, és végigjátszotta a találkozót.
júl. 31
20:24
Atlétikai Eb: újabb francia sprintdiadal, Soumaré nyert női 200-on (She)
A francia sprinterek továbbra is remekelnek a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon: Myriam Soumaré 22.32-es idővel győzött a női 200 méter döntőjében.
júl. 31
20:26
NB I: Vasas-Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Vasas–Bp. Honvéd mérkőzés a labdarúgó NB I 1. fordulójában. Az összecsapásról élő, szöveges tudósítást olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
júl. 31
20:28
Újpest: a liláktól vett fiatal játékost a Maccabi Tel-Aviv (She)
A Maccabi Tel-Aviv megvette az Újpest U19-es csapatának játékosát, Illés Marcellt.
júl. 31
20:30
Ökölvívás: Balzsay az ötödik menetben kiütötte francia ellenfelét (She)
Balzsay Károly az ötödik menetben KO-val győzött a francia Aziz Daari ellen a hamburgi O2 Arenában rendezett gálán.
júl. 31
20:32
Felkészülés: a nagyon tartalékos Bayern kiejtette az 1. FC Kölnt (She)
A Schalke 04 után másodikként a Bayern München került be a gelsenkircheni Liga Total! Cup döntőjébe, miután 0–0 után tizenegyesekkel 3–1-re legyőzte az 1. FC Kölnt.
júl. 31
20:42
Atlétikai Eb: kettős brit siker a férfi 400 gát fináléjában (She)
Kettős brit diadallal zárult az atlétikai Európa-bajnokságon a 400 méteres férfi gátfutás döntője: David Greene 48.12-es idővel, magabiztosan utasította maga mögé honfitársát, Rhys Williamst és az ukrán Sztanyiszlav Melnyikovot. A döntő nyolc résztvevőjéből négyen is egyéni csúcsot futottak.
júl. 31
20:44
Videó: potya gól Raúl német debütálásán és egy Green-szerű angol baki (She)
A mai felkészülési mérkőzéseken több kacagtató potya gól is született kapushibákból. Németországban Frank Rost mélázott Jermaine Jones lövésénél a Schalke Hamburg elleni találkozóján (2–1), míg Angliában Tim Cahill lövését a Norwich–Everton meccsen (2–4) nézte be John Ruddy egy vb-n megismert Robert Green-szerű "védéssel".
júl. 31
20:46
Ausztria: Waltner nélkül kapott ki idegenben a Mattersburg (She)
Waltner Róbert csapata, a Mattersburg 3–1-re kikapott idegenben a Kapfenbergtől az osztrák bajnokság harmadik fordulójában. A vendégek magyar támadója a cserepadról nézte végig a mérkőzést.
júl. 31
20:48
Videó: fél óra alatt eldöntötte első meccsét a címvédő Debrecen (She)
Biztos, 2–0-ás győzelemmel kezdett a Debrecen a Pápa elleni NB I-es rajton. A címvédő góljait Szilágyi és Kulcsár szerezték. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját videón!
júl. 31
21:00
Atlétikai Eb: török aranyérem a női 100 gát döntőjében (She)
A török Yanit Nevin győzelmével zárult a női 100 méteres gátfutás döntője a barcelonai atlétikai Eb-n. A második helyen az ír Derval O'Rourke ért célba, a harmadik a német Carolin Nytra lett.
júl. 31
21:02
NB I: a Kaposvár nyolc gólt hozó mérkőzésen nyert Zalaegerszegen (She)
Nagyszerűen kezdte a labdarúgó NB I 2010–2011-es szezonját a Kaposvár, amely az 1. fordulóban 5–3-ra győzött a Zalaegerszeg vendégeként.
júl. 31
21:18
Barcelona: Rafael Márquez még nem tudja, hol folytatja (She)
Búcsút vett a Barcelona szurkolóitól Rafael Márquez, akivel – a mai hivatalos bejelentés szerint – szerződést bontott a katalán klub.
júl. 31
21:20
NB I: gólzáporos meccsen győzött az MTK a Kecskemét ellen (She)
Rendkívül jó iramú, sok helyzettel tarkított mérkőzésen az MTK 4–2-re legyőzte a Kecskemétet. A találkozóra kilátogató mindössze 600 nézőt nagyszerűen kiszolgálták a játékosok, remek mérkőzést láthattak, melyen az döntött, hogy a hazaiak többet tudtak kihasználni ziccereikből.
júl. 31
21:22
Felkészülés: a Haladás legyőzte a Werder Brement Szombathelyen (She)
Felkészülési mérkőzésen a Haladás a Werder Brement fogadta Szombathelyen. A magyar csapat az első félidőben 2–0-s vezetésre tett szert, a németeknek a második játékrészben sikerült szépíteniük, de a meccs a Haladás győzelmével ért véget.
júl. 31
21:36
Felkészülés: a PSG a 90. percben lőtt góllal nyert a Porto ellen (She)
A Tournoi de Paris elnevezésű felkészülési torna második mérkőzésén a Paris Saint-Germain Sammy Traoré 90. percben szerzett góljával 1–0-ra nyert a Porto ellen.
júl. 31
21:36
A Haladás megverte a Werder Brement (Metropol)
A házigazda Szombathelyi Haladás felkészülési mérkőzésen egygólos győzelmet aratott szombaton a német labdarúgó Bundesliga előző idényében harmadik Werder Bremen felett.
júl. 31
21:38
Atlétikai Eb: egy centi döntött a férfi súlylökők fináléjában (She)
Mindössze egy centiméterrel előzte meg a fehérorosz Andrej Miknevics a lengyel Tomasz Majewskit az atlétikai Eb férfi súlylökődöntőjében. A harmadik helyen a német Ralf Bartels végzett.
júl. 31
21:40
Tenisz: a salakmenő Juan-Carlos Ferrero döntős Umagban (She)
A negyedik helyen kiemelt spanyol Juan-Carlos Ferrero kedvenc borításán, salakon legyőzte az olasz Andreas Seppit a horvátországi ATP-torna elődöntőjében. Ellenfele a szintén olasz Potito Starace lesz a fináléban, aki az argentin Juan Ignacio Chelát búcsúztatta.
júl. 31
21:54
Haladás: Kenesei szerint megérdemelt a Werder Bremen elleni siker (She)
Kenesei Krisztián, a Haladás gólvágója sérülés miatt nem tudott pályára lépni a szombathelyiek Werder Bremen elleni győztes (2–1) felkészülési mérkőzésén, így a nézőtérről volt kénytelen végigizgulni a kilencven percet.
júl. 31
21:56
Strandfoci: kialakult az elődöntő mezőnye Balatonlellén (She)
Hangulatos, jó mérkőzéseken kialakult a legjobb négy mezőnye a Nestea Strandfoci Grand Prix balatonlellei Szuperdöntőjén. Óriási meglepetésre nem jutott be az elődöntőbe az egyik nagy favorit, a Szász-Therm-Corrado.
júl. 31
22:12
Labdarúgó NB I: a Vasas fejesgólokkal verte meg a Honvédot (She)
A labdarúgó NB I 1. fordulójában a Vasas hazai pályán 3–2-re legyőzte a Budapest Honvédot. A találkozó érdekessége, hogy négy gólt fejjel szerezték a csapatok, valamint hogy négy találatot védő szerzett.
júl. 31
22:14
Belgium: az újonc ráijesztett Juhászékra, ám végül a bajnok nyert (She)
Félidőben még az újonc Eupen meglepetésre 1–0-ra vezetett, ám a címvédő Anderlecht végül 4–1-re nyert a belga labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában.
júl. 31
22:16
Premjer-liga: nem termett babér az Alanyijának Groznijban (She)
A Tyerek Groznij hazai pályán 2–0-ra nyert az Alanyija Vlagyikavkaz ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, míg a Krilja Szovjetov 1–1-es döntetlent ért el a Dinamo Moszkva vendégeként.
júl. 31
22:18
Felkészülés: a Villarrealnak csak döntetlenre futotta a Lechia ellen (She)
A spanyol Villarreal labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a lengyel bajnokság elmúlt szezonjának nyolcadik helyezettje, a Lechia Gdansk ellen.
júl. 31
22:20
Hollandia: a bajnok Twentéé a Szuperkupa, Suárezt kiállították (She)
A bajnok Twente történelme során először szerezte meg a holland Szuperkupát, miután 1–0-ra legyőzte a kupagyőztes Ajaxot.
júl. 31
22:30
Tenisz: Arn győzelemmel kezdett a San Diegó-i torna selejtezőjében (She)
Arn Gréta sima, 6:0, 6:3-as győzelmet aratott az amerikai Stacey Tan ellen a San Diegó-i tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
júl. 31
22:32
Profi ökölvívás: Sartison megvédte nagyközépsúlyú világbajnoki címét (She)
Első ízben tette kockára WBA nagyközépsúlyú világbajnoki címét Dimitri Sartison. A kazah születésű, de Németországban élő bunyós ellenfele a szombat esti hamburgi O2 World arénában rendezett Universum-gálán klubtársa, a korábbi kétszeres világbajnoki kihívó örmény Koren Gevor volt, aki fölött pontozásos győzelmet aratott.
júl. 31
22:34
AC Milan: Allegri szerint a lábadozó Beckham már nem tér vissza (She)
Massimo Allegri, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta: nem számít arra, hogy David Beckham harmadszor is visszatér kölcsönben a milánói nagycsapathoz.
júl. 31
22:36
Hegyikerékpár: új helyszínen rendezik a jubiláló Bükk Maratont (She)
A 2009-ben maraton magyar bajnokságnak is helyt adó Bükk Maraton rajt-cél területe az Eger melletti Berva-völgyből az idén a felsőtárkányi Egeres-völgybe költözik.
júl. 31
22:48
Atlétikai Eb: Espana nem tudott otthon aranyat hozni a spanyoloknak (She)
Nem jött össze a várva várt spanyol aranyérem a barcelonai atlétikai Eb utolsó szombati döntőjében: a brit Mo Farah legyőzte Jesús Espanát a férfi 5000 méteres síkfutás döntőjében, a bronzérem az azeri színekben induló Hajle Ibrahimové lett.
júl. 31
22:48
Kajak-kenu Eb: egy magyar győzelem született szombaton (Behaviour)
Egy-egy arany- és ezüst-, valamint két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők az ifjúsági és 23 éven aluli kajakosok és kenusok moszkvai Európa-bajnokságának szombati versenynapján, amikor a 200 m-es számok döntőire került sor.
júl. 31
22:50
Videó: íme, a fejesgólok meccse, öt gól a Vasas-Honvédon (She)
A gólgazdag NB I-es nyitó fordulóban a Vasas–Honvéd is hozta az „átlagot", öt gól esett a találkozón, ráadásul négy védő négy fejesgólt ért el a meccsen. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját videón!
júl. 31
22:52
Tenisz: az elődöntőben búcsúzott az első helyen kiemelt Stosur (She)
Az első helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosur kétjátszmás vereséget szenvedett a nyolcadik helyen rangsorolt Viktoria Azarenkától a Stanfordban zajló WTA-torna elődöntőjében.
júl. 31
23:06
Férfi kézilabda: Cervar macedón szövetségi kapitány lesz? (She)
A zágbrábi Jutarnji list szerint Lino Cervar, a horvát férfi kézilabda-válogatott eddigi szövetségi kapitánya minden bizonnyal a macedón válogatott kapitányaként folytatja ténykedését.
júl. 31
23:08
Werder Bremen: Túl későn ébredtünk a Haladás ellen - Schaaf (She)
A Haladástól Szombathelyen felkészülési mérkőzésen vereséget szenvedő (2–1) Werder Bremen vezetőedzője, Thomas Schaaf szerint együttese későn ébredt a vasiak ellen.
júl. 31
23:10
Liverpool: Fábio Aurélio ismét a „vörösök" játékosa lett (She)
A Liverpool labdarúgócsapata ismét szerződést kötött a május végén lejárt kontraktusú brazil szélsőhátvéddel, Fábio Aurélióval.
júl. 31
23:24
Újpest: Barczi Dávid lágyéksérülés miatt nem játszhat a Győr ellen (She)
Az Újpest labdarúgócsapatát irányító Mészöly Géza négy játékosára nem számíthat sérülés miatt az NB I nyitó fordulójában, a Győr elleni találkozón.
júl. 31
23:26
Manchester United: Chicharito Solskjaerra emlékezteti Fergusont (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Javier Hernández, vagyis Chicharito szerezte régi csapata, a Chivas vezető gólját új együttese, a Manchester United elleni felkészülési mérkőzésen. Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elmondta, nagyszerűen játszott a frissen igazolt Chicharito, aki Ole Gunnar Solskjaerra emlékezteti őt.

Keresés