2011. augusztus 14. vasárnap

aug. 14
13:45
Cseh Nagydíj - Sebestyén huszonhatodik (Behaviour)
A 125 kcm-es géposztályban szereplő Sebestyén Péter a 26. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Cseh Nagydíján.
aug. 14
13:47
MotoGP: nagy csatában Andrea Iannone nyerte a Moto2-es futamot (She)
Kiélezett küzdelemben az olasz Andrea Iannone nyerte meg a gyorsaságimotorosok brnói viadalát a Moto2-es géposztályban. A második helyen Marc Márquez végzett, aki így faragott a harmadik helyen célba érő, összetettben vezető Stefan Bradl előnyén.
aug. 14
13:48
Sebestyén Péter a 26. helyen zárta a 125 köbcentisek futamát (Agroinform)
A 125 kcm-es géposztályban szereplő Sebestyén Péter a 26. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Cseh Nagydíján.
aug. 14
13:50
Az Egyesült Államokkal nem bírtunk kosárlabdában (Agroinform)
Második csoportmérkőzésén is kikapott az Universiadén, az egyetemisták és főiskolások világjátékán szereplő magyar férfi kosárlabda-válogatott.
aug. 14
14:03
Női kézilabda: a Veszprém legyőzte a Metzet, a Podravkával döntőzik (She)
A Veszprém és a horvát Podravka Koprivnica játssza a döntőt a nyári női felkészülési kézilabdatornán. A veszprémiek három góllal győzték le a Metzet a későbbi szombati meccsen, míg a Podravka az Érdnél bizonyult jobbnak hét találattal.
aug. 14
14:05
MotoGP: nagy csatában Andrea Iannone győzött a Moto2-ben (She)
Kiélezett küzdelemben az olasz Andrea Iannone nyerte meg a gyorsasági motorosok brnói viadalát a Moto2-es géposztályban. A második helyen Marc Márquez végzett, aki így faragott a harmadik helyen célba érő, összetettben vezető Stefan Bradl előnyén.
aug. 14
14:07
Női kézilabda: kikapott Németh András gárdája a Valceától a Szabella-kupán (She)
A román Valcea lesz a Siófok KC-Galerius Fürdő ellenfele a siófoki Bet-at-home-Szabella-kupa bronzmérkőzésén délután. Az Oltchim Németh András együttesét, az osztrák Hypót győzte le, amely így az ötödik helyért játszhat.
aug. 14
14:09
Arsenal: Lucescu elismerte, hogy az Arsenal Jádsont szeretné (She)
Mircea Lucescu, a Sahtar Doneck vezetőedzője elismerte, hogy az Arsenal szeretné szerződtetni Jádsont, a csapat brazil középpályását.
aug. 14
14:11
Premier League: a hét perc után megsérülő Dyernek nincs törése (She)
Az újonc Queens Park Rangers középpályását, Kieron Dyert hét perc után le kellett cserélni a londoniak Bolton Wanderers elleni szombati bajnokiján, ám a találkozó utáni vizsgálatok kimutatták, hogy a 32 éves játékosnak nincs lábtörése, így csak rövidebb kihagyásra számíthat.
aug. 14
14:21
Arsenal: Lucescu elismerte, hogy a londoniak Jádsont szeretnék (She)
Mircea Lucescu, a Sahtar Doneck vezetőedzője elismerte, hogy az Arsenal szeretné szerződtetni Jádsont, a csapat brazil középpályását.
aug. 14
14:23
Premier League: a Pool spanyol védőjével erősített az újonccsapat (She)
A Norwich City labdarúgócsapata szerződtette a Liverpool fiatal spanyol védőjét, Daniel Ayalát. A 20 éves labdarúgó állítólag 800 000 fontért került a „kanárikhoz”.
aug. 14
14:24
A Real új fiúi sérültek, Sánchez bemutatkozhat - a keretek (Agroinform)
José Mourinho és Josep Guardiola, a Real Madrid illetve a Barcelona vezetőedzői kihirdették csapataik bő keretét a Spanyol Szuperkupa vasárnap esti első mérkőzése előtt.
aug. 14
14:39
Hércules: a Rubin Kazanyban folytatja a paraguayi csatár (She)
Bár spanyol és angol klubok is versenyben voltak Nelson Váldezért, a Hércules labdarúgócsapatának paraguayi támadójáért, a játékos mégis Oroszországban, a Rubin Kazanynál kötött ki.
aug. 14
14:41
Triatlon: amerikai siker a nőknél Tiszaújvárosban, Kovács Zsófia hetedik (She)
Az amerikai Gwen Jorgensen nyerte meg a nők versenyét vasárnap a tiszaújvárosi triatlon-világkupafutamon, amelyen legjobb magyarként Kovács Zsófia az előkelő hetedik helyen végzett.
aug. 14
14:42
Thierry Henry "arsenalos" gólt szerzett a Chicago ellen - videó (Agroinform)
A korábban az Arsenalban és a Barcelonában futballozó támadó góljánál régi önmagát idézte - mintegy 20 méterről, belsővel tekerte be a labdát a kapuba.
aug. 14
14:44
A Juventus kölcsönvenné Alexet a Chelsea-től (Agroinform)
Amennyiben a brazil védőt nem sikerülne megszerezniük, Sebastian Coatest igazolnák le, aki idén az uruguayi válogatottban is bemutatkozott.
aug. 14
14:57
Balázs Attila nyerte a férfi egyest a tenisz-ob-n (Infostart)
A címvédő Balázs Attila nyerte a férfi egyest az országos teniszbajnokságon, miután a döntőben három játszmában verte Nagy Pétert.
aug. 14
14:57
Tenisz: Balázs Attila három szettben nyert, és megvédte bajnoki címét (She)
A címvédő Balázs Attila nyerte meg a férfi egyest az országos teniszbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben három játszmában,  6:2, 6:0, 6:4-re legyőzte Nagy Pétert.
aug. 14
14:57
Ökölvívó nemzetközi bajnoki címet szerzett Kiss Zoltán (Behaviour)
Ifjabb Kiss Zoltán szerezte meg az Egyetemes Bokszszervezet (UBO) nemzetközi bajnoki övét - és érdemelt ki magyar bajnoki címet - félnehézsúlyban a budaörsi Verda Napok fesztivál keretében megrendezett gálamérkőzésen.
aug. 14
14:59
Ma este a Real Madrid a Barcelonát fogadja (Infostart)
Az előző idénybeli öt El Clásico után a spanyol Szuperkupáért folytatja különpárharcát ma este és jövő szerdán a világ két leggazdagabb futballklubja, a Real Madrid és az FC Barcelona.
aug. 14
15:00
Szpisljak kezében a káosz kulcsa (Agroinform)
Vasárnap két mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 5. fordulója. A zárómérkőzésen a pont nélküli, ezért a héten edzőt váltó Újpestet a Kaposvár fogadja.
aug. 14
15:18
Agüero ragyogni fog a Citynél - Messi (Agroinform)
A Barcelona aranylabdása úgy véli, argentin válogatottbeli csapattársának nem lesz probléma felvennie a Premier League ritmusát.
aug. 14
15:33
MotoGP: a vb-listavezető Stoner fölényesen nyert Brnóban (She)
A pontversenyben is az élen álló ausztrál Casey Stoner győzelmével ért véget a gyorsaságimotors-vb Cseh Nagydíja a királykategóriában. Stoner ezzel növelte az előnyét összetettben, miután a spanyol Jorge Lorenzo csak a negyedik helyen végzett. Az olasz Andrea Dovizioso és az olasz Marco Simoncelli állhatott még fel a dobogóra Brnóban. Az élről induló Dani Pedrosa a 3. körben kicsúszott, és feladni…
aug. 14
15:36
Királyék újra fölényes győzelmet arattak (Agroinform)
A Cottbus elleni 5-0-s diadal után ezúttal 4-0-ra nyert az 1860 München, amelynek kapujában végig Király Gábor állt az Aue ellen.
aug. 14
15:38
Nelson Valdez a Rubin Kazany játékosa lesz (Agroinform)
Távozik a spanyol élvonalból tavasszal kieső Hércules csapatától a paraguayi Nelson Valdez, aki öt évre az orosz Rubin Kazany együtteséhez igazol.
aug. 14
15:51
Bundesliga 2.: Királyék megsemmisítő vereséget mértek ellenfelükre (She)
Király Gábor csapata, az 1860 München 4–0-ra legyőzte az Erzgebirge Auét a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 14
15:54
Balázs Attila zsinórban negyedik sikerét aratta (Agroinform)
A címvédő Balázs Attila nyerte a férfi egyest az országos teniszbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben három játszmában verte Nagy Pétert.
aug. 14
15:56
Megnyílt az akkreditációs központ, épül a pókkamera (Agroinform)
Már most nagyjából háromszáz versenyző és edző tartózkodik Szegeden, a legtöbb válogatott pedig hétfőn érkezik Magyarországra.
aug. 14
16:09
NB I: kövesse a Debrecen-Videoton rangadót élőben az NSO-n! (She)
Alighanem a szezon eddigi legnagyobb rangadóját rendezik vasárnap kora délután a labdarúgó NB I-ben: a forduló előtt a tabella élén álló Debreceni VSC a címvédő Videotont fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével vagy olvassa élőképes, folyamatosan frissülő cikkünket!
aug. 14
16:11
Videó: Hernán Barcos csodagólja az ecuadori Primera A-ból (She)
Az ecuadori élvonal, a Primera A de Ecuador 5. fordulójában a címvédő LDU Quito kiütötte a Manta FC-t. A 6–0-ra végződő találkozón Hernán Barcos mesterötöst ért el, hiszen Ezequiel González szabadrúgásgólja után már csak ő volt eredményes. Két fejessel és három lövéssel (ebből egy tizenegyes) vette be Damián Enrique Lanza kapuját, ráadásul a harmadik alkalommal elképesztő mozdulatok előzték meg a…
aug. 14
16:12
Az MTK négy gólt lőtt, de Garami nem volt teljesen elégedett (Agroinform)
Megnyerte szezonbéli első tétmérkőzését az MTK Budapest. A Magyar Kupa 2. fordulójában a kék-fehér együttes 4-0-ra győzött a Diósd otthonában, így továbbjutott.
aug. 14
16:27
DVSC-Videoton - ÉLŐ! (She)
A szezon eddigi legnagyobb rangadóját rendezik a labdarúgó NB I-ben: a forduló előtt a tabella élén álló Debreceni VSC a címvédő Videotont fogadja. Az összecsapást folyamatosan bővülő cikkünkben és percről percre frissülő online közvetítésünkben ön is nyomon követheti.
aug. 14
16:29
Női kosárlabda, U18-as Eb: 5. helyet ért a fehéroroszok elleni siker (She)
A magyar U18-as női kosárlabda-válogatott 82–65-re legyőzte Fehéroroszországot a miskolci divízió B-s Európa-bajnokságon, ezzel az ötödik helyen végzett a tornán. A fehéroroszok elleni mérkőzés legjobbja Szamosi Amadea volt, aki 26 pontot dobott.
aug. 14
16:30
A vb-éllovas Casey Stoner nyerte a Cseh Nagydíjat (Agroinform)
Az ausztrál Casey Stoner győzelmével ért véget a gyorsaságimotors-vb Cseh Nagydíja a királykategóriában. Stoner ezzel növelte az előnyét összetettben, miután a spanyol Jorge Lorenzo csak a negyedik helyen végzett. A dobogóra az olasz Andrea Dovizioso és Marco Simoncelli állhatott még fel a dobogóra Brnóban. Az élről induló Dani Pedrosa a futam elején kicsúszott.
aug. 14
16:32
A merev Chelsea nem tudta legyőzni a Stoke-ot (Agroinform)
Torresék úgy játszottak, mintha erőnléti edzésből estek volna be: lassan, ötlettelenül, pontatlanul, így csak döntetlent értek el az első fordulóban.
aug. 14
16:45
Döntetlennel kezdett a Chelsea is, nyert a Man United (Infostart)
Az angol labdarúgó Premier League-ben gól nélküli döntetlenre végződött a Stoke City és a Chelsea találkozója. A Man United 2-1-re verte idegenben a West Bromwichot.
aug. 14
16:45
Premier League: a Chelsea ikszelt Villas-Boas első PL-meccsén (She)
Gól nélküli döntetlent játszott a Chelsea a Stoke City otthonában a Premier League 2011–2012-es szezonjának nyitó fordulójában. André Villas-Boas, a londoniak nyáron kinevezett menedzsere most mutatkozott be tétmérkőzésen a londoniak kispadján – egy szerzett ponttal.
aug. 14
16:47
Videó: a marokkói kapus gyorsvonatként gázolta el a kiugró támadót (She)
A marokkói Fez városának kisebbik csapata, a Wydad de Fès az első osztály újonca, a Sabab Rif el-Hoszeima otthonába látogatott el. A Sabab nem bizonyult jó vendégnek – legalábbis hálóőre, Abderafii Gasszi semmiképpen sem. Gasszi a találkozó 75. percében ugyanis a kontrából meglóduló Jusszef Agnaut a szó legegyszerűbb értelmében felrúgta.
aug. 14
16:49
Eredivisie: négy után öt Ajax-gól, plusz egy kiváló Koeman-csere (She)
Az Ajax 5–1-re legyőzte a Heerenveent a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának vasárnapi játéknapján. A korábbi magyar kapitány, Erwin Koeman Utrechtje másodszor is döntetlent játszott.
aug. 14
17:03
Videó: gyorsvonatként gázolta el a támadót a marokkói kapus (She)
A marokkói Fez városának kisebbik csapata, a Wydad de Fès az első osztály újonca, a Sabab Rif el-Hoszeima otthonába látogatott el. A Sabab nem bizonyult jó vendégnek – legalábbis hálóőre, Abderafii Gasszi semmiképpen sem. Gasszi a találkozó 75. percében ugyanis a kontrából meglóduló Jusszef Agnaut a szó legegyszerűbb értelmében felrúgta.
aug. 14
17:06
Ryan Giggs egykori szeretője 2012-es naptáron pózol - képek (Agroinform)
Imogen Thomas már az angol Big Brother után is népszerű volt a szigetországban, azonban a Manchester United sztárjával, Ryan Giggsszel folytatott viszonya után népszerűbb, mint valaha. A walesi szépség ezt kihasználva 2012-es bikinis naptárat készített.
aug. 14
17:08
Hengerelt a címvédő Ajax (Agroinform)
A címvédő Ajax hazai pályán kiütéses győzelmet aratott a Heereveen csapata felett, a NAC Breda kikapott a Heracles otthonában, az Ultrecht hazai környezetben döntetlen játszott a De Graafschap-pal.
aug. 14
17:21
Triatlon: Vanek Ákos fantasztikus harmadik helye, kanadai siker (She)
A kanadai Brent McMahon nyerte meg a férfiak versenyét vasárnap a tiszaújvárosi triatlon-világkupafutamon, amelyen legjobb magyarként Vanek Ákos – fantasztikus teljesítményt nyújtva – a harmadik helyen végzett.
aug. 14
17:23
Premjer-liga: Szpartak Moszkva-Anzsi mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának rangadóján a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Anzsi Mahacskala a Szpartak Moszkva otthonába látogat. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével.
aug. 14
17:24
Vanek Ákos bronzérmes, kanadai siker a férfiaknál Tiszaújvárosban (Agroinform)
A kanadai Brent McMahon nyerte a férfiak versenyét vasárnap a tiszaújvárosi triatlon Világkupa-futamon, amelyen legjobb magyarként - fantasztikus teljesítményt nyújtva - Vanek Ákos a harmadik helyen végzett.
aug. 14
17:26
Cseh László és Szényi Péter szerezték az első aranyérmeinket (Agroinform)
Cseh László 200 m-es pillangóúszásban, míg Szényi Péter a párbajtőrvívók egyéni küzdelmében aranyérmet szerzett az Universiadén.
aug. 14
17:39
Újpest: Zoran Szpisljak ma még nem mutatkozhat be a kispadon (She)
Információink szerint Zoran Szpisljak, az Újpest ezen a héten kinevezett vezetőedzője még nem mutatkozhat be a kispadon a lila-fehérek mai, Kaposvár elleni bajnokiján, mivel még nincsenek rendben a papírjai az MLSZ-nél.
aug. 14
17:41
Universiade: Cseh és Szényi révén két arany a második napon (She)
Cseh László és Szényi Péter révén két aranyérmet szerzett a magyar küldöttség a 26. nyári Universiade második napján: az úszók világklasszisa 200 pillangón diadalmaskodott, míg párbajtőrvívónk az egyéniben remekelt.
aug. 14
17:43
Videó: Czvitkovics gólpassza győzelmet, Tőzséré végül egy pontot ért (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Czvitkovics Péter csapata, a Kortrijk 2–0-s győzelmet aratott a belga Jupiler League 3. fordulójában. A második találatnál a korábbi debreceni futballista adta a gólpasszt szabadrúgásból David Vandenbroeknek, amivel bebiztosították győzelmüket. Tőzsér Dániel és Köteles László is végigjátszotta a címvédő Racing Genk Zulte-Waregem elleni mérkőzését, előbbi…
aug. 14
17:45
Bundesliga: két kör után is veretlen maradt az újonc Augsburg (She)
Döntetlennel (1–1) ért véget a Kaiserslautern és az Augsburg vasárnap délutáni mérkőzése a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.

Keresés