2011. augusztus 16. kedd

aug. 16
12:20
Prukner Lászlóval még kedden szerződést bonthatnak - sajtóhír (Agroinform)
Elfogyott a türelem Prukner Lászlóval, az öt forduló után két ponttal álló Ferencváros vezetőedzőjével szemben.
aug. 16
12:33
NHL: holtan találták otthonában a 27 éves Winnipeg-játékost (She)
Holtan találták albertai otthonában a Winnipeg Jets jégkorongozóját, a 27 éves Rick Rypient.
aug. 16
12:33
Overdose szeptemberig nem versenyez (Metropol)
A korábbi tervekkel ellentétben kisebb sérülése miatt szeptemberig nem versenyez Overdose, a magyar csodaló.
aug. 16
12:35
FTC: a klub megerősítette Prukner távozását, a szakember lemondott (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt: távozik a Ferencvárostól Prukner László szakmai igazgató. A hírt a klub hivatalos közleményben erősítette meg.
aug. 16
12:36
Prukner László lemondott - hivatalos (Agroinform)
A Ferencváros honlapjának hivatalos közleménye szerint Prukner László, a labdarúgócsapat vezetőedzője hétfő este lemondott a posztjáról.
aug. 16
12:37
Videó: nincs sérültje a NASCAR-verseny látványos balesetének (She)
Súlyos, de szerencsés kimenetelű baleset történt a Heluva Goot at The Glen elnevezésű NASCAR-autóversenyen. David Reutimann 00-s jelzésű autója a levegőben meg is pördült, de a pilótának semmi baja nem lett.
aug. 16
12:39
BL: Arsenal-Udinese, Lyon-Kazany, pályán Szabicsék - program (She)
Kedden és szerdán rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzéseit, amelyek során a Szabics Imrét foglalkoztató osztrák Sturm Graz a fehérorosz BATE Boriszov stadionjában lép pályára, miközben az Arsenal az Udinesét, a Lyon az orosz Rubin Kazanyt fogadja. Tekintsék meg a keddi programot!
aug. 16
13:09
KTE: Tököli Attila közölte, távozni szeretne a csapattól (She)
A Kecskemét labdarúgócsapatának csatára, Tököli Attila ma délelőtt találkozott Rózsa Pál tulajdonossal, a futballista a nyilvánosság előtt részletezni nem kívánt okokra hivatkozva kérte a tulajdonost, hogy járuljon hozzá esetleges klubváltásához, amelyet még ebben az átigazolási szezonban szeretne végrehajtani – adta hírül a kecskemetite.hu.
aug. 16
13:09
Labdarúgó NB I: Prukner László lemondott (Metropol)
Lemondott posztjáról Prukner László, a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatója. Az FTC-nek az MTI-hez elküldött keddi közleményéből kiderül, a vezetőedzői feladatokat is ellátó szakember hétfő este négyszemközti beszélgetés keretében ajánlotta fel lemondását Kubatov Gábornak, az FTC elnökének és Orosz Pálnak, az FTC Zrt. vezérigazgatójának, s ezt a két vezető elfogadta.
aug. 16
13:09
Látványos gálával nyitják meg a szegedi kajak-kenu világbajnokságot (Behaviour)
Látványos gálaműsorral nyitják meg szerdán este hivatalosan a 39. kajak-kenu világbajnokságot a szegedi Dóm téren - mondta Toronykőy Attila, az est rendezője kedden az MTI-nek.
aug. 16
13:12
Xavi édesanyja akadályozta meg, hogy fia a Milanhoz menjen (Agroinform)
A középpályás édesanyja azzal fenyegetőzött, hogy elválik, mivel az egész család azt akarta, hogy Xavi költözzön Olaszországba.
aug. 16
13:14
Overdose kisebb sérülés miatt szeptemberig nem versenyez (Agroinform)
A korábbi tervekkel ellentétben kisebb sérülése miatt szeptemberig nem versenyez Overdose, a magyar csodaló.
aug. 16
13:27
UEFA: elutasították Szélesiék fellebbezését, marad a kizárás (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kedden elutasította a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató görög Olimpiakosz Volosz fellebbezését, így érvényben maradt az együttes kizárása az Európa-liga mostani szezonjából.
aug. 16
13:29
Ferencváros: László Csaba elismerte, ma tárgyal a klub vezetőivel (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt: Prukner László szakmai igazgató távozott a Ferencvárostól. Információink szerint László Csaba az egyik jelölt a szakvezetői posztra. A legutóbb Belgiumban dolgozó edző kérdésünkre megerősítette a hírt.
aug. 16
13:45
Videó: a búcsúzó Betta szerint Csank előbb-utóbb lelövi a vaddisznót (She)
A Sao Paolóba készülődő Lipcsei Betta szerint Csank János előbb-utóbb lelövi a vaddisznót, vagyis a Zalaegerszeg biztosan magára talál a labdarúgó NB I-ben eddig mutatott gyenge eredményei után. Betta visszapillant az 5. fordulóra.
aug. 16
14:03
Női kézi: a Győr öt góllal nyert a Zvenyigorod elleni első mai meccsen (She)
Két edzőmeccset is lekötött egymással augusztus 16-ra a Győri Audi ETO KC és az orosz Zvezda Zvenyigorod női kézilabdacsapata. A magyarok 33–28-ra megnyerték a délelőtti találkozót.
aug. 16
14:06
Tököli Attila valószínűleg elhagyja Kecskemétet (Agroinform)
A csatár kedden kért engyedélyt arra Rózsa Pál résztulajdonostól, hogy tárgyaljon más klubokkal, és ezt megkapta, így feltehetően eligazol.
aug. 16
14:08
Szélesi klubja fellebbezett, de elutasították (Agroinform)
Az UEFA kedden elutasította a görög Olimpiakosz Volosz fellebbezését, így érvényben maradt az együttes kizárása az Európa Liga idei szezonjából.
aug. 16
14:21
Videoton: a törökök holnap tesznek hivatalosan ajánlatot Alvesért (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Lázár Pált korábban megszerző török Samsunspor holnap teszi meg hivatalos ajánlatát a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton támadójáért, André Alvesért.
aug. 16
14:42
László Csaba lehet Prukner László utódja (Agroinform)
Miután Prukner László benyújtotta lemondását a Ferencváros vezetősége tárgyalásokat kezdeményezett a klub korábbi trénerével, a legutóbb Belgiumban tevékenykedő László Csabával.
aug. 16
14:57
Anzsi: megegyeztek a személyes feltételekben Timoscsukkal - sajtóhír (She)
A Szovjetszkij Szport értesülése szerint az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala megegyezett a személyes feltételekben a Bayern Münchenben szereplő Anatolij Timoscsukkal.
aug. 16
14:57
Overdose kisebb sérülés miatt szeptemberig nem versenyez (Behaviour)
A korábbi tervekkel ellentétben kisebb sérülése miatt szeptemberig nem versenyez Overdose, a magyar csodaló.
aug. 16
14:59
FTC: Andrezinho-Takács Ákos csere a láthatáron - sajtóhír (She)
Az ftcnews.com értesülése szerint elképzelhető, hogy játékost cserél egymással a Győri ETO és a Ferencváros labdarúgócsapata. A szurkolói honlap szerint a Fradinál kegyvesztetté vált Andrezinhóért cserébe Takács Ákos érkezhet az Üllői útra.
aug. 16
15:15
Videoton: a törökök holnap tesznek hivatalos ajánlatot André Alvesért (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Lázár Pált korábban megszerző török Samsunspor holnap teszi meg hivatalos ajánlatát a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton támadójáért, André Alvesért.
aug. 16
15:17
Paks: Böde csalódott lenne, ha nem tudna külföldre szerződni (She)
Böde Dániel, a Paks középpályása a Nemzeti Sportnak elmondta, szeretne a jövőben is szakmailag fokozatosan előrelépni, ezért csalódott lenne, ha nem sikerülne külföldre szerződnie, ugyanakkor az eddigi érdeklődések komolytalannak bizonyultak.
aug. 16
15:18
Sousa nem számolhat Brandaóval a Siófok ellen (Agroinform)
Paulo Sousa nem számíthat a szerdai, Siófok elleni bajnokin a portugál Evandro Brandaóra, aki legutóbb már Debrecenben kezdőként lépett pályára.
aug. 16
15:33
Megszületett a sztárkajakozó kisfia (Infostart)
Kisfiúnak adott életet Katrin Wagner-Augustin, a németek négyszeres olimpiai és tízszeres világbajnok kajakozója, aki szülési szabadsága miatt hagyja ki a szerdán kezdődő, szegedi világbajnokságot.
aug. 16
15:33
MLSZ: Coulibaly nem ütött, kétmeccsesre csökkentették eltiltását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kétmeccsesre csökkentette Adamo Coulibaly hárommeccses eltiltását, mert a videofelvételek alapján kiderült, nem leütötte, hanem csak ellökte Vladan Csukicsot, a Kecskemét futballistáját.
aug. 16
15:35
Arsenal: Song és Gervinho is hárommeccses eltiltást kapott a szövetségtől (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség hárommeccses eltiltást szabott ki az Arsenal két játékosára, Alex Songra, és Gervinhóra. Az „ágyúsok" csak az elefántcsontparti játékos büntetése ellen fellebbeznek. Emellett az Arsenal és a Newcastle is 25 ezer eurós büntetést kapott, amiért nem tudták megfékezni a labdarúgóik indulatait.
aug. 16
15:37
Internazionale: ajánlatot tettek Forlánnak, hatmillió euróért jöhet (She)
A spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Atlético Madrid támadója, Diego Forlán megerősítette, hogy az olasz Internazionale ajánlatot tett szerződtetésére. Az uruguayi csatár sajtóhírek szerint hatmillió euró körüli összegért válthat klubot.
aug. 16
15:39
FTC: ha László Csaba lesz a vezetőedző, Lipcsei lehet a segítője (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt: Prukner László távozik az Üllői útról. A Ferencváros vezetői ezekben az órákban tárgyalnak az első számú szakvezetőjelölttel, László Csabával. Amennyiben megállapodnak az erdélyi szakemberrel, úgy Lipcsei Péter is szerepet kaphat a szakmai stábban.
aug. 16
15:41
Kajak-kenu: kisfiúnak adott életet a németek klasszis versenyzője (She)
Kisfiúnak adott életet Katrin Wagner-Augustin, a németek négyszeres olimpiai és tízszeres világbajnok kajakozója, aki szülési szabadsága miatt hagyja ki a szerdán kezdődő szegedi világbajnokságot.
aug. 16
15:51
London 2012: vívóink az októberi vb-n juthatnak közelebb az olimpiához - kvótahelyzet (She)
Sorozatunkban annak járunk utána, hogy a bő egy év múlva kezdődő londoni olimpia előtt mely sportágakban hogyan lehet kvótákhoz jutni, illetve azokban a sportágakban, amelyekben már meg lehetett szerezni ezeket, hogyan állnak a magyar sportolók. Ezúttal a vívók kerülnek terítékre.
aug. 16
15:54
Gervinho és Barton is három meccset kapott (Agroinform)
Az Angol Labdarúgó-Szövetség egyaránt három-három mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki az Arsenalban játszó elefántcsontparti Gervinhóra és a Newcastleben szereplő Joey Bartonra.
aug. 16
15:56
ManUnited.hu - Bemutatkozás (Agroinform)
Honlapajánló rovat a Hathárom.hu-n. Ezúttal a Vörös Ördögök egyik magyar szurkolói oldalának biztosítunk teret a bemutatkozásra.
aug. 16
15:58
Az ötödik helyen végzett férfi kardcsapatunk (Agroinform)
Az ötödik helyen zárta a férfi kardcsapatok küzdelmét a Gáll Csaba, Hamar Balázs, Gémesi Csanád alkotta magyar együttes a kínai Sencsenben (Shenzhen) zajló nyári Universiadén, az egyetemi-főiskolás sportolók világjátékán.
aug. 16
16:09
Újabb fiatal hokist találtak holtan (Infostart)
Helyi idő szerint hétfőn holtan találták albertai otthonában Rick Rypient, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Winnipeg Jets 27 éves csatárát.
aug. 16
16:09
Kézilabda: a futballhoz hasonlóan itt is betiltották az ujjatlan mezt (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) tudatta a dán Köbenhavn együttesével, hogy a klub játékosainak nem engedélyezi az ujjatlan mezek használatát.
aug. 16
16:09
Ötödik a magyar férfi kardcsapat az Universiadén (Metropol)
Az ötödik helyen zárta a férfi kardcsapatok küzdelmét a Gáll Csaba, Hamar Balázs, Gémesi Csanád alkotta magyar együttes a kínai Sencsenben zajló nyári Universiadén, az egyetemi-főiskolás sportolók világjátékán.
aug. 16
16:11
Brescia: Két gólom közül az első volt igazán inzaghis - Feczesin (She)
A Brescia magyar csatárát, a felkészülési időszakban kiváló formát mutató Feczesin Róbertet az olasz sajtóban már Filippo Inzaghihoz hasonlítják, de ő a Nemzeti Sportnak elmondta, nem szeretné a Milan csatárához hasonlítani magát.
aug. 16
16:12
Gervinho és Song is három meccset kapott (Agroinform)
Az Angol Labdarúgó-Szövetség egyaránt három-három mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki az Arsenalban játszó  Gervinhóra és Alex Songra.
aug. 16
16:13
Videoton: nem játszhat a portugál játékos a Siófok elleni meccsen (She)
A vidi.hu tájékoztatása szerint Evandro Brandao, a Videoton futballistája nem játszhat a holnapi, Siófok elleni bajnokin.
aug. 16
16:27
Férfi kosárlabda NB I: Damian Hollis szerződést hosszabbított (She)
Damian Hollis szerződést hosszabbított az Albacomp férfi kosárlabdacsapatánál. A játékos egyéves szerződést kötött a fehérvári együttessel.
aug. 16
16:30
Elhunyt a Winnipeg Jets 27 éves csatára (Agroinform)
Helyi idő szerint hétfőn holtan találták albertai otthonában Rick Rypient, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Winnipeg Jets 27 éves csatárát.
aug. 16
16:32
László Csaba nem tudott megegyezni a vezetőkkel (Agroinform)
Nem tudott egyezségre jutni a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége és a klub korábbi trénere, László Csaba - továbbra sincs meg Prukner utódja.
aug. 16
16:45
Férfi kosár NB I: Hollis szerződést hosszabbított az Albacomppal (She)
Damian Hollis szerződést hosszabbított az Albacomp férfi kosárlabdacsapatánál. A játékos egyéves szerződést kötött a fehérvári együttessel.
aug. 16
16:47
Blog: Cesc Fabregas és az irredenta Barcelona - Szabados Gábor (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor. A kitűnő sportközgazdász ezúttal az Arsenaltól a Barcelonába távozó Cesc Fabregas átigazolását, illetve a katalán csapat „irredenta" mozgalmát elemzi.
aug. 16
16:48
Van Persie már kapitányként vezeti az Arsenalt az Udinese ellen (Agroinform)
Az Ágyúsok Fabregast, a Zebracsikók Alexis Sánchezt adták el a Barcelonának. Vajon melyik viseli jobban a nagy változásokat?
aug. 16
16:49
Kajak-kenu: már a viadal helyszínén a magyar vb-csapat (She)
Kedden elfoglalta szállását Mórahalmon, a Colosseum Hotelben a magyar kajak-kenu válogatott, amelynek tagjai már a szerdán rajtoló szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokság lázában égnek.
aug. 16
16:50
Djokovics, Cseh Laci és Rodman a hét sztárjai, edzőkirúgásban világelsők vagyunk (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.

Keresés