2011. augusztus 2. kedd

aug. 2
11:39
Légiósok: Mindent megteszek, hogy Juhász a Rangersben folytathassa - Filipovics (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a skót bajnok Rangers harmadszor is ajánlatot tesz az Anderlechtnek Juhász Rolandért. A magyar válogatott védő menedzsere, Filipovics Vladan megerősítette az értesülést, és elmondta, mindent megtesz azért, hogy létrejöjjön a klubváltás.
aug. 2
11:41
Tenisz: a CAS-hoz fordul az egy évre eltiltott amerikai játékos (She)
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul Robert Kendrick, akit a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) a múlt héten egyéves eltiltással sújtott, miután tiltólistán szereplő anyag nyomaira bukkantak a szervezetében a Francia nemzetközi bajnokság alatt.
aug. 2
11:42
Az egy évre eltiltott Kendrick a Sportdöntőbírósághoz fordult (Agroinform)
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul Robert Kendrick, akit a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) múlt héten egyéves eltiltással sújtott, miután tiltólistán szereplő anyag nyomaira bukkantak szervezetében a francia nyílt bajnokság alatt.
aug. 2
11:43
Játékossors: Futács a Fradinál edz, és angol ajánlatra vár (She)
Futács Márkó már többször elmondta, hogy szeretné elhagyni a Werder Brement, és szándékáról a német klub vezetőit is tájékoztatta. A 21 éves támadó jelenleg a Ferencváros második csapatánál készül, de továbbra is az a célja, hogy Angliába szerződjön.
aug. 2
11:44
Az MU megegyezett az Interrel, Sneijder aláírhat - sajtóhír (Agroinform)
A holland középpályás már ezen a héten a Vörös Ördögök játékosa lehet, amennyiben elfogadja a klub szerződését.
aug. 2
11:45
Vasas: csak jönnek és mennek Tottiék a szerdai gálameccs napján (She)
A Vasas 100 éves centenáriuma alkalmából az angyalföldiekkel megmérkőző olasz AS Roma játékosai még 24 órát sem tartózkodnak a magyar fővárosban: Franceso Tottiék csak jönnek és mennek a szerdai nap folyamán.
aug. 2
11:47
Női labdarúgó-vb: állami kitüntetést kapnak a japán játékosok (She)
Az egyik legmagasabb állami kitüntetésben részesülnek a japán női labdarúgó-válogatott tagjai, akik hatalmas meglepetésre megnyerték júliusban a németországi világbajnokságot. Az együttes tagjai augusztus 18-án egy ünnepség keretében vehetik majd át a Nemzeti Büszkeség-díjat.
aug. 2
12:00
Csillagok Háborúja: A Bundesliga visszavág (Agroinform)
“Bundesliga Sonderheft” a 11FREUNDE augusztusi különszámának címe, melyet a sztárok arcait viselő Csillagok Háborúja-karakterek dobnak fel.
aug. 2
12:15
West Bromwich Albion: Gera visszatért, kettő plusz egy évre írt alá (She)
A West Bromwich Albion labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Gera Zoltán visszatért a birminghami csapathoz. A magyar támadó a Bosman-szabálynak megfelelően lejárt szerződésű játékosként ingyen kerül a WBA-hoz. Gera kettő plusz egy éves szerződést írt alá.
aug. 2
12:17
Genoa: máris facebook-csoportok tiltakoznak Cassano érkezése ellen (She)
Még csupán hipotézis Antonio Cassano esetleges visszatérése Genovába, ám a labdarúgó érkezése ellen máris tiltakoznak a Genoa szurkolói – ugyanis a Sampdoria korábbi játékosát a városi riválissal hozták hírbe.
aug. 2
12:18
Eredménytelenek voltak a tárgyalások, marad a lockout (Agroinform)
Eredménytelenül zárultak a tárgyalások az NBA klubtulajdonosai és játékosai között az elhúzódó bérvitáról.
aug. 2
12:19
Portugália: a Barcelonától igazol szélső támadót a Sporting (She)
A portugál Sporting megegyezett a Barcelonával a venezuelai születésű, de spanyol korosztályos válogatott Jeffrén átigazolásáról. A szélső támadó 5 millió euró ellenében kerülhet a portugál fővárosba.
aug. 2
12:33
Gera visszatért a West Bromwich-hoz (Infostart)
A West Bromwich Albion labdarúgócsapata bejelentette, hogy Gera Zoltán aláírta szerződését.
aug. 2
12:33
Genk: Kötelesnek új szerződést kínáltak, Tőzsér egyelőre nem eladó (She)
Mint ismeretes, a Genkből két kapus is távozott a nyáron – Thibaut Courtois a Chelsea-hez, Koen Casteels a Hoffenheimhez –, így Köteles Lászlónak jó esélye van arra, hogy első számú kapuvédő legyen a belga bajnoknál. A klub vezetői is komolyan terveznek vele, amit jelez, hogy új szerződést kínáltak neki. Rajta kívül Tőzsér Dánielhez is ragaszkodik a Genk.
aug. 2
12:33
Sneijder tárgyalhat a Manchester Uniteddel (Metropol)
Brit lapértesülések szerint az Internazionale elfogadta a Manchester United, több mint 30 millió fontról szóló ajánlatát Wesley Sneijderért, így a holland válogatott futballista tárgyalóasztalhoz ülhet az angol bajnok vezetőivel.
aug. 2
12:35
Olympiakosz: Megyeri Balázs keze hamarosan újra teljes értékű lesz (She)
Megyeri Balázs, a görög labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Olympiakosz Pireusz magyar kapusa akár már a hét második felében teljes értékű edzésmunkát végezhet a kézsérülése után.
aug. 2
12:36
Gera Zoltán aláírt a West Bromwich Albionhoz - hivatalos (Agroinform)
A magyar válogatott csapatkapitánya kettő plusz egyéves szerződést kötött egykori klubjával, ahol újra Roy Hodgsonnal dolgozhat együtt.
aug. 2
12:37
Tenisz: wimbledoni elődöntős vár Arn Grétára Carlsbadban (She)
Az idén Wimbledonban elődöntős német Sabine Lisicki vár Arn Grétára a 721 ezer dollár összdíjazású carlsbadi női kemény pályás tenisztorna első fordulójában.
aug. 2
12:39
Játékossors: Lázok megfelelt az Asdodnál, de nem szerződik Izraelbe (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport Online már beszámolt, Lázok János próbajátékon vett részt az izraeli élvonalbeli FC Asdodnál. Úgy tudjuk, a csatár megfelelt a tesztelésen, de nem fogadta el a klub szerződéstervezetét.
aug. 2
12:51
NFL: visszavonul Randy Moss, a Patriots és a Vikings sztárelkapója (She)
Felhagy a játékkal Randy Moss, az utóbbi évtized egyik legjobb elkapója. A Minnesotában, Oaklandben, New Englandben és a Tennessee-nél is megforduló 7-szeres Pro Bowl-játékos visszavonulását ügynöke jelentette be.
aug. 2
12:51
Gera a West Bromwich Albionhoz szerződött (Metropol)
Gera Zoltán korábbi együttesénél, az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő West Bromwich Albionnál folytatja pályafutását.
aug. 2
12:54
Máté Péterrel erősítene a pont nélkül álló ZTE (Agroinform)
A több mint négy évig a zalaiak színeiben futballozó középpályással még nem sikerült megegyeznie a ZTE vezetőinek.
aug. 2
13:09
Görögország: újra napirenden az olasz szál Németh Krisztián ügyében (She)
Németh Krisztián iránt több olasz labdarúgóklub is érdeklődik – bukkant fel a goal.com híre több európai szakportálon az elmúlt órákban. A források Pataky Tiborra, a játékos menedzserére hivatkoznak.
aug. 2
13:11
Újpest FC: a rendőrség őrizetbe vette T. Sándort, a klub tulajdonosát (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a rendőrség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó csalás és más bűntettek gyanújával őrizetbe vette T. Sándort, az Újpest FC tulajdonosát.
aug. 2
13:12
A portugál Paulo Bento lett a Hearts menedzsere (Agroinform)
A Sporting Lisszabon korábbi menedzsere, Paulo Bento lett az eltávolított Jim Jefferies utódja a Hearts kispadján.
aug. 2
13:27
Újpest FC: gyanúsítottként kihallgatja a rendőrség T. Sándort (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a rendőrség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó csalás és más bűntettek gyanújával kihallgatja T. Sándort, az Újpest FC tulajdonosát.
aug. 2
13:29
Roma: meghosszabbítanák De Rossi egy év múlva lejáró szerződését (She)
Az olasz Serie A-ban szereplő Roma vezetősége azon dolgozik, hogy meghosszabbítsa Daniele De Rossi 2012 nyarán lejáró szerződését.
aug. 2
13:30
Rangos mezőny küzdhet a tiszaújvárosi Világkupán (Agroinform)
A jövő évi londoni olimpia szempontjából is rendkívül fontos az augusztus 14-én, immár 15. alkalommal sorra kerülő tiszaújvárosi TVK-ITU Világkupa-verseny, mely ezúttal is a TVK Triatlon Nagyhét csúcseseménye lesz.
aug. 2
13:45
Videó: óriási lehetőség, Kóger Dániel az AHL kapujában - exkluzív (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Kóger Dániel a San Antonio AHL-csapatának edzőtáborán vehet részt szeptember 24-től. Cincinnati klubja értesítette minderről a magyar válogatott fiatal támadóját, így 20-án érkezik egyesületéhez, majd pár nap felkészítés után továbbutazik, hogy tavalyi csapatától, a Laredo Bucks-tól nem messze magasabb szinten is megpróbáltasson. Kóger számára biztos a…
aug. 2
13:47
Finnország: magyar kapus is segédkezik a Barcelona táborában (She)
Szeróvay Mihály, a finn élvonalban szereplő JJK magyar kapusa is segédkezik abban a finnországi tehetséggondozó futballtáborban, ahol az FC Barcelona szakemberei tartanak foglalkozásokat ezekben a napokban.
aug. 2
13:49
Női kosárlabda: elkezdte a felkészülést a Fradi, újabb játékos érkezett (She)
A tegnap nap folyamán egy rendhagyó fociedzéssel elkezdte a felkészülést a 2011–12-es szezonra a Ferencváros női kosárlabdacsapata.
aug. 2
13:51
Triatlon: rangos mezőny küzdhet a tiszaújvárosi világkupán (She)
A jövő évi londoni olimpia szempontjából is rendkívül fontos az augusztus 14-én, immár 15. alkalommal sorra kerülő tiszaújvárosi TVK-ITU világkupa-verseny, amely ezúttal is a TVK Triatlon Nagyhét csúcseseménye lesz.
aug. 2
13:53
Paks: sikeres fellebbezés - egy meccsre enyhítették Bartha büntetését (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks élt a fellebbezés lehetőségével Bartha László két mérkőzésre szóló eltiltásával kapcsolatban, az MLSZ fegyelmi bizottsága pedig újratárgyalta a játékos ügyét, és egy meccsre enyhítette a büntetést.
aug. 2
14:03
Sportlövészet: egy olimpiai kvóta az elvárás a magyar csapattól az Eb-n (She)
A magyar szövetség elvárásai szerint három-négy érem mellett legalább egy londoni helyet kell szereznie csapatunknak a belgrádi olimpiai kvalifikációs sportlövő Európa-bajnokságon, amelyen 27 felnőtt és 11 junior versenyző képviseli a piros-fehér-zöld színeket.
aug. 2
14:05
ZTE: Máté Péterrel tárgyalnak, Rajcomar ügye holnap zárulhat le (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint visszatérhet ZTE FC-hez a legutóbb Kaposváron futballozó, de onnan távozó középpályás, Máté Péter. A zalaiakkal kapcsolatos hír még, hogy a zalai csapat holland csatára, Prince Rajcomar ügyében még tartanak a tárgyalások a holland másodosztályú Maastrichttal, de közel a megegyezés.
aug. 2
14:06
Gyurta hajrája, Button technikája, Powell világcsúcsa és Ronaldo keze a fókuszban (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
aug. 2
14:07
BL: A továbbjutás mindannyiunk karrierjében nagy lépés lenne - Tőzsér (She)
Tőzsér Dániel szerint csapata, a belga Racing Genk az ötvenszázalékosnál kicsivel jobb továbbjutási eséllyel várja a Partizan Beograd elleni szerdai visszavágót a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében.
aug. 2
14:21
Hollandia: az MU példáját követi a Vitesse, brazil ikrek a védelemben (She)
A Manchester United példáját követi a holland labdarúgás élvonalában szereplő Vitesse: 19 éves brazil ikerpárt szerződtetett a szélső védők posztjára. Az arnhemiek „Fábióját és Rafaelét” Alexnek és Andersonnak hívják, vezetéknevük pedig Santos da Vitória.
aug. 2
14:23
Fogadás: megszüntették a magyar játékvezető előzetes letartóztatását (She)
A Pesti Központi Kerületi Bíróság a napokban megszüntette a fogadási csalásokkal kapcsolatban őrizetbe vett játékvezető, L. Kolos előzetes letartóztatását, és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben.
aug. 2
14:24
Zsidait az Admira Wacker teszteli (Agroinform)
Az osztrák bajnokságban szereplő Admira Wackernél vesz részt próbajátékon Zsidai László, az MTK futballistája.
aug. 2
14:39
Fogadási botrány: megszüntették a magyar játékvezető előzetes letartóztatását (She)
A Pesti Központi Kerületi Bíróság a napokban megszüntette a fogadási csalásokkal kapcsolatban őrizetbe vett játékvezető, L. Kolos előzetes letartóztatását, és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben.
aug. 2
14:41
Hearts: portugál edző irányítja a csapatot a Paks ellen - hivatalos (She)
A skót Hearts kedden bejelentette, hogy a februárig a Sporting szakmai munkáját irányító portugál Paulo Sergio lett az új menedzsere. A csütörtöki, Paks elleni Európa-liga-selejtezős visszavágón – a múlt heti székesfehérvári meccs 1–1 lett – már a 43 esztendős egykori csatár ül az edinburghiek kispadján.
aug. 2
14:42
A portugál Paulo Sergio lett a Hearts menedzsere (Agroinform)
A Sporting Lisszabon korábbi menedzsere, Paulo Sergio lett az eltávolított Jim Jefferies utódja a Hearts kispadján.
aug. 2
14:44
Wimbledoni elődöntős vár Arn Grétára az első fordulóban (Agroinform)
Az idén Wimbledonban elődöntős német Sabine Lisicki vár Arn Grétára a 721 ezer dollár összdíjazású carlsbadi női keménypályás tenisztorna első fordulójában.
aug. 2
14:46
Kassai vezeti a német-brazilt, Vadék második meccsükre készülnek az U20-as vb-n (Agroinform)
A májusi Bajnokok Ligája döntő után is számos nemzetközi felkérést kap a világ legjobb játékvezetői között számon tartott Kassai Viktor.
aug. 2
14:57
Debrecen: a Lokinál készül Al-Mohamed, és már gólt is szerzett (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő „kis Lokinál", a DVSC-DEAC-nál készül, sőt a Nyíregyháza elleni szombati felkészülési mérkőzésen már gólt is szerzett Al-Mohamed Ádám, az Ózd fiatal támadója – adta hírül a debreceniek hivatalos honlapja.
aug. 2
14:59
Videoton: szerződéshosszabbítást ajánlanak Horváth Gábornak (She)
A Videoton futballistája, Horváth Gábor az előző idényt kölcsönben a holland NAC Bredánál töltötte, és bár a védő továbbra sem tett le arról, hogy külföldön futballozzon, ennek ellenére hamarosan a jövőre lejáró szerződése meghosszabbításáról tárgyalhat a fehérvári vezetőkkel.
aug. 2
15:15
Hearts: portugál edzőt neveztek ki a Paks El-ellenfelénél - hivatalos (She)
A skót Hearts kedden bejelentette, hogy az idén februárig a Sporting szakmai munkáját irányító portugál Paulo Sérgio lett a csapat új menedzsere. A Paks elleni Európa-liga-selejtező csütörtöki visszavágóján – a múlt heti székesfehérvári meccs 1–1 lett – könnyen lehet, hogy már a 43 esztendős egykori csatár ül majd az edinburgh-iak kispadján.
aug. 2
15:17
Anglia: a Fulham képgalériával köszöni meg Gera szolgálatait (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham a legjobbakat kívánja az elmúlt három évben a csapatot erősítő Gera Zoltánnak. A klub hivatalos honlapján képgalériát készítettek, amelyben a magyar futballista emlékezetes jeleneteit elevenítették fel.
aug. 2
15:18
Rondo a Patriots edzésén, míg a Bengals szurkolói Ochocinco mezét égetik - videó (Agroinform)
Rajon Rondo meglátogatta Ochocinco-ékat a New England Patriots edzésén, miközben Cincinnatiben a Bengals szurkolói az elkapó mezét égették.

Keresés