2011. augusztus 28. vasárnap

aug. 28
11:21
Dzsudzsákot megműtötték (Metropol)
Az éjszaka folyamán megműtötték Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó törött kulcscsontját. Az Anzsi Mahacskala légiósára négy-hat hét kényszerpihenő vár, így a nemzeti csapat soron következő két Európa-bajnoki selejtezőjén biztosan nem léphet pályára.
aug. 28
11:23
Atlétikai vb: Pistorius bejutott a 400 méteres síkfutás elődöntőjébe (She)
Bejutott a 400 méteres síkfutás elődöntőjébe a műlábakkal versenyző Oscar Pistorius a dél-koreai atlétikai világbajnokságon.
aug. 28
11:24
Kiss Pál a 14. helyen végzett Belgiumban (Agroinform)
Kiss Pál Tamás a 14. helyen ért célba a GP3-as sorozat belgiumi állomásának második versenyén vasárnap délelőtt.
aug. 28
11:26
Kazi Tamás ötödik lett a középdöntőben - kiesett (Agroinform)
A férfi 800 méteres síkfutás második középdöntőjében Kazi Tamásért szurkolhattunk, aki az ötödik helyen végzett, így nem jutott tovább a fináléba.
aug. 28
11:39
Atlétikai vb: Kazi Tamás lemaradt a 800 m fináléjáról (She)
Kazi Tamás nem jutott be a 800 méteres síkfutás döntőjébe a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon, miután elődöntős futamában 1:46.53 perccel az ötödik helyen végzett. Összességében a 16. idő lett az övé.
aug. 28
11:42
Stieberék Hannoverben, a Schalkéhoz látogat a meglepetéscsapat (Agroinform)
A Stieber Zoltánt, valamint a sérüléséből egyelőre még lábadozó Szalai Ádámot foglalkoztató Mainz az eddig még veretlen Hannover otthonába látogat a német labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában.
aug. 28
11:57
Videó: a Chievo játékosa két pazar csel után lőtt győztes gólt az Internek (She)
Ugyan az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2011–2012-es szezonja ezen a hétvégén sem indult el, több csapat pályára lépett felkészülési mérkőzésen. Az Internazionale Monzában 3–2-es vereséget szenvedett a Chievótól. A milánóiak szerezték meg a vezetést Diego Milito közeli találatával, ám a veronaiak francia támadója, Cyril Théréau lapos lövéssel egyenlített. Ezek után Davide Moscardelli…
aug. 28
12:00
Pakot leigazolta az Arsenal - sajtóhír (Agroinform)
Angol lapértesülések szerint az Arsenalban folytatja pályafutását Pak Csu Jung, az AS Monaco dél-koreai labdarúgója.
aug. 28
12:02
Usain Bolt finalista, de nem övé a legjobb idő (Agroinform)
A férfi 100 méteres síkfutásban már az elődöntőket rendezték vasárnap délelőtt. A második futamban futó Usain Bolt simán győzött és döntős, de ezúttal nem övé lett összesítésben a legjobb idő.
aug. 28
12:15
Kazi Tamás ötödik az elődöntős futamában (Infostart)
Elődöntős futamában ötödik lett, így nem jutott be a fináléba 800 méteren Kazi Tamás a dél-koreai atlétikai világbajnokságon. A táv nagy részét nyolcadikként futotta le, aztán erős hajrával három ellenfelét megelőzte. A 110 m gátas Baji Balázs az előfutamból, a súlylökő Márton Anita pedig a selejtezőből nem jutott tovább.
aug. 28
12:15
Atlétikai vb: csak Blake futott 10 mp alatt a 100 m elődöntőjében (She)
A 100 méteres síkfutás abszolút favoritja, a jamaicai Usain Bolt elődöntős futamát 10.05 mp-cel lazán megnyerve jutott be a fináléba a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon.
aug. 28
12:18
Szpisljak nem barátkozni tér vissza Debrecenbe (Agroinform)
Vasárnap három mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 7. fordulója. Az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó, legutóbb Pápán nyerő Debrecen a múlt héten a Diósgyőr ellen hazai pályán döntetlent játszó, még nyeretlen Újpestet fogadja.
aug. 28
12:33
Videó: a Napoli szlovák gólzsákja látványos gólt lőtt a Palermo kapujába (She)
A Napoli labdarúgócsapata hazai pályán 3–1-re legyőzte a Palermót felkészülési mérkőzésen. A meccs legszebb gólját a Bajnokok Ligájában is érdekelt csapat szlovák játékosa, Marek Hamsík szerezte, aki a 30. percben egy beadást lőtt remek mozdulattal a kapuba.
aug. 28
12:36
Sanya Richards-Ross majdnem kiesett - a címvédő 8. helyen döntős 400-on (Agroinform)
Nem sok hiányzott ahhoz, hogy már a 400 méter elődöntőjében kiessen az amerikaiak világbajnoki címvédője Sanya Richards-Ross, aki nyolcadik idővel finalista.
aug. 28
12:51
Chelsea: U20-as vb-bronzérmes érkezett Chicharito korábbi klubjától (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea szerződtette a Chivas Guadalajara U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző mexikói futballistáját, Ulises Dávilát.
aug. 28
12:54
Feczesin pimaszul pörgetett a hálóba a Vicenza ellen - videó (Agroinform)
Feczesin Róbert szerezte a Brescia első gólját a Vicenza ellen 2-0-ra megnyert bajnoki nyitányon a Serie B-ben. Íme, a magyar támadó találata!
aug. 28
13:09
Videó: a Napoli játékosa látványos gólt lőtt a Palermo kapujába (She)
A Napoli labdarúgócsapata hazai pályán 3–1-re legyőzte a Palermót felkészülési mérkőzésen. A meccs legszebb gólját a Bajnokok Ligájában is érdekelt csapat játékosa, Christian Maggio szerezte, aki a 30. percben egy beadást lőtt remek mozdulattal a kapuba.
aug. 28
13:11
Videó: az év legnagyobb kihagyott helyzetére is esélyes a perui futballista (She)
Gyakorlatilag már elkönyvelték a perui labdarúgó-bajnokságban szereplő Cienciano játékosai, hogy újabb gólt kapnak az Alianza Atléticótól, ám a hazai csapat játékosa, Eduardo Israel Kahn óriásit hibázott. A középpályás megelőzte a lassan kimozduló kapust, elvitte mellette a labdát, ám ahelyett, hogy az üres kapuba passzolt volna, a bal alsó sarok mellé lőtt. Bár az Atlético 3–1-re nyert, sőt Khan…
aug. 28
13:12
George igazi hős volt Benczés szerint (Agroinform)
A DVTK hazai pályán 2-1-re győzte le a Siófok csapatát, amely még az első félidő után vezetéssel vonult az öltözőbe.
aug. 28
13:13
Argentína: az új kapitánynál Messi viseli a válogatban a karszalagot (She)
Alejandro Sabella, az argentin labdarúgó-válogatott közelmúltban kinevezett szövetségi kapitánya úgy döntött: nála Lionel Messi viseli a csapatkapitány karszalagot.
aug. 28
13:14
Amerikai címvédés női távolugrásban (Agroinform)
A selejtezőben gyengélkedő Brittney Reese a döntőben egy nagy ugrást mutattott be, ezzel pedig megvédte a két éve Berlinben megszerzett világbajnoki címét.
aug. 28
13:27
Juventus: Eljero Elia és Rhodolfo érkezhet, Bonucci távozhat (She)
A Serie A-ban szereplő Juventus a La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport értesülése szerint hétfőn szerződtetheti a Hamburg holland szélsőjét, Eljero Eliát.
aug. 28
13:29
Atlétikai vb: Reese öt rontott kísérlettel is megvédte címét távolugrásban (She)
Az amerikai Brittney Reese 6.82 méteres eredménnyel nyerte meg a női távolugrók küzdelmét a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon.
aug. 28
13:30
Szenzáció férfi 10.000 méteren - legyőzték Kenenisa Bekelét (Agroinform)
Etióp sikert hozott a férfi 10.000 méteres síkfutás döntője, ugyanakkor meglepetésre nem az ezen a távon eddig veretlen Kenenisa Bekele győzött.
aug. 28
13:31
Válogatott: Egy ország aggódik értem, ami nagyon jól esik - Dzsudzsák (She)
A sérült Dzsudzsák Balázs a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozott először tegnapi kulcscsonttörése óta. A szélső elmondta, jól esik, neki, hogy rengetegen aggódnak érte. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Dzsudzsák Balázst még éjszaka megműtötték.
aug. 28
13:45
Mit mondott Dzsudzsák a műtéte után? (Infostart)
Az éjszaka folyamán megműtötték Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó törött kulcscsontját. Az Anzsi Mahacskala légiósára négy-hat hét kényszerpihenő vár, így a nemzeti csapat soron következő két Európa-bajnoki selejtezőjén biztosan nem léphet pályára. A játékos az MLSZ honlapjának nyilatkozott.
aug. 28
13:45
Női kézilabda: a Győr nyerte a magyar rangadót, jöhet az „álomdöntő” (She)
A nyár harmadik Bet-at-home Szabella-kupájának második napján magyar rangadóra került sor, a Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatai mérkőztek meg egymással. A találkozón sokáig felváltva vezettek a csapatok, egyik együttes sem tudott igazán ellépni a másiktól, és bár a második félidő győri vezetés mellett zajlott, a végjáték is tartogatott izgalmakat. A házigazda…
aug. 28
13:47
Videó: a skót kapus hatalmas kirúgását csúnyán elszámította kollégája (She)
A harmadosztályú angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Preston North End 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Notts Countyt. Az előző szezonban még második ligás Preston a 86. percben biztosította be a három pontot, méghozzá Iain Turner kapusnak köszönhetően. A skót futballista nagy kirúgással indította csatártársát, ám az ellenfél kapusa csúnyán alászaladt, így a labda a kapuba pattant.
aug. 28
13:48
Szombathelyen nagy a jókedv, Kecskeméten kicsi a baj (Agroinform)
Vasárnap három mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 7. fordulója. A legutóbb a Honvéd ellen hazai pályán biztos győzelmet arató Kecskemét Szombathelyre látogat, ahol a múlt héten a Ferencvárost az Üllői úton legyőző Haladás lesz az ellenfele.
aug. 28
13:49
Atlétikai vb: az etióp Jeilan parádés hajrával nyert 10 000 m-en (She)
Parádés hajrával nyert aranyérmet az etióp Ibrahim Jeilan a férfiak 10 000 méteres versenyében a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon.
aug. 28
13:50
Belga Nagydíj - ÉLŐ (Agroinform)
Négy hét szünet után izgalmasnak ígérkező Nagydíjjal folytatódik a Formula-1-es világbajnokság: a belgiumi Spa-Franchochamps-ban ugyanis nem kisebb a tét, mint az, hogy bele tud-e még szólni valaki a világbajnoki elsőség dolgába.
aug. 28
13:52
Trey Hardee ismét a világ legjobb tízpróbázója (Agroinform)
Az amerikai Trey Hardee szerezte meg a világbajnoki címét a férfi tízpróbázóknál, mögötte honfitársa, Ashton Eaton végzett.
aug. 28
14:03
Atlétikai vb: Bolt kiugrott a 100 m döntőjében, Blake a bajnok (She)
Az abszolút favorit jamaicai Usain Bolt kiugrott a férfiak 100 méteres síkfutásának döntőjében a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon, így kizárták. Furcsa volt nélküle a finálé, ez azonban nem zavarta meg honfitársát, Yohan Blake-et, aki 9.92 másodperccel nyert, és az elődöntőhöz hasonlóan a mezőnyből egyedül futott 10 mp alatt.
aug. 28
14:06
Usain Bolt kiugrott, kizárták 100 méteren - Yohan Blake a világbajnok (Agroinform)
A jamaicai Usain Bolt nem bírta idegileg a férfi 100 méteres síkfutás döntőjét, kiugrott, így kizárták. A nélküle rendezett döntőben honfitársa, Yohan Blake győzött.
aug. 28
14:08
Wenger a klub történetének legjobb munkáját végezte - Ferguson (Agroinform)
Sir Alex Ferguson már nem bírálja Arséne Wenger munkáját, azonban úgy gondolja, hogy a Manchester Uniteddel hat éven át nem szabad trófea nélkül maradni.
aug. 28
14:21
Primera División: gól nélküli döntetlen - Falcao és Vadócz nélkül (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Osasunával. A hazai csapat nyári szerzeménye, az Európa-liga-gólkirály Radamel Falcao nem játszhatott a mérkőzésen, mert még nincsenek rendben a papírjai.
aug. 28
14:24
Dzsudzsák derűlátó, a finnek ellen már visszatérne (Agroinform)
Az Anzsi Mahacskala futballistájának baloldali kulcscsontja a Rosztovval szembeni találkozó elején, a hetedik percben tört el.
aug. 28
14:26
Kínai világbajnok női diszkoszvetésben (Agroinform)
A meglepetések napjának is nevezhetjük a vasárnapot a tegui atlétikai világbajnokságon, ahol női diszkoszvetésben először tudott ázsiai versenyző nyerni.
aug. 28
14:39
Videó: Boltot kizárták, de honfitársa aranyat nyert Jamaicának 100 méteren (She)
A jamaicai Yohan Blake nyerte a 100 méteres síkfutás döntőjét a Teguban zajló atlétikai világbajnokságon. A címvédő és abszolút favorit Usain Bolt az első indításnál kiugrott, így kizárták. A második rajtnál viszont honfitársa remek futással 9.92 másodperccel szerezte meg az aranyérmet az amerikai Walter Dix és a Saint Kitts és Nevis-i Kim Collins előtt. Nézze meg a döntőt!
aug. 28
14:42
Az Atlético Madrid nem bírt hazai pályán az Osasunával (Agroinform)
Az Atlético Madrid hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Osasunával a La Liga vasárnap déli mérkőzésén.
aug. 28
14:44
Sándor György került be Dzsudzsák Balázs helyére a keretbe (Agroinform)
Dzsudzsák Balázs kiesése után Egervári Sándor a Videoton középpályását, Sándor Györgyöt hívta be a keretbe.
aug. 28
14:46
Yohan Blake nyerte a Bolt nélküli döntőt 100 méteren - videó (Agroinform)
A jamaicai Yohan Blake lett a férfi 100 méteres síkfutás világbajnoka, miután világcsúcstartó és címvédő honfitársát, a nagy esélyes Usain Boltot hibás rajt miatt kizárták.
aug. 28
14:57
Sándor György került Dzsudzsák helyére a keretbe (Infostart)
Dzsudzsák Balázs sérülése miatt Sándor György, a Videoton középpályása kapott vasárnap meghívót Egervári Sándor szövetségi kapitánytól a magyar labdarúgó-válogatott keretébe, amely a soron következő, két szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőre készül.
aug. 28
14:57
Atlétikai vb: amerikai és kínai aranyérem tízpróbában és női diszkoszban (She)
Női diszkoszvetésben kínai, a férfiaknál tízpróbában amerikai aranyérem született a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon.
aug. 28
15:15
Bombameglepetés: nem Usain Bolt nyerte a 100 síkot! (Infostart)
Korai rajt miatt kizárták a 100 méteres síkfutás vasárnapi döntőjéből az olimpiai és világbajnok, világcsúcstartó Usain Boltot a dél-koreai atlétikai világbajnokságon. A kínálkozó eséllyel honfitársa, Johan Blake élt: 9.92 mp-es eredménnyel nyerte meg a klasszikus számot.
aug. 28
15:15
Válogatott: Sándor György került be a sérült Dzsudzsák helyett a keretbe (She)
Mint ismeretes, Dzsudzsák Balázs tegnap kulcscsonttörést szenvedett a Rosztov elleni bajnokin, és már meg is műtötték a szélsőt, aki így nem szerepelhet a közelgő Eb-selejtezőkön. Egervári Sándor szövetségi kapitány az egyik biztonsági tartalékot, Sándor Györgyöt hívta be a helyére a válogatott keretébe.
aug. 28
15:17
Atlétikai vb: A futásom több sebből vérzett - Kazi Tamás (She)
Amint arról korábban már beszámoltunk: a szombati előcsatározásból futammásodikként, 1:48.29 perccel továbblépő magyar középtávfutónak nem volt reális esélye, hogy a közvetlen döntőt érő első két hely valamelyikén végezzen vasárnap. A táv nagy részét nyolcadikként futotta le, aztán erős hajrával három ellenfelét megelőzte, s 1:46.53-mal ért célba.
aug. 28
15:18
U20-as mexikói középpályást igazolt a Chelsea (Agroinform)
A Chivas 20 éves támadó középpályása, Ulises Dávila ötéves szerződést köt a londoni klubbal.
aug. 28
15:36
Saját tizenhatosáról lőtt gólt a Preston kapusa - videó (Agroinform)
Ian Turner szerezte az angol harmadik vonalban szereplő Preston második találatát a Notts County ellen 2-0-ra megnyert bajnokin. A kapus saját tizenhatosáról talált be az ellenfél hálójába.
aug. 28
15:38
Vasas-Fradi - a gála garantált, de mi lesz azután...? (Agroinform)
A Puskás Ferenc Stadionban a kettős rangadók mintájára először a Vasas és a Ferencváros allstar csapata tart bemutatót, majd következnek a maiak.

Keresés