2011. augusztus 30. kedd

aug. 30
11:03
Átigazolás: a Bielefeldet is érdekli Torghelle, de nem sürgős (She)
Az Energie Cottbus után az Arminia Bielefelddel is szóba hozta a transfermarkt.de Torghelle Sándort. A német harmadosztályba visszacsúszó Ruhr-vidéki együttes egyik elöljárója megerősítette, hogy érdeklődnek a Düsseldorffal nemrég szerződést bontó csatárral.
aug. 30
11:05
Videoton: Marco Caneira megérkezett, két évre aláírt - hivatalos (She)
A 25-szörös portugál válogatott Marco Caneira kétéves szerződést írt alá a Videotonnal kedd délelőtt – erősítette meg az előző nap a facebook-oldalán már megszellőztetett hírt a székesfehérvári klub hivatalos honlapja.
aug. 30
11:06
Wengernek elállt a szava az öltözőben a 8-2 után (Agroinform)
A Manchester Unitedtől elszenvedett 8-2-es vereség után a francia menedzser egy szót sem szólt a játékosaihoz, a klub viszont ingyenjegyeket ad.
aug. 30
11:07
Hollandia: az Ajax új kapusa rengeteget tanult Babos Gábortól (She)
Jasper Cillessen, az Ajax nemrég igazolt labdarúgókapusa a De Telegraafnak adott interjújában elmondta, hogy rengeteget tanult korábbi vetélytársától, Babos Gábortól.
aug. 30
11:21
FTC: ma délután bemutatják a zöld-fehérek új edzőjét (She)
Ma kora délután rendkívüli sajtótájékoztatót tart az FTC Labdarúgó Zrt.
aug. 30
11:23
Premjer-liga: Dzsudzsák csapata válogatott középpályást igazolt (She)
A Standard Liege labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy elengedi az Anzsi Mahacskalához válogatott középpályását, Mehdi Carcelát.
aug. 30
11:24
A Videoton 25-szörös portugál válogatott védőt igazolt (Agroinform)
Marco Caneira eddigi pályafutása során szerepelt többek közt a Sportingban, a Benficaban, a Bordeauxban, és a Valenciaban is.
aug. 30
11:25
Videó: a Videoton új igazolása fantasztikus góllal sokkolta az Intert (She)
Mint arról beszámoltunk, a Videoton labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a portugál Marco Caneira. A 25-szörös válogatott védő korábban a Valenciában, a Sportingban, a Benficában és a Bordeaux-ban is megfordult. Az alábbi videón az Inter ellen lőtt bombagólját nézheti meg!
aug. 30
11:27
Juventus: Jorge Martínez egy szezon után távozik, Eljero Elia érkezhet (She)
Az olasz élvonalbeli Juventus labdarúgócsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy Jorge Martínez a Cesenához került kölcsönbe, míg számos olasz lap információja szerint a Hamburg holland válogatott szélsője, Eljero Elia a „zebrákhoz" tart.
aug. 30
11:39
Férfi vízilabda, junior-vb: Irán ellen is igazoltuk a papírformát (She)
A Kuvait ellen aratott K.O.-siker után (26–0) Irán ellen is igazolta a sokgólos papírformát a Székely Bulcsú által irányított magyar férfi junior vízilabda-válogatott a korosztályos világbajnokságon, Voloszban.
aug. 30
11:41
Kosárlabda: Törökbálinton indít NB I/B-s férficsapatot az MTK (She)
Törökbálinton indít NB I/B-s férfi kosárlabdacsapatot az MTK a 2011–2012-es idényben – jelentették be kedden.
aug. 30
11:42
Németh Krisztián Krétára igazolhatna, de inkább más országban folytatná (Agroinform)
Az Olympiakosz Pireusz ismét kölcsönadná magyar válogatott támadóját, aki ezúttal az OFI Kréta csapatához kerülhetne.
aug. 30
11:57
Premier League: Mertesacker 2015-ig aláírt az Arsenalhoz - sajtóértesülés (She)
A francia L'Equipe magazin információja szerint a Werder Bremen labdarúgócsapatának védője, Per Mertesacker tegnap este aláírt az Arsenalhoz.
aug. 30
11:59
Anglia: Robert Green megsérült, Capello a másodosztályból pótolja (She)
Mégsem lehet ott az angol válogatott szeptemberi Eb-selejtezőin Robert Green, a másodosztályú West Ham United kapusa sérülést miatt. Fabio Capello szövetségi kapitány a szintén Championshipben szereplő Derby játékosát, Francis Fieldinget hívta be a sérült Green helyére.
aug. 30
12:00
Valdés beállította Zubizarreta rekordját (Agroinform)
Victor Valdés, az FC Barcelona labdarúgócsapatának játékosa hétfő este, a Villarreal ellen 5-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen 410. alkalommal védte a katalánok kapuját, ezzel - a címvédő együttes honlapja szerint -beállította a klub legendás hálóőrének, Andoni Zubizarretának a rekordját.
aug. 30
12:01
NB I: Détári Lajos lesz a Ferencváros új szakvezetője (She)
A Nemzeti Sport megbízható forrásból úgy értesült, hogy nem sokkal ezelőtt megszületett a megállapodás a felek között, így Détári Lajos lesz a labdarúgó NB I-ben hét forduló után nyeretlen Ferencváros új szakvezetője.
aug. 30
12:15
Nagy marad az FTC vezetőedzője, Détári a szakmai igazgató (Infostart)
Détári Lajos szakmai igazgatóként irányítja a jövőben a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros labdarúgócsapatát, s ő felel az eredményekért az együttesnél, melynél a vezetőedző Nagy Tamás maradt.
aug. 30
12:15
Portugáliából erősített a Videoton (Metropol)
Marco Caneira személyében 25-szörös portugál válogatott védőt igazolt a labdarúgó NB I-ben címvédő Videoton FC. A hét forduló után a hetedik helyen álló klub keddi tájékoztatása szerint a 32 éves futballista két évre szóló szerződést írt alá.
aug. 30
12:18
Rengeteg gólt szeretnék szerezni az Interben - Forlán (Agroinform)
Az Atlético Madridtól érkező támadó alig várja, hogy egy olyan remek csapatban játsszon, mint az Inter, ennyi kiváló játékossal együtt.
aug. 30
12:33
FTC: új kapus érkezik, szerződtetik a vecsési Gyenes Dávidot (She)
A Nemzeti Sport információi szerint új kapust szerződtet a Ferencváros NB I-ben szereplő labdarúgócsapata,  a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását Gyenes Dávid, az NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsés futballistája.
aug. 30
12:35
Videó: mentővel szállították el az edzésről a spanyol csapat edzőjét (She)
Kellemetlen eset történt a másodosztályú spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Recreativo Huelva legutóbbi edzésén. A labdás gyakorlatok közben Álvaro Cervera vezetőedző magyarázott játékosainak, amikor az egyik labda váratlanul fejbe találta. A 45 éves edző nyaka megsérült, mentőt kellett hozzá hívni. A helyi kórházban kivizsgálják, két-három napig tartják bent.
aug. 30
12:36
Détári Lajos lesz a szakmai igazgató, Nagy Tamás marad a vezetőedző (Agroinform)
A két szakember közösen irányítja a Ferencvárost, mivel Détári Lajosnak nincs meg a Pro-licences végzettsége.
aug. 30
12:51
Ferencváros: Détári Lajos felel a szakmai munkáért - hivatalos (She)
A korábbi világválogatott Détári Lajos szakmai igazgatóként dolgozik majd az Üllői úton, míg a vezetőedzői tisztséget Nagy Tamás látja el. A kapusedző Balogh Tamás – jelentette be hivatalos honlapján, az ftc.hu-n a zöld-fehér klub.
aug. 30
12:54
Törökbálinton lesz csapata az MTK-nak (Agroinform)
Törökbálinton indít NB I/B-s férfi kosárlabdacsapatot az MTK a 2011/2012-es idényben.
aug. 30
12:56
Usain Bolt kizárása a riportereket is talpra ugrasztotta - videó (Agroinform)
Bár még öt nap hátra van a tegui atlétikai világbajnokságból, mégis bátran kijelenthetjük, hogy a vb legnagyobb meglepetését okozta Usain Bolt kiugrása és kizárása 100 méteren.
aug. 30
13:09
Női kézilabda: norvég kapitány lett, Böhnt nevezik ki - NS-információ (She)
A Nemzeti Sport megbízható forrásból úgy értesült, hogy a norvég Karl Erik Böhn lett a magyar női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya. A Magyar Kézilabda-szövetség 14.30-tól sajtótájékoztató keretében mutatja be az új szakvezetőt.
aug. 30
13:11
Eb-selejtező: szlovén játékvezető a magyar-svéd mérkőzésen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében a szlovén Damir Skomina vezeti a Magyarország–Svédország Európa-bajnoki selejtezőt.
aug. 30
13:12
Záratét a Liverpool venné kölcsön,de az Inter is közbeszólhat (Agroinform)
Az angol klub egyelőre kölcsönben szeretné megszerezni a támadót, a római egyesület ezt azonban nem támogatja.
aug. 30
13:13
Ökölvívás: Alekszandr Povetkin december 17-én védheti meg címét (She)
Internetes hírforrások szerint december 17-én védheti meg először a WBA nehézsúlyú világbajnoki címét a legutóbb Ruszlan Csagajevet legyőző Alekszandr Povetkin, méghozzá a 49 esztendős legenda, Evander Holyfield ellenében.
aug. 30
13:14
Májusban súlyos sérülést szenvedett középpályást igazolt az Anzsi - videó (Agroinform)
A marokkói válogatott Mehdi Carcela is klubtársa lesz Dzsudzsák Balázsnak az orosz Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatánál.
aug. 30
13:15
Válogatott: „Nem hiszek a szerencsében" - Rudolf Gergely (She)
Biztosnak tűnik, hogy Rudolf Gergely, a Genoa labdarúgója kezdőként lép pályára a svédek elleni Eb-selejtezőn pénteken. A támadót nem zavarja, hogy a sérülések miatt közel sem a legerősebb összeállításban játszik a válogatott.
aug. 30
13:17
Ligakupa: este pécsi mérkőzéssel rajtol a vadászat a 20 millióért (She)
Húsz csapattal, köztük négy NB II-essel, az MTK-val, a Gyirmóttal, a Szolnokkal és a Mezőkövesddel a soraiban, a Pécsi MFC–Kaposvár kedd kora esti mérkőzéssel elkezdődnek a Ligakupa 2011–2012-es küzdelmei.
aug. 30
13:27
Videó: óriási bravúrral védett a magyar kapus az olasz bajnokin (She)
A másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a Reggina 4–1-re legyőzte a Modenát hazai pályán. A győztes csapatban olaszországi pályafutása során először védhetett kezdőként Kovácsik Ádám. A 20 éves kapus jól védett a meccsen, sőt egy parádés védést is bemutatott, amikor a hajrában a szöglet utáni fejest tolta ki a keresztléc alól.
aug. 30
13:29
Dortmund: az Arsenal 40 milliót ajánlott Götzéért, de nemet mondtak (She)
A Kicker belső, megbízható információkra hivatkozva tudatta: az Arsenal a múlt héten negyvenmillió eurót ajánlott a Borussia Dortmund német válogatott támadó középpályásáért, Mario Götzéért.
aug. 30
13:30
Nem tudott címet védeni Jessica Ennis hétpróbában (Agroinform)
A britek világbajnoka, Jessica Ennis nem tudta megvédeni címét Teguban, a gerelyhajításban és magasugrásban gyengélkedő hétpróbázó ezúttal ezüstérmes lett az orosz Tatjana Csernova mögött.
aug. 30
13:32
Szlovén bíró fúj a svédek elleni Eb-selejtezőn (Agroinform)
A szlovén Damir Skomina vezeti a pénteki magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt.
aug. 30
13:45
Détári lett az FTC szakmai igazgatója (Metropol)
Détári Lajos szakmai igazgatóként irányítja a jövőben a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Ferencvárosi TC labdarúgócsapatát, s ő felel az eredményekért az együttesnél, melynél a vezetőedző Nagy Tamás maradt.
aug. 30
13:48
Nem tudom, mit vártak tőlem! - Balzsay a kritikákról (Agroinform)
A WBA-címet megnyerő magyar ökölvívó csodálkozott azon, amit az Interneten írogattak a győzelme után, nem érti, mit kellett volna még tennie.
aug. 30
14:03
Barcelona: Hleb visszatérhet a Bundesligába, korábbi edzője vinné (She)
A Bild értesülései szerint a spanyol bajnok és BL-győztes Barcelonánál kegyvesztetté váló Aljakszandar Hlebért bejelentkezett a német Bundesligában szereplő Wolfsburg.
aug. 30
14:05
Atlétikai vb: megverték a címvédőt hétpróbában, Farkas a 24. (She)
A 800 méteres síkfutással véget ért a női hétpróbázók versengése a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon.
aug. 30
14:06
Webber és a Red Bull - tökéletes házasság? (Agroinform)
A Red Bull és Mark Webber szerződést hosszabított egymással a Hungaroringen - első ránézésre mind a két fél részéről elhamarkodottnak tűnhet a döntés, de ha jobban belegondolunk, adott esetben egyikük sem tehetett mást. Érdekházasság?
aug. 30
14:07
NFL: a Philadelphia 100 millióért 6 évig magához láncolta Vicket (She)
Megállapodott új szerződéséről Michael Vick és csapata, az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles: az irányító 6 évre 100 millió dollárért írt alá, 40 milliót garantáltan kap. Ez újabb pozitív fejlemény a néhány éve még kutyaviadalok rendezése miatt 18 hónapos börtönbüntetését töltő sportoló karrierjében.
aug. 30
14:08
Ki-ki meccs lesz, amelyen nüánszok fognak dönteni - Korcsmár Zsolt (Agroinform)
Rudolf Gergely és Korcsmár Zsolt, a magyar válogatott labdarúgói egészséges optimizmussal nyilatkoztak a Hathárom TV-nek a svédek elleni Eb-selejtező előtt.
aug. 30
14:09
Arsenal: Armand Traoré Buzsáky Ákosékhoz igazolt - hivatalos (She)
Az Arsenal angol élvonalbeli labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szenegáli válogatott Armand Traoré a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangershöz igazolt.
aug. 30
14:21
NFL: a Philadelphia 100 millióért hat évig magához láncolta Vicket (She)
Megállapodott új szerződéséről Michael Vick és csapata, az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles: az irányító 6 évre 100 millió dollárért írt alá, 40 milliót garantáltan kap. Ez újabb pozitív fejlemény a néhány éve még kutyaviadalok rendezése miatt 18 hónapos börtönbüntetését töltő sportoló karrierjében.
aug. 30
14:23
FTC: Fontos, hogy karizmatikus személy került a kispadra - Orosz (She)
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a klub sajtótájékoztatóján mutatta be a zöld-fehérek új szakmai stábját, Détári Lajos szakmai igazgatót és Nagy Tamás vezetőedzőt.
aug. 30
14:24
Rudisha simán győzött 800 méteren (Agroinform)
A világcsúcstartó, David Rudisha rajt-cél győzelmet aratott a férfi 800 méteres síkfutásban, a mezőny megszorítani sem tudta a táv kenyai szupersztárját.
aug. 30
14:25
Atlétikai vb: Rudisha remek eredménnyel nyerte meg a 800 métert (She)
A kenyai David Rudisha nyerte meg a 800 méteres síkfutást a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon.
aug. 30
14:26
Ha folyamatosan jól játszom, akkor Sanyi bácsi meghív a válogatottba - Völgyi (Agroinform)
A Győri ETO remek formában játszó védője gondolt már a válogatottra, a társai sokszor emlegették, hogy hamarosan jön majd a meghívó a szövetségi kapitánytól.
aug. 30
14:27
Videó: csúnyán beleszálltak a magyar csatárba, azonnal jött a piros lap (She)
A belga labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Kovács Péterrel felálló Lierse 1–0-s vereséget szenvedett a Gent vendégeként. A magyar csatár számára azonban fájdalmas véget ért a találkozó, ugyanis az első félidő vége előtt, a hazaiak burundi védője, Valery Nahayo páros lábbal beleszállt. Az afrikai játékost azonnal kiállította a játékvezető, míg Kovácsot a szünetben le kellett cserélni.

Keresés