2013. december 22. vasárnap

dec. 22
16:51
A dánoké a bronzérem a női kézilabda vb-n (Metropol)
A dán válogatott a vasárnapi bronzmérkőzésen négy góllal, 30-26-ra legyőzte a lengyel csapatot.
dec. 22
17:09
Primera División: Getafe-Barcelona élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 17. fordulójában a Barcelona a Getafe vendége lesz, és ha sikerül nyernie, akkor akár vissza is veheti a vezető helyét a bajnokságban a tegnap diadalmaskodó Atlético Madridtól. Kövesse a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 22
17:11
Serie A: a Juventus és a Roma is négy gólt vágott (She)
A Juventus és a Roma is négy gólt szerezve nyert az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 17. fordulójában, míg a Fiorentina nehezen vitte el a három pontot Sassuolóból.
dec. 22
17:13
Videó: érdekes öngól, Adebayor kungfu- és köténygólja (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Tottenham 3–2-re győzött idegenben a Southampton ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A Spursben Emmanuel Adebayor szép gólokkal duplázott, ráadásul a vendégsikerhez egy érdekes öngól is hozzájárult.
dec. 22
17:27
Női kézi-vb: Brazília-Szerbia - élőben a döntő (She)
Szerbia (önálló államként) és Brazília is az első világbajnoki aranyérmét szerezheti meg vasárnap este női kézilabdában. Kövesse figyelemmel a belgrádi döntő történéseit folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
dec. 22
17:29
Bundesliga: négygólos döntetlent játszott a Wolfsburg (She)
A Wolfsburg 2–2-es döntetlent játszott idegenben a Borussia Mönchengladbachhal a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
dec. 22
17:45
Atlétika: Bogár János nyert Szlovákiában (She)
Bogár János nyerte meg a szlovákiai Szepsiben rendezett 9 kilométeres utcai futóversenyt.
dec. 22
17:45
Kilencedszer győzött sorozatban a Juventus (Metropol)
A listavezető Juventus és a második AS Roma is biztos győzelmet aratott az olasz labdarúgó-bajnokság idei utolsó, 17.fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 22
18:03
Videó: óriási kapusbaki segítette a Romát, magabiztos Juve (She)
Gólzáporos győzelmet aratott a Roma és a Juventus is – az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első két helyezettje – vasárnap délután a 17. fordulóban. Íme, a két találkozó összefoglalója!
dec. 22
18:21
Női kézi-vb: Görbicz az All Star-csapatban, Amorim az MVP (She)
A brazil–szerb világbajnoki döntő szünetében kihirdették a női kézilabda-világbajnokság All Star-csapatát és MVP-jét. A torna legjobb irányítójának Görbicz Anitát választották meg, míg klubtársa, a brazil Eduarda Amorim lett az egész viadal legjobbja.
dec. 22
18:21
Premier League: Mourinho és Villas-Boas újra szóba áll egymással (Agroinform)
A Chelsea menedzsere beszélő viszonyban van korábbi segítőjével, akit a napokban rúgtak ki a Tottenhamtől.
dec. 22
18:23
NFL: Bradyék és Manningék is revansra készülnek (Agroinform)
Az NFL 16. játékhetének rangadóján a Baltimore Ravenshez látogat a New England Patriots.
dec. 22
18:39
Hollandia: a PSV Locadia duplájával nyert emberelőnyben (She)
A PSV Jürgen Locadia duplájával 2–0-ra győzött hazai pályán a Den Haag ellen a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A 20 éves holland támadó előbb tizenegyesből volt eredményes, miután a vendég hágaiak kapusát kiállították, majd még a szünet előtt beállította a végeredményt.
dec. 22
18:40
Premier League: Káosz van, de egyelőre nem rúgják ki a Cardiff menedzserét (Agroinform)
Bár ezen a héten nagy volt a káosz a Premier League-ben szereplő Cardiff Citynél, egyelőre maradhat Malky Mackay.
dec. 22
18:57
Videó: sarokkal lőtt szép gólt Adorján csapattársa (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Groningen 5–2-re győzött hazai pályán a NEC Nijmegen ellen a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A negyedik hazai találat egészen parádés lett, Michael de Leeuw sarokkal helyezte a kapuba a labdát.
dec. 22
18:57
Görbicz az All Star-csapatban (Metropol)
Az álomcsapatot a Szerbia-Brazília döntő szünetében hirdették ki.
dec. 22
18:57
Női kézilabda-vb: Végig bírták a háborút, világbajnokok a brazilok (Agroinform)
Rendkívül kemény mérkőzésen legyőzte a házigazda Szerbia együttesét, és világbajnok lett a női kézilabda-válogatott.
dec. 22
18:59
Női kézi-vb: Brazília a világbajnok, legyőzte Szerbiát! (She)
A brazil válogatott nyerte meg a női kézilabda-világbajnokságot, miután a belgrádi döntőben 22–20-ra legyőzte a házigazda szerbeket.
dec. 22
19:01
Primera Divisón: Pedro vezérletével nyert a Barca idegenben (She)
A Primera Divisón 17. fordulójában a Barcelona 5–2-re nyerni tudott a Getafe otthonában, Pedro Rodríguez elévülhetetlen érdemeket szerzett a győzelemben, hiszen kilenc perc alatt mesterhármasig jutott, kiharcolt egy tizenegyest és gólpasszt is adott. Pedro mellett Cesc Fabregas is jól játszott, ő két gólig jutott. Érdekesség, hogy a Barcelona mindig bajnoki címet tudott ünnepelni abban a…
dec. 22
19:03
Ligue 1: a Lorient meggátolta a Lyont az előzésben (She)
A Lyon 2–2-es döntetlent játszott a Lorient-nal idegenben a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. Sokáig úgy tűnt, hogy a vendég Olympique nyer, és ezzel megelőzi riválisát a tabellán, ám Alain Traoré a 92. percben egyenlített.
dec. 22
19:15
Női kézilabda: Brazília a világbajnok (Infostart)
A brazil válogatott nyerte a női kézilabda-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 22-20-ra nyert a házigazda szerb csapat ellen. Brazília ezzel a sportág történetének 13. országa lett - és az első dél-amerikai -, amely világbajnoki címet nyert.
dec. 22
19:15
Primera División: Pedro vezérletével nyert a Barca idegenben (She)
A Primera División 17. fordulójában a Barcelona 5–2-re nyerni tudott a Getafe otthonában. Pedro Rodríguez elévülhetetlen érdemeket szerzett a győzelemben, hiszen kilenc perc alatt mesterhármasig jutott, később pedig kiharcolt egy tizenegyest és gólpasszt is adott. Pedro mellett Cesc Fabregas szintén jól játszott, ő két találatig jutott. Érdekesség, hogy a Barcelona mindig bajnoki címet…
dec. 22
19:17
PL: nagy bomba, öngól és szép szabadrúgás - nyert az Everton (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában az Everton 2–1-re győzött a Swansea otthonában.
dec. 22
19:33
Sporttörténeti brazil győzelem a kézilabda vb-n (Metropol)
Brazília ezzel a sportág történetének 13. országa lett - és az első dél-amerikai -, amely világbajnoki címet nyert.
dec. 22
19:35
Rosszul kezdett, de végül gálázott a Barca (Metropol)
A címvédő FC Barcelona kétgólos hátránygól fordítva 5-2-re nyert a Getafe vendégeként.
dec. 22
19:51
Videó: Pedro pompás gólokkal vezette győzelemre a Barcát (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Barcelona kétgólos hátrányba került a Getafe otthonában, ám végül 5–2-re győzött a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban vasárnap. Pedro három gólt jegyzett, de a másik két találatból is kivette a részét. Íme, a meccs összefoglalója!
dec. 22
19:53
Haladás: Rajos akár az osztrák negyedosztályban is kiköthet (She)
Négy perc – és negyven másodperc. Mindössze ennyi jutott Rajos Gábornak, a Haladás játékosának az ősszel a labdarúgó NB I-ben. Nincs is abban semmi rendkívüli, hogy a vezetőség jelezte, megfelelő ajánlat esetén annak ellenére elengedi sokat megélt középpályását, hogy a szerződése nyárig érvényes.
dec. 22
20:09
Videó: két nagy bombával már negyedik az Everton (She)
Az Everton két egészen nagy góllal nyert 2–1-re a Swansea otthonában, és jött fel a negyedik helyre az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Az elsőnél Seamus Coleman bombázott 25 méterről a kapuba, a másodiknál Ross Barkley szabadrúgásból a léc segítségével szerzett gólt. Íme, a találkozó összefoglalója!
dec. 22
20:11
Jégkorong, EBEL: hetet kapott a Volán a Bozentől (She)
Nagy verésbe szaladt bele az Alba Volán az osztrák jégkorongbajnokság 35. fordulójában. A fehérvári csapat odahaza kapott ki 7–3-ra a Bozentől. A magyar csapat az első harmadban még 1–1-re egyenlített, a második játékrészt azonban 3–0-ra leveszítette, ami gyakorlatilag el is döntötte az összecsapást.
dec. 22
20:13
Röplabda: ötszettes kaposvári siker Szombathelyen (She)
A Kaposvár ötszettes csatában nyert Szombathelyen a női röplabda NB I vasárnapi játéknapján. A férfiaknál a Dunaferr rendkívül szoros mérkőzésen nyert a MAFC vendégeként.
dec. 22
20:15
Belgium: iksz az Anderlecht–Standardon, a nyertes a Bruges (She)
Az FC Bruges 3–1-re győzött a Gent ellen idegenben a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában, így két pontra megközelítette az éllovas Standardot, amely 1–1-es döntetlent játszott az Anderlechttel a két csapat mai rangadóján.
dec. 22
20:27
Súlyos fehérvári vereség (Metropol)
A Sapa Fehérvár AV19 hazai környezetben súlyos, 7-3-as vereséget szenvedett a HC Bozen együttesétől.
dec. 22
21:03
Serie A: Internazionale-Milan derbi élőben az NSO-n! (She)
Az Internazionale 1–0-ra nyert a Milan ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának rangadóján. A derbi egyetlen gólját Rodrigo Palacio szerezte a 86. percben.
dec. 22
21:03
Így kormányoznak ők - Még egy bankadó (Behaviour)
dec. 22
21:05
Férfi kosár NB I: Somogyi vezérletével nyert az Alba (She)
A harmadik helyen álló Alba Fehérvár 91–81-re nyert a sereghajtó Nyíregyháza otthonában a férfi kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén. A mezőny legjobbja Somogyi Gergely volt, a fehérváriak centere 24 ponttal és 12 lepattanóval zárt.
dec. 22
21:07
Primera División: a Bilbao ellen az ollózós gól nem volt elég (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 17. fordulójában az Athletic Bilbao hazai környezetben 2–1-re legyőzte a Rayo Vallecanót. A baszkok a szünetben 1–0-ra vezettek, a 61. percben viszont a Real Madrid-nevelés Alberto Bueno ollózós góllal egyenlített. A Bilbao győzelmét Mikel Rico biztosította be mindössze öt perccel később.
dec. 22
21:09
Primera División: Valencia-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 17. fordulójában a Valencia hazai pályán fogadja a Real Madridot. A fővárosiak már tíz meccs óta veretlenek mai vendéglátójukkal szemben, és most sem szabad kikapniuk, ha szeretnék tartani a lépést az előttük álló Barcelona, Atlético Madrid duóval. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 22
21:21
Görbicz az All Star-csapatban (Infostart)
A magyar válogatottból egyedüliként Görbicz Anita került be a szerbiai női kézilabda-világbajnokság All Star-csapatába. Az álomcsapatot a Szerbia-Brazília döntő szünetében hirdették ki, mint ahogyan azt is, hogy a torna legértékesebb játékosa a Győri Audi ETO KC brazil átlövője, Eduarda Amorim lett.
dec. 22
21:21
Jégkorong, Mol Liga: időben ébredt fel a Fradi az Újpest ellen (She)
A Ferencváros egy góllal legyőzte az eddig összesen három pontot gyűjtő Újperstet a jégkorong Mol Liga mai játéknapján. A zöld-fehérek az első harmadban kétgólos hátrányba kerültek, de az utolsó játékrészben megfordították az eredményt.
dec. 22
21:21
Premier League: Semmi személyes - Wenger nem Mourinho ellen készül (Agroinform)
Nem tekinti a José Mourinhóval szembeni személyes párharcának a hétfői Arsenal-Chelsea mérkőzést Arséne Wenger.
dec. 22
22:33
Eurofutball: 14 bajnoki után kapott ki újra a Fenerbahce (She)
Tizennégy bajnoki után újra vereséget szenvedett a Fenerbahce a török labdarúgó-bajnokságban: a listavezető az első forduló kudarca után ezúttal a Karabükspor vendégeként maradt pont nélkül. Joseph Akpala találatára egy másik nigériai támadó, Emmanuel Emenike válaszolt a vendégek részéről, Ilhan Parlak második félidőben született büntetőgóljára viszont már nem érkezett válasz. A Fener előnye…
dec. 22
22:35
NFL: P. Manning 51. TD-jét dobta, megdöntötte Brady csúcsát (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 16. fordulójában Peyton Manning, a Denver Broncos irányítója szezonbeli 51. touchdown-passzát jegyezte, így átadta Tom Brady korábbi, 50-es csúcsát. A magyar idő szerint hét órakor kezdődő meccsek során három csapat, a Carolina Panthers, a Cincinnati Bengals és a New England Patriots jutott be a rájátszásba – utóbbinak ráadásul nem is kellett…
dec. 22
22:51
Videó: Ibra megint nem bírt magával, de ő is kapott (She)
A PSG–Lille francia bajnoki labdarúgó-mérkőzés 41. percében összekapott egymással Zlatan Ibrahimovic és a nála egy fejjel alacsonyabb Rio Mavuba. Bár túlzás lenne verekedésnek mondani a kettejük között történteket, azért egyik sem maradt a másik adósa. Mind a ketten megúszták sárgával az esetet.
dec. 22
22:52
Serie A: Honda még kevés, kellenek az erősítések a milánóiaknak (Agroinform)
Nagyon gyenge városi rangadót játszott egymással az Inter és a Milan a 17. fordulóban. Persze ez nem olyan meglepő.
dec. 22
22:53
Serie A: Palacio megvillant, az Inter legyőzte a Milant (She)
Az Internazionale 1–0-ra nyert a Milan ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának rangadóján. A derbi egyetlen gólját Rodrigo Palacio szerezte a 86. percben.
dec. 22
23:09
Primera División: nyerni tudott a Real a Valencia ellen (She)
A Primera División 17. fordulójában a Valencia hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a Real Madridtól. A hazaiak kétszer is ki tudtak egyenlíteni a madridiak ellen, de Jesé 82. percben szerzett góljára már nem volt válaszuk.
dec. 22
23:09
Topligák: Kétgólos hátrányból nyert a Barca, Valenciában győzött a Real (Agroinform)
A Juventus, a Roma, a Verona és a Torino is négy gólt lőtt Olaszországban, a PSG csak ikszelt Franciaországban.
dec. 22
23:11
Videó: „Mindig sok kiállítást kapunk, ez egy ilyen liga” (She)
A Volán súlyos, 7–3-as vereséget szenvedett a Bozentől hazai pályán az EBEL vasárnapi mérkőzésén. A játékosok és Marty Raymond vezetőedző is a fáradtságot hozta fel a vereség fő okaként, ugyanakkor Benk megjegyezte, a sok kiállítás sem kedvezett, de ez mindig így van a Volán esetében, ez egy ilyen liga. Az NSO Tv riportja.
dec. 22
23:45
NS: sajátos futballháború; fókuszban a Honvéd - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés