2013. december 6. péntek

dec. 6
7:06
NBA: a Bulls megverte a Miamit, Knicks-siker a New York-i derbin (She)
A Chicago Bulls a 27 pontos Carlos Boozer vezetésével simán legyőzte a címvédő Miami Heatet az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA). A Miami ezzel sorozatban másodszor kapott ki, miután legutóbb a Detroit Pistons ellen is kudarcot vallott. A New York-i derbin fölényes Knicks-siker született: a Brooklyn Nets harmincpontos verést szenvedett el hazai parketten.
dec. 6
7:24
NFL: a Jaguarstól szenvedte el 10. vereségét a Texans (She)
Az NFL 14. fordulójának nyitó mérkőzésén a Jacksonville Jaguars hazai pályán 27–20-ra legyőzte csoportbeli riválisát, a Houston Texanst. A Jaguars legutóbb öt meccséből négyet megnyert, így 4–9-es mérleggel áll, a Texans sorozatban 10. veresége után 2–10-es mutatóval szerénykedik a mezőny alján.
dec. 6
7:26
NHL: Crosby három assziszttal zárta az 500. mérkőzését (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján 500. mérkőzését játszotta Sidney Crosby, a Pittsburgh Penguins csapatkapitánya. A center három assziszttal segítette csapatát a San Jose Sharks elleni meccsen, amelyen Chris Kunitz kétszer talált a kapuba és végül 5–1-re nyert a hazai pingvinsereg. Crosby immár 42 ponttal vezeti a pontlistát.
dec. 6
8:00
FTC: februárban jótékonysági meccs Adams megsegítésére? (She)
A tervek szerint 2014 februárjában jótékonysági mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros súlyos szívinfarktuson és lábamputáción átesett Trinidad és Tobagó-i védőjének, Akeem Adamsnek a megsegítésére – mondta Brent Sancho, a sportolót korábban foglalkoztató Central FC ügyvezető igazgatója.
dec. 6
8:36
Edzősors: Bölöni a nyáron Kolozsváron vállalhat munkát (She)
A prosport.ro értesülései szerint Bölöni László lehet a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő CFR Cluj következő vezetőedzője. A 60 esztendős szakember a következő szezon kezdetén, 2014 nyarán állhat munkába a kolozsvári együttesnél.
dec. 6
8:36
NBA: kikapott a címvédő (Metropol)
A legutóbb hazai pályán a Detroittal szemben alulmaradt, címvédő Miami is kikapott az észak-amerikai kosárlabdaligában.
dec. 6
8:38
Paks: Közhelyeket tudok csak puffogtatni - Horváth F. (She)
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks vezetőedzője csapata honlapján beszélt a Pécsi MFC elleni szombati bajnoki mérkőzés előtt, és elmondta, nincs más választásuk, menekülniük kell a győzelembe.
dec. 6
8:38
Moyes volt csapata ellen vesztett (Metropol)
Kikapott a Manchester United az Evertontól 1-0-ra a Premier League-ben.
dec. 6
8:54
NBA - Chicagóban is kikapott a címvédő (Infostart)
A legutóbb hazai pályán a Detroittal szemben alulmaradt, címvédő Miami csütörtökön Chicagóban is kikapott az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).
dec. 6
8:54
Pápa: „Akadnak csúszások a fizetések terén, de ez kezelhető” (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának tulajdonosa, Bíró Péter a Nemzeti Sport megkeresésére tagadta azokat a pletykákat, mely szerint klubja játékosai edzésmegtagadással tiltakoztak volna az elmaradt fizetések miatt, és küldöttséget delegáltak az elnökhöz. A sportvezető elismeri, hogy vannak csúszások a fizetésekben, de hangsúlyozza, ahogy eddig, ezután is mindenki megkapja a járandóságát – a…
dec. 6
8:54
Holnap kezd a női csapat a vb-n (Metropol)
A női válogatott célja legalább a nyolc közé jutás, de a csapat bízik a dobogóban.
dec. 6
8:54
Női kézilabda-vb: Tomoriék nagyon nem baltázhatják el az elejét (Agroinform)
Szombaton, Csehország ellen kezdi meg világbajnoki szereplését a magyar női kézilabda-válogatott Szerbiában.
dec. 6
9:12
Videó: rajongtak Kínában a Federerre nem is hasonlító alteregóért (She)
Hatalmas tömeg fogadta Roger Federer alteregóját Kínában. A helyieknek egyáltalán nem tűnt fel, hogy nem a teniszcsillag jár-kel közöttük. Az önkéntes Federer aláírást osztogatott, fotózkodott, legnagyobb tisztelőivel még beszélgetett is.
dec. 6
9:14
KTE: Két gól az NB I-ben még nem a világ - Gréczi (She)
Gréczi Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE támadója csapata honlapján elmondta, tudja, hogy a két NB I-es gólja ellenére sem szabad elbíznia magát.
dec. 6
9:30
Snooker: Neil Robertson első UK-döntőjéért száll harcba (Agroinform)
A UK Championship pénteki játéknapján Robertson és Bingham feszül egymásnak az alsóági elődöntőben.
dec. 6
9:48
MLSZ: mindenkinek érdeke a futballprogram sikere (Infostart)
A labdarúgás az egész világon rohamosan fejlődő terület, melynek egyre nagyobb a gazdasági jelentősége. Ha ezt a folyamatot Magyarországon is követni akarjuk, meg kell hozni az ilyen döntéseket - hangsúlyozta a létesítményfejlesztési döntésekkel kapcsolatban az MLSZ főtitkára. Vági Márton az InfoRádió Aréna című műsorában azt is jelezte: nem arról van szó, hogy többletpénzt kap a labdarúgás, a…
dec. 6
10:06
DVTK: Futács Márkóval élmény dolgozni - Szivics (She)
A DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a Videoton elleni szerdai Magyar Kupa-párharcot eldöntő csatárát, Futács Márkót méltatta.
dec. 6
10:08
Bundesliga: Szalaiékat méltatta a hétvégi rivális játékosa (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesiga) 15. fordulójában a Szalai Ádámot soraiban tudó Schalke a kiváló idényt futó Mönchengladbachhoz látogat. Christoph Kramer, a zöld-fehérek 22 esztendős középpályása szerint a gelsenkircheni együttes támadósorát minőségi játékosok alkotják, de céljuk természetesen a győzelem.
dec. 6
10:10
Videó: a lyoniak a fejüket fogták a szemfüles gólnál (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, a francia labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának (Ligue 1) csütörtöki záró mérkőzésén, a Lyon hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Toulouse-szal. A vendégek a hajrában mentettek pontot, a dán légiós, Martin Braithwaite szemfüles találatával.
dec. 6
10:12
Ajánló: vb-sorsolás; Kövesd-DVSC, pályán a Juve és a Barca is - program (She)
A brazíliai Costa do Sauípében ma tartják a labdarúgó-világbajnokság sorsolását, ami 17 órakor kezdődik és Magyarországon az M1 közvetíti. A nap fő eseménye mellett természeten több országban megkezdődnek a hétvégi bajnoki fordulók is: az NB I-ben Mezőkövesd–Debrecen meccset rendeznek, Olaszországban pályára lép a Juventus, Franciaországban a Marseille. A spanyol Király-kupában látható lesz a…
dec. 6
10:14
Jégkorong: 3 zárt kapus meccs a csíkieknek - felfüggesztve (She)
Három zárt kapus mérkőzésre és 2000 eurós (600 000 ezer forint) bírságra ítélte a HSC Csíkszeredát a jégkorong Mol Liga fegyelmi testülete, amely az ítéletet végrehajtását a szezon végéig felfüggesztette.
dec. 6
10:42
Dinamo: 13 millió euróért már elengedhetik Dzsudzsákot (She)
Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Sport Klub dodzsem című műsorában elmondta a Dinamo Moszkvában játszó szélsővel kapcsolatban, hogy nem tárgyalnak arról, hogy a Fulhambe szerződjön.
dec. 6
10:44
Barca: Messi a madridiak elleni januári bajnokit is kihagyhatja (She)
Gerardo Martino, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője együttese legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, bár Lionel Messi rehabilitációja a megfelelő ütemben halad, az is elképzelhető, hogy az argentin klasszis csak január végén térhet vissza, és így az Atlético Madrid elleni bajnokit is kihagyja.
dec. 6
10:46
Röplabda: Horváth Dóra csapata már továbbjutott a BL-ben (She)
Lejátszották a röplabdázók Bajnokok Ligájának negyedik csoportkörét, illetve a CEV-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit. A találkozókon összesen kilenc magyar játékos volt érdekelt, s közülük Horváth Dóra klubja, a Rabita Baku már továbbjutott és erre jó esélye van Szabó Dávid és Veres Péter csapatának is, de Gergye Rolandék helyzete sem reménytelen.
dec. 6
11:00
Videó: hatalmas ziccer maradt ki a brazil-argentin fináléban (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, a második számú dél-amerikai kupasorozatban, a Copa Sudamericana döntőjének első mérkőzésén a brazil Ponte Preta 1–1-es döntetlent játszott az argentin Lanússzal. A félidő hajrájában már vezethetettek volna a vendégek, amikor Santiago Silva 6 méterről belsőzött mellé egy ajtó-ablak ziccert.
dec. 6
11:00
NB I: Gomes az év legjobbja, Kondás és Szivics a dobogón (Agroinform)
A Videoton leeresztett a szezon végén, a hathárom.com ,,Év edzője" díját azonban így is a fehérváriak trénere nyerte.
dec. 6
11:02
Légiósok: lepontozták Lovrencsicset a vereség után (She)
A kkslech.com nevű szurkolói honlap szavazásán a voksolók döntő többsége szerint gyakorlatilag értékelhetetlent teljesítményt nyújtott a Korona Kielce ellen 1–0-ra elveszített lengyel bajnokin Lovrencsics Gergő, a Lech Poznan magyar válogatott támadója.
dec. 6
11:18
Női kézi-vb: ma este rajt - íme, a teljes program, adatbank! (She)
Ma este 18 órakor a házigazda Japán elleni nyitó mérkőzésével (tv: Sport1) kezdetét veszi a 21. női kézilabda-világbajnokság Szerbiában, amelyen a magyar válogatott először szombaton 14.45 órakor lép pályára a D-csoport helyszínén, Újvidéken lép pályára a csehek ellen. A Nemzeti Sport Online az elmúlt napokban több felvezető cikkel is hangolt a vb-re, a teljes program, az ágrajz, a szurkolói…
dec. 6
11:20
Férfi kézi: Az Eb-n lehetne a fiatalokkal kísérletezni - Nagy L. (She)
A férfi kézilabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott ugyan nehéz csoportba került, de ott senki sem legyőzhetetlen, s továbbjutás esetén relatíve könnyebb dolgunk lenne - véli a sérüléséből már játékban gyógyuló Nagy László, aki a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában jelezte: Veszprémben már szokás, hogy a sorozatterhelés miatt a játékosok meccs közben magukat cserélik le, szerinte…
dec. 6
11:36
Premier League: Pardew lett a hónap menedzsere (She)
A Newcastle Unitedet irányító Alan Pardew-t választották a hónap menedzserének Angliában. az 52 éves szakember pályafutása során másodszor seperte be a legjobbnak járó elismerést.
dec. 6
11:54
Videó: Balotelli lekapta a zombi haját, Buffont sokkolták (She)
A "Web Show Awards" díjátadójára készült videóban egy zombi lepte volna meg Mario Balotellit, aki ugyanazzal a közömbös arckifejezéssel reagálta le a történteket, ahogy azt tőle már megszokhattuk. Buffont ennél jobban sokkolta a „meglepetés”, a jelenetek a videóra kattintva tekinthetők meg.
dec. 6
11:54
Serie A: Púp a háton a hétvégi forduló a BL-hajrá főszereplőinek (Agroinform)
Idegenben kellene nyernie a Juventusnak, az Udinesével küzd a Napoli, közben az önmagát kereső Romára a Fiorentina vár.
dec. 6
12:48
Jean Todt maradt a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke (Infostart)
További négy évig Jean Todt marad a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke.
dec. 6
12:48
Videó: ádámkosztümben buzdította csapatát - hiába (She)
A bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában Botev Plovdiv˜˜˜–CSKA Sofia találkozót rendeztek. A mérkőzést 2–1-re veszítette el a CSKA Sofia. A vendég táborból, egy születésnapját ünneplő szurkolót a rendezők kivezettek, miután meztelenül buzdította szeretett csapatát. Íme!
dec. 6
12:48
Autót kapott Hosszú Katinka (Metropol)
A 24 éves úszó egy Audi S3 típusú autót kapott egyéves használatra.
dec. 6
12:50
Autósport: Jean Todt maradt a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke (She)
További négy évig Jean Todt marad a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke.
dec. 6
12:52
Real: Suárez a célpont, már a télen lecsaphatnak rá - sajtóhír (She)
A standard.co.uk értesülései szerint a Real Madrid elsődleges célja a téli, illetve a nyári átigazolási szezonban Luis Suárez megszerzése lesz.
dec. 6
13:06
Vb 2014: Hodgson nem kér Manausból, Manaus nem kér az angolokból - ma sorsolás (She)
A brazíliai Costa do Sauípében ma tartják a labdarúgó-világbajnokság sorsolását, ami 17 órakor kezdődik és Magyarországon az M1 közvetíti. Tehát a tegnapi – némely kapitány számára bizonyára ijesztő – próbahúzás után most még lehet reménykedni. Így tett az angolokat irányító Roy Hodgson is, amikor néhány ellenfél felsorolása mellett azt is elmondta, Manaust is elkerülné a sorsoláson – az…
dec. 6
13:06
NFL Hungary: A Denver Broncos franchise taget adott Ryan Clady-nek (Agroinform)
A Denver Broncos vezetőségében dolgozó és a csapat korábbi irányítója, John Elway korábban kijelentette, hogy amennyiben a...
dec. 6
13:08
Werder: az orkán ellenére nem marad el a Bayern elleni meccs (She)
A Xaver orkán miatt kiürítették a brémai stadion alsó szintjét, és a telefonos kommunikáció is szünetel, de megtartják szombaton a Bayern München elleni mérkőzést a labdarúgó Bundesliga 15. fordulójában.
dec. 6
13:08
Spanyol foci: Jordi Alba visszatér, a Barca újra nyerne (Agroinform)
Bekapcsolódnak a Király Kupa küzdelmeibe az élvonalbeli csapatok is, pályán a Barca, a Villarreal, és a Sociedad is.
dec. 6
13:24
VB 2014: Brazília a favorit, Argentína csúnya meglepetést okozhat - Ronaldo (Agroinform)
A 2002-ben világbajnok brazil válogatott egykori csatára, Ronaldo sokat vár az utódoktól a 2014-es tornán.
dec. 6
13:26
Alpesi sí: A dermesztő hideg okoz kihívást a lányoknak Lake Louise-ban (Agroinform)
Péntek és szombat este lesikló versenyeket rendeznek Kanadában, ennek apropóján górcső alá vettük a mezőnyt.
dec. 6
13:42
Sakk: Rapport Richárd az osztrák bajnokságban (She)
A sakkozó Rapport Richárd a német csapatbajnokság után az osztrák Bundesligában is megkezdi idei szezonját.
dec. 6
13:44
FIFA: Bale, Iniesta, Robben - a középpályásjelöltek az álomcsapatba (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a hivatalos honlapján tette közzé a 2013-as év csapatának jelöltjeit a középpályásposztra. A 15 fős listán a német bajnok, Német Kupa-győztes és Bajnokok Ligája-győztes Bayern Münchenből, valamint a Real Madridból és a Barcelonából egyaránt három játékos kapott helyet.
dec. 6
14:18
Videó: trükkös sarkazással csinált balekot magából a drukker (She)
A dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Nordsjaelland 1–1-es döntetlent játszott a Randers ellen. A hazaiak egyik szurkolója sarokkal próbált levenni egy kapu felé szálló lövést, pechére a mozdulatot elhibázta és a kávéját is sikerült kiborítania. A vicces jelenet a videóra kattintva tekinthető meg.
dec. 6
14:20
Király-kupa: Torres kiállítása végzetesnek bizonyult (She)
A labdarúgó spanyol Király-kupa főtáblájának negyedik fordulójában az edzőváltáson átesett Betis idegenben 2–1-es győzelmet aratott a harmadosztályú Lleida ellen. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy az élvonal sereghajtója az ötödik perctől emberelőnyben játszhatott a hazai kapus, Pau Torres kiállítása miatt, sőt a piros lap után a hetedik percben még tizenegyeshez is jutott, de akkor…
dec. 6
14:36
FTC: Monizt a reptéren búcsúztatták a hálás szurkolók (She)
Véget ért a ferencvárosi küldetés, jön a hazaút: Ricardo Moniz, az FTC menesztett vezetőedzője a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren ismét szembesülhetett azzal, hogy a zöld-fehérek szurkolótábora a szívébe zárta az itt töltött időszak alatt.
dec. 6
14:38
Amerikai futball: Milánóba hívják Tim Tebow-t (She)
Az olasz Milano Seamen együttese négy hónapos szerződést kínál Tim Tebow-nak, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) a Denver Broncosnál, valamint a New York Jetsnél is megfordult irányítónak.
dec. 6
14:40
Megemlékezés: a sportvilág is gyászolja Nelson Mandelát (She)
Az egész sportvilág, így többek között a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke is tisztelettel adózott a csütörtökön elhunyt Nelson Mandela emléke előtt.

Keresés