2013. december 25. szerda

dec. 25
0:03
Zsoké Klub: Ostinato: ez már nem hendikep! A magyar sztár versenyló folytatja Dubajban. (Agroinform)
Zsokéja marad, a táv viszont jelentősen növekszik Ostinato következő dubaji futamában. Az ötéves versenyló menedzsmentje a legutóbbi...
dec. 25
8:27
Ökölvívás: Calzaghe, De la Hoya és Trinidad halhatatlan lesz (She)
2014-ben három legendával bővül a Nemzetközi Ökölvívó Hírességek Csarnoka (International Boxing Hall of Fame): júniusban Joe Calzaghe, Oscar De La Hoya és Felix Trinidad is átesik az ünnepélyes beavatáson, és bekerül a sportág halhatatlanjai közé.
dec. 25
8:45
Világfutball: C. Ronaldo volt az év legeredményesebbje (She)
Cristiano Ronaldo volt a legeredményesebb labdarúgó Európában 2013-ban – a Real Madrid portugál csillaga 69 találattal végzett az élen a kontinens legkiválóbb gólszerzőinek listáján a spanyol Marca év végi összegzésén.
dec. 25
9:03
Videó: „Én vagyok a külföldi, nekem kell beépülnöm” (She)
Király Gábor, az örök fiatal. A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München kapusa 2009 óta meghatározó tagja a csapatnak és bár jövőre már 38 éves lesz, a vezetőség 2016-ig számol vele. A Nemzeti Sport és az NSO Tv Münchenben látogatta meg a 90-szeres magyar válogatott labdarúgót, aki mesélt a gyerekkoráról, a német időkről és nemzeti csapat fontos értékeiről.
dec. 25
9:05
Schalke: kölcsönbe érkezik a Bayern fiatal védője - sajtóhír (She)
A német Bild értesülései szerint a Schalkénál tölti a tavaszi idényt a Bayern München 23 éves védője, Jan Kirchhoff, akit a nyáron szabadon igazolt át a bajnok a Mainztól.
dec. 25
9:21
NFL: Romo nélkül állhat fel a Dallas a sorsdöntő meccsen (She)
Valószínűleg Tony Romo nélkül kell kiállnia a Dallasnak a rájátszásról döntő, Philadelphia elleni utolsó alapszakaszmeccsén vasárnap az NFL-ben. A Cowboys irányítója súlyos hátfájásra panaszkodik, valószínűleg műteni kell, a csapat pedig már keresi a helyettesét.
dec. 25
9:39
Videó: dőlt a vér a Lakers-sztár szeméből Phoenixben (She)
Nem elég, hogy a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapata nagy különbségű vereséget szenvedett a Phoenix Sunstól (117-90), de egyik alapemberét is elveszítette egy időre az észak-amerikai profiliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A spanyol világbajnok, Pau Gasol az egyik támadás utána a szeméhez kapott, ugyanis összefejelt a hazaiak centerével, Miles Plumleevel, felrepedt a szemöldöke és…
dec. 25
9:57
Messi Ronaldo előtt végzett a Guardian rangsorában (Infostart)
A Barcelona argentin sztárja, Lionel Messi lett az első a Guardian listáján, amely az év 100 legjobb labdarúgóját rangsorolja.
dec. 25
9:57
F1: narancssárga autót mutat be a McLaren január végén (She)
Az idén a tradicionális narancssárga festésében mutatják be a Formula–1-es McLaren-istálló új autóját, amelyről január 25-én rántják le a leplet – értesült az olasz Omnicorse szaklap.
dec. 25
10:15
Válogatás: Az év legjei teniszben (Agroinform)
Szubjektív válogatásban értékeltük a 2013-as teniszszezont.
dec. 25
10:33
Tenisz: Murray szerint nem lesz új Becker-Lendl csata (She)
Bár sokan is konfliktushelyzetet látnak abban, hogy Ivan Lendl és Boris Becker Andy Murray és Novak Djokovics edzőjeként megújíthatja régi csatáit, Murray szerint erre nincs esély, a teniszben az edzőknek ugyanis nincs akkora szerepük, mint a csapatsportokban.
dec. 25
10:35
NBA: ünnepi meccsdömping, három találkozó a Sport1-en (She)
Bár a világ sportélete karácsonyra lelassul, egyes bajnokságokban ezek a napok az egyik legfontosabbak. Az angol Premier League-ben december 26. hagyományos játéknap, míg az NBA-ben a december 25-i mérkőzések a legfontosabbak az alapszakaszban. Az amerikai ESPN/ABC tévétársaság öt mérkőzést tett egymás után sorrendbe, a középső a Los Angeles Lakers–Miami Heat találkozó, amely immár hagyományossá…
dec. 25
11:09
Argentina: ismét bokszoló lett az év sportolója Messi előtt (She)
2012 után az idén is profi ökölvívót választottak meg az év sportolójának Argentínában: Sergio Martínez után Marcos René Maidana nyerte el az Olimpico de Orót, amelyet az ország sportújságíróinak szavazása után adtak át.
dec. 25
11:27
Fulham: visszatért az amerikai sztár, de csak kölcsönbe (She)
Visszatért a Fulhamhez Clint Dempsey amerikai középpályás, aki két hónapra érkezett kölcsönbe az MLS-ben szereplő Seattle Sounderstől.
dec. 25
12:03
Franciaország: Tony Parker az év sportolója, Ribéry csak a 4. (She)
Tony Parkert, az NBA-ben szereplő San Antonio Spurs kosárlabdázóját, valamint Marion Bartoli wimbledoni bajnok teniszezőt választották meg az év francia sportolójának a L’Équipe szavazásán. A labdarúgásban az Aranylabdára esélyes Franck Ribéry csak a negyedik lett a férfiak között.
dec. 25
12:03
Válogatás: Falcao, Bale, Özil - 2013 legdrágább igazolásai (Agroinform)
A gazdasági válság elkerülte a futballvilágot, 2013-ban világrekordot jelentő összegek cseréltek gazdát.
dec. 25
12:05
Real Madrid: Casillas a számokban lenyomta Diego Lópezt (Agroinform)
Ez a 15. karácsonya Iker Casillas-nak a Real Madrid tagjaként. Ebből kettőt töltött cserekapusként szerettei körében.
dec. 25
12:21
F1: A Német GP megnyerése volt az év csúcspontja - Vettel (She)
Sebastian Vettel számára nem a Formula–1-es világbajnoki cím megnyerése volt a legszebb pillanat a 2013-as idényben, hanem az, amikor júliusban győzött hazája nagydíján, a Német GP-n.
dec. 25
12:23
Videó: itt a vadonatúj Ferrari, amely jelképes utánfutót is kapott (She)
Nem mindennapi útra készítette fel a Formula-1-ben szereplő Ferrari csapata „legújabb" fejlesztésű autót, ugyanis a világ legforróbb pontjai után a leghűvösebbeken is jelenése van. Az új autóhoz minőségi pilóta is jár, a korábbi F1-es versenyző, Marc Gené télapónak öltözve felkerekedett, hogy több száz lóerős versenyautójával körbejárja a világot karácsonykor. Így kíván a Ferrari kellemes…
dec. 25
12:39
Tenisz: Federeréknél 2014-ben érkezik a harmadik gyerek (She)
Roger Federer 2014-ben ismét apa lesz, erről a svájci teniszező írt a Twitteren, miközben karácsony alkalmából köszöntötte rajongóit.
dec. 25
12:57
Egyiptom: majdnem két év után újraindult a bajnokság (She)
Majdnem kétéves szünet után újraindult az egyiptomi bajnokság, de addig zárt kapus mérkőzéseket rendeznek, amíg a hatóságok nem tudják garantálni a teljes biztonságot.
dec. 25
12:57
Gyarapodik a Federer-család (Metropol)
A 17-szeres Grand Slam-győztes twitteroldalán közölte, hogy feleségével, Mirkával jövőre babát várnak.
dec. 25
13:33
Barcelona: Scolari érkezik a nyáron a kispadra? - sajtóhír (She)
Spanyolországban szenteste előtt elterjedt a hír, miszerint a Barcelonánál az eredményes első szezonja ellenére a nyáron leváltják Gerardo Martino vezetőedzőt, akinek a helyére egyes feltételezések szerint Luiz Felipe Scolari, a brazil válogatott szövetségi kapitánya érkezik.
dec. 25
13:51
Átereszti az esőt a brazíliavárosi stadion tetőszerkezete (Infostart)
Átereszti az esőt a jövő évi labdarúgó-világbajnokságra épített brazíliavárosi stadion tetőszerkezete.
dec. 25
13:52
Jégkorong: Magasabban jegyzik a magyar hokit - Kangyal Balázs (Agroinform)
A 2013-as jégkorong évadot Kangyal Balázzsal, a magyar szövetség sportigazgatójával értékelte a hatharom.com.
dec. 25
13:54
Premier League: Gólparádét rendezhet a City és a Liverpool (Agroinform)
A Manchester City az FC Liverpoolt fogadja az angol labdarúgó Premier League karácsonyi játéknapján.
dec. 25
14:09
Milan: Galliani Robinhóról és Seedorffal tárgyal Brazíliában (She)
Adriano Galliani számára hagyománnyá vált, hogy Brazíliában tölti a karácsonyt, s a Milan alelnöke nemcsak üdül Dél-Amerikában, hanem dolgozik is: tavaly eladta Patót, az idén pedig Robinho és a leendő vezetőedző ügyében tárgyal.
dec. 25
14:45
Jégkorong, EBEL: januárban két meccs lesz Szarajevóban (She)
Harminc évvel a szarajevói téli olimpia után a Fehérvárt is felvonultató osztrák jégkorongliga (EBEL) két mérkőzését a bosnyák fővárosban rendezik meg.
dec. 25
15:03
Bartoli és Parker az év francia sportolója a L'Equipe-nél (Infostart)
Az idei wimbledoni bajnok Marion Bartoli és a francia férfi kosárlabda-válogatottal Európa-bajnoki címet szerző Tony Parker lett az év sportolója Franciaországban a L'Equipe című sportlap szavazásán.
dec. 25
15:03
F1: Jean Todt nem érti a dupla pontokat ért kritikákat (She)
Jean Todt, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke nem érti, miért fogadta közfelháborodás azt a szabályt, hogy 2014-től az idény utolsó versenyén kétszeres pontokat osztanak.
dec. 25
15:21
Férfi kézilabda: A fiúk az építkezés és a fokozatos fejlődés évén vannak túl (Agroinform)
Világbajnoki nyolcadik hely, Bajnokok Ligája nyolcad- és negyeddöntő, izgalmas bajnoki versengés.
dec. 25
15:39
Férfi kézi: a Pick Lackoviccsal pótolná Larholmot - sajtóhír (She)
A handball-planet.com kézilabdás szakportál szerint a Pick Szeged a horvát Blazenko Lackoviccsal pótolná az idény végén távozó Jonas Larholmot.
dec. 25
15:57
Montenegró: 2016-ig szerződést hosszabbított a futballkapitány (She)
Két évvel, 2016-ig meghosszabbította szerződését Branko Brnovics, a montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 25
16:15
Férfi kézi Eb: norvég remények a magyarok és Izland ellen (She)
A norvégok a magyarok és az izlandiak ellen remélik begyűjteni azokat a pontokat, amelyek révén bejuthatnak majd a középdöntőbe a januári dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
dec. 25
16:33
Ezért kellene még jobban figyelni a kínai húsokra (Infostart)
Matt White, a GreenEdge csapat sportigazgatója szerint a Nemzetközi Kerékpáros Szövetségnek (UCI) a jövőben jobban kell figyelnie a kínai húsokra, miután a szezon második felében két olyan versenyző is klenbuterollal akadt fenn a doppingvizsgálaton, aki a távol-keleti országban szerepelt.
dec. 25
16:33
Svédország: ötödször is Ibra a legkedveltebb sportoló (She)
Sorozatban ötödször lett Zlatan Ibrahimovic az év legkedveltebb sportolója Svédországban az Aftonbladet nevű újság szavazása alapján.
dec. 25
16:51
Videó: Most már találhatok ki új trükköket - Horváth Ferenc (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks vezetőedzőjénél, Horváth Ferencnél karácsonykor sem áll meg a labda. Igaz, a korábbi válogatott labdarúgó gyermekeinek tilos a lakásban focizni, pláne kézilabdázni, a tágas kertben azonban erre is van lehetőség. Az NSO Tv a karácsonyi készülődés kellős közepén, otthonában látogatta meg a Horváth családot.
dec. 25
16:53
Cardiff City: a tulaj lecsapna a bosnyák tehetségekre (She)
Vincent Tan hamarosan újabb labdarúgócsapatot tudhat a magáénak, a Cardiff City tulajdonosa ugyanis megegyezett az FK Sarajevo megvásárlásáról. A két klub között együttműködési megállapodás jött létre.
dec. 25
17:09
Kerékpár: „Az UCI-nek jobban kell figyelnie a kínai húsokra” (She)
Matt White, a GreenEdge csapat sportigazgatója szerint a Nemzetközi Kerékpáros Szövetségnek (UCI) a jövőben jobban kell figyelnie a kínai húsokra, miután a szezon második felében két olyan versenyző is klenbuterollal akadt fenn a doppingvizsgálaton, aki a távol-keleti országban szerepelt.
dec. 25
17:09
Férfi kézilabda Eb: A norvégok főképp a magyarokra fókuszálnak (Agroinform)
A norvégok a magyarok és az izlandiak ellen gyűjtenék be azokat a pontokat, amelyek révén bejuthatnak a középdöntőbe.
dec. 25
17:27
Spanyol foci: Scolari kerülhet Martino helyére Barcelonában (Agroinform)
Rövid időn belül másodszor hallani arról, hogy a szezon végén edzőt válthat az FC Barcelona.
dec. 25
18:03
Liverpool: Nagy csalódás lenne, ha nem sikerülne - Gerrard (She)
Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya csalódásként élné meg, ha remek őszi idényük után nem végeznének az első négyben a Premier League-ben.
dec. 25
18:05
Kerékpár: Cancellara jövőre megdöntené az egyórás csúcsot (She)
A svájciak olimpiai bajnok kerékpárosa, Fabian Cancellara jövőre – várhatóan még áprilisban – megpróbálkozik az egyórás rekord megdöntésével.
dec. 25
18:21
Profi ökölvívás: Huck nehézsúlyú bajnoki övre tör (She)
A WBO cirkálósúlyú világbajnoka, Marco Huck nem tett le arról a tervéről, hogy nehézsúlyú bajnoki övet csatoljon a derekára. A bosnyák származású német ökölvívó 2012 februárjában már kísérletet tett a WBA trófeájának begyűjtésére, de akkor szoros mérkőzésen alulmaradt Alexander Povetkin ellenében.
dec. 25
18:57
NB I: változás várható a Puskás Akadémia keretében (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia vezetőedzője, Benczés Miklós egy évértékelő interjúban elmondta, hogy valószínűleg lesz változás a csapat keretében.
dec. 25
19:33
Pljuscsenko a csapatversenyben indulna (Metropol)
A 31 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok orosz műkorcsolyázó januárban hátműtéten esett át.
dec. 25
19:33
Magyar foci: Tudom, hogy nekem mit kell tennem, dolgozok az előrelépésért - Bogdán Ádám (Agroinform)
A zsinórban másodszor az Év játékosának választott Bogdán a hatharom.com-nak értékelte az évet, és mesélt terveiről.
dec. 25
20:09
Vidi: a légiós bemutatkozott a pénztárosnak, nem kellett volna (She)
A brazil Nildo Petrolina a nyáron érkezett a Videoton labdarúgócsapatához, így nem meglepő, hogy a magyar nyelvet eddig még alapjaiban sem sajátította el. Ez vicces esetekhez is vezet esetében, többek között erről is beszélt egy hazájában adott interjúban.
dec. 25
20:45
NBA: betliző New York-iak, Heat-siker Los Angelesben (She)
Mindkét New York-i alakulat csúfosan leszerepelt hazai pályán az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) december 25-i játéknapján. A Brooklyn Nets 95–78-ra kapott ki a Chicago Bullstól, míg a Knicks 123–94-es vereséget szenvedett az Oklahoma City Thundertől. A Los Angeles Lakers csak megszorítani tudta a Miami Heatet, a címvédő 101–95-re nyert idegenben.
dec. 25
21:39
Labdarúgás: Raúl Pelé és Beckenbauer útját követheti? (She)
Giovanni Savarese vezetőedző Raúllal erősítené meg a New York Cosmos labdarúgócsapatát.

Keresés