2015. október 16. péntek

okt. 16
3:33
Barátja korcsolyája vágta el Krogh nyakát (Blikk)
Budapest — Devon Krogh (25) horrorsérülése megviselte a csapattársát, Bodo Christopher Gábort (24) is, aki a fatális balesetben egy ütközés után elesve, a korcsolyájával véletlenül megvágta a Fehérvár AV19 kanadai jégkorongozójának nyakát.
okt. 16
6:24
A magyar állam, mint terrorszervezet (Behaviour)
Találtuk: http://pkpkozosseg.blog.hu/
okt. 16
6:26
Hazajárók? (Behaviour)
Azt gondolná a néző, hogy egy idegenforgalmi filmet néz a Duna Word délutáni műsorán.
okt. 16
6:51
F1: új feljesztési terv, jó hír a Hondának és a Renault-nak (She)
Az előzetes tervekkel ellentétben a 2016-os szezonban is lehet motort fejleszteni, illetve a gyártók árulhatnak 2015-ös erőforrásokat a partner istállóknak.
okt. 16
7:27
NB III: a sikertelenség sokba került, távozik a neves edző (She)
Bár vezetőedzőként Dzurják József az előző szezonban bronzérmes lett a REAC-cal az NB III Középcsoportjában, a 2015–2016-os kiírásban – már a Keleti csoportban – csak szenved a csapat, ez pedig ahhoz vezetett, hogy a vezetők a Hatvan elleni vereség után elköszöntek a trénertől – értesült a Nemzeti Sport Online. A szakember a Soroksár másodedzője lesz.
okt. 16
7:30
Berki Krisztián: Nagyon mélyről kellett újra talpra állnom (Metropol)
A lólengés londoni olimpiai bajnokának érmes helyen kell végeznie a jövő heti vb-n, hogy meglegyen a riói kvóta.
okt. 16
7:45
Mindenki a magyarokat akarja a pótselejtezőben (Blikk)
Dublin – A magyar labdarúgó-válogatott hiába várja kiemeltként várja a Európa-bajnoki pótselejtezők vasárnapi sorsolását, csak olyan ellenfeleket kaphat, amely megnehezíti a jövő évi Eb-re történő kijutását.
okt. 16
8:21
DVTK: mindenki fizet; „A szurkolót nem lehet becsapni” (She)
Mint beszámoltunk róla, a DVTK 1–0-s vereséget szenvedett a Kozármislenytől. A találkozó után Bekő Balázs vezetőedző feszülten értékelt, míg Árki Gábor pénzbüntetést helyezett kilátásba. A sportigazgató elmondta, a szankció mindenkire, a stáb tagjaira is vonatkozik.
okt. 16
8:39
Vb 2018: észak-koreai koreo – hihetetlen szurkolás (She)
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság ázsiai selejtezőcsoportjában 0–0-s döntetlent játszott egymással Észak-Korea és a Fülöp-szigetek. A turistának volt szerencséje a lelátón végignézni a találkozót, sőt némi felvételt is készített a meccsről.
okt. 16
8:42
MOL Liga: egyben a mezőny (Metropol)
Komoly meglepetéseket okozhat a Csíkszereda.
okt. 16
8:57
OSC: Hatékony támadójáték a siker kulcsa (Infostart)
Az OSC férfi vízilabda-csapata szombaton a román Nagyvárad csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának visszavágóján, az első meccsen az újbudai együttes 9-7-re győzött. Vincze Balázs vezetőedző abban bízik, hogy csapata tanult a múlt hétvégi debreceni bajnoki vereségből és Nagyvárad ellen magabiztosan jut tovább.
okt. 16
8:57
Válogatott: „Bobált a német négyből? Mintha én Eva Mendeszel randiznék…” (She)
Esterházy Márton, korábbi válogatott labdarúgó szerint szűk a merítési lehetősége Bernd Storcknak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, ezt pedig egy igencsak szemléletes hasonlattal illusztrálta…
okt. 16
9:15
Chelsea: Itt befejezni? Biztos, nem! Inkább… – Mourinho (She)
José Mourinho a lehető legrosszabb időpontot választotta új könyve megjelentetéséhez, a Special One azonban hozta formáját, és megtartotta népszerűsítő körútját. És ha már ott volt, beszélt a nehéz időszakról.
okt. 16
9:15
Andy Vajna visszautasította az ajánlatot! (Blikk)
Budapest – A TV2 vélt megvásárlása után a Magyar Jégkorongszövetség elnöki posztjára hajt Andy Vajna (71). Az elnöki szék májusban üresedett meg, a tisztújítás még ősszel várható, ekkor kiderül, hogy ki foglalja el a Közgép vezérének helyét.
okt. 16
9:17
Válogatott: Bernd Storck irányít a pótselejtezőn is (She)
Sokakban felvetődött a kérdés, hogy marad-e Bernd Storck a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A szakember megbízatása az eredeti hírek szerint ugyanis csak négy mérkőzésre szólt.
okt. 16
9:24
Mégsem születik meg a "Kónya-párt"? (Behaviour)
A Szolidaritás korábbi vezetője még csak fontolgatja az alapítást.
okt. 16
9:27
Bundesliga: Javításra készül a Dortmund (Agroinform)
A kínos müncheni kirándulás után ezúttal a Mainz otthonába látogat a Borussia Dortmund.
okt. 16
10:27
Raúl visszavonul (Infostart)
A Real Madrid és a spanyol válogatott korábbi, a New York Cosmos jelenlegi labdarúgója, Raúl González bejelentette, hogy novemberben visszavonul.
okt. 16
10:57
MK: Könnyű sorsolás a Fradinak, igazi rangadó előtt az Újpest (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában kisorsolták a Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását.
okt. 16
10:59
Arsenal: Motiváltabb vagyok, mint valaha - Wenger (Agroinform)
A francia tréner szerint van esély a bajnoki címre, és nem fél pénzt költeni a nagy játékosokra, ha arra van szükség.
okt. 16
11:03
Liverpool: „Miért ide? Leitattak…” – Klopp-mémvideó (She)
„Miért pont a Liverpool?” – kérdezték sokan, miután Jürgen Kloppot bemutatták a Premier League-együttesnél. Most végre megkaptuk az „egyenes” választ, az alkohol döntött. A videót természetesen nem szabad komolyan venni, csak egy poén, annak viszont tökéletes.
okt. 16
11:21
DVTK: Mazochisták? Élvezik ezt? – Bekő a kandi kamerára várt (She)
Mint beszámoltunk róla, a DVTK 1–0-s vereséget szenvedett a Kozármislenytől a Magyar Kupa harmadik fordulójában. A találkozó után Árki Gábor pénzbüntetést helyezett kilátásba, Bekő Balázs pedig igencsak csalódottan értékelt a Nemzeti Sportnak.
okt. 16
11:21
Andy Vajna visszautasította az ajánlatot! (Blikk)
Budapest – A TV2 vélt megvásárlása után a Magyar Jégkorongszövetség elnöki posztjára hajt Andy Vajna (71). Az elnöki szék májusban üresedett meg, a tisztújítás még ősszel várható, ekkor kiderül, hogy ki foglalja el a Közgép vezérének helyét. Friss: Simicska visszautasította az ajánlatot!
okt. 16
11:23
PSG: Ibra végre talált valamit, amihez hasonlítani tudja magát (She)
Zlatan Ibrahimovicot senki sem szereti jobban Zlatan Ibrahimovicnál. A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának svéd csillaga nehezen talál magára jelzőket, most viszont végre talált valamit, ami megfelelő egy jó hasonlathoz.
okt. 16
11:23
Storckkal vívja meg a pótselejtezőt a fociválogatott (Blikk)
Budapest – A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) korábbi állításával ellentétben nem csak a „hátralévő selejtezőkig” marad Bernd Storck (52) a kapitány.
okt. 16
11:39
Tiencsini tenisztorna - Babos búcsúzott a negyeddöntőben (Infostart)
Babos Tímea két sima szettben kikapott a harmadik helyen kiemelt Karolina Pliskovától a 426 ezer dollár (116,7 millió forint) összdíjazású tiencsini keménypályás női tenisztorna negyeddöntőjében.
okt. 16
11:39
Vízihoki: a vb fontos állomása lesz a szombati ob (She)
Október 17-én, szombaton Szentendrén rendezik meg a magyar vízhoki országos bajnokságot. A hazánkban is egyre népszerűbb sportágban tizenegy csapat méri össze a tudását, mivel a megmérettetés nyílt, így lesznek szerb és szlovén vendégek is. A szombati bajnokság a 2016-os vb-re való felkészülés fontos állomása.
okt. 16
11:51
Darts: Norris revánsra készül Bunting ellen (Agroinform)
A European Darts Grand Prix első játéknapján két egykori BDO-s klasszis ütközetéből húznánk hasznot.
okt. 16
11:57
Milyen eredményt bár Rióban Storcz Botond? (Infostart)
Storcz Botond, a magyar kajak-kenu válogatott vezetőedzője azt mondta: két aranyérem és összesen öt dobogós helyezés már jó szereplés lenne a jövő évi, Rio de Janeiró-i olimpián.
okt. 16
11:57
Babos Tímea simán kikapott Tiencsinben (Blikk)
Tiencsin – Babos Tímea (22) két sima szettben kikapott a harmadik helyen kiemelt Karolina Pliskovától (23) a 426 ezer dollár (116,7 millió forint) összdíjazású tiencsini keménypályás női tenisztorna negyeddöntőjében.
okt. 16
12:15
Rg: sztárzsűri, rekordmezőny a Viktória-kupán (She)
Október 17-én, szombaton immáron ötödik alkalommal rendezik meg a sportág népszerűsítésének szentelt ritmikus gimnasztika Viktória-kupa nemzetközi versenyt, amely különlegességet is tartogat. Az esti, igen népszerű Old Girls gálán a közelmúlt rg-sei, többszörös magyar bajnokok, válogatott kerettagok mutatják meg tudásukat. A verseny házigazdája az OSC RG SE, illetve a háromszoros olimpikon…
okt. 16
12:15
Hazatérhetett az életveszélyesen megsérülő fehérvári hokis (Blikk)
Székesfehérvár – 48 órát sem töltött kórházban Devon Krogh (24), a Fehérvár AV19 jégkorongozója, akinek csapattársa korcsolyája kedd este vágta el a nyakát az Újpest elleni Mol Liga-meccsen.
okt. 16
12:33
Vizes vb 2017: népes FINA-delegáció jön Budapestre (She)
Népes FINA-delegáció, összesen 16 fő látogat Budapestre, hogy hétfőtől szerdáig megvitassa a 2017. évi FINA-világbajnokság előkészítésének aktuális kérdéseit az újonnan felállt, Seszták Miklós elnök és Gyárfás Tamás társelnök vezette szervezőbizottsággal és annak tagjaival.
okt. 16
12:45
Bundesliga: Újabb sima siker előtt a Bayern (Agroinform)
A kilencedik bajnokiját is megnyerheti Pep Guardiola együttese, a szenvedő fél ezúttal a Bremen lehet.
okt. 16
12:51
Milyen eredményt vár Rióban Storcz Botond? (Infostart)
Storcz Botond, a magyar kajak-kenu válogatott vezetőedzője azt mondta: két aranyérem és összesen öt dobogós helyezés már jó szereplés lenne a jövő évi, Rio de Janeiró-i olimpián.
okt. 16
12:51
Király-kupa: Villanovense–Barca és Cádiz–Real a 32 között (She)
Sorsoltak a spanyol Király-kupában, amelyben immár az élvonalbeli (La Liga) labdarúgóklubok is csatlakoztak a még versenyben lévő együttesekhez. A címvédő Barcelona a harmadosztályú Villanovense, a Real Madrid a szintén harmadik vonalban szereplő Cádiz ellen játszik.
okt. 16
12:53
FTC: Telefon az öltözőben? Arrogáns játékosok? – Dollt sokkolta egy hír (She)
A Thomas Doll vezette Ferencváros hatalmas fölénnyel, 13 pontos előnnyel vezeti a labdarúgó NB I-et egy kör, azaz 11 forduló után. A német szakember hosszabb interjút adott a pozsonyi ujszo.com-nak, amiben több témát is érintett. A legérdekesebbeket emeltük ki.
okt. 16
13:27
Videó: 21 ezer kalóriányi kaját nyomott le 43 perc alatt az NFL-es (She)
Ismerik Brock Hekkinget? Ő az NFL-ben szereplő San Diego Chargers linebackere. Szép nagyra nőtt: 191 centiméter magas, és 113 kiló a versenysúlya. És mint ilyen, elképesztő mennyiségű kaját képes elfogyasztani, hiszen kell az energia.
okt. 16
13:27
Marasztalná Dárdait a Hertha (Blikk)
Berlin – Dárdai Pállal (39), a magyar labdarúgó-válogatott nyáron búcsúzó szövetségi kapitányával nagyon elégedettek Berlinben.
okt. 16
13:39
Átigazolás: Neymarért tényleg bejelentkezett a Manchester United (Agroinform)
Mint kiderült, a United tényleg vitte volna Neymart, ám sem a Barcelona, sem a játékos nem hajlott az üzletre.
okt. 16
13:45
Real: a CR-Bale balhé fordulatot vett, valaki repülhet (She)
Mint arról beszámoltunk, Jonathan Barnett, a Real Madrid labdarúgócsapatában szereplő Gareth Bale ügynöke interjút adott a Guardiannek, és kellemetlen megjegyzéseket tett Cristiano Ronaldóról. Mindenki azt várta, a mondatok feszültséget gerjesztenek az öltözőben, a történet azonban úgy tűnik, más fordulatot vett.
okt. 16
13:45
Mourinho: jó, hogy nem kapok nyomkövetőt (Blikk)
London – José Mourinho (52), a Chelsea vezetőedzője kritizálta az Angol Labdarúgó-szövetséget (FA), amely pénzbüntetéssel és felfüggesztett eltiltással sújtotta őt.
okt. 16
13:47
Magyar Kupa: elkerülte egymást a Fradi és az Újpest (Blikk)
Budapest – A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elkészítette a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének párosításait, a Fradi és az Újpest alacsonyabb osztályú ellenfelet kapott.
okt. 16
13:48
Nadal simán verte Wawrinkát (Metropol)
A volt világelső Rafael Nadal mindössze három játékot veszített a vasárnap Tokióban tornagyőztes svájci Stan Wawrinka ellen.
okt. 16
14:21
Galéria: Raúl sikerekben és gólokban gazdag évei képekben (She)
A spanyolok emblematikus labdarúgója, a 38 éves Raúl González csütörtökön jelentette be, hogy a szezon végén felhagy az aktív játékkal, és profiként nyugdíjba vonul. Az alapszakaszból két meccs vár még klubjára, a NY Cosmosra, valamint utána a rájátszás. A kiváló támadó gólokban és sikerekben gazdag éveit képgalériával idéztük fel.
okt. 16
14:21
Röhej! Húsz labdát ért Ronaldo gyerekkorában (Blikk)
Madrid – Cristiano Ronaldo (30), a Real Madrid sztárfutballistája nem mindig ért csillagászati összegeket. A The Sun angol lap az archívumok mélyére ásott és kiderítette, 10 éves korában miért cserébe váltott csapatot a kis Ronaldo.
okt. 16
14:23
Kézi BL: Görbicz találkozna a Fradival a négyes döntőben (She)
Két mérkőzéssel kezdetét veszi a női kézilabda Bajnokok Ligája 2015–2016-os idénye. A magyar csapatok közül a kétszeres győztes Győri Audi ETO szombaton a Vardar Szkopje otthonában lép pályára, míg a bajnok FTC-Rail Cargo Hungaria vasárnap Dabason a horvát Podravka Koprivnicát fogadja. Beharangozónk első felében a győrieknél jártunk: a szülésről visszatérő Görbicz Anita, valamint Ambros Martín és…
okt. 16
14:39
Sanghaji tenisztorna - Nadal simán verte Wawrinkát (Infostart)
A volt világelső Rafael Nadal mindössze három játékot veszített a vasárnap Tokióban tornagyőztes svájci Stan Wawrinka ellen a 4,7 millió dollár (1,3 milliárd forint) összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
okt. 16
14:39
Usain Bolt szuperkocsival lepte meg magát (Blikk)
A 29 éves jamaicai sztáratléta drága ajándékkal lepte meg magát. A világ leggyorsabb embere a világ egyik leggyorsabb autójával pózolt.
okt. 16
14:39
Barca: a BL-győztes csatár nem lát esélyt a visszatérésre (She)
Nem áll szándékában visszatérni az európai labdarúgás vérkeringésébe David Villának, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New York City korábbi spanyol válogatott csatárának.

Keresés