2015. szeptember 28. hétfő

szept. 28
0:54
Hétfői sportműsor: Azerbajdzsán ellen a női röpisek (She)
A magyar női röplabda-válogatott harmadik csoportmérkőzésén Azerbajdzsán ellen játszik az Európa-bajnokságon, a mieinknek győzniük kell az életben maradásért. A labdarúgó topligák közül az angolból egy, az olaszból kettő mérkőzés maradt a hét első napjára, Törökországban pályára lépnek Dzsudzsák Balázsék.
szept. 28
1:12
Németország: a négy berlini gólból hármat magyar szerzett (She)
A szombati játéknap után vasárnap is születtek magyar gólok a női labdarúgó Német Kupa második fordulójában. Csiszár Henrietta, Szabó Viktória és Rácz Zsófia csapata, a másodosztályú 1. FC Lübars négy, míg a Tóth Gabriellát foglalkoztató Werder Bremen nyolc góllal nyert.
szept. 28
7:30
Megyei foci: most nem sörös dobozok, hanem gólok potyogtak a KTE meccsén (She)
A Bács-Kiskun megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 7. fordulójában a Kecskeméti LC-KTE 5–0-ra győzött az Akasztó vendégeként az Akasztói Sporttelepen.
szept. 28
7:48
Real: Azt hiszi, ő a legjobb, de túlértékeli magát – Higuaín CR-ről (She)
Az aranylabdás Cristiano Ronaldo volt klubtársa, az immár a Napolit erősítő Gonzalo Higuaín csúnyán odaszúrt a Real Madrid portugál kiválóságának.
szept. 28
8:24
Válogatott: „nagyjából kiválóan” védekezik a két újonc (She)
Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány meglepetésre két Vasas-hátvédet is behívott a magyar labdarúgó-válogatott bő keretébe. Osváth Attilára és Hangya Szilveszterre is szélső védőként számít a német szakember, pedig korábban mindketten más poszton játszottak.
szept. 28
8:42
Újpest: „Azért tartunk itt, mert egymásra mutogattunk” (She)
Az Újpest labdarúgócsapata a Diósgyőr és a Ferencváros után, a 10. fordulóban, az MTK-tól is kikapott. Az NSO Tv utánajárt, mi rejlik a lila-fehérek gyenge teljesítménye mögött.
szept. 28
9:00
Gerrard megszerezte második gólját a Galaxyben (Infostart)
Steven Gerrard megszerezte második gólját a Los Angeles Galaxy színeiben az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS).
szept. 28
9:36
Rio 2016 - Két magyar maratonista is szintet futott (Infostart)
Csere Gáspár és Staicu Simona is az olimpiai kvalifikációs szinten belüli idővel teljesítette a vasárnapi Berlin Marathont, így jelenleg 13 magyar atléta nevezhető a jövő évi riói olimpiára.
szept. 28
9:36
Rio 2016: két maratonista is kvótás, 56 fős a magyar csapat (She)
Csere Gáspár és Staicu Simona is az olimpiai kvalifikációs szinten belüli idővel teljesítette a vasárnapi Berlin Maratonit, így jelenleg 13 magyar atléta nevezhető a jövő évi riói olimpiára.
szept. 28
9:48
Heti műsor: A rangadók hete következik (Agroinform)
Olyan hatalmas derbiket rendeznek a héten, mint az Arsenal-Manchester United vagy az Atlético Madrid-Real Madrid.
szept. 28
9:54
Man. City: Biztos vagyok benne, megnyerjük a BL-t – Pellegrini (She)
Manuel Pellegrini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere biztos benne, hogy csapata megnyeri a Bajnokok Ligáját.
szept. 28
10:12
Videó: egy reklám, ami miatt perrel fenyegetőzik Robben (She)
Törökországban napról napra erősödik a futball, van azonban, amiben nem fejlődnek a törökök, ez pedig a reklámgyártás. Most egy kisfilmmel sikerült vérig sérteni a Bayern München ászát, Arjen Robbent.
szept. 28
10:48
F1: a Renault tisztázta szándékait, megveszi a Lotust (She)
A Renault hétfő reggel nyílt levélben tudatta szándékát a Lotus-istálló felvásárlására. Ettől az okmánytól azt remélik a felek, hogy a londoni bíróság megkegyelmez a csapatnak, és nem vonja csődeljárás alá.
szept. 28
10:50
Tottenham: elhagyta a klubot a stáb egyik kulcsembere (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy azonnali hatállyal távozott posztjáról a technikai igazgató Franco Baldini.
szept. 28
10:54
Babos a 75. helyen a női teniszezők ranglistáján (Metropol)
A listát továbbra is nagy fölénnyel az amerikai Serena Williams vezeti.
szept. 28
11:06
Fordulatok: élen a Man United, a Villarreal és a Fiorentina - összefoglaló videókkal (Infostart)
Angliában helyet cserélt az élen a két manchesteri csapat, Spanyolországban a Barcelona hetekre elveszítette Lionel Messit, Németországban rekordok dőltek, Olaszországban Paulo Sousa csapata az eddig százszázalékos Inter legyőzésével ugrott a tabella tetejére. Az inforadio.hu összefoglalója a topligák hétvégi történéseiről.
szept. 28
11:06
Barcelona: „Messi ideges lesz, ha nem futballozhat” (She)
Donato Villani, az argentin labdarúgó-válogatott orvosa biztos benne, hogy Lionel Messi kevesebb mint két hónap alatt felépül sérüléséből.
szept. 28
11:08
NB I: a PAFC az FTC Lúdas Matyija; Doll és a halhatatlan csúcs (She)
A Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának több aktuális sorozatát is megtörte a Puskás Akadémia a két csapat szombati 0–0-s döntetlenjével, viszont a zöld-fehérek vezetőedzőjét, Thomas Dollt már csak hat meccs választja el egy eddig halhatatlannak hitt csúcstól.
szept. 28
11:24
Női tenisz-világranglista - Babos javított (Infostart)
A héten a kínai Vuhanban az első fordulóban kiesett Babos Tímea egy helyet javítva a 75. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is nagy fölénnyel vezet az amerikai Serena Williams.
szept. 28
11:24
FIFA: a fogadóirodáknál már nem Platini a fő elnökesélyes (She)
Az angol fogadóirodák szerint már nem az Európai Labdarúgó-szövetséget (UEFA) vezető Michel Platini a legnagyobb esélyese a nemzetközi szövetség (FIFA) elnökválasztásának.
szept. 28
11:26
FIFA - Már nem Platini a favorit (Infostart)
Az angol fogadóirodák szerint már nem az Európai Labdarúgó Szövetséget (UEFA) vezető Michel Platini a legnagyobb esélyese a nemzetközi szövetség (FIFA) elnökválasztásának.
szept. 28
11:36
Sportfogadás: Melyik NB I-es meccsekkel nyerhetünk a héten? (Agroinform)
Fővárosi rangadó és érdekes Vidi-Puskás találkozó is vár ránk az OTP Bank Liga 11. fordulójában.
szept. 28
11:42
Férfi tenisz-világranglista - Változatlan élcsoport (Infostart)
A múlt heti tornák nem hoztak változást az élcsoportban a férfi teniszezők világranglistáján, melyet továbbra is a szerb Novak Djokovic vezet.
szept. 28
11:42
Chelsea: „Mourinho nem bízott bennem, de nem tudom, miért” (She)
André Schürrle elmondta, azért hagyta el az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea-t, mert José Mourinho nem bízott benne.
szept. 28
12:00
Videó: Speedy Gonzales módjára száguldott Markovics (She)
Lazar Markovics őrületes tempóban futotta le a teljes mezőnyt a Besiktas–Fenerbahce (3–2) török élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A Liverpooltól a Fenerbahcénál kölcsönben lévő szerbet az egyik sportportál a rajzfilmhős egérhez, Speedy Gonzaleshez hasonlította. Ön mit gondol róla?
szept. 28
12:02
Real: Cristiano Ronaldo csak egyszer rajtolt gyengébben (She)
Hat fordulót követően öt gólnál jár Cristiano Ronaldo a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A Real Madrid portugál aranylabdása korábbi éveiben csak egyszer kezdett ennél visszafogottabb gólterméssel.
szept. 28
12:18
F1: Lauda szerint a Red Bull-főnök kiábrándult (She)
Niki Lauda szerint a Red Bull tulajdonosa kiábrándult a Formula–1-ből, ezért nem is töri össze magát azért, hogy két F1-es csapata motorszállítási szerződést kössön 2016-ra. Márpedig motor nélkül még a Red Bull sem tud versenyezni.
szept. 28
12:36
AS Roma: „szürke, mint a farkas…” Itt az új 3. mez – fotók (She)
Az AS Roma labdarúgócsapata hivatalos honlapján mutatta be az együttes új, harmadik számú szerelését a 2015–2016-os idényre. A Corriere dello Sport csak így jellemezte a szerelést: „szürke, mint a farkas...” Az új szerelés a BATE Boriszov elleni keddi, idegenbeli BL-meccsen debütál, a szurkolók pedig október 1-jétől szerezhetik be a hivatalos webshopban az új darabot.
szept. 28
12:54
Bajnokok Ligája - Kassai Viktor vezeti az MU-Wolfsburg meccset (Infostart)
Kassai Viktor vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligájában szerdán az egyik legérdekesebbnek ígérkező mérkőzést, a Manchester United-Wolfsburg találkozót.
szept. 28
12:54
F1: „Vettel bizonyos szempontból Schumachernél is jobb” (She)
Sebastian Vettel bizonyos szempontból jobb, mint Michael Schumacher, legalábbis ezt állítja Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke, aki egykor a Philip Morris dohányvállalat képviselőjeként állt szoros munkakapcsolatban a hétszeres világbajnok Schumacherrel.
szept. 28
13:12
Női röpi: De Brandt szívesen maradna magyar kapitány (She)
Kovács Ferenc, a Magyar Röplabda-szövetség tíz napja megválasztott elnöke szerint sportdiplomáciai szempontból is fontos a női válogatott Európa-bajnoki szereplése.
szept. 28
13:14
Heti program: felsorolni is nehéz a vasárnapi rangadókat (She)
Kedden és szerdán a Bajnokok Ligája csoportmeccsei töltik be az esténket. A Bayernt leszámítva a német csapatok nagy kihívás előtt állnak, a Bayer Leverkusen Barcelonában, a Wolfsburg az Old Traffordon lép pályára, míg a Mönchengladbach a Manchester Cityt látja vendégül. José Mourinho a Chelsea-vel tér vissza Portóba, Fernando Llorente pedig a Sevillával Torinóba. Ami a hétvégét illeti:…
szept. 28
13:18
Olimpiai szám lehet a falmászás és a hullámlovaglás (Metropol)
Legalábbis, ha elfogadják a 2020-as olimpia szervezőinek javaslatát, akik öt új sportágat javasolt, az ötkarikás játékok programjába.
szept. 28
13:30
Videó: ezzel a góllal tért vissza Görbicz Anita (She)
A Győri Audi ETO KC 36–19-re győzött a Budaörs otthonában a női kézilabda NB I vasárnapi játéknapján. Ezen a találkozón tért vissza a pályára tétmérkőzésen Görbicz Anita, aki elkönyvelhette anyukaként szerzett első NB I-es gólját is.
szept. 28
13:42
Serie A: Idén nem avatnak bajnokot? (Agroinform)
Legalábbis nagyon úgy tűnik, egyik csapat sem akarja igazán megnyerni a Scudettót.
szept. 28
13:48
Hét aranyat szereznek a magyar sportolók a riói olimpián? (Infostart)
A júliusban közzétett előrejelzésében szereplő öt helyett már hét aranyat jósol Magyarországnak a jövő évi riói olimpiára Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság volt sportigazgatója.
szept. 28
13:48
Videó: nyakon rúgta a hátvédet, mégsem állították ki (She)
Durva jelenet elszenvedője volt Iheb Mbarki a US Ben Guerdane–ES Tunisz (0-2) tunéziai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 28. percében, amikor a hazaiak kapuvédője nyújtott lábbal nyakon rúgta őt. Az eset érdekessége, hogy a kapus megúszta kiállítás nélkül a szabálytalanságot, a tunéziai tudósítások szerint a játékvezető büntetőrúgást sem ítélt.
szept. 28
13:50
Legia: Nikolics nem hagyja pihenni a számolgatókat (She)
Ez a hétvége sem múlt el Nikolics-gól nélkül a lengyel labdarúgó-bajnokságban, nem maradhat el a magyar válogatott támadó teljesítményének statisztikai keretezése sem.
szept. 28
13:52
Röplabda Eb: Azerbajdzsán ellen, „hazai pályán” (She)
Hétfő délután 17 órától ki-ki mérkőzést játszik egymással a magyar és az azeri válogatott az Európa-bajnokságon, Antwerpenben. A tét a csoportból való továbbjutás, a képlet egyszerű: amelyik csapat győz, az a következő fordulóba jut.
szept. 28
14:06
Megműtötték Nagy Lászlót (Infostart)
A terveknek megfelelően hétfőn délelőtt megműtötték Nagy Lászlót, az MVM Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott jobbátlövőjét, akinek szombaton a Flensburg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen tört el egy csont a bal kézfejében.
szept. 28
14:24
Szavazás: mire jut Messi nélkül a Barcelona? (She)
Lionel Messi térdsérülést szenvedett a Las Palmas ellen, s hat-nyolc héten át pihenőre kényszerül. Ön szerint mire megy a Barcelona a négyszeres aranylabdás argentin nélkül?
szept. 28
14:26
Kézi: megműtötték Nagy Lászlót, 4-6 hetet hagy ki (She)
A terveknek megfelelően hétfő délelőtt megműtötték Nagy Lászlót, a Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott jobbátlövőjét, akinek szombaton a Flensburg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen tört el egy csont a bal kézfejében.
szept. 28
14:28
Rio 2016: öt helyett már hét aranyat jósol nekünk a neves szakember (She)
A júliusban közzétett előrejelzésében szereplő öt helyett már hét aranyat jósol Magyarországnak a jövő évi riói olimpiára Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság volt sportigazgatója.
szept. 28
14:30
Megműtötték Nagy Lászlót (Metropol)
Az MVM Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott jobbátlövőjének szombaton a Flensburg ellenii mérkőzésen tört el egy csont a bal kézfejében.
szept. 28
14:42
Törökország: hiába a példa, Dzsudzsákék nem tehetik meg (She)
A Török Labdarúgó-szövetség nem engedélyezte a Bursaspornak, hogy a mezén szurkolói névsort szerepeltessen a következő szezonban.
szept. 28
14:54
Tenisz: Mi okozhatja Rafa Nadal hihetetlen visszaesését? (Agroinform)
Az egyik fogadóiroda elemző cikkében rámutatott Rafa Nadal legfontosabb statisztikáira.
szept. 28
15:00
Szabó Tünde: mindenki örül, hogy egy sportoló lett az államtitkár (Infostart)
A legfontosabb konkrét feladatok között a 2017-es vizes világbajnokság előkészítése és a 2024-es olimpia pályázat szervezése van - mondta Szabó Tünde, aki múlt héten vette át a sportállamtitkári posztot a honvédelmi miniszterré kinevezett Simicskó Istvántól. Hozzátette: a sportvilág örömmel fogadta, hogy egy egykori élsportolót neveztek ki az államtitkári pozíció.
szept. 28
15:00
F1: a Renault-nak december 7-ig meg kell vennie a Lotust (She)
A Lotus csődeljárásáról döntő londoni bíróság úgy döntött, az F1-es csapat tulajdonoságak és a Renault-nak december 7-ig nyélbe kell ütnie az istálló többségi részesedésének adásvételét.
szept. 28
15:02
F1: Hamilton lőtt először, aztán menekült – galéria (She)
A héten már jelentkeztünk galériával, amelyen megmutattuk az egyedi japán szurkolókat, akik kilátogattak a szuzukai pályára az F1-es hétvégére. A futamra most a pályán történt eseményekből készült képsorral tekintünk vissza.
szept. 28
15:30
NFL: Újabb sima Green Bay-győzelemre van kilátás (Agroinform)
Aaron Rodgers tovább folytathatja remek hazai szériáját, nehéz elképzelni, hogy a Chiefs komoly ellenállást fejt ki.

Keresés