2015. szeptember 17. csütörtök

szept. 17
0:06
BL: L. Enrique vállalta a felelősséget a Roma bombagóljáért (She)
A címvédő FC Barcelona 1–1-es döntetlent játszott az AS Roma vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. Az olasz együttes Alessandro Florenzi távoli bombagóljával mentett pontot a katalánok ellen. Luis Enrique, a Barca vezetőedzője magára vállalta a felelősséget a kapott gól kapcsán, Rudi Garcia, a Roma trénere pedig történelminek titulálta a találatot.
szept. 17
1:00
Csütörtöki sportműsor: indul az El, spanyol–francia a döntőért (She)
A Bajnokok Ligája után csütörtökön megkezdődnek a labdarúgó Európa-liga főtáblájának küzdelmei is. Bogdán Ádám Liverpoolja a Bordeaux, Vanczák Vilmos Sionja (Mervó Bence még nem játszhat) a Rubin Kazany otthonában szerepel, míg a Legia Warszawa (Nikolics Nemanja) ellenfele a Midtjylland, a Lech Poznané (Holman Dávid, Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő) pedig a Belenenses lesz. A férfi kosárlabda Eur…
szept. 17
5:30
MOB - Íme a 2024-es pályázati menetrend (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szerdán tette közzé, hogy Budapest, Hamburg, Los Angeles, Párizs és Róma száll harcba a 2024-es nyári olimpia és paralimpia rendezéséért.
szept. 17
6:42
Európa Liga - Hat magyarral rajtol a főtábla (Infostart)
Összesen hat magyar labdarúgó léphet pályára a második számú európai kupasorozat, az Európa Liga csütörtöki nyitókörében, melyben a Lech Poznan a portugál Belenensest fogadja, a válogatott csatárát, Nikolics Nemanját foglalkoztató Legia Warszava pedig a dán Midtjyllandhoz látogat.
szept. 17
7:00
MLS: Lampard megszerezte első gólját a tengerentúlon (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján a New York City FC hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Toronto FC-t. A hazaiak első gólját Frank Lampard szerezte, aki először volt eredményes az MLS-ben.
szept. 17
7:36
Barca: megúszta a brazil, „csak” hat hetet hagy ki – sajtóhír (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint nem szakadt el a keresztszalagja Rafinhának, a Barcelona brazil válogatott középpályásának, aki a Roma elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen (1–1) szenvedett térdsérülést.
szept. 17
8:12
Chelsea: két sztár is kihagyja az Arsenal elleni rangadót (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a Maccabi Tel-Aviv ellen simán, 4–0-ra megnyert Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után elmondta: két sztárjátékosára sem számíthat a szombati, Arsenal elleni bajnoki rangadón.
szept. 17
8:12
Hosszú Katinka: „Rióban is a maximumot adom majd” (Metropol)
Az ötszörös világbajnok úszónő immár üzletasszonyként is sikeres.
szept. 17
8:48
PMFC: 4, 6, 9 – újabb gólzápor, most a Szederkény ellen (She)
A 2015–2016-os szezonban a Baranya megyei I. osztályban szereplő PMFC egyre inkább kezdi elkapni a fonalat, a pécsiek szerdán a 2. fordulóból elhalasztott meccsen 9–0-ra győztek a Szederkény ellen.
szept. 17
9:06
PMFC: a horvát kettő sereghajtójához került a légiós (She)
Új csapata van a tavasszal az akkor még NB I-es Pécsi MFC-ben futballozó horvát középpályásnak, Ivor Weitzernek.
szept. 17
9:24
Real: „CR búcsút int Madridnak, hárman harcolnak érte!” (She)
Cristiano Ronaldo élete formájában van. A Real Madrid portugál ásza a bajnokságban legutóbb mesterötössel vétette észre magát, majd a Bajnokok Ligájában egy triplával boldogította a blancók szurkolóit. Egyesek azonban továbbra is biztosak benne, hogy ez lesz az utolsó idénye a királyiak hetesének a spanyol fővárosban.
szept. 17
9:30
Sportfogadás: Az Ajax újfent felülkerekedhet a Celticen (Agroinform)
A holland bajnoki listavezetőnek hazai pályán ezúttal sem okozhat gondot a skót második helyezett legyőzése.
szept. 17
10:18
Bosznia: a Vidi edzője is lehetett volna, de Szarajevóban köt ki? (She)
A boszniai Dnevni Avaz információi szerint a bosnyák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédője, az FK Sarajevo szerződtetheti vezetőedzőnek a korábbi horvát szövetségi kapitány Igor Stimacot.
szept. 17
10:20
Chile: a korábbi csillag és felesége horrorbalesetet szenvedett (She)
Beszámolók szerint horrorisztikus autóbalesetet szenvedett Argentínában a korábbi chilei futballcsillag, Iván Zamorano és felesége.
szept. 17
10:22
Rio 2016: a FINA vírusellenőrzést kér a riói vizekre (She)
Baktérium- és vírusellenőrzést kér a jövő évi riói olimpia szabadtéri vizeire a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA).
szept. 17
10:24
Videó: mit keres egy CR-imitátor a Bayern kezdőcsapatában? (She)
Thomas Müller felszabadult hangulatban készült a szerdai, Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre a Bayern München labdarúgócsapatának edzésén. A klasszis német támadó már korábban is sokszor utánozta Cristiano Ronaldót, s ezt most is megtette.
szept. 17
10:36
Rossi F1-es futamon indul (Blikk)
Szingapúr - Az amerikai Alexander Rossi versenyez majd a Manor Marussia Forma-1-es csapatánál a hétvégi Szingapúri Nagydíjon a spanyol Roberto Merhi helyett.
szept. 17
10:36
NHL: erőszakkal gyanúsítják a liga egyik legnagyobb sztárját (She)
Börtönbüntetése után visszatér hazájába családjával Vjacseszlav Vojnov, az észak-amerikai profi jégkorongligában szereplő Los Angeles Kings orosz hátvédje, akit feleségének bántalmazása miatt ítéltek el. Eközben az NHL egyik legnagyobb sztárját, a chicagói Patrick Kane-t azzal vádolják, hogy otthonában megerőszakolt egy nőt.
szept. 17
11:18
Sportfogadás: Ez lehet az EL nyitókörének nyertes szelvénye (Agroinform)
A szokásos Európa Liga-kombink sem maradhat ki a szórásból, a szelvényünk ezúttal három tippet tartalmaz.
szept. 17
11:30
A FINA vírusellenőrzést kér a riói vizekre (Infostart)
Baktérium- és vírusellenőrzést kér a jövő évi riói olimpia szabadtéri vizeire a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA).
szept. 17
11:30
Barca: a legrosszabb verzió a valós Rafinha sérülése esetében (She)
Bár az első hírek még kedvezőbb előrejelzést adtak, mégis a legrosszabb verzió bizonyult valósnak a barcelonai Rafinha sérülése esetében, a 22 éves labdarúgó ennek következtében hosszú kihagyásra számíthat.
szept. 17
11:32
FIFA 16: Messi és Agüero egymást szívatta, Kobe a kosárba rúgta (She)
Már csak egy hét és szeptember 24-én a kezükbe vehetik a virtuális futball kedvelői a FIFA 16-ot. Az EA Sports nyilvánosságra hozta a játék utolsó előzetesét, amelyben Lionel Messi és Sergio Agüero parádézik, sőt az amerikai női válogatott Alex Morgan sem maradt ki a jóból, nem mindennapi mozdulatokkal jelentkezik a virtuális térben. De mit keres a játékban Pelé és Kobe Bryant? Nézze meg az…
szept. 17
11:34
UEFA: tervben egy újabb kupasorozat, esély a magyaroknak is (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vezetői fontolóra vették egy harmadik számú európai kupasorozat lehetőségét a Bajnokok Ligája és az Európa-liga mellé –adta hírül a Guardian.
szept. 17
11:48
BL: a Bayern tiltakozik az UEFA-nál szurkolói összeverése miatt (She)
Hivatalos tiltakozást nyújt be a Bayern München az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA), illetve a görög hatóságoknál, miután a helyi rendfenntartó erők Pireuszban igen erőszakosan léptek fel a német szurkolókkal szemben.
szept. 17
11:48
Hamilton beállíthatja Senna rekordját (Metropol)
Eddig csak a tragikus körülmények között elhunyt brazilnak sikerült 1988-ban és 1989-ben, sorozatban nyolc futamon rajtolni a pole pozícióból.
szept. 17
12:06
Szingapúri Nagydíj: Hamilton beállíthatja Senna rekordját (She)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Formula–1-es Mercedes-istálló brit pilótája a hétvégi Szingapúri Nagydíjon beállíthatja a legendás, háromszoros vb-győztes Ayrton Senna rekordját.
szept. 17
12:08
BL: a lábtörő Moreno a meccs embere, az MU-nál nem értik (She)
A Manchester United labdarúgócsapatánál nem nézik jó szemmel az UEFA döntését, melynek köszönhetően a PSV–MU Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen (2–1) gólt szerző Héctor Moreno lett a mezőny legjobbja. Moreno az első félidőben egy becsúszással eltörte Luke Shaw lábát.
szept. 17
12:10
BL: a 2. forduló meccseinek több mint fele élőben a tévében (She)
A Bajnokok Ligáját közvetítő magyar televíziós társaságok „leosztották” a csoportkör két hét múlva esedékes második fordulójának mérkőzéseit. Az itthoni tévénézők a 16 találkozóból kilencet láthatnak élőben, a slágermeccsek (kedden a Barcelona–Leverkusen, szerdán a Manchester United–Wolfsburg) az M4-en lesznek, a szerdán 18 órától Kazahsztánból közvetítő Sport1 főműsoridőben a nagyágyúkhoz (Bayern…
szept. 17
12:24
Válogatott: zárt kapus lesz a magyar–feröeri selejtező! (She)
Az UEFA bejelentette, hogy a Magyarország–Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni október 8-án 20.45-től a Magyarország–Feröer selejtezőt. A román válogatott ugyancsak zárt kapuk mögött kell, hogy játssza a Finnország elleni kvalifikációs mérkőzést.
szept. 17
12:30
EURO 2016: Zárt kapus lesz a Feröer-szigetek elleni Eb-selejtező! (Agroinform)
Az mlsz.hu közleménye szerint a románok elleni mérkőzés miatt lesz zárt kapus a Feröer-szigetek elleni selejtező.
szept. 17
12:48
NFL: Hogy vannak az ujjaid, Peyton? (Agroinform)
A második hét első mérkőzésén a Denver Broncos pokolian nehéz csoportrangadón lép pályára Kansasben.
szept. 17
13:00
Eb-selejtező - Zárt kapuk a Feröer-szigetek ellen (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtöki döntése szerint a magyar válogatottnak zárt kapuk mögött kell lejátszania a Feröer-szigetek elleni október 8-i Európa-bajnoki selejtezőt.
szept. 17
13:00
Videó: 3 bekiabálás – ezért lett zárt kapus a magyar–feröeri! (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) az UEFA határozata alapján csütörtökön bejelentette, hogy a Magyarország–Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni október 8-án 20.45-től a Magyarország–Feröer selejtezőt. Az UEFA alapvetően a FARE (Football Against Racism in Europe) nevű szervezet anonim megfigyelőinek jelentése alapján hozta meg döntését.…
szept. 17
13:00
Zárt kapuk mögött játszunk a Feröer-szigetek ellen (Metropol)
Emellett még 70 ezer eurós büntetést is kell fizetni a Magyarország-Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt. Zárt kapuk mögött játszanak a románok is
szept. 17
13:02
DVSC: Korhut sérülése nem súlyos, jól tette, hogy cserét kért (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva legutóbbi, MTK elleni bajnokiján megsérült Korhut Mihály, akit már az első félidőben le kellett cserélni. Azóta kiderült, hogy a magyar válogatott balhátvéd sérülése nem súlyos, a Vasas elleni szombati bajnokin pályára léphet.
szept. 17
13:18
Brutális balesetet szenvedett a Real Madrid volt sztárfocistája (Blikk)
Buenos Aires – Iván Zamorano (48), a korábbi chilei futballcsillag Argentínában szenvedett horrorisztikus autóbalesetet feleségével.
szept. 17
13:18
Válogatott: a feröeri szövetség tegnap óta hirdeti a pesti utat (She)
A feröeri lapok egyelőre nem reagáltak arra, hogy az UEFA bezáratta az Üllői úti stadiont az október 8-i Európa-bajnoki selejtezőre. A szigetország szövetsége viszont éppen tegnap tette ki a honlapjára a szurkolóknak ajánlott budapesti utazási ajánlatát.
szept. 17
13:36
Négyéves eltiltás a fehérorosz kalapácsvetőnek (Infostart)
Négyéves eltiltást kapott doppingvétség miatt Pavel Krivickij fehérorosz kalapácsvető.
szept. 17
13:36
Válogatott: „Az MLSZ most kicsit újpestinek érezheti magát” (She)
Mint arról beszámoltunk, az Európai Labdarúgó-szövetség döntése értelmében zárt kapuk mögött rendezik az október 8-i Magyarország–Feröer Európa-bajnoki selejtezőt. Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a közösségi oldalán máris reagált az UEFA döntésére.
szept. 17
13:38
Férfi kézi BL: „Az improvizálás nem fekszik a Veszprémnek” (She)
Az MVM Veszprém a lengyel Wisla Plock ellen kezdi meg szereplését a kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. Az NSO Tv ellátogatott a bakonyiak edzésére.
szept. 17
13:40
BL: Ter Stegen és Hazard is „kapja az ívet”; Mourinho megszólalt… (She)
A Nemzeti Sport Online olvasói már megszokhatták, hogy a Bajnokok Ligája-játéknapokat követően „leges” cikkben, kicsit másképp dolgozzuk fel a mérkőzések érdekességeit. Alessandro Florenzi, a Roma jobbhátvédje mesés gólt szerzett a Barcelona ellen, melynek kapusa, Marc-André ter Stegen a kritikák kereszttüzébe került (értsd: futószalagon érkeznek a mémek). A német játékos csapattársa, Lionel…
szept. 17
13:42
Barcelona: üzent Rafinhának az őt lerúgó belga (She)
Jobbulást kívánt a barcelonai Rafinhának Radja Nainggolan, az AS Roma labdarúgója azt követően, hogy a szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésen súlyos sérülést okozott ellenfelének.
szept. 17
13:54
Hamilton beállíthatja Senna rekordját (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Forma-1-es Mercedes brit pilótája a hétvégi Szingapúri Nagydíjon beállíthatja a legendás, háromszoros vb-győztes Ayrton Senna rekordját.
szept. 17
13:54
Eb 2016: a románok is zárt kapuk mögött játszanak (She)
Romániát is stadionbezárással sújtotta az UEFA a szurkolók Európa-bajnoki selejtezőkön mutatott viselkedése miatt – így délkeleti szomszédunk október nyolcadikán zárt kapuk mögött fogadja Finnországot.
szept. 17
14:12
Szalontay Sándor indulhat a pályakerékpáros vk-ban (Infostart)
Szalontay Sándor kivívta a jogot, hogy indulhasson a pályakerékpáros világkupában, így közelebb került az olimpiai kvóta megszerzéséhez.
szept. 17
14:12
Női kézi BL: új helyszínen a Fradi; ekkor játszik a Győr (She)
A korábban tervezett Tüskecsarnok helyett először Dabason, majd a Syma-csarnokban játssza a hazai Bajnokok Ligája-meccseit az FTC-Rail Cargo női kézilabdacsapata.
szept. 17
14:18
Európa Liga: Orosz áldozata lehet a Dortmund parádés szezonjának (Agroinform)
Csütörtök este a Borussia Dortmund fantasztikus menetelése a nem túl acélos Krasznodar ellen folytatódhat.
szept. 17
14:48
MU: „Zseniális szerelés volt” – Roy Keane a lábtörésről (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában rendezett PSV–Manchester United (2–1) mérkőzésen az eindhoveni csapat középhátvédje, Héctor Moreno belépőjét követően Luke Shaw, az MU angol válogatott balhátvédje síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett. A „vörös ördögök" korábbi kőkemény középpályása, Roy Keane ezekért a jelenetekért szereti a futballt.
szept. 17
14:50
Hertha: újabb sérülés, tovább szűkül Dárdai kerete (She)
A múlt héten kidőlő Peter Pekarík és John Brooks után újabb sérültre nem számíthat Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője, akinek a Wolfsburg ellen a holland Roy Beerens játékát is nélkülöznie kell.
szept. 17
15:06
Zárt kapuk mögött játsszák az Eb-selejtezőt a románok is (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtöki döntése szerint a román válogatottnak zárt kapuk mögött kell lejátszania a Finnország elleni, október 8-i Európa-bajnoki selejtezőt szurkolóinak a magyarok és a görögök elleni mérkőzésen tanúsított viselkedése miatt.

Keresés