2015. szeptember 20. vasárnap

szept. 20
0:06
NB I: beérett a munka? – Pető új taktikájával sziporkázott a Vidi (She)
Magabiztos, háromgólos sikert aratott odahaza a címvédő Videoton az Újpest ellen a labdarúgó NB I kilencedik fordulójának záró mérkőzésén. A két gólt szerző Gyurcsó Ádám, valamint Simon Ádám értékelte a mérkőzést.
szept. 20
0:24
La Liga: szöglet után érkezett a Real Sociedad végzete (She)
Az Espanyol a hajrában szerzett góllal 3–2-re legyőzte a Real Sociedadot a La Liga 4. fordulójában. Hernan Pérez egy szögletet követően üresen maradt, fejese pedig győzelmet ért.
szept. 20
0:42
NS: és megint Böde; Csapó Gábor: 65 – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
szept. 20
0:46
Vasárnapi sportműsor: rangadó az olasz és a német ligában (She)
A Kazahsztánt pénteken 4–0-ra legyőző U19-es válogatott Montenegró ellen folytatja az Európa-bajnoki selejtezőt a horvátországi Pulában, ahol újabb győzelme esetén bebiztosíthatja a továbbjutást. Az NB II-ben a Siófok és a ZTE tévés meccset játszik, Olaszországban kora délután a Chievo és az Inter játszik rangadót, Németországban késő délután a Dortmund a Leverkusent fogadja. Angliában a…
szept. 20
7:36
Vitorlázás: Európa-bajnok a Majthényi, Domokos kettős (She)
A Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős aranyérmes lett az umagi vitorlázó repülőhollandi Európa-bajnokságon.
szept. 20
8:12
A Videoton három góllal verte az Újpestet (Metropol)
A gól nélküli első játékrészt követően a második félidőben tovább rohamozott a hazai alakulat.
szept. 20
8:18
Férfi kézilabda BL: Bravúr kell a Szegednek a pontokhoz (Agroinform)
Vasárnap délután a lengyel Kielcét fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a MOL-Pick Szeged gárdája.
szept. 20
8:30
Chelsea: Mourinho a PSG-hez menekülhet - a bulvársajtó szerint (She)
Bár a Chelsea szombaton egy indulatoktól sem mentes mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az angol Premier League-ben az Arsenalt, a bulvársajtó szerint a londoni „kékek” menedzsere, José Mourinho a szezon végén a francia PSG-hez szerződhet, amennyiben ez az idény nem úgy sikerül számára az angol fővárosban, ahogy tervezi.
szept. 20
9:24
Rögbi-vb: nemzeti gyásznap Dél-Afrikában, kikaptak Japántól (She)
Nem kellett sokat várni az október végéig tartó angliai rögbi-világbajnokság első meglepetésére, konkrétan a második játéknapig. Ráadásul Japán Dél-Afrika elleni győzelme nem a szimpla bravúr kategóriába sorolandó.
szept. 20
9:30
Premier League: Hozza-e a kötelezőt a Liverpool? (Agroinform)
Brendan Rodgerséknek hozniuk kell a kötelezőt az újonc Norwich ellen, ha nem akarnak túlságosan leszakadni az élbolytól.
szept. 20
9:42
Videó: Shaw után újabb áldozatot szedett a PSV lábtörője (She)
Héctor Moreno, a PSV labdarúgócsapatának mexikói védője a héten már hallatott magáról, miután együttese keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésén úgy elkaszálta Luke Shaw-t, a Manchester United védőjét, hogy annak még a lába is eltört. Úgy tűnik, hogy a 27 esztendős Moreno nem bír magával, és a PSV szombati, bajnoki összecsapásán újabb áldozatot szedett – a védő ezúttal Uszama Tannanénak, a Heracles 21…
szept. 20
10:00
NB I: a szezoncsúcsot hozó FTC-meccs „legyőzte” a derbit (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 9. fordulóban az FTC–Békéscsaba (1–0) találkozón többen voltak, mint a múlt heti Újpest–FTC derbin, és mivel a többi találkozó is az utóbbi hetekhez, hónapokhoz viszonyítva „jól teljesített”, szezonrekordot jegyezhettünk…
szept. 20
10:18
Románia: Miriutát menesztik, már csapatot is talált - sajtóhír (She)
Román sajtóhírek szerint meneszti vezetőedzőjét, Miriuta Lászlót a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi szezonjában ezüstérmes, de a Pandurii elleni pénteki vereséget követően jelenleg csak az ötödik helyen álló Marosvásárhely.
szept. 20
10:36
PL: Wenger szerint több meccsre el kellene tiltani Costát (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere nehezen tért napirendre Diego Costa viselkedése felett, amiért a saját játékosával ellentétben nem kapott piros lapot a Chelsea elleni Premier League-meccsen.
szept. 20
10:54
NB I: szelfi őrület Diósgyőrben a PAFC meccs után - képek (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I 9. fordulójában a DVTK a hajrában szerzett találattal 3–2-re nyert az Puskás Akadémia FC ellen. A mérkőzés lefújását követően a diósgyőri játékosok a szurkolóikkal ünnepeltek, fotózkodtak – tekintse meg az ünneplésről készült képeket!
szept. 20
11:00
La Liga: Kiszakad végre a gólzsák Barcelonában? (Agroinform)
A Barcelona egyik kedvenc ellenfelével szemben nyithatja ki idén először a gólcsapot. Tuti az 5-0?
szept. 20
11:12
Románia: Miriutát lemond; már csapatot is talált - sajtóhír (She)
Román sajtóhírek szerint meneszti vezetőedzőjét, Miriuta Lászlót a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi szezonjában ezüstérmes, de a Pandurii elleni pénteki vereséget követően jelenleg csak az ötödik helyen álló Marosvásárhely. A szakember azóta megerősítette, távozását, de nem menesztésről beszélt, hanem arról, hogy ő mond le.
szept. 20
11:14
Kézi: Eggert nagyon látványos gólt lőtt a PSG-nek – videó (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a Flensburg 39–32-re legyőzte a PSG-t a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában. A második félidőben a találkozó legeredményesebb játékosa, Anders Eggert, a német csapat dán szélsője kínai figurából igazán látványos gólt dobott Thierry Omeyernek. Íme!
szept. 20
11:16
Vidi: Szeretném megköszönni Petőnek – Kovács I. (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton odahaza 3–0-ra legyőzte az Újpestet. A harmadik találatot szerző Kovács István a mérkőzést követően a vezetőedző, Pető Tamásnak és a szakmai stábnak mondott köszönetet, majd az első gól jelentőségét emelte ki.
szept. 20
11:18
Kvíz: repülő sörösdoboz; lábbal „dobott” gól? – 10 nehéz kézilabdakérdés (She)
Elindult a kézilabdaszezon, klubcsapataink már harcban állnak itthon és a nemzetközi kupaporondon is. Ebből az alkalomból arra vagyunk kiváncsiak, hogy mennyire járatos a sportág szabályrendszerében. Játsszon velünk az értékes nyereményekért!
szept. 20
11:30
Románia: Miriuta lemond; már csapatot is talált – sajtóhír (She)
Román sajtóhírek szerint meneszti vezetőedzőjét, Miriuta Lászlót a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi szezonjában ezüstérmes, de a Pandurii elleni pénteki vereséget követően jelenleg csak az ötödik helyen álló Marosvásárhely. A szakember azóta megerősítette távozását, de nem menesztésről beszélt, hanem arról, hogy ő mond le.
szept. 20
11:32
Argentína: Tévez duplázott, majd bokát tört – videó (She)
A Boca Juniors 3–1-re legyőzte az Argentinos Juniorst az argentin labdarúgó-bajnokságban. Az unalmasnak cseppet sem nevezhető összecsapáson Carlos Tévez, a Juventus korábbi klasszisa előbb duplázott, majd horrorsérülést okozott – rosszul ütemezett belépőjével eltörte ellenfele bokáját, akire hat-nyolc hónapos kihagyás vár. A videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!
szept. 20
11:36
Premier League: Vajon Koeman ismét megtréfálja van Gaalt? (Agroinform)
Hétközben egy holland csapat, vasárnap pedig egy holland edző foghat ki a Manchester Uniteden.
szept. 20
11:48
Röplabda: a betegség átírta a női válogatott tervét (She)
A Magyar Röplabdaszövetség rendkívüli tisztújító közgyűlésének elején a tagszervezetek küldöttei felállva, vastapssal köszöntötték az Európa-liga-győztes, a szeptember 26-i, Belgium elleni Európa-bajnoki rajtra készülő női válogatott játékosait és szakmai stábját.
szept. 20
12:30
Török foci: Dzsudzsák kontra Van Persie! Jöhetnek a gólok? (Agroinform)
Első igazán komoly rangadójára készül Törökországban Dzsudzsák Balázs:a Bursaspor a listavezető Fenerbahce vendége lesz.
szept. 20
12:42
Videó: Király ezt is tudja! Kivédett büntető és csukafejes (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I 9. fordulójában a Haladás gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéd ellen. A hazaiak kapusa, Király Gábor a mérkőzésen hárított egy büntetőt, ám nemcsak ezzel, hanem egy csukafejessel is felhívta a figyelmet magára.
szept. 20
12:44
Davis-kupa: Fucsovics nyert, 16 év után megvan a feljutás! (She)
A tenisz Davis-kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjának 3. fordulójában Fucsovics Márton második egyes mérkőzését is megnyerte, ezzel a magyar válogatott behozhatatlan előnyre tett szert a Bulgária elleni párharcban. Mindez feljutást ért a mieinknek a világcsoportot követő legmagasabb osztályba, az I-es csoportba.
szept. 20
13:00
Dollnak Böde is nehézkesnek tűnt; Bekő: elképesztő, mi megy nálunk! (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójának mind a hat mérkőzését szombaton rendezték, lássuk, hogyn értékelték a látottakat a szakvezetők.
szept. 20
13:00
Juhász Roland új szerződést kapott a Videotontól (Blikk)
Székesfehérvár – Juhász Roland (32), a Videoton labdarúgócsapatának alapembere új szerződése 2018-ig szól a fehérváriaknál.
szept. 20
13:18
Davis Kupa: 16 év után feljutottak a magyarok (Infostart)
Fucsovics Márton 6:3, 6:4, 6:2-re legyőzte Alekszandar Lazovot vasárnap a Szófiában zajló Bulgária-Magyarország tenisz Davis Kupa-találkozó harmadik napján, így a magyarok 3-1-es behozhatatlan előnyre tettek szert, és 16 év után feljutottak az euro-afrikai zóna I-es csoportjába.
szept. 20
13:18
PL: a Chelsea–Arsenal rangadón élcelődik az internet – mémek (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. fordulójában a Chelsea balhéktól sem mentes mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az Arsenalt. A találkozót követően rengeteg mém született az első kiállítást kiprovokáló Diego Costáról, valamint a két csapat menedzseréről.
szept. 20
13:18
Davis Kupa: 16 év után feljutottak a magyarok (Metropol)
A magyaros Fucsovics révén behozhatatlan előnyre tettek szert Bulgárival szemben.
szept. 20
13:36
F1: Szingapúri Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Nagy meglepetésre a Ferrari és a Red Bull is megverte a Mercedest a Szingapúri Nagydíj időmérőjén, s a világbajnok istállónál a verseny kilátásait illetően is lemondóak voltak. Ez azt jelenti, hogy a győzelemért Lewis Hamilton és Nico Rosberg helyett a pole pozíciós Sebastian Vettel és a pénteki edzéseken a legbiztatóbb versenytempót produkáló Daniel Ricciardo vívhat meg. Kövesse a versenyt…
szept. 20
13:42
Tipp: Duplázhat a BMC (Agroinform)
Vasárnap a richmondi kerékpár-vb férfi csapatidőfutamából húznánk hasznot.
szept. 20
13:54
NB III: felcsúti siker az MTK második csapata ellen (She)
A Puskás Akadémia II labdarúgócsapata 2–0-s győzelmet aratott idegenben az MTK második gárdája ellen az NB III Nyugati csoportjának 8. fordulójában. A felcsútiak Péter Bence és Óvári Zsolt góljával győztek.
szept. 20
13:56
Videó: Böde mázlista gólja – ezzel nyert a Ferencváros (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Ferencváros 1–0-ra legyőzte a Békéscsabát. A találkozó egyetlen gólját Böde Dániel szerezte a 21. percben. Tekintse meg Böde találatát a FradiMedia videójában!
szept. 20
13:58
Tenisz: Wickmayer negyedik trófeáját nyert meg (She)
A belga Yanina Wickmayer nyerte meg a tokiói 250 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte a lengyel Magda Linette-et.
szept. 20
14:12
Tenisz: Wickmayer negyedik trófeáját nyerte meg (She)
A belga Yanina Wickmayer nyerte meg a tokiói 250 ezer dollár összdíjazású kemény pályás női tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte a lengyel Magda Linette-et.
szept. 20
14:14
Férfi vízi BL: az OSC és a Szolnok is csoportgyőztes (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörében az OSC és a Szolnok is megnyerte a csoportját, így a főtáblára jutásért a két magyar csapat biztosan elkerüli egymást.
szept. 20
14:30
La Liga: Sevillában nyert a Celta, beérte a Real Madridot (She)
Pazar szezonkezdet: 3–1–0-s mérleggel áll a Celta Vigo labdarúgócsapata a spanyol élvonalban, miután a La Liga vasárnap kora délutáni mérkőzésén 2–1-re legyőzte a házigazda Sevillát. A Celta pontszámban beérte a Real Madridot.
szept. 20
14:48
Férfi vízilabda BL - Csoportelsőként jutott tovább az OSC és a Szolnok (Infostart)
Az OSC Újbuda és a Szolnoki Dózsa-Közgép férfi vízilabdacsapata vasárnapi győzelmével egyaránt csoportelsőként jutott tovább a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe.
szept. 20
14:48
Itt a mázlis Böde-gól, amit nem közvetített a TV! – Videó! (Blikk)
Budapest – Böde Dániel (28), a Ferencváros labdarúgója idei 11. bajnoki találatát szerezte a Békéscsaba ellen, ezúttal  jókora szerencsére is szüksége volt a gólhoz.
szept. 20
14:48
NB I: mintha ütne, pedig csak ünnepel – brutálisan jó kép (She)
Nem minden az, aminek látszik. Ezt az örök igazságot a labdarúgó NB I 9. fordulóját felelevenítő képgalériánk kapcsán is megállapíthatjuk. Hegedüs Gábor felvételén úgy tűnik, a Puskás Akadémia ellen győztes gólt szerző diósgyőri Egerszegi Tamás éppen arra készül, hogy ököllel fejbe üsse a felcsúti Pintér Bencét, aki „az életéért könyörög”. Tekintse meg a 9. forduló legjobb képeit!
szept. 20
14:48
Csoportelsőként jutott tovább az OSC és a Szolnok (Metropol)
A budapestiek Athénban a görög Vuliagmenit, míg a Tisza-partiak Hannoverben a házigazda németeket verték meg.
szept. 20
14:50
Serie A: az Inter legyőzte a Chievót és éllovas marad (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 4. fordulója után is százszázalékos az Internazionale, amely a bajnokságot kitűnően kezdő Chievo otthonában győzött 1–0-ra, így marad a tabella első helyén.
szept. 20
15:24
Dk: így ünnepelték történelmi sikerüket Fucsovicsék (She)
Mint megírtuk, a tenisz Davis-kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjának 3. fordulójában Fucsovics Márton második egyes mérkőzését is megnyerte, ez feljutást ért a mieinknek a világcsoportot követő legmagasabb osztályba, az I-es csoportba. Nézze meg, hogyan ünnepelte történelmi sikerét a magyar csapat!
szept. 20
15:42
F1: ember a pályán! Verseny közben besétált körülnézni – videó (She)
A Szingapúri Nagydíj versenyének 37. körében az egyik egyenesnél egy férfi – mit sem törődve az éppen zajló futammal – egyszerűen besétált a pályacsíkra.
szept. 20
16:00
U19-es Eb-selejtező: háromgólos vereség Montenegrótól (She)
Háromgólos vereséget szenvedett a magyar U19-es labdarúgó-válogatott Montenegrótól a korosztályos Európa-bajnokság horvátországi selejtezőjében.
szept. 20
16:02
Kína: Elek és Huszti is kezdett, vendégként ikszelt a Jataj (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában az Elek Ákost és Huszti Szabolcsot kezdőként a soraiban tudó Csangcsun Jataj gól nélküli döntetlent ért el a Honan Csienje vendégeként.
szept. 20
16:18
Sebastian Vettel nyerte a Szingapúri Nagydíjat (Infostart)
A négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel nyerte meg a vasárnapi Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat.

Keresés