2015. október 3. szombat

okt. 3
0:36
NS: Tőzsér már a válogatottra gondol; Fradi–Honvéd, avagy Doll–Rossi – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
okt. 3
0:54
Szombati sportműsor: DVSC–Újpest, Sevilla–Barca, városi derbi a Serie A-ban (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójának rangadóját a Ferencváros és a Budapest Honvéd vívja az Üllői úton, de érdekesnek ígérkezik a DVSC-Teva és az Újpest összecsapása is. A Premier League-ben pályára lép a Chelsea és a Manchester City, a Serie A-ban városi derbit rendeznek, míg a La Ligában a Barcelonára nem vár könnyű meccs a Sevilla otthonában. A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém a PPD…
okt. 3
6:18
Férfi kézilabda BL - A címvédő Szegeden, Nagy László nélkül a Veszprém (Infostart)
A címvédő Barcelonát fogadja a MOL-Pick Szeged vasárnap, míg az előző kiírásban finalista MVM-Veszprém - Nagy László nélkül - az otthon félelmetes HC Zagreb vendége lesz szombaton a férfi kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulójában.
okt. 3
8:18
NB I: A kistestvér ismét behódol a nagynak? (Agroinform)
Avagy borítékolható-e, hogy a Videoton ismételten legyőzi a Puskás Akadémia együttesét?
okt. 3
8:24
Asztalitenisz Eb: Pótáék az 1. kiemelt kiejtésével érmesek (She)
Póta Georgina a román Elizabeta Samara oldalán bejutott a női párosok elődöntőjébe a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon, így biztosan érmesként zár. A magyar, román duó az első helyen kiemelt német Shan Xiaona, Petrissa Solja kettőst verte meg hétszettes csatában, a hatodik játszmában mérkőzéslabdát hárítva.
okt. 3
8:42
Paks: nem gondolta, hogy 36 évesen az első csapatnál lesz (She)
Kiss Tamás nem gondolta volna, hogy 36 évesen még a Paks NB I-es csapatának labdarúgója lesz.
okt. 3
8:48
Meghalt Benedek Zoltán hegymászó (Metropol)
Az osztrák állampolgárságú hegymászó Nepálban, a világ nyolcadik legmagasabb hegycsúcsa, a Manaszlu sikerese meghódítása után hunyt el.
okt. 3
9:00
Eb 2016: Megvernénk Romániát, ha most játszanánk vele – Tőzsér (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Feröer ellen lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn csütörtökön. A kijutásra jobb esélyeink lennének, ha a románok és az északírek elleni mérkőzésen többet gyűjtünk egy-egy pontnál. Tőzsér Dániel szerint ha most játszanánk a románokkal, legyőznénk őket.
okt. 3
9:24
Póta elődöntős párosban (Metropol)
Póta Georgina a román Elizabeta Samara oldalán bejutott a legjobb négy közé a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokság női páros versenyében, így ebben a számban már biztosan érmet szerez.
okt. 3
9:30
Premier League: Győzelmi kényszerben a City (Agroinform)
Már az első helyét is elveszítette a Premier League-ben az utolsó két bajnokiján botló Manchester City.
okt. 3
9:36
Férfi vízilabda Eurokupa-selejtező - Élre ugrott a Ferencváros (Infostart)
A vendéglátó Ferencváros két győzelem és egy döntetlen után negyedik mérkőzését megnyerte a férfi vízilabda Eurokupa hétcsapatos budapesti selejtezőcsoportjában.
okt. 3
9:54
Videó: 60 méterről szerzett álomgólt szabadrúgásból (She)
Paddy Foss, a Virginia egyetemi labdarúgócsapatának játékosa nem mindennapi gólt szerzett a Louisville elleni mérkőzésen. A 21. életévét éppen pénteken betöltő középpályás a felezővonalon túlról, szabadrúgásból talált be a louisville-i kapuba. Az már csak a hab a tortán, hogy a Virginia ezzel a góllal nyerte meg az összecsapást. Kellhet ennél szebb születésnap?
okt. 3
10:12
Bursaspor: „Dzsudzsák kiváló igazolás, veszélyes játékos” (She)
Eren Albayrak, a Rizespor játékosa szerint a vasárnapi ellenfél, a Bursaspor kiválóan igazolt a nyáron. A középpályás Dzsudzsák Balázs is dicsérte.
okt. 3
10:18
Szijjártó megállapodott Chicagóban (Behaviour)
A külügyminiszter 8 amerikai vállalat vezetőjével tárgyalt.
okt. 3
10:30
Barca: Neymar valóra váltotta „85 milliós” gyerekkori álmát (She)
Lionel Messi sérülésével nagyobb teher nehezedik Neymarra az FC Barcelona labdarúgócsapatánál. De a brazil nem tűnik túl stresszesnek, legalábbis ami az önjutalmazást illeti. Neymar az Instagram posztolt egy képet, amelyen a napokban vásárolt Ferrari 458 Spider tetején pózol.
okt. 3
10:48
Asztalitenisz Eb - Póta elődöntős párosban (Infostart)
Póta Georgina a román Elizabeta Samara oldalán bejutott a legjobb négy közé a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokság női páros versenyében, így ebben a számban már biztosan érmet szerez.
okt. 3
11:00
Bundesliga: Tovább süllyedhet a Wolfsburg (Agroinform)
Az egyre nagyobb hullámvölgyben lévő Wolfsburgra ezúttal a formába lendülő Mönchengladbach számolhat rá.
okt. 3
11:06
Videó: Lampard az 1. percben betalált, de nem örülhet (She)
Frank Lampard már a 45. másodpercben vezetést szerzett a New York Citynek az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság pénteki mérkőzésén, ám csapata 2–1-re kikapott a DC Unitedtől.
okt. 3
11:08
MU: „Ilyen idősen legutóbb Messit láttam így futballozni” (She)
Jamie Redknapp, korábbi angol válogatott labdarúgó szerint Anthony Martial a legjobb 19 éves futballista, akit Lionel Messi megjelenése óta látott. Vadim Vasziljev, a Monaco elnöke pedig elárulta, volt egy csapat, amely többet kínált a francia csatárért, mint a Manchester United.
okt. 3
11:36
Premier League: Mi lesz veled, Chelsea? (Agroinform)
A mumus látogat szombaton a Stamford Bridge-re. Folytatódik a Chelsea vesszőfutása?
okt. 3
11:42
PL: Real? Barca? Bayern? „Csak egy játékos férne be a ligából!” (She)
Paul Scholes, a Manchester United korábbi kiváló középpályása szerint a Premier League-ben jelenleg csak egyetlen olyan labdarúgó játszik, aki a Real Madridban, a Barcelonában vagy a Bayern Münchenben is megállná a helyét.
okt. 3
12:36
Férfi vízi Ek: gólzáporos sikerével továbbjutott az FTC (She)
A vendéglátó Ferencváros győzelemmel kezdte a szombati játéknapot a férfi vízilabda Európa-kupa hétcsapatos budapesti selejtezőcsoportjában: a zöld-fehérek a délelőtti meccsen 12 góllal verték meg a német Esslingent a Népligetben. Az FTC győzelmével biztosította továbbjutását.
okt. 3
12:42
Gólzáporos FTC-siker az Eurokupán (Metropol)
A zöld-fehérek a délelőtti meccsen 12 góllal verték a német Esslingent a Népligetben.
okt. 3
12:54
Úszó vk - A levegő szennyezettsége miatt törölték a szombati döntőket Szingapúrban (Infostart)
A levegő szennyezettsége miatt törölte az úszók hétvégi, szingapúri világkupaversenyének első napi döntőit a sportág nemzetközi szövetsége (FINA).
okt. 3
12:54
Úszó-vk: rossz a levegő, törölték a döntőket Szingapúrban (She)
A levegő szennyezettsége miatt törölte az úszók hétvégi, szingapúri világkupaversenyének első napi döntőit a sportág nemzetközi szövetsége (FINA).
okt. 3
12:56
Férfi vízi ob I: a Debrecen nyolc góllal nyert a KSI ellen (She)
A Debrecen 12–4-re nyert a KSI vendégeként a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
okt. 3
12:58
MU: a csapat sztárja bekötött szemmel is varázsol – videó (She)
Juan Mata, a Manchester United labdarúgócsapatának labdarúgója legújabb videójában bekötött szemmel végzi el tökéletesen a szabadrúgásokat.
okt. 3
13:18
Babos Tímea párosban vb-résztvevő (Metropol)
Ő az első magyar női teniszező, aki ott lehet egy világbajnokságon.
okt. 3
13:48
Férfi vízilabda Eurokupa-selejtező - A Szeged negyedszer is nyert (Infostart)
A vendéglátó Ferencváros után a másik magyar csapat, a Szeged is nyert a szombati játéknapon a férfi vízilabda Eurokupa hétcsapatos budapesti selejtezőcsoportjában: a csongrádiak 11 góllal verték a montenegrói Primorac Kotort a Népligetben.
okt. 3
14:12
A Szeged negyedszer is nyert és továbbjutott (Metropol)
A vendéglátó Ferencváros után a másik magyar csapat, a Szeged is nyert a szombati játéknapon a férfi vízilabda Eurokupa selejtezőjében.
okt. 3
14:24
Asztalitenisz Eb - Póta búcsúzott egyesben (Infostart)
Póta Georginának nem sikerült bejutnia a legjobb négy közé a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokság női egyes versenyében, a negyeddöntőben búcsúzott.
okt. 3
14:24
Real Madrid: a két kulcsjátékos felépült, bevethetők a derbin (She)
Gareth Bale és Sergio Ramos is felépült sérüléséből, így Rafa Benítez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője mindkettejüket bevetheti az Atlético Madrid elleni derbin.
okt. 3
14:30
Póta búcsúzott egyesben (Metropol)
Póta Georginának nem sikerült bejutnia a legjobb négy közé a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokság női egyes versenyében.
okt. 3
14:42
Videó: kibírja az új iPhone az MMA-bajnok töréstesztjét? (She)
Az új iPhone 6s és az iPhone 6s Plus ellenálló képességét tesztelte Luke Rockhold MMA-harcos.
okt. 3
15:00
MU: a korábbi válogatott kapus szerint Romero jobb De Geánál (She)
David James – aki karrierje során védett többek között a Liverpoolban, a Manchester Cityben és a Portsmouth-ban, valamint 53-szoros angol válogatott kapusnak mondhatja magát – úgy gondolja, Sergio Romero, a Manchester United labdarúgócsapatának jelenlegi második számú kapusa jobb, mint a kezdő David de Gea.
okt. 3
15:18
Babos Tímea párosban vb-résztvevő (Infostart)
Babos Tímea - a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán - pályára léphet a női teniszezőket összefogó WTA év végi páros-világbajnokságán, Szingapúrban.
okt. 3
15:18
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 9. forduló mérkőzéseiről! (She)
A labdarúgó NB II 9. fordulójában szombaton a listavezető Gyirmót a sereghajtó Vác otthonába látogat, a 3. helyezett ZTE 18 órától a 4. Szolnokkal vív rangadót, a Budaörs pedig a Soroksárt látja vendégül. Kövesse a mérkőzések alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
okt. 3
15:20
Videó: Yaya Touré szögletéből életveszélyesen fejelt gólt (She)
Yaya Touré és Max Meyer a Nissan autómárka reklámarca lett. A Manchester City elefántcsontparti, illetve a Schalke 04 német középpályása „akció közben” tesztelte a biztonsági öv strapabíróságát. Nézzék meg, hogyan!
okt. 3
15:36
Női kézilabda NB I: a Fradi óriási csatában nyert Siófokon (She)
A női kézilabda NB I 7. fordulójának rangadóján a Ferencváros jobb végjátékának köszönhetően 26–24-re legyőzte idegenben a Siófokot.
okt. 3
15:54
PL: felhőfejest követően gól 1005 nap és 391 perc után (She)
A Crystal Palace hazai pályán 2–0-ra legyőzte a West Bromwich Albiont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójának nyitó mérkőzésén.
okt. 3
15:56
Barca: film készült a klubról, íme, az előzetes! – videó (She)
Film készült a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona történelméről. A teljes alkotást október 9-én adják ki, ám a film rövid előzetese már megtekinthető a klub Youtube-csatornáján.
okt. 3
16:24
Darts: Van Gerwen, Taylor vagy Wade? (Agroinform)
Megkezdődik a darts játékosok számára a felkészülés a világbajnokságra, az első állomás a dublini World Grand Prix lesz.
okt. 3
16:30
Vuhani tenisztorna - Venus Williams 47. elsősége (Infostart)
Venus Williams 47-edszer lett első WTA-tornán, miután a szombati döntőben legyőzte a spanyol Garbine Muguruzát a 2,513 millió dollár (707,6 millió forint) összdíjazású vuhani keménypályás női teniszviadal szombati döntőjében.
okt. 3
16:30
PSG: 5 legenda! Di María álomcsapata tényleg álom! (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség égiszéhez tartozó UEFA Tv kérésére összeállította kispályás álomcsapatát Ángel Di María, a Paris Saint-Germain labdarúgója.
okt. 3
16:32
Kamion Eb: Kiss Norbert bebiztosította újabb címét (She)
Címét megvédve megnyerte a kamion Európa-bajnokság idei szezonját Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája a sorozat spanyolországi állomásának szombati napján.
okt. 3
16:48
Férfi vízilabda ob I - Az Eger 13 góllal nyert Kaposváron (Infostart)
Tizenhárom góllal volt jobb a legutóbbi bajnoki bronzérmes Eger a Kaposvár vendégeként a férfi vízilabda E.ON ob I szombati játéknapján.
okt. 3
16:48
Barca: hihetetlen, de nem gól! 3 mp-ig gurult a gólvonalon a labda! (She)
Ép ésszel nehezen felfogható, hogy mekkora lehetőség maradt ki a Sevilla–Barcelona spanyol bajnoki mérkőzésen.
okt. 3
17:06
Videó: a legnagyobbakat idézi Lens technikai megoldása (She)
Gyönyörű lövéssel szerzett gólt Jeremain Lens, a Sunderland játékosa a West Ham United elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A holland hátvéd már-már reménytelen helyzetbe került az őt utolérő védő miatt, de látványos technikai megoldással kivágta magát.
okt. 3
17:08
NB II: nehezen nyert a Gyirmót, négyet vágott a Balmaz (She)
A labdarúgó NB II 9. fordulójában a bajnoki címre pályázó Gyirmót „csak" 1–0-ra tudta legyőzni a sereghajtó Vácot, míg a Balmazújváros négy gólt vágott a Csákvárnak. A Szigetszentmiklós az Ajkát, a Budaörs a Soroksárt, míg a Sopron a Siófokot múlta fölül.
okt. 3
17:10
Tenisz: az eső győzött Kínában, Ferrer–López Malajziában (She)
Vasárnapra halasztották az elődöntő mérkőzéseit a kínai Sencsenben zajló, 607 ezer dollár (170.9 millió forint) összdíjazású kemény pályás férfi tenisztornán. A program módosításáról a heves esőzés miatt határoztak a szervezők.

Keresés