2015. szeptember 29. kedd

szept. 29
0:24
Történelmi magyar siker női röplabdában (Metropol)
A magyar válogatott az azeriek 3-1-es legyőzésével továbbjutott és játszhat a negyeddöntőben az Eb-n. 1987 óta nem volt ekkora siker.
szept. 29
0:36
Keddi sportműsor: pályán a Barca, a Bayern és a Chelsea (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában kedden nyolc mérkőzést rendeznek. A játéknap rangadóját a Porto és a Chelsea vívja egymással, de pályára lép a Barcelona, a Bayern München és az Arsenal is. A Rába ETO megkezdi szereplését a futsal BL-ben, míg Hosszú Katinka a pekingi világkupafutamon vesz részt. Íme, a keddi sportműsor!
szept. 29
7:12
NBA: Nowitzki elmondta, hogy is áll a visszavonulással (She)
A következő két idényt még mindenképpen végig akarja játszani, addig nem foglalkozik a visszavonulás gondolatával – jelentette ki Dirk Nowitzki, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Dallas Mavericks német klasszisa.
szept. 29
7:30
NFL: Rodgers ismét gálázott, 5 TD-passzal keserítette a Chiefst (She)
Az öt TD-passzt kiosztó Aaron Rodgers vezérletével a Green Bay Packers 38–28-ra legyőzte a Kansas City Chiefs legénységét az NFL hétfői játéknapján, így három mérkőzés után három győzelemmel áll.
szept. 29
7:48
Brazília: Ronaldinho nem bírta tovább, máris távozott (She)
Mindössze három hónapnyi játék után Ronaldinho távozott a Fluminensétől – jelentette be hétfőn a brazil labdarúgócsapat.
szept. 29
8:24
Autósport: nem akárki döntött a Dakar-indulás mellett (She)
A kilencszeres ralivilágbajnok Sébastien Loeb úgy határozott, hogy életében először elindul a terepralisok csúcsversenyén, a Dakaron.
szept. 29
8:42
MLSZ: itt a szövetségi válasz az újpesti kezdeményezésre (She)
Mint beszámoltunk róla, Gyarmati Eszter, az Újpest ügyvezetője arra kérte az MLSZ-t az Újpest–MTK Budapest (2–2) bajnoki szünetében, hogy a klub által befizetett büntetést a korábbi újpesti csatár, a leukémiával küzdő Lázár Bence gyógykezelésére fordítsa. A kezdeményezésről Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere is beszélt – a szövetség pedig válaszolt.
szept. 29
9:00
Haladás: Ugrai és Martínez a DVTK ellen visszatérhet (She)
Mészöly Géza vezetőedző a DVTK elleni szombati NB I-es bajnokin számíthat Ugrai Roland és Leandro Martínez játékára, miután a sérülésből visszatérő két támadó a héten már a csapattal készül. Erről a haladas.hu klubhonlap számolt be.
szept. 29
9:18
Bajnokok Ligája - A szerdai program (Infostart)
A keddi nyolc után szerdán további nyolc mérkőzést rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
szept. 29
9:36
Férfi kézi: „Dobtam egy hátast”, „Ortega a szívem csücske volt” (She)
A Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetői a Wisla Plock elleni Bajnokok Ligája-döntetlen után menesztették Carlos Ortega vezetőedzőt. A csapat szurkolóit meglepte a döntés, az NSO Tv-nek mondták el véleményüket.
szept. 29
9:38
Asztalitenisz Eb: kikapott a franciáktól, 10. a női csapat (She)
Tizedik lett a magyar női asztalitenisz-válogatott a jekatyerinburgi Európa-bajnokságon, miután a keddi helyosztón 3–0-ra kikapott a francia csapattól. Madarász Dóra és Nagyváradi Mercédesz szoros csatában, 3:2-re kapott ki, míg Pergel Szandra 3:1-re maradt alul.
szept. 29
9:48
Sportfogadás: Többet nyerhetünk, ha a Tippmixprón fogadunk az NB I-re! (Agroinform)
Összehasonlítottuk a Tippmixpro oddsait az egyik nagy bukmékerrel, az eredmény pedig igencsak meglepő volt.
szept. 29
9:54
Menesztették az edzőt a sereghajtó Carpinál (Infostart)
Menesztették Fabrizio Castorit, az olasz labdarúgó-bajnokságban hat forduló után sereghajtó Carpi vezetőedzőjét.
szept. 29
9:54
Válogatott: Feröer megnevezte a budapesti esélylesőket (She)
Lars Olsen, a feröeri labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azokat a játékosokat, akikkel a mieink elleni budapesti Európa-bajnoki selejtezőre érkezik.
szept. 29
10:12
Asztalitenisz Eb: győzelem a szerbek ellen, 11. a férfi csapat (She)
Tizenegyedik lett a magyar férfi asztalitenisz-válogatott a jekatyerinburgi Európa-bajnokságon, miután a keddi helyosztón, nagy csatában 3:2-re legyőzte a szerb csapatot. A viadal honlapja szerint a magyaroknál Lakatos Tamás, Szudi Ádám és Kosiba Dániel egy-egy alkalommal győzött.
szept. 29
10:14
Tenisz: „Hé! Adok ötezer eurót, ha elveszíted a szervajátékot!” (She)
A spanyol Marca című sportnapilap címoldalával és vezető anyagával a teniszbe begyűrűző fogadási maffia veszélyeire hívja fel a figyelmet, miután egy 10 ezer euró összdíjazású madridi ITF-tornán a lelátóról viccesnek szánt, de talán mégis komoly csalásra szóló bekiabálás hangzott el.
szept. 29
10:30
Kézi: Amikor az emberből kihúzzák a csövet – Tóth Gabi (She)
Amennyiben minden a tervek szerint alakul és nem jön közbe váratlan dolog, úgy fél év múlva edzésre jelentkezhet Tóth Gabriella, a Győri Audi ETO válogatott kézilabdázója, akit a múlt héten műtöttek meg.
szept. 29
10:32
NB II: a gyirmóti mottó – menekülés a győzelembe! (She)
A labdarúgó NB II listavezetőjét, a Gyirmót FC Győrt erősítő Paku Roland a STARS & FRIENDS Hungary menedzserirodának adott interjújában beszélt a helyi körülményekről, a csapat eddigi szerepléséről valamint a közeli és távolabbi célokról is.
szept. 29
10:48
Videoton: Pintér Attila valóban edzőjelölt, tárgyalnak (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya szerepel a Videoton FC edzőjelöltjei között, a felek már tárgyaltak egymással.
szept. 29
10:48
Asztalitenisz Eb - Tizedik a női csapat (Infostart)
Tizedik lett a magyar női asztalitenisz-válogatott a jekatyerinburgi Európa-bajnokságon, miután a keddi helyosztón 3-0-ra kikapott a francia csapattól.
szept. 29
10:50
MMA: a mellei miatt kellett súlycsoportot váltania – képek (She)
Október harmadikán Brye Anne Russillo ketrecbe lép, hogy megküzdjön Paige Liannel egy K1-es szabályokon alapuló meccsen. Két gondja van csupán: a mellei.
szept. 29
11:06
Magyar-feröeri - Keretet hirdetett Lars Olsen (Infostart)
Kihirdette a magyarok és a románok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretét Lars Olsen, a feröeri labdarúgó-válogatott dán szövetségi kapitánya.
szept. 29
11:06
Úszás: Kiss László kifakadt, „így nem lehet felkészülni!” (She)
Drámai fordulat a fővárosban tréningező magyar úszók edzéslehetőségeiről folyó egyeztetéseken: a Nemzeti Sportközpontok legfrissebb javaslata szinte teljesen ellehetetleníti a sportolók normális felkészülését a decemberi rövid pályás Európa-bajnokságra – ami természetesen a riói olimpiai szereplés színvonalára is kihat.
szept. 29
11:12
Keretet hirdetett a feröeri kapitány (Metropol)
Az F csoport ötödik helyén álló feröeriek jövő csütörtökön lépnek pályára Budapesten.
szept. 29
11:18
Sportfogadás: Íme, a BL-kombink! (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal Bajnokok Ligája találkozók szerepelnek szelvényünkön.
szept. 29
11:24
Röplabda Eb: szerda délután játszik a válogatott (She)
Hétfőn bravúros teljesítménnyel, az Azerbajdzsán elleni győzelemmel kiharcolta a továbbjutást a magyar női röplabda-válogatott a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon. A mieink szerdán 17.30-kor Németország ellen lépnek pályára a nyolc közé kerülésért.
szept. 29
11:26
Videó: megrúgták és megütötték a bírót, aki fegyvert rántott… (She)
Egészen elképesztő jelenet játszódott le egy brazil amatőr futballmeccsen. Az Amantes da Bola–Brumadinho találkozó félbeszakadt, miután az egyik játékos rátámadt a bíróra, megütötte és megrúgta, a játékvezető pedig ezt követően fegyvert rántott.
szept. 29
11:42
Futsal Eb: megvannak a kiemelések, a 3. kalapban a magyarok (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette a kiemeléseket a 2016-os, szerbiai futsal Európa-bajnokságra. A pótselejtezőn Romániát drámai csatában búcsúztató magyar válogatott a harmadik kalapba kerültek. A sorsolást október 2-án, pénteken 12 órakor tartják meg Belgrádban.
szept. 29
11:44
Vízilabda: becsomagolt csapat, a kávéház mostantól klubház (She)
Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület-Maarsk Graphics elnevezéssel vág neki az előtte álló bajnoki és kupafeladatoknak a dunaújvárosi női vízilabdacsapat.
szept. 29
12:00
Barca: ott voltak a bajnokin, ezt a két játékost figyelték? (She)
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapat megfigyelőket küldött a Valencia legutóbbi bajnoki mérkőzésére, melyen két játékost figyelt a katalán együttes.
szept. 29
12:06
Újabb sikert aratott a Saul fia (Behaviour)
Erdély Mátyás operatőré a legújabb díj, mert „megújítja a történetmesélést".
szept. 29
12:12
Bajnokok Ligája: Mourinho visszatér korábbi sikerei színhelyére (Agroinform)
Avagy a Bajnokok Ligája keddi játéknapjának rangadóján a Chelsea a Porto otthonába látogat.
szept. 29
12:18
Vuhani tenisztorna - Babosék kikaptak a nyolcaddöntőben (Infostart)
Nem jutott be a párosverseny negyeddöntőjébe Babos Tímea és Kristina Mladenovic a 2,513 millió dollár (791,3 millió forint) összdíjazású vuhani keménypályás tenisztornán.
szept. 29
12:18
BL: Llorente nem épült fel, mégsem térhet vissza Torinóba (She)
Fernando Llorente a nyáron a Juventustól a Sevillához szerződött, és miután ez a két csapat egy csoportba került a Bajnokok Ligájában, úgy tűnt, a spanyol támadó villámgyorsan visszatérhet Torinóba.
szept. 29
12:20
Férfi kézi: „Itthon majdnem sírtam”, balhé Veszprémben (She)
Kilökdösték az elnökségi tagot a Flensburg-meccsről – eleveníti fel az MVM Veszprém korábbi 160-szoros válogatott kézilabdázójával, Horváth Gáborral a minap történteket a veol.hu.
szept. 29
12:36
Tenisz: Babosék kikaptak a vuhani torna nyolcaddöntőjében (She)
Nem jutott be a párosok negyeddöntőjébe Babos Tímea és Kristina Mladenovic a 2.513 millió dollár (791.3 millió forint) összdíjazású vuhani kemény pályás tenisztornán.
szept. 29
13:12
Kálomista: nincs edzőkérdés Veszprémben (Infostart)
Kálomista Gábor szerint jelenleg nincs edzőkérdés Veszprémben azután, hogy az új tréner, Xavi Sabaté által vezetett csapat magas színvonalú mérkőzésen szombaton legyőzte a német Flensburgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában.
szept. 29
13:12
PL: pazarul kezdte az idényt, hat hónapra kidőlt (She)
Hosszú kihagyásra számíthat Callum Wilson, az angol élvonalbeli Bournemouth labdarúgócsapatának csatára – jelentette be a klub.
szept. 29
13:14
Férfi kézi: két bérletet kap Horváth Gábor a Veszprémtől – közlemény (She)
A Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján közleményben reagált arra a sajtóban megjelent hírre, mely szerint a Flensburg elleni hétvégi Bajnokok Ligája-meccsről kitessékelték Horváth Gábor elnökségi tagot. Kálomista Gábor társelnök két bérletet vásárol Horváthnak.
szept. 29
13:18
Kiss László úszókapitány kiakadt (Metropol)
Szerinte teljesen ellehetetleníti a sportolók normális felkészülését a decemberi rövidpályás Európa-bajnokságra.
szept. 29
13:30
Képek: tangában próbált a PSG-s csajozni, megbánta (She)
Ezequiel Lavezzi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának argentin szélsője imádja a romantikát. A párizsiak támadója most egy képpel próbált felszedni valakit. Maradjunk annyiban, nem járt sikerrel.
szept. 29
13:36
Peugeot-val indul Loeb a Dakaron (Metropol)
A kilencszeres rali-világbajnok Sebastien Loeb is rajthoz áll a világ legnehezebb terepraliversenyén.
szept. 29
13:48
Footgolf: megalakult a magyar szövetség, cél az olimpia (She)
Megalakult a Magyar Footgolf Szövetség, amelynek elnöke Gelencsér Gábor lett.
szept. 29
13:54
Görbicz ismét a válogatottban (Metropol)
A szülése után visszatért Görbicz Anita is szerepel az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő női kézilabda-válogatott keretében.
szept. 29
13:56
Budapest Maraton: több mint 25 ezer indulót várnak (Metropol)
A maraton - amely egyben országos bajnokság is - útvonala a főváros legszebb részein halad keresztül.
szept. 29
14:06
Videó: gólt rúgott, bemászott a mentőautóba, sárgát kapott… (She)
Egészen szürreális gólörömöt hozott össze egy argentin ötödosztályú meccsen, az Luján–Argentino Merlo találkozón a hazaiak csatára. A 4–0-s Luján-sikernél a harmadik gólt szerző Mariano Gorosito úgy érezte, tökéletes gólöröm lesz, ha bemászik a pálya mellett álló mentőautóba. A játékvezető nem értett vele egyet, villant is a sárga.
szept. 29
14:08
Röplabda: Tíz centi és tíz kiló mínuszban vagyunk – Jókay (She)
Jókay Zoltán másodedző szerint a magyar női röplabda-válogatott teljesítette a kitűzött célt azzal, hogy bejutott a legjobb tizenkettő közé a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon.
szept. 29
14:24
BL: a Porto játékosa ma győzheti meg Mourinhót a vásárlásról? (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea az fontolgatja, hogy a téli átigazolási időszakban szerződteti a Porto középpályását, Jaszin Brahimit.
szept. 29
14:36
Bajnokok Ligája: Messi, Giroud, Dzeko - íme a hiányzók (Agroinform)
A góllövéssel gyűlhet meg több csapat baja is, hiszen elit gólvágók hiányoznak majd a keddi játéknapon.
szept. 29
14:42
Labdarúgó BL: le sem kell játszani az Arsenal meccsét? (Infostart)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik ma a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A kínálatból elsősorban a Barcelona-Leverkusen és a Porto-Chelsea találkozó számít rangadónak, hiszen José Mourinho visszatér korábbi nagy sikereinek helyszínére, a "Sárkánybarlangba". A mérkőzések 20.45-kor kezdődnek.

Keresés